Moderne prevensjons variasjon gjør at du kan velge en kvinne betyr å forhindre uønsket graviditet basert på alder, individuelle egenskaper og spesifikke personlige preferanser. Intrauterin spiral er en av de vanligste metodene for prevensjon. Deres effektivitet i riktig installert så høyt som 98%.


Typer av intrauterin enhet Hva det representerer intrauterin enhet.


 Dette er et spesielt verktøy som gynekolog Explorer kommer inn i livmoren. Det prevensjonstilbud og fast. Dette er et resultat av konstant irritasjon minimalt muskelfibre i livmoren, og dette er på grunn av mekanismen for intrauterin contraceptive prevensjon. Det vil si, gjødsling forhindrer ikke det, men hindrer feste av egget til endometrium. I denne forbindelse, riktig kalte slike midler abort. Dette bør vurderes for kvinner som strengt holder seg til religiøse lover.


 Typer av intrauterin enhet.


 I dag er det rundt 50 arter av intrauterin enhet. Disse forbedringene skjedde i etapper, og kan derfor deles inn i fire generasjoner.

 Den første generasjonen av intrauterin enhet ble utført med inerte materialer. Den mest kjente representant - Lypsa sløyfe laget av plast i form av bokstaven S. De er preget av svært lav virkningsgrad og har en høy risiko for tap.

 Den andre generasjonen prevensjonsmidler omfatter intrauterine enhet som inneholder kobber. I tillegg til å stimulere myometriet, slike prevensjonsmidler gitt spermytsydnoe handling. Nærvær av kobber sikrer et surt miljø i livmoren, i betydelig grad hemmet aktiviteten av sædceller. Slik intrauterin spiral satt i inntil 3 år.

 Deretter intrauterin prevensjon produsenter begynte å legge dem penger. Så var det den tredje generasjonen av intrauterin enhet. Disse pillene kan legges inn i livmoren i opptil fem år.

 Den fjerde generasjonen av intrauterin enhet produsert som inneholder hormoner levonorgestrel eller progesteron. Oftest er de forekommer i form av bokstaven T i kroppen som ligger depot hormonell medikament som frigjøres gradvis inn i livmoren. Dermed preventive virkningen er oppnådd, dvs. hormoner hemme eggløsning og forhindre befruktning. Intrauterin spiral av generasjon sett for opp til 7 år.

 Formen på intrauterine spiraler er delt inn i en spiral, T-formet, og ringformet parasoll. T-formet mest utbredt, og er nå produsert modifikasjoner av intrauterin enhet, der "skuldrene" gjort i form av poluovala forestillinger som pigger. Denne formen gjør det mulig bedre zafiksuvatysya prevensjons i livmoren, og gir dermed en lav sannsynlighet for tap.


 Kontra å angi intrauterin enhet.


 Intrauterin anordning er kontra hos kvinner med patologi av kroppen og livmorhalsen, så vel som godartet og ondartet dannelse av organer. Kroniske betennelsessykdommer også en kontraindikasjon, v. Å. Spiral tentakler som forlater for fjerning av intrauterin enhet fra hulrommet som trengte en guide smittestoffer og kan utløse akutt betennelse.  
Hva kan vise blod?
 Moderne medisin er i rask utvikling, prøver å maksimere kvitt alle fra sykdom. Men legene er ikke guder, og uten kvalitets laboratorium diagnostikk dem ville være svært vanskelig å stille riktig diagnose og foreskrive riktig behandling. Heldigvis, de har støtte av blod, som regnes som en av de tidligste og raskeste måtene å få informasjon om at pasientens kropp er noe galt. Så hvis du har utstedt en retning, vil du sannsynligvis være interessert i å vite at en blodprøve viser hvordan å forberede den og hvilke resultater du kan forvente.


 Klinisk og biokjemisk blodprøve: avskrift


 Det finnes to typer tester: klinisk (generelt, hematologi) og biokjemiske.
Hva kan vise blod?

 Klinisk analyse av blod foreskrive nesten alle pasienter, fordi han var i stand til å oppdage flere alvorlige sykdommer eller misdannelser, truende sykdom. Hans leie i innstillingen dyspanseryzatsyonnыy på grunn av graviditet, ta noen giftige stoffer i behandling av infeksjoner i mange andre tilfeller. Det innebærer å bestemme antall røde blodlegemer, hemoglobinnivå, farge indeks, antall leukocytter, leukocytt formel og senkning (SR), antall retikulocytter og blodplater. Selvfølgelig ikke en fullstendig forklaring av resultatene kun av erfarne leger, men pasienten ikke vondt å ha minst en grunnleggende forståelse av reglene. For enkelhets skyld, er under et bord analysere blod:
Hva kan vise blod?

