Vakker, sunn og velstelt hud - drømmen om hver jente og kvinne, det er det første som fanger oppmerksomheten din når du møter og kommuniserer. Men vakreste halvparten er ikke fornøyd med hva naturen belønnet, noens røde flekker, noen utslett, små rynker eller overflødig fett, alle disse problemene er kjent for mange av oss.
 Men den konstante peeling, tørrhet, og noen ganger også kløe - er grunnene til at mange kvinner noen ganger kommer bare i fortvilelse, fordi å bli kvitt disse ubehagelige symptomene er ikke lett.
Ubehagelig flassende hud på ansikt, hender og andre kroppsdeler

 For noen grunn gir jeg peeling forbli et mysterium, som, hva er problemet hver dag, vaske ansiktet mitt og jeg bruker nærende krem. Hva annet er nødvendig?
 Det viser seg at disse grunner og ulike faktorer kan være betydelig sett, så før du begynner rask behandling, er det nødvendig å forstå dem, og identifisere deres allerede starte en krig med skalering. Ofte slik problem møtt eieren av tørr hud, men i virkeligheten kan det møte alle.
 Og hvis folk ikke engang kan se at han har noe galt, kan den kvinnelige natur ikke sove hvis jeg finner løsningen på dette problemet.
 Ubehagelig flassende hud kan forekomme ikke bare på ansiktet, men også på hender og fingre, noen ganger også på halsen eller ben. Zchyschennya gammel hud - en normal prosess for menneskekroppen, men det bør være umerkelig for oss.
 Men når hudceller blir vsyhatysya og falle ned på hver berøring, blir de synlige for det blotte øye, er det på tide å takle behandlingen. For å begynne, finne årsakene grunn av noe som kan skrelle av huden.

 Fører til at huden peeling ansikt og hender


 Grunnene som oftest delt inn i ekstern og intern, og behandle dem deretter, bør noe annerledes.

 Ytre årsaker


 Mest hud peeling faller på vinter-vår perioden, når det feire konstant vind, frost, kulde, men noen ganger kan årsaken være for varmt og overdried luft, varm sol og tørr vind.
 Ikke glem, hvis du går ut i det kalde eller sterk vind, da gjelde for ansiktet solkrem, det samme gjelder for hender til å hjelpe unnslippe de negative faktorene hansker eller votter.

 I den varme årstiden for kvinner med sensitiv hud bør bruke solkrem eller fuktighetskrem med en beskyttelsesgrad på minst 10.
 Også, eksterne faktorer inkluderer overdreven bruk av ulike kosmetikk, ansikt hyppig vask med såpe, spesielt med hensyn til de midler som har en uttalt antimikrobiell og deodorizing effekt.
 For å unngå dette tilfelle hud peeling, for å utelukke anvendelsen av såper eller lignende anordning, og slutte sin oppmerksomhet til produkter som inneholder betydelige mengder av fett, for eksempel egnet olje eller oliven myndalevoe betyr høy i kremen, de først må bli er fuktighetsgivende egenskaper.
 Vokt dere for slike ingredienser som lanolin, er det ofte den skyldige av slike hendelser.

Ubehagelig flassende hud på ansikt, hender og andre kroppsdeler

 En annen årsak peeling av huden kan bli overdreven gni det på ansiktet og hendene. Hudleger anbefaler vask etter bare tørke den forsiktig med en myk og rene håndklær, absorberer fuktighet, men i alle fall ikke gni ansiktet, og dermed skade det øverste laget av overhuden.

 Interne årsaker


 Hvis problemet flassende hud ikke er basert på noen av de ovennevnte, er det sannsynlig å skylde interne faktorer som ikke zalatayesh bruker nærende masker, kremer eller spesiell sminke. Det finnes behandling vil måtte være "inne".
 De interne årsaker omfatter ulike typer sykdom, ofte ledsaget av den vanlige beskytningen starter også kløe, rødhet. Dette kan omfatte ulike hormonelle lidelser, infeksjons utfordringer å kjempe uten innblanding av en erfaren profesjonell, hardt og ikke verdt det.
 Også til interne årsaker er mangel på vitaminer, eller med andre ord, staten beriberi. Oftest det skjer i løpet av våren eller vinteren, når kroppen begynner å lekke forbi akkumulert i løpet av sommeren og høsten, vitaminer.
 I dette tilfellet, den beste måten - er å spise forskjellige frukter og grønnsaker kan drikke bort vitamin kompleks som er lett kjøpt på apotek. Noen ganger årsaken peeling av huden kan være allergisk mot, for eksempel ulike typer tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som finnes i dekorative kosmetikk du bruker. I dette tilfelle er det nødvendig å endre hjelp av hudpleie.

 Hvordan ta vare på huden utsatt for peeling?


