Krevde oppmerksomhet og nitid omsorg i kroppen som helhet og de enkelte delene. Ofte problemet er mange mennesker har tørr hud alen. Men mange ikke gir dette irrelevant og ubrukelig. Jeg argumenterer for en sterk statlig alen ruhet og sprekkdannelser i huden.


Tørr albue Årsaker til tørre albuer


 Vanligvis er den viktigste årsaken til denne grunn en krenkelse av kroppen som er innholdet i det endokrine (hypotyreose). Dette uttrykket er observert i diabetes, ulike dermatologiske sykdommer eller jernmangel. Eller årsaken er mangel på vitamin A og E. I dagens verden, er et vanlig problem blant kontorarbeidere. Etter hvert som tiden går på bordet, noe som vanligvis er basert albuer. Det påvirker også den ruhet av huden. I noen irritasjon og tørrhet er forårsaket av iført syntetiske klær.

 Bedre å ikke selvmedisinering og konsultere en hudlege for å bestemme tørrhet årsaken og hensikten med behandlingen.


 Behandling av tørre albuer


 Initial behandling bør starte med medikamenter som besitter eksfolierende og mykgjørende egenskaper. Smør albuen fuktighetsgivende salver og nærende krem.

 Hvis tørr hud alen oppstått på grunn av mangel på vitaminer, hudlege forskrive deg vitaminer. Også, for å bekjempe årsakene til tørre albuer bør legge mer mat rik på vitaminer.

 Hvis årsaken er i strid med det endokrine systemet, bør du alltid behandles av lege, endokrinolog. Etter den obligatoriske systematisk behandle huden albuene for å hindre ny sykdom.

Tørr albue


 På grunn av feil vare huden begynner å sprekke albuene og det kan ikke lukke øynene.  Det bør umiddelbart endre situasjonen. Etter hver vask må gi næring og fukte lokotochki forskjellige kremer med olje. Svært nyttig program av krem ​​med kamille eller alfalfa. I en slik fuktighetskrem med helbredende egenskaper.

 Også, utseendet på huden alen påvirker årstidene, temperaturforskjellen.

 For behandling av tørre albuer nyttig å bruke olivenolje eller solsikkeolje. Du kan ta bad eller komprimerer natt med tillegg av disse oljene. Hvis du bestemmer deg for å gjøre karet, så etter at du trenger å fjerne det øverste laget av huden ved hjelp av en spesiell pensel, og deretter fukte huden. Kremen bør inkludere calendula, brennesle, kamille, lapchatnyk eller plantain.


 Forebygging tørre albuer


 Etter behandling og gjenvinning ikke kan glemme om forebygging, som innebærer bruk av Scrubs, daglig hydrering og ernæring og også fuktighetsgivende maske for en uke. Ved hjelp av alt dette sammen gir huden mykhet alen. Under eksaserbasjoner eksperter anbefaler bruk av medisiner, som salve "Radevyt" krem ​​"Pytyval" og "Atoderm" og mer. For behandling kan du bruke ferdige kosmetikk eller forberedt hjemme. Det viktigste for å finne kilden til problemet.


 Folk rettsmidler mot tørre albuer


 Å redusere rødhet lokotochkov lenge brukt sitronsaft, surkål juice eller buljong av ris. Ettersom disse komponentene er bleking egenskaper. Du kan også lage kompresser på grunnlag av rømme eller yoghurt i 10-15 minutter. Vi anbefaler ikke bruk av de ovennevnte produktene i nærvær av sprekker i morgen og albuer. Dette kan føre til motsatt effekt.

Tørr albue


 Nyttig for healing alen hjemmelaget maske laget av revet ost eller poteter, blandet med honning. Denne masken er brukt i en halv time. Etter å ha fjernet nyttig salve fett krem.

 Her er en annen oppskrift for å løse dette problemet, ta bollen i det en teskje salt, fløte (fett eller krem), en liten bit av hydrogen peroxide og en teskje av sitronsaft. Den resulterende maske mix grundig og påfør på pre-dampet i vannochtsi otshelushennuyu hud og albuer. Etter å ha fjernet fett alen huden nærende krem.

 I masker hjemme eksfolierende skrubb kan være forberedt: ta lite salt og bland med krem ​​og kaffegrut. Tilsett litt honning og søke på huden masserer albuene i et par minutter. Etter inngrepet skyll med varmt vann og skrubb huden bruke fuktighets eller nærende krem.
 Nyttig for helsebad med stivelse og vegetabilsk olje, for å hjelpe kvitte seg med tørre albuer. Du kan legge til en rekke essensielle oljer. For å fremstille det er nødvendig å fortynne to teskjeer av stivelse i varmt vann. Etter påføring bruke fuktighetskrem.

 Å myke opp huden perfekt lokotochkov gjelder honning. Med bruken kan være forberedt og nærende mykgjørende grøtomslag. Dette skal blandes i like deler honning og varm mandelolje. Den resulterende blandingen ble forsiktig sette albuene på senga kjørte ned for å slå dem alle varm klut og la stå i en halv time. Skyll med kaldt vann og for å konsolidere effekten fett nærende krem.

 Med hyppige og kvalitet behandling av tørr hud alen synlig effekt vil komme i to uker. Men nå ønsket ikke stoppe. Jeg av og til bruker masker, bad, bruk krem.  
 Mange kvinner i sitt liv måtte forholde seg til en av de mest sensitive spørsmål som vaginal tørrhet. Dette gjenspeiles i den tiden av sitt liv når de overgangen skjer fra opphør av menstruasjonssyklusen til overgangsalder. Denne sykdomsfølelse, som mange andre, var en felle kvinner i en ganske tidlig alder.

