Tørr limotherapy: Hva er det?
 Vær oppmerksom på oppførselen til små barn og dyr. I tilfelle sykdom ofte nekter å ikke bare spise og drikke godt. Det sier de la naturen instinkt. Men hvis dyret helt umulig å overtale eller kraft til å ta mat, barnas foreldre i de fleste tilfeller tvangs matet velling og bulonchykamy, forutsatt at pasienten kroppen trenger energi. Den energi som er nødvendig, men det bør bli brukt for å sikre at utskille giftige produkter, for ikke å fordøyelsen.

 Hva er de typer og metoder for faste populær


 Det finnes mange metoder for å faste. Og hvordan den ene eller den andre metoden kan sees fra navnene deres: tørr fastende, daglig fastende, sult uken, kombinert fastende, langvarig faste, juice fasting
 En av de mest populære metoder juice faste er en metode. Det er at for en viss tid en person helt nekter å spise, men drikker ferskpresset frukt og grønnsaksjuice. Populariteten til denne typen faste er at juice sløv sult denne gangen, og to - de fordeler for kroppen ferskpresset juice er så allment kjent at praktisk talt placebo.

 Tørr limotherapy


Tørr limotherapy: Hva er det?


 Den absolutte faste, sult, tørke limotherapy - er disse adjektivene er klart at denne type fasting gir en fullstendig avvisning ikke bare mat, men også fra å drikke. Men det er ikke alt. En som bruker tørr limotherapy vil ikke bare gi opp væsken inne i, men også for å minimere, om ikke stoppe og utvendig kontakt med fuktighet. Det vil si gi opp vann hygieneprosedyrer. Ingen vask, tannpuss, dusj og badekar. Selv håndvask anbefales ikke.
 Utsettes for tortur som frivillige tørre limotherapy eksperter anbefaler ikke mer enn tre dager. Og helst ikke alene, og under medisinsk tilsyn. De som er i stand til å tåle tørke limotherapy alle angitte tiden, snakke om uvanlig effekt at en slik sult effekt på kroppen.
 La oss prøve å forstå hvorfor så mirakuløst tørr limotherapy?
 I tørr faste kroppen satt i svært tøffe forhold - ingen mat, ikke vann. Han ser det som en trussel mot liv, overlevelse og lanseringer. Det er å mobilisere alle sine strategiske reserver og ressurser. Samtidig næringsstoffer og fuktighet produserer det inne i påvente før "regnværsdag" reserver. Og de i noen kroppen mye. Først av alt "spist" alle skudd, deretter begynner å bruke fettvev. For å lette sin eksistens fra kroppen viser innstendig alle giftstoffer.
 La den tørre limotherapy ekstremt vanskelig, men fortsatt mulig. Eksperter anbefaler gjennomgå slik sult er ikke alene, men i selskap med likesinnede, fordi følelsen av at du er ikke alene, det er vel å overvinne alle hindringer for det ønskede målet.
 av Volkova Olesya
 Spesielt for området "World Women"  
 Hver kvinne og jente drømmer så lenge som mulig for å holde ungdom og skjønnhet deres egen hudpleie er det smukke kjønn bringer en masse problemer og penger investering. "Hva må gjøres" - vi sier når du kjøper en annen eminente mirakel hetteglass, som i ordene til produsenten lover utrolig effekt etter den første søknaden.
 Men når det kommer til faktisk bruk, begynner å smuldre skuffelse: effekten av minimum, de flyte bivirkninger av negative og noen ganger gjør, legge ut en pen sum for en liten krukke med krem, ikke får noe annet enn en hyggelig lukt resultat.
Koreansk kosmetikk for kvinner: å kjøpe eller ikke?

 Det er derfor, i de senere år, er vår den smukke kjønn stadig så mot de koreanske kosmetikk. Dens viktigste annonsering har alltid vært og vil bli preparert, alltid ungdommelig koreanske kvinner.
 Mens europeiske produksjon av kosmetikk frimerker er lignende analoger koreanske damer slo alle rekorder i graden av omsorg og skjønnhet sin egen hud, hva er deres hemmelighet?
 Hvis en vakker morgen for å se etter en stund på huset koreyanky, kan vi se en ting til felles alle disse kvinnene daglige morgen prosedyrer for hudpleie og hår er bindende for hver av dem.
 Videre betyr dette faktum ikke avhengig av alder, og hvis våre damer vant til grundig håndtere hudpleie bare når det begynner å manifestere betydelige tidsmessige endringer, koreyanky vant til forsvarlig omsorg fra de tidligste årene.
 Og det er veldig viktig for kvinnelige koreansk kosmetikk designet for variert alder, er hoved skjevhet på den unge kontingenten, det er ikke rart de sier: "Keep kjole Dreams".

