Trykk terapi - en innovativ måte å støtte moderne kvinnelig skjønnhet. Det er ingen hemmelighet at i alle aldre kvinne ønsker å være attraktiv og ønskelig, men rytmen i livet til den moderne kvinnen ikke tillater det nok tid til å tilbringe i skjønnhetssalonger eller treningssentre. Alle dagen kvinner tilbringer på jobb, etter jobb, skynde seg hjem for å gjøre familien husarbeid, og tiden selv er ikke alt.

Trykk terapi hjemme


 Hver kvinne trolig minst én gang i livet ditt spurt deg selv spørsmålet: hvordan å ta hensyn til deres utseende uten å ofre familie og arbeid? I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å holde kroppen i form uten å ty til knallhard trening og streng diett, forbruker mindre enn en time om dagen.
 For tiden er det mange måter å ta vare på kroppen, alt fra manuell massasje og slutter med fettsuging, men vi er interessert i en metode som sparer tid og penger som kan brukes hjemme uten hjelp. Denne metoden eksisterer, er det som kalles lymfe drenering eller avløp.
 Flere nylig, ble denne metoden som benyttes kun kosmetisk salong, nå mange produsenter tilbyr å kjøpe lymfedrenasje enheter for hjemmebruk, denne enheten er relativt billig, har en kompakt design og betale for seg etter det første året av programmet. Til sammenligning, en presoterapyy prosedyre i en skjønnhetssalong koster et gjennomsnitt på 1500 rubler., Og i løpet av 15 behandlinger verdt 22500 mens apparatet for trykk terapi hjemme koster en gjennomsnittlig 20000-30000 rubler. Selskapene tilbyr praktiske gjelder levering av varene og levere kvalitetsprodukter.
 Denne prosedyren er de vekslende komprimering seksjoner mansjetter drakt spesiell luft pumpes. Mansjetter Costume plassert direkte på problemområder i kroppen på grunn av kompresjon er utstrømming av lymfe og dens sirkulasjon og deretter skilles ut fra kroppen for overflødig væske og skadelige produkter av metabolismen fra den inter plass.
Trykk terapi hjemme

 Med trykk terapi hjemme, kan du enkelt fjerne fett på problemområder, bli kvitt cellulitter, forbedre hudens tone og styrke musklene.
 Ofte årsaken er langsom fettforbrenning og oppbevaring av overflødig vann i kroppen, så denne prosedyren er mye benyttet som trykk terapi for å gjenopprette kvinnelige figurer inkludert postpartum. Cellulitt forsvinner etter 3-4 økter med trykk terapi for å oppnå lignende resultater fra manuell massasje, vil du trenge flere dusin økter.
 Løs huden blir elastisk ved å forbedre blodsirkulasjonen i vev, celler begynner mettet med oksygen og næringsstoffer.
 Omfanget trykk terapi enheten er ikke begrenset bare til å slite med overvekt. I tillegg hjelper lymfedrenasje å kvitte seg med hevelse i bena, slitne bein, toner veggene i blodårene. Denne prosedyren er indisert for forebygging av åreknuter, edderkopp årer behandling, folk som har mye tid i løpet av dagen tilbringer sittende eller stående (kontorarbeidere, butikkansatte, frisører). Trykk terapi hjelper gravide i første trimester takle hevelse i føtter, dette isolert område av magen, noe som gir effekt bare til fots.
 Enheten kan brukes til forebygging av venøs trombose i lamme folk liggende syk for drenering av postoperativ hevelse og blåmerker.
 En annen udiskutabel fordel trykkTerapeutiske prosedyrer - det normaliserer fordøyelsessystemet og endokrine kjertler.
 Det er bevist at trykk terapi også hjelper med å bli kvitt hodepine, søvnløshet og stress. Mange av oss bor i byer hvor støynivået er så stor at det fører til belastning av nervesystemet, forårsaker hodepine, stress, dårlig helse. Denne enheten vil være uunnværlig for hvert familiemedlem.
Trykk terapi hjemme

