Tvist - medisinske egenskaper, og kontraindikasjoner
 Weeds - de viktigste fiender av gartnere. Men ofte, hva de kjemper så voldsomt, inkludert i den gylne fond av folkemedisinen. Tvister (aka - fjellklatrer fugl, Toptun-gress, kål og basjkirsk fugl dritt) - bevis. Ingenting unremarkable luke har en helt unik helbredende egenskaper.
 Ekstern beskrivelse og habitat
 Tvist - er spredt på bakken av knute gress stengler, som vokser små runde blader. Under blomstring (som skjer i løpet av sommeren) fjellklatrer fugl dekket med små blomster hvitaktig-grønnlig farge. Fruktene modnes og faller å representere en liten mutter svart.
 Møt knotweed kan være nesten hvor som helst i verden, ikke med mindre det er Polarsirkelen. Den vokser på gresset tråkket jord av kommunale veier og stadioner avgitte sand steinbrudd, knotweed føles rolig i meter, hager og frukthager.
 Den kjemiske sammensetningen
 Tvist - kilden til mikronæringsstoffer. Det består av vegetabilsk protein og fiber, ekstraktiver, voks, flere typer harpikser, tanniner, og sink, mangan, kalsium, fosfor. I denne ubestemmelig utseende gress og vitaminer som A, C, E og K. Det er ikke overraskende at en slik kjemisk sammensetning har tiltrukket seg oppmerksomheten til ernæringsfysiologer. De anbefaler å bruke knotweed salater de som prøver å gå ned i vekt.
 Medisinske egenskaper Knotweed
 Ikke passere hans oppmerksomhet knotweed og leger. Den første til å legge merke til de egenskapene til denne planten raskt stoppe blødning, var Hippokrates, rådet han til å gjelde sår knotweed stilkene tygges. I Bulgaria, er denne oppskriften fortsatt brukes som et folk rette for hemorroider.
 På grunn av egenskapene til knotweed økning glatt muskel tone, er det mye brukt i gynekologisk praksis. Urtepreparater som virker på musklene i livmoren, også reduserer blodtrykket, som indikert for tunge menstruasjon, livmor blødning i barselperioden.
 Det har lenge vært brukt i infertilitet knotweed. Studier har vist at bruk av alkohol eller vann infusjoner knotweed øker muskelsammentrekninger i livmoren, bedrer lungefunksjon av lungene, på grunn som det oksygenering. I antikken var det enda en legende at kvinner som drikker te fra knotweed, definitivt en gutt. Imidlertid har dagens studier ikke bekreftet dette.
 I hemostatiske egenskaper, fjellklatrer fugl brukes av leger som en snerpende, antibakteriell, healing, anti-inflammatorisk, krampeløsende, slimløsende og protivohnilostnymi agent. Forberedelser slirekne oppnevnt med lever, nyre og urinveier. Knotweed brukes til å behandle hudsykdommer og tuberkulose.
 Bruk av urter knotweed
 Det er flere grunnleggende måter å lage narkotika knotweed.
 Å kvitte seg med hoste avkok utarbeidet av følgende oppskrift: ss tørr rå helle kokende vann og la det trekke i minst en time. Deretter filtrert avkok tatt tre ganger om dagen for en spiseskje.
 For behandling av sykdommer i leveren, mage og tarmer buljong fremstilt som følger: koppen (løst kompaktert) tørket knotweed helle en liter kokende vann som er kokt. Buljong wrap og ren i 2-3 timer i et mørkt sted for infusjon. Bruktbil før måltider for 025 kopper.
 Når diagnostisere urolithiasis hjelp avkok utarbeidet av følgende teknologi: ta 10 gram hakkede urter, hell 200 ml kokende vann og holde på svak varme i 15-20 minutter. Og anstrengt kjøttkraft fylt med kaldt kokt vann er brakt til den opprinnelige volum på 200 ml drikke et avkok trenger tre ganger om dagen for to spiseskjeer.
 Å behandle ufruktbarhet avkok utarbeidet av følgende oppskrift: 5 ss tørket knotweed helle to kopper kokende vann, til varm buljong småkoke ytterligere 5-7 minutter. Avkjølt og filtrert avkok kvinne bør drikke en gang føler deg tørst.
 Kontra knotweed
 Feilaktig eller overdreven bruk av knotweed kan skade kroppen. Dermed ikke under noen omstendigheter urt bør ikke brukes av dem som lider av tromboflebitt, hypotensjon, og kvinner under svangerskapet (fjellklatrer fugl hjelper å bli gravid, men kan provosere abort).
 Forsiktighet bør brukes knotweed gastritt, magesår ulike deler av mage-tarmkanalen, noen nyre.  
Behandling av cyster på eggstokkene tradisjonelle metoderCyster på eggstokkene kalles hul formasjon i eggstokken som inneholder væske. Vanligvis er det godartet. Oftest skjer denne sykdommen hos kvinner under 50 år gamle. Noen ganger oppstår ovarialcyste uten noen symptomer. Å diagnostisere en cyste mulig gjennom ultralyd, ved hjelp av vaginal probe inkludert laparoskopi og vaginal undersøkelse, og etter behandlingsstart.
Typer av cyster på eggstokkene
Hvis det er hormonelle bakgrunn funksjonelle cyster (follicular og luteal). Velge riktig behandling, og ofte er muntlige hormoner av cyster, er de sannsynligvis å bare oppløses. Dersom det innen tre måneder til bedring ikke observeres, vil det slå til kirurgi.
Alle andre typer cyster, enten eller эndometryoydnыmy dermoydnыmy, er det viktig å fjerne gjennom kirurgi og ikke å holde medisiner fordi etter en stund disse cyster på eggstokkene kan bli kreft.