Atrofisk vaginitt


 Hva er det atrofisk vaginitt. Denne sykdommen skyldes tynning og krølling av livmoren, samt redusere antall smøring i skjeden. Alt dette fører til ubehag og smerter under sex, vaginal vegg blødning, og følte også en brennende følelse og kløe.
 Tilstedeværelsen av smørevæske i skjeden hver kvinne er forskjellig, men kvinnen kan ikke føle det, som olje er fargeløs og luktfri.
 Redusert smøring i vagina kan føre til dannelsen av bakteriell miljø. Denne sykdommen har en negativ innvirkning på de intime livene til kvinner gjennom smerten hun prøver å unngå å ha sex.

 Hva er årsaken til denne sykdommen?

 Utseendet til vaginal tørrhet kan forekomme hos kvinner i alle aldre og har ulike årsaker.
 I praksis er denne sykdommen manifestert i kvinner fra alderen 40-60. I løpet av denne perioden, en nedgang i hormonnivåer, og at østrogen styrer frekvensen av fuktighet og surhet av vagina. Hvis det er en reduksjon i østrogennivåer, blir pH-verdien reduseres, noe som resulterer i økt alkali inn i vagina. Tynne vev og redusert pH tillates å trenge infeksjoner, og dette fører til dannelse av sår og sprekker i stenochki vagina. Som et resultat av utarmingen av urinrøret i vagina lett kan trenge inn i soppsykdommer, som kan føre til urinveisinfeksjon.
 Vaginal tørrhet fremme allergiske reaksjoner på noen toalettsaker som for eksempel kremer, såper, parfyme ol, da de kan ha et høyt innhold av alkalier.
 Når det er sagt, velger intime toalett bør lese nøye gjennom sammensetningen av innholdet. Hygienisk betyr ikke inneholder et stort antall av pH, men det kreves råde fett. Ikke bruk sanitære midler til å redusere tørrhet, kan det forverre sykdommen.
 Den beste måten er å bruke såpe, som mye fett, bør det være misfarget og ikke farget. Provokatører vaginal tørrhet kan snakke farger, smaker i vaskepulver og toalettpapir med lukten. For å unngå ulempe å utelukke disse elementene fra listen over forbruket.
 En annen årsak til sykdommen kan være legemidler, da de kan redusere østrogen. Disse stoffene er: ulike typer antidepressiva redusere trykket desensybylyzytorы behandling av livmor fibroids, antyhystamynnы.
Atrofisk vaginitt

 Bruk av p-piller kan forårsake denne sykdommen.
 Føler vaginal tørrhet vi kan i de siste dagene før menstruasjon. På dette tidspunkt, opprettholdelse av progesteron og østrogen redusert.
 Ofte sykdommen kan oppstå i kvinner røykere, som blodstrømmen reduseres, fører til atrofyrovanyyu celler. I disse kvinnene menopauznыy den tidligere periode, og behandling nesten ingen nytte.
 I kreftpasient er foreskrevet økter med kjemoterapi og strålebehandling, noe som reduserer arbeidskjønnsorganer.
 Ikke misbruk fulgt av vanning, som det bidrar til forringelse av vaginal mikroflora, som igjen fører til sin tørrhet.
 Vi bør ikke miste av syne at graviditet og fødsel, hyppige stress, kan strømbelastning også forårsake sykdommen.

 Måter å bekjempe vaginal tørrhet

 På grunn av forverring i hormonnivåer under peredmenopauzy kan vaginitt. Leger foreskrevet for sykdommer i vaginal hormon, som er grunnlaget østrogen. Det hjelper å jobbe vaginal veggene. Hormonbehandling kan utføres ved hjelp av lokal bruk av narkotika.

 Typer av vaginal hormon

 Vaginal hormon skilles tre typer:

 Vaginale stikkpiller, bruke det en gang om dagen, varighet av behandling uker. Så de bruker en halv dag å komme seg.

 Innføring østrogen ringen inn i vagina, kan det være i form av vagina, den enklere absorpsjon av østrogen.

 Ved hjelp av vaginale kremer som er innført i skjeden ved hjelp av spesielle applikatorer, varighet av prosedyren to uker. Etter å ha gjort alt dette 1-3 ganger i uken.

 Ofte resultatet er synlig etter noen dager med prosedyren. Dette er tydelig i de sterke krovoprytoku i hofteområdet, øke antall smøring i skjeden.
Atrofisk vaginitt


 Andre behandlinger

 For å kvitte seg med vaginal tørrhet kan begynne å bruke nehormonalnuyu olje som intime kosmetikk. Første gang det brukes tre ganger i uken, sin søknad gunstig morgen. Etter å ha brukt hver tredje dag.
 Ingen grunn til å begrense sitt inntak av vann, som det fjerner giftstoffer fra kroppen, må du drikke åtte glass vann om dagen. Vi kan ikke ekskludere bruken av fett som kroppen er utarmet kolesterol og andre næringsstoffer.
 For å bli kvitt denne sykdommen bør være at du hadde regelmessig sex, siden eksitasjon øker blodstrømmen til kjønnsorganene og vaginal smøring slippes. Vanlige økter kvinnelige sex fortsetter sin livssyklus, bedrer helsen, øker vitalitet. Hvis en kvinne har sex regelmessig hennes vagina eller noe ikke er i fare, er det fortsatt sunt. Hyppigheten av hetetokter samt redusert.
 Denne sykdommen ikke blir kvitt sine egne, er det nødvendig å finne årsaken til hans utseende.  
Яндекс.Метрика