 Lymfedrenasje enhet for hjemmebruk er enkle å bruke, bare lese nøye bruksanvisningen og følge den. Enheten har flere moduser, slik at du kan tilpasse den på vilje, avhengig av formålet. På tar gjennomsnittlig sesjon 40-45 minutter en dag, består kurset av 10-15 behandlinger med intervaller på to til tre dager. Gjentatte kurs kan gjøres i 5-6 måneder.
 Enheten kan nyte å ligge foran TV etter jobb eller sitter komfortabelt med en favorittbok. Selv etter en hard dags sesjon trykk terapi vil returnere kraft og tretthet vil være over, som enhets påvirkninger inkludert spente muskler, avslappende dem. Den lille størrelsen på anordningen vil ikke føre til problemer med sin lagring og transport. Den passer lett på en hylle i et skap eller skap, hvis det er nødvendig, kan du ta med deg til hytta eller på en forretningsreise.
 Trykk terapi er helt smertefri, det er en følelse av letthet etter den første økten, blir synlig effekt observert etter noen få behandlinger.
 Selv smertefri prosedyre i drenering er en rekke kontraindikasjoner som frakturer, diabetes, graviditet og amming, menstruasjon, hjerte- svikt (2 og 3 grader), nyresvikt, tuberkulose og andre. Derfor, før du bruker denne fremgangsmåten er nødvendig å innhente faglige råd.
 Til slutt, vi oppmerksom på at leger og pasienter rundt om i verden er mye brukt teknikk trykk terapi, og merk dens effektivitet, denne teknikken dukket opp nylig, men fant raskt sine støttespillere. Utvilsomt vil tilstedeværelsen av Lymfesystemet hjemme spare deg og dine kjære fra mange helseproblemer, returnere eleganse og brukervennlighet med minimale kostnader, og best av alt for kort tid.
 En vakker byste for kvinner er en kilde til stolthet. Tross alt, store bosomed skjønn forføre menn med liten innsats og talent. Men ikke alle jenter kan skryte av perfekt bryst størrelse. Unge mødre mister bryst form, når de begynner å mate babyen. Brystkreft hos kvinner etter førti gjennomgår fysiologiske endringer, nemlig, blir mindre elastisk og mister sin elastisitet.

Krem økning bust


 Kvinner er klar for noen eksperimenter, nemlig gjør plastisk kirurgi, drikke hormon piller for å gjenopprette sin tidligere bryst størrelse og form. Ikke alle kvinner til å bestemme seg for å ha kirurgi på brystet, etter alle kirurgi, risiko for helse. Når administreres hormoner påvirker kroppen helhetlig, som er sammen med en økning i bryst, kvinner kan øke kroppsvekt.
 Det er mindre sikker måte å korrigere brystvolum, er å bruke en spesiell krem. Brystforstørrelse krem ​​inneholder: hormoner som virker direkte på melkekjertlene og stimulerer til vekst. Krem for brystforstørrelse påvirke brystet, så de bør ikke ta en ung gangs jenter.

 Hvordan øke den kvinnelige bryst med en spesiell krem?


 Noen fysiologiske prosesser som forekommer hos kvinner som kan påvirke størrelsen av brystkreft. Hos kvinner med økende kroppsvekt mengden av fettvevet i brystet blir større, og derfor øker bryststørrelse. I løpet av menstruasjonssyklusen, under påvirkning av kvinnelige hormoner i kvinner har midlertidig brystforstørrelse. Hormonene produseres i kvinner under menstruasjon, noe som resulterer i en midlertidig økning i brystkreft.
 Utvikling av brystkreft hos kvinner avhenger av konsentrasjonen i hennes kropps kvinnelige kjønnshormoner (østrogen og progesteron), fører nemlig utilstrekkelig hormonproduksjon til underutvikling av brystet, noe som reduserer dens elastisitet.
 Som en del av bryst utvidelse kremer er urte østrogener (fytoøstrogener). Fytoøstrogener - naturlige hormoner av planter som er like i strukturen til det kvinnelige kjønnshormonet (østrogen). Fytoøstrogener som østrogen, har en stimulerende effekt på kjertel brystvev. Ved vanlig bruk av kremen kjertelvev i brystet begynner å vokse, og derfor er de fleste bryst øker i størrelse, blir tett. Etter vanlig bruk av kremen lær brystet glattet, blir det elastisk.
 Kosmetikk for brystforstørrelse påvirker ikke den kvinnelige figuren, fordi hormonene som utgjør kremer stimulere veksten av brystkreft bare.
Krem økning bust