Vanligvis gjør benkirurgi ikke påvirke den reproduktive funksjon av kvinner, bør dvs. problemer med graviditet og fødsel ikke være. I tilfelle av funksjonelle ovariecyster må behandles for å normalisere hormoner.
Selv om dette er retentsyonnoe sykdom og tumor-liknende prosess, tumor, faktisk er det ikke. Fordi de fleste leger til å behandle cyster på eggstokkene pleier ikke å ty til kirurgisk metode, og viser til det bare hvis det er noen komplikasjoner perekrutky typen.
Sørg for å fjerne behovet cystoma, dvs. gruppen av svulster som selv om de fleste av godartet, noen ganger kan være ondartet i naturen. Dersom eggstokken avdekket noen utdanning bør først finne ut hva som er dens natur, som bør bare innse at det ikke er en svulst, men bare cyste og deretter motta behandling.
Behandling av sykdoms folk metoder
Først av alt, husk at populær urtemedisin bør være bare med den grunnleggende behandling, noe som kan være bare en profesjonell gynekolog. Slike avgifter urter bør brukes for et par måneder, så trenger bare en to-ukers pause, etter som du kan gjenta behandlingen av cyster i eggstokken var effektive.
Etter behandling folk rettsmidler bør undersøkes for å sikre at sykdommen har trukket seg tilbake.
Bli kvitt cyster på eggstokken kan bruke strimlet gjennom en kjøttkvern eller kaffekvern levzeyu rot, malurt, ryllik rot misvisende, hofter, storfe, immortelle og salvie, blandes i like deler. Denne populære måten innebærer at det er behov for å ta 2 spiseskjeer denne blandingen og hell 2 kopper kokende vann. Hell deretter infusjon i en termos og la det stå over natten. Godta tar ca en kvart kopp fire ganger om dagen før måltider. Løpet av behandlingen tar ca 2 til 3 måneder.
Også fra cyster på eggstokkene vil hjelpe å bli kvitt gjeter-vesken i form av en blanding av urter, bark Viburnum, Rhodiola rosea rot, Leonurus urter, frukt av fjellet aske, kamille blomster og blader mansjett i like store deler. Hakket blandingen i en mengde på 2 spiseskjeer å helle en halv liter kokende vann, hell i en termos og la for natten, så ta på en tredje kopp tre ganger om dagen, alltid før måltider. Dette kurset vil ta opp til tre måneder.
Veldig populært behandling for cyster på eggstokkene kan være den neste samling. I like store deler for å blande gress gjeter-vesken, nesle, rot misvisende, kamille blomster, gress, kvister, gress root levzei og storfe, hogge dem. Ta en halvliter kokende vann og hell to spiseskjeer forberedt sin samling. Sette mot i en termos over natten og deretter tatt før måltider fire ganger om dagen for en tredje kopp i tre måneder.
På samme måte forberede og ta følgende folkemedisin og behandling av cyster på eggstokkene. Sammensetningen av nasjonalforsamlingen er malurt, mynte, oregano, thoroughwax gress Leonurus, røtter og levzei Rhodiola, rogn og nesler.
Vilkår forberede alle disse folk rettsmidler for å behandle cyster på eggstokkene samme. En halvliter kokende vann hell 2 ss hakket i en kaffekvern eller jeksel blanding. Neste tilført over natten i en termos og akseptert i antall tredeler til tre firedeler kopp fire ganger om dagen før måltider. Fortsett til lignende behandling anbefales for to til tre måneder. Etter det bør undersøkes av en gynekolog for å forstå ovarial cyste fjernet eller ikke.Således møtet følger:
• Gress kløver, nesle blader og blåbær, urt salvie, tørkede blomster, lavendel og marshmallow root levzei og furu knopper;
• bjørkeblader, lakris rot og forvirrende gress geranium, mynte og timian celandine, kamille blomster og kjøpmann;
• Roten bergenia, bearberry blader, eukalyptus og hestehov urt mynte og kløver blomster og moskus;
• peon og kvann røtter, blader og mansjett fireweed, gress, persille og mynte og furu knopper.
Bad populære som en behandling for cyster på eggstokkene
For å kvitte seg med cyster på eggstokkene ved lokal behandling anbefales bassenger Phytomixture av folk oppskrifter. Derfor, for utarbeidelse av slike avgifter må være like blande alle ingrediensene.Det kan være:
• Blader av bjørk, mansjetter og blåbær, reinfann blomster og Hog livmor;
• Herb salvie, geranium, stemorsblomst og salvie, kamille blomster og eik bark;
• Roten av Polygonum slange, kirsebær frukt, gress, ryllik, timian, dampet, ringblomst blomster og blader av Banan;
• osp bark, marshmallow rot og malurt;
• Gress fioler og lavendel, Geitrams blader og rot Bergenia;
• Linfrø, kløver blomster, Kalynova bark, gress celandine og kjerringrokk;
• Bjørk blader, frukt, kirsebær og einer, og nesle forlater mor og stemor.
Kommer ekstrakter som brukes for bad for nasjonal behandling av cyster på eggstokkene er svært enkel. Du må fylle to århundrer. spoon noe av den valgte forsamlingen, pre-hakket, to kopper kokende vann. Deretter må blandingen oppvarmes i et vannbad i 20 minutter, avløp og la stå i en time. Med kokt vann for å øke antallet av infusjoner til to liter. Å behandle en cyste i eggstokkene var effektiv prosedyre bør gjentas omtrent 10 ganger (ikke mer enn to ganger om dagen).  
Яндекс.Метрика