Trykket medisinerTenk deg en situasjon som kunne skje nesten hver mann, gitt at statistikken sier om forekomsten av tilfeller av hyper - eller hypotensjon. Så situasjonen: du kommer til apoteket og si at du har, for eksempel, økt blodtrykk, føler deg dårlig og be apoteket for å tilby en kur for høyt blodtrykk. Men til gjengjeld kan du høre en liste over ukjente navn på ulike medisiner. Hvordan å være i dette tilfellet, velge fra en omfattende liste over de mest effektive og minst skadelige med narkotika?
Valg av medikamenter for trykk
Det faktum at hver av dem kan hjelpe deg til å normalisere blodtrykket - dette behøver ikke tvile. Men alle disse stoffene fra hyper - eller hypotensjon i denne listen er den menneskelige kroppen på forskjellige måter. Jeg trenger å vite på forhånd hvilken av dem du kan gå, og som kan utløse uventede konsekvenser. Med andre ord, alle av oss trenger å vite "sin" medisin for hyper - eller hypotensjon, som en som ville gå likt for alle mennesker, ikke en slags universell medisinsk forberedelse i naturen finnes ikke.
Selvfølgelig, vel, når de første symptomene på høyt eller lavt trykk du har mulighet til å oppsøke lege. Ennå altfor ofte folk ikke stoler arbeiderne i hvite frakker, på grunn av alle på listen over legemidler for hyper - eller hypotensjon eller velge en som ikke er for dyrt, eller det som han råder farmasøyt. Men noen folk kjøper den dyreste tvert imot intelligent medisiner, å tro at det ikke er bare korrigere trykket, men også eliminere behovet for å gå til legen.
En eller annen måte, de fleste av oss hadde osvedomlennы med en liste over de mest effektive legemidler for press, som i noen tilfeller fører oss inn i en slags blindvei, fordi du enkelt kan bruke en masse penger, men det skader aldri å kvitte seg med oss ​​press. Så nå ønsker vi å kalle en liste over disse medisinene fra trykket som er antatt å være den vanligste.
De vanligste stoffene press
I vår liste over legemidler ledende posisjon tar pressetAmplodipynSom er i stand til å gi blodtrykkssenkende og angina effekter. Etter ham på listen erNitrendypinEr dihydropyridinderivater. Dette stoffet har også som angina og hypotensive effekter, i tillegg reduserer det nåværende ekstracellulært Ca2 +. På tredje plass blant kur press varNifedipinSom i sin effekt er lik Nytrendypynom, men i tillegg gir det også Vasodilator effekt. Dette er etterfulgt avForydonStand til å fullstendig erstatte Amplodypyn og Nitrendypin (eller nifedipin).
Deretter en liste over de vanligste legemidlene press vi finnerNisoldipinomBlokker kalsiumkanaler og bare påvirke arterielle fartøy,IsradipinSom fremmer muskel av blodkar og arterier i hjernen og hjertet,LatsydypinSom er en kalsiumblokker med markert selektivitet.  
Hoste medisinerHvert år i høst og vinter perforce vi utsatt for virusinfeksjoner som påvirker våre luftrom. Da må vi forholde ikke bare med luftveissykdommer og deres viktigste symptomene - hoste, men med en liste av reseptbelagte legemidler for dette symptomet. Ser på listen ofte helt ukjent hva medisiner du ikke vet hvilken, hvis ikke starte. Med alt dette alle av oss ønsker å velge ikke bare den mest effektive hoste medisin, men ikke for dyrt.
Hoste som den viktigste symptom på mange luftveissykdommer
Men før du sender en liste over medisiner for hoste, er det nødvendig å si noen ord om dette dominerende symptom på luftveissykdommer.
Hoste er av to hovedtyper - tørre eller uproduktive, og våte eller produktive. For tørr hoste preget av fravær av slim. Oftest det påvirker de øvre luftveiene. For sin behandling ved hjelp av en liste over legemidler som lindrer deres ergrelse.
Våt hoste alltid ledsaget av slim. Og her er hvordan å kvitte seg med den første og andre type hoste må ta spesiell kur for denne sykdommen, noe som kan bidra til å lette prosessen med oppspytt og fjerne ubehagelig betennelse. En liste over disse medisinene er ganske stor. Likevel er det mulig å identifisere den mest populære og likevel mest effektive hoste medisin.
Kur for tørr hoste

Når tørr hoste i en liste over dine medisiner må inkluderes de som vil undertrykke den. I lys ripete hals, noe som indikerer at stimulering av de øvre luftveiene, kan du bruke spesielle pastiller eller tabletter for å suge. Mest effektive i dette tilfelle betraktes Strepsils pastiller (deres sammensetning er mynteolje, anisolje, askorbinsyre, honning og sitron) pastiller Sage (en del av ekstraktet av salvie, sitron, honning, maltose-sirup) Travisyl (i sin komposisjon inneholder ekstrakter 15 mest nyttige urter) og Dr. Thijs Eucalyptus.
Hvis du arbeider med en smertefull tørr hoste, bør du se listen over hostestillende medikamenter. Den mest effektive middel i slike tilfeller er de av dem som inkorporerer inneholder kodein. Blant disse stoffene kan kalles Kodelak (også i komposisjonen inneholder lakris, natriumbikarbonat og thermopsis) og Terpnykod (unntatt kodein den inneholder også natrium bikarbonat og terpnyhydrat).
Slimløsende hostesaft når det er vått
Å behandle tørr hoste forberedelser kreves gruppe mucolytics og ekspektoranter.
Mucolytics ansett som viktig i prparatamy abbr en hoste. Listen over de mest effektive mucolytics inkluderer Himopsin og trypsin (proteolytiske enzymer) Pulmozym (dornaza alfa) og Ambrobene Lazolvan og Ambroheksal (ambroksolы).
Listen over hoste expectorants er Hedelyks (eføy ekstrakt), lakris sirup, Mukaltyn (marshmallow root), hostesaft med et utdrag av mor og stemor og Banan.  
Oppskrifter Body lotion og toner

 Lotion med tørr hvitvin


 Nødvendig: 1 ss. l. tørkede blomster kamille, tørr 1 kopp hvitvin.
 Forberedelse: kamille helle vin og la stå i to uker.
 Søknad. Tørk lotion ansikt og hals morgen og kveld, etter søknad søke på ansiktet nærende krem.