 Som vi har sagt, avskalling, den mest utsatt tørr hud i ansiktet eller hender. For å forhindre en dårlig effekt, må du nøye velge midler til å ta vare på henne, for å overvåke den generelle helse og god personlig hygiene. Men hvis peeling fortsatt komme over deg, å hva gjør?
 I dette tilfellet er god hjelp av ulike typer masker og kremer med tradisjonell medisin, de, forresten, er veldig lett å forberede deg. Når huden tilbake til normalt, noen ganger hengi hennes slike masker som et forebyggende tiltak.
Ubehagelig flassende hud på ansikt, hender og andre kroppsdeler

 Det antas at de fleste av huden løsner fra mangel på fuktighet, så alltid holde i sitt arsenal av verktøy for å hindre fordamping. Disse inkluderer fet kremer og oljer, egnet også vanlig vaselin. Med oljer kan du gjøre veldig hyggelige og hjelpsomme ansiktsbehandlinger og hånd.

 Oppskrift №1


 Bland en spiseskje med varm honning og en spiseskje med mandelolje, påfør blandingen på problemområdene, la stå i 10-15 minutter, så alt er fjernet med en fuktig klut eller våt bomullspinne. I mandelolje, det finnes andre, druer, hvetekimolje, aprikos og fersken frø olje, tea tree og grønnsaker.

 Oppskrift №2


 Du kan prøve å lage cheesy peeling. Til dette trenger vi en spiseskje med fett cottage cheese, en teskje av noen av de ovennevnte, olje, en teskje knust ris, en god klype sukker og en spiseskje med melk. Alle ingrediensene er godt blandet, anvendt på problemområder, og gned forsiktig i 2 minutter, deretter fjernes med en fuktig klut.
 Husk at du går til sengs uten å vaske bort sminke, selv ikke når veldig sliten. Husk at folk med problem hud må minst en gang i uken for å gjøre peeling hud fuktighetsgivende maske, som til slutt vil resultere i huden din i perfekt form. Det viktigste er tålmodighet! Hvis du føler at problemet er ikke eksterne faktorer, er det ikke vanedannende og kontakte legen din!  
Legemidler for behandling av giardiasis
 Behandling av giardiasis utføres i flere trinn, som hver er tildelt visse legemidler for behandling av giardiasis.

 Legemidler som brukes i den første fasen av behandling


 Formålet med den første fase av behandlingen er å eliminere tegn på endotoksemi, fjerning av Giardia, øke pasientens forsvars og forbedre intestinal enzymaktivitet. Varigheten av behandlingen er 2-4 uker.
 Ved behandling av:

 Diett, der skapte forhold som forverret reproduksjon lamblia. Det er også nødvendig å være pasientens diett mat som fungerer som absorbenter. Disse produktene omfatter bakte epler, tyttebær, pærer, tørket frukt, korn, grønnsaker, vegetabilsk olje. Spise færre karbohydrater, spesielt søtsaker.

 Brukte legemidler for behandling av giardiasis omfatter Bile og legemidler som er rettet mot den hurtige eliminering av inflammatoriske endringer i den berørte galleblæren og gallestase de reduserer den. Vanligvis foretrukket holekynetykam, da disse legemidlene gir økt gallegangene. Også, for avslapning av tone og galleveier brukt holespazmolytyky, som inkluderer nei-siloer, platifillin, narkotika Berberis vulgaris, og mer.

 Tildele chelatorene, som inkluderer Polifepan, smektitten, Reaban, Bylyhnyn og mer.

 Som et resultat, kan pasienter utnevne koprohpammы ta Mezim - forte enzistal, Fest, Baktysubtyl og Hilak - forte.

 Legemidler for behandling av giardiasis som brukes i den andre fasen


 I det andre trinn protyvoparazytnoe foreskrevet behandling og legemidler som tilhører gruppen av imidazol. Hører slike til Trihopol, tinidazol, Furazolidone.
 Men i praksis vil mange legemidler er Giardia stabilitet, og dette stoffet som Tiberal refererer til meget giftig. Så langt forberedelsene til behandling av giardiasis inkludere slike medisiner som Makmiror. Virkningen av dette stoffet basert på handling og protyvozastoynom det effektivt bekjemper intestinal giardiasis.
 Med sin utmerkede toleranse kan følge din lege foreskrevne behandlingsopplegget, noe som gir maksimal terapeutisk effekt. Etter å ha fått dette stoffet bør ta en pause i 7-10 dager og deretter gjenta hele kurset protyvolyambyoznoy terapi.  
Hvordan ser vakker hver dag? Form av skjønnhet for alle kvinner.
 Enhver kvinne
 ønsker å være vakker og velstelt, gjøre inntrykk på andre, og viktigst av alt - seg for å behage humøret og refleksjon i speilet. Til alle tider var ulike standarder for skjønnhet, ser på malerier av Rubens, kunne ikke unngå å tenke at kunstnerens muse ville være hyggelig å miste enda et par og et par dusin ekstra pounds; i middelalderen ble ansett vakker liten brystetSom eieren av flotte former forsinket i korsetter og blek hud, synes nå usunn; våre forfedre tenkende, praprababushki eksempel, måtte være sterk og fysisk sterk for å være i stand til å føde mange barn og gjøre hardt arbeid for å forsørge en stor familie. Nå allment antatt at den perfekte slank figur, store bryster, riktig oval og funksjoner, men denne ideen generert av kvinner. Å være vakker kan en hvilken som helst kvinne som verdsetter seg selv, tar sine fordeler og ulemper og omsorg for dem.