 Det er mye lettere å opprettholde helse og tone ytre integument vev enn å prøve å fikse er virkelige, eksisterende problemer. Og alltid ung, frisk og skinnende, ikke for år, koreyanky annet enn bevis.
 Ingen av dem vil aldri være lat til å sette et stort antall kremer, masker, kremer og geleer rengjøring å alltid ser yngre ut enn sine år.
 Viktigst, alle koreansk kosmetikk basert utelukkende på naturlige ingredienser og materialer, i motsetning til europeiske produkter som er opprettet for å "selge mer" koreansk utsatt for hundrevis av testing og eksperimentering.

 Det faktum at koreanske kvinner er veldig snill mot henne utseende, alltid streve etter det ideelle at de består av ren, glatt og perfekt glatt hud.
 Du kan si så mye at asiatiske damer pryveredlyvee i valg av virkemidler for å ta vare på huden enn våre landsmenn, fordi koreanske kosmetiske industrien har flyttet langt utover Europa.
 Koreyanky nøye bevart oppskrifter av skjønnhet, passerer dem fra generasjon til generasjon, men på samme tid, uansett hvor mye de nekter å bruke avansert teknologi for fremtiden.
 Det er en koreansk kosmetikk mest vellykket kombinerer flere hundre år gamle østlige tradisjoner med moderne avansert forskning innen kosmetikk.
 Ikke rart blant jenter som har dratt nytte av koreansk kosmetikk, er det en oppfatning at dersom minst en uke å bruke ett sett med hudpleieprodukter, kan det erstatte dyreste salong behandlinger.

 Hvilke andre hemmeligheter skjult i koreansk kosmetikk?


 Mange jenter, etter å ha studert en enorm mengde positive tilbakemeldinger om de koreanske kosmetikk begynner å bli interessert i sin kvalitet, egenskaper, og, selvfølgelig, pris. Snakker av pris.
 For deg kan det være en hyggelig overraskelse, men kosmetikk asiatiske land er forskjellige sinnsykt dyre priser, de stille om priser for å konkurrere med europeiske omtalte midler, fordi selv om de er de samme kvalitets kosmetikk fra Korea er klart bedre og mer gunstig hudpleie .
Koreansk kosmetikk for kvinner: å kjøpe eller ikke?

 Og alt fordi koreanerne med stor glede ved hjelp av ekstrakter av planter som vokser bare i sine områder. På toppen av det koreanske jentene gjorde ikke redd for å bruke uvanlig for oss å komponenter som maur ekstrakt slange gift, og nylig stadig mer populært voldelig krem ​​med ulytochnoy slim.
 Snakker av dem. Ulytochnoy slim smøre ansikt - høres ut som noe ikke veldig, men slike fond kan behage sin utrolige multifunksjonalitet og rik sammensetning, som ble vedtatt menneskelig hud innfødt.
 Snegle krem ​​koreansk kosmetikk kan tekkes kraftig glykolsyre i kombinasjon med proteiner, protein, allantoin, kollagen og эllastynom nødvendig cochlea å bygge huset deres og behandle kroppen mot skader. Han sterkt bekymret produksjon av slike midler er ikke påvirket ingen snegle å få dette slimet rett og slett skremmende lys.
 En annen fin tillegg til koreansk kosmetikk - det er alltid hyggelig design, fine og små flasker er alltid i stand til å juble og aromaer som fyller disse flaskene kan sammenlignes bare med naturlige bær og frukt.
Koreansk kosmetikk for kvinner: å kjøpe eller ikke?

 Forresten, en trendsetter i søte og stiliserte flasker, var et koreansk merke Tony Moly, som ikke bare behager fine jordbær, figurer av dyr og tegneseriefigurer, men nylig fikk fart raste popularitet blant våre hjemlige forbrukere.
 De introduserte verdens første i sitt slag for peeling føtter, som på et tidspunkt søknad kan erstatte alle spiker prosedyre umiddelbart.

 Hvordan og hvor du skal kjøpe kosmetikk fra Korea?


 I de senere årene kosmetikk fra Korea bokstavelig fengslet hjertene til russiske jenter, noe som gjør det svært populært i Russland, Ukraina og andre steder i Europa.
 Selvfølgelig, det beste alternativet - er å gå til Korea, hvor det er lett å kjøpe kosmetikk, som de sier på stedet. Det eneste du må huske koreyanky - Jente med smak, men permanent hvite huden - dette er trolig, de er i blodet fordi brorparten av kosmetikk med en sterk bleking resultat. Men dette hindrer ikke pick alternativer som er ideell for europeiske jenter og kvinner.
Koreansk kosmetikk for kvinner: å kjøpe eller ikke?

 Måten lettere - ordre kosmetikk offisielle korreyskyh nettsteder som selger til en pris betyr at produsenten, men det er en viss problem som fullt ut reflekterer mangler kjøpe koreansk kosmetikk.
 Manglende språkkunnskaper, og ikke finne på bestemte måter betale online veldig vanskelig ikke å gjøre feil valg. Derfor, det enkleste alternativet - det er å kjøpe koreansk kosmetikk gjennom mellommenn som kjøper kosmetikk på den offisielle siden, og deretter sende det til deg med en prosentandel av at inntektene.  
Яндекс.Метрика