 Det finnes kremer for brystforstørrelse, som inkluderer planteekstrakter som har en stimulerende effekt på prosessene i blod (f.eks fløte «puppe»). Under bruk krem ​​med planteekstrakter, er bare en kortsiktig økning i bryststørrelse, på grunn av intensiv blodsirkulasjon i vev.
 Et effektivt kosmetiske produkter for brystforstørrelse krem ​​er en del av, som er plantehormoner og naturlige planteekstrakter. Det finnes kremer for brystforstørrelse, som inkorporerer inneholder vitaminer og vanlige programmer, fører bare til kortsiktig brystforstørrelse. For å oppnå det ønskede resultat, bryst krem ​​behov for lange tidsperioder, for eksempel seks måneder. Bare med regelmessig bruk av kremen kan oppnå det ønskede resultat - en økning i volumet av brystet.

 Populære kremer for brystforstørrelse


 Her er noen kjente merker av kremer som kan finnes blant kosmetikk.

  •  Krem «puppe», «Malawi", "B & B», «AlmeaXLinex», «Advanced Body Push-up», «Olga», «Audara», «Faberlic» inkorporerer inneholder naturlige ekstrakter av bergamot, lavendel, jasmin, humle, kjerringrokk, Pueraria, trollhassel, som stimulerer oksygen og fettstoffskiftet og styrke kollagen og elastiske fibre i brystvevet.

  •  Komplekse «Audara» representerer en gruppe legemidler (piller, kremer, masker). Strukturen av "Audara" omfatter naturlige ekstrakter fra planter som fennikel, kukurma og kilder til fytoøstrogener - plante Pueraria. Alle komponenter av stoffet påvirker veksten av brystkreft. Stoffet er anbefalt å ta opp til to måneder.

  •  Krem økning bust «Inthenso» inneholder ekstrakter av rødalger (Gelidium Sesguipedale), asiatisk rotvekster Zhimuroot, Sorghum, nype olje, som sammen stimulerer syntesen av fettvev, noe som resulterer i bryst størrelse øker, blir mer avrundet konturene av brystkreft og elastisk.

  •  Krem for brystforstørrelse "Contour" som inneholder noen form for planteekstrakter, frukt Palmetto (Saw Palmetto), Dudnik kinesisk, Løvetann, Knykusa, Kaffe, Kaffe, vill yams og Damian. Dudnik Kinesisk (Dong Quai) stimulerer hormonet progesteron, som stimulerer veksten av brystkreft. Dyamyna stimulerer seksuell lyst. Knikus velsignet normaliserer hormonbalansen, reduserer smerter under menstruasjonen. Kaffe Kaffe forbedrer den generelle helsen til kvinner. Wild yam inneholder noen form for fytoøstrogener, som stimulerer til utvikling av brystkreft. Regelmessig bruk av kremen "Jumping" bidrar til å normalisere hormonbalansen hos kvinner reduserer premenstruelle symptomer gunstige effekter på endokrine kjertler. Cream "Contour" anbefaler bruk i ni måneder uten pause, deretter brystet vil øke i volum og blir elastisk.


  •  Krem for å øke bryststørrelse store mengder, så er det viktig å velge en krem ​​som vil gagne kroppen din.
    Яндекс.Метрика