 Urte is


 Nødvendig: 2 ss. l. friske mynteblader, løvetann, en kopp kokende vann.
 Forberedelse: rå helle kokende vann, dekk tett og la stå i en time. Strain, hell i former for is og satt i fryseren.
 Søknad. Den resulterende isen tørke ansiktet morgen og kveld.
 Denne prosedyren bidrar til å glatte huden, fjerner rynker.

 Wrinkle Lotion


 Nødvendig: 1 liter tørr hvitvin, 1 ss. l. hakket dill, mynte blader, gress, ryllik, kjerringrokk, tørkede blomster duftende fioler og eik bark.
 Forberedelse: Hell vin urter og sette mot i en lukket beholder for to uker.
 Søknad. Tørk ansiktet lotion morgen og kveld.
 Denne lotion bidrar til å fjerne rynker.

 Lotion, rensing porene


 Nødvendig: 1 sitron, 05 kopper kokende vann, 1 eggeplomme, 1 ss. l. olivenolje og fløte, 1 lm. l. honning, 3 ss. l. vodka.
 Forberedelse: klem sitronsaft og sil fra massen. Sitronskall hell kokende vann. Når væsken er avkjølt, tilsett saften. Eggeplomme gni med smør, honning og fløte. Den resulterende massen er å legge sitron infusjon, og hell vodka, hell blandingen i en glassbeholder med en vid hals, tett lukke lokket og rist godt.
 Søknad. Tørk ansiktet lotion to ganger om dagen.
 Denne lotion renser porene, jevner ut huden og gir den en sunn farge.

 Lotion med hvete korn og hvitvin


 Nødvendig: 1 ss. l. hvete korn, 05 kopper tørr hvitvin 1 eggeplomme.
 Forberedelse: Hvete korn hell hvitvin og la stå 4-5 dager. Infusjon av belastning, tilsett eggeplomme. All mix grundig til glatt.
 Søknad. Hver dag, tørk ansiktet lotion.

 Lotion for behandling av aldrende hud utsatt for oiliness


 Nødvendig: 1 av salat, dill, persille, vårløk, 1 kopp kokende vann, 2 ss. l. vodka.
 Forberedelse: rå kjøttdeig, 2 ss. l. blandingen hell kokende vann, tett og la stå i 2-3 timer. Deretter sil og tilsett vodka.
 Søknad. Tørk ansiktet lotion 1 per dag.
 Dette verktøyet er egnet for behandling av aldrende hud utsatt for oiliness.

 Lotion med bjørk sap


 Trenger 05 kopper fersk bjørk juice (kan erstatte melon juice) i 1 time. L. salt og honning, 2 ss. l. vodka.
 Forberedelse: Bland ingrediensene, la stå i 2-3 timer.
 Søknad. Tørk ansiktet lotion to ganger om dagen.
 Denne fantastiske lotion fukter og renser huden, sliter med hennes slapp.

 Lotion for tørr hud


 Nødvendig: 1 del tørr kalk blomstre, salvie urt, kamille, fennikel, mynte blader, friske roseblader eller rose hofter, 05 liter vann.
 Forberedelse: hogge urter, 2 ss. l. Hell blandingen med kaldt vann, kok opp og la det koke på svak varme i 5 minutter. Når suppen er helt avkjølt, tøm det.
 Søknad. Hver dag, tørk ansiktet kjøttkraft.
 Verktøyet er egnet for tørr hudpleie.

 Nourishing Lotion


 Nødvendig: 1 ss. l. tørkede blomster hyllebær, 05 kopper kokende vann, 1 time. l. kremfløte.
 Forberedelse: hyllebær blomster hell kokende vann og avkjøl. Deretter tappe og legge til krem, bland godt.
 Søknad. Tørk ansiktet lotion to ganger om dagen.
 Lotion er egnet for tørr hud, lindrer irritasjon, gir næring til huden, forebygger rynker.

 Lotion forlater mor og stemor


 Nødvendig: 1 ss. l. hakket frisk eller tørket forlater mor og stemor, 05 glass melk.
 Forberedelse: koke melk, hell sin mor og stemor, cover og la stå så lenge den er avkjølt, avløp.
 Søknad. Tørk ansiktet melk infusjon, 30 min vask med varmt vann.

 Tonic lindrer irritasjon


 Nødvendig: 2 ss. l. marshmallow rot, en kopp kaldt kokt vann.
 Forberedelse: Hell marshmallow root vann, la over natten, avløp.
 Søknad. Tørk ansiktet tonic 1 per dag.
 Tonic lindrer irritasjon, strammer huden.

 Forfriskende Tonic


 Nødvendig:. 1 t L. tørkede blomster ryllik, sitronmelisse blader og humle, en kopp kokende vann.
 Matlaging: urter hell kokende vann og kok på svak varme i 2 minutter, fjern fra varmen, dekk tett og la stå 3-4 timer, deretter renne.
 Søknad. Bruk som en tonic to ganger om dagen.
 Tool fukter og frisker opp huden.
Яндекс.Метрика