 Hemoglobinnivå viser at det foreligger alvorlig fysisk overbelastning eller anemi, vil erytrocyttall indikere om svulsten i kroppen eller har hatt et stort tap. Fargeindeks brukes til å bestemme blodmangel, og variasjoner som retikulocytter indikerer blodtap (økning i antall) og nyresykdom (reduksjon). Et stort antall av blodplater vil signalisere den inflammatoriske prosess, og det lave antall kan bety autoimmune sykdommer, hemolytisk sykdom. Akutte inflammatoriske og suppurative prosesser som er definert av en kraftig økning i antall hvite blodceller. Dermed en liten analyse gir et bredt spekter av informasjon om pasientens tilstand.
 Biokjemiske blodprøve vil tillate legen å vurdere funksjon av indre organer, metabolisme av proteiner, fett og karbohydrater, mangel eller overskudd av sporstoffer.
Hva kan vise blod?


 En blodprøve for hormoner


 Han rakte behandling av ulike sykdommer, samt planlegging graviditet. Denne diagnosen lar tidlig oppdage avvik i funksjon av hypofysen, binyrene, skjoldbruskkjertelen, reproduktive system, bukspyttkjertel - avhengig av hva du må ta hormoner.
 Videre er det blod før alle andre diagnostiske metoder bekrefte eller avkrefte graviditet. For kvinner er dette direkte til å donere blod hCG. HCG - et hormon som produseres av embryo membraner. Faktisk, hvis en kvinnes kropp chorionic lege diagnostisere graviditet. Deretter kan veksten av dette hormonet viser tilstedeværelse av to eller flere embryoer, og angi forsinkelse eller oppsigelse av fosteret. Analysen kan utføres ved 6-8 dag etter den påståtte befruktning.


 Analyse av blodsukker


 Det kan bidra til å oppdage diabetes og andre sykdommer i det endokrine systemet. I blodet tas på tom mage i den voksne, bør normal sukker være mellom 388-638 mg / dL. Hvis dette tallet er høyere, kan dette indikere tilstedeværelse av diabetes, hvis mindre - av leversykdom, vaskulære lidelser, rus.
Hva kan vise blod?


 Hvordan å donere blod


 De bare ser ut til å faste i morgen etter en 8-12 timers faste. Før du sjekke blodsukkeret anbefales ikke selv pusser tennene og tygge drøv ikke å forvrenge resultatene. Blod biokjemi og hCG er hentet fra en vene, alle de andre - med en finger. En dag turen til laboratoriet bør utelukkes fra kosten til stekt, fet alkohol. En time før levering av analysen kan ikke røyke. Videre bør det slettes nervøs belastning og overdreven trening.
 Menneskelig blod holder store mengder informasjon. Korrigere tyde hennes leger for pasienter akselerere healing prosessen. Derfor, hvis du tildelt en blodprøve, følger anbefalingene at resultatet var den mest nøyaktige. Så du vil hjelpe legen finne årsaken til sykdom og raskere du helbrede. Skål!
Akutte smerter i halsen, behandling
 Sår hals, skrapete, kortpustethet - alle disse symptomene kan være forårsaket av mange sykdommer. Hvis du finner enda en av dem, er det anbefalt å oppsøke lege for å unngå ytterligere komplikasjoner. Smerten kan være skarpe eller kjedelig. Dens årsaker er ofte forkjølelse.
 Så hvorfor er det en akutt sår hals og hvordan bli kvitt det?

 Årsaker til akutt sår hals. Symptomer


 De viktigste årsakene til som kan være alvorlig sår hals kan være:

 forkjølelse og virussykdommer;

 allergier;

 betennelse i mandlene;

 skarlagensfeber;

 for tørr luft i rommet;

 bakteriell infeksjon;

 kreft i larynx.

 Sykdommen kan være svært alvorlige, der pasienten kan være uvitende. Det er derfor det er viktig å se en lege ved de første symptomene. Etter akutt sår hals kan være så sterk at ikke vil tillate deg å spise. Svært ofte er det det hodepine, prikking i hjertet. De vanligste årsakene er fortsatt forkjølelse og virussykdommer. Etter gjennomgang og bestått tester legen din bør foreskrive behandling.

 Akutte smerter i halsen, behandling og forebygging


 Før du starter behandlingen, må legen identifisere den egentlige årsaken og nøyaktig diagnose. Hvis akutt sår hals er veldig sterk, vil det bidra til å eliminere antibiotika. En av de mest populære er: "Mukaltyn", "Myramistin", "aspirin", "Penicillin", "Kameton" og andre. Før du bruker noen av dem bør lese nøye instruksjonene og lese bivirkninger. Barn med sår hals behandling utnevne en lege!
 Også, når sykdommen er et effektivt middel skyllemiddel og innånding. Når behandlingen er anbefalt å øke dosen av vitamin C til kroppen det lettere å håndtere sykdommen. Antiseptisk løsning ("furatsillina") kan lindre symptomer og anfall av hoste. Skyll trenger 4-5 ganger om dagen i en halv time før måltider.
 I tilfelle av akutt smerte vil administrere brus løsning med jod (i en halv kopp kokende vann 1 ss bakepulver og 2 dråper jod). Det er et utmerket antiseptisk og anti-inflammatorisk middel.
 Ikke glem at kostholdet under sykdom bør være forsiktig (kylling buljong, melk, honning, te med bringebær).
 Rettidig behandling av akutte sår hals vil være rask og ukomplisert.  
Яндекс.Метрика