 Selvfølgelig, dårlig miljø, moderne tempoet i livet og konstant tid problemer med dårlig påvirke utseendet vårt, men ikke alle kan kaste alt i byen din og gå å leve i en avsidesliggende landsby for å spise næringsrik mat for å få nok søvn og puste ren luft. Vi har laget en rekke verktøy og prosedyrer for å hjelpe kvinner holde seg vakker og ung i lang tid. Ofte er disse prosedyrene relativt kostbare og tidkrevende. Siden VseTut samlet nyttige tips for hver dag for å hjelpe vanlige kvinner uten dyre salong behandlinger for å holde seg i form og være alltid vakkert.

 Regler skjønnhet for hver kvinne

 Sannsynligvis vet alle at skjønnhet inndelt i indre og ytre. Noen ganger kan en jente med en stor nese eller mangelfull skikkelse fortsatt tiltrekker seg rundt noen vakrere eier modellen ser. Og det hele avhenger av indre skjønnhet, noe som skyldes ikke bare godhet, evne til innlevelse, men indre magnetisme eller karisma. VseTut anbefaler at engasjere seg, ikke bare i utseende, men også utvikle sine indre kvaliteter.

 Ytre skjønnhet

 Først tenke på hvordan du kan bli mer vakker, bør du tenke på din livsstil. Sunn livsstil krever en skikkelig regime av arbeid og hvile, riktig ernæring, mangel på dårlige vaner og mer. Vurdere dem i detalj:

 - Sunn søvn. Vi vet alle konsekvensene av mangel på søvn - mørke ringer, rynker, skyld, dårlig helse og negativ stemning. For å bli kvitt disse ubehagelige konsekvenser, og dermed bli mer vakker, du bare holde søvn. Lær å sove er ikke så vanskelig som det ser ut. Gå til sengs før midnatt, etter provitryvshy rom. Hvis det er mulig, slappe av etter en halvtime eller en time etter lunsj.

 -  Motion  - Sånn er livet. Å være vakker, engasjert i idrett. Og ikke nødvendigvis registrert i dyre treningssenter, kan du engasjere deg huset. Programmer som bidrar til å holde deg i god fysisk form, mye: du kan kjøpe DVDer eller finne nyttig lærdom på internett. VseTut Anbefaler finne programmet du er interessert i å klassene ikke utført under pisken. Det kan være danseprogrammer, vekttrening eller puste praksis. Du kan arrangere fotturer eller sykling med venner eller familie, kan du spille ball på stranden, kan du gå på ski og skøyter om vinteren - ikke nekte meg gleden av og til tilbake til barndommen. Husk kort morgen øvelserFor å vekke kroppen og satt til å arbeide.


 -  Frisk luft. Selv om vi ikke er på de samme gunstige miljøforhold, kan du hjelpe deg selv til å bli mer vakker og se yngre noen ganger drar på turer i naturen eller øvelse i parker og torg. Hver dag bør holdes i friluft for omtrent en time. Gå til jobben eller gå til arbeid, men ikke langs veien og yards eller parker. Ventilert leilighet, ofte gjør våt rengjøring - Det hjelper ren luft i huset.

 -  Spise sunt. På ernæring sa ikke bare lat. VseTut minner om at skadelige produkter (brus, kjøtt, kaker, fet, salt mat) bør begrenses eller helt utelukkes fra kostholdet. Denne maten er ikke sannsynlig å gi deg skjønnheten og sunt ytre utseende, men skade på helse og midje og hofter kan enkelt. Spis mer frisk frukt og grønnsaker, urter, meieriprodukter, sjø fisk, hvitt kjøtt. Prøv å holde kroppen nok vitaminer (særlig vitamin Beauty A, C og E) med nyttige produkter eller vitaminer og mineraler. Ikke sulten, men overspising er ikke nødvendig. Forresten, spise også trenger å riktig organisere, vie seg bare mat uten å bli distrahert av TV-showet, serier eller bøker nøye tygge mat.

 -  Holdning. Prøv å alltid holde ryggen rett, sitter ved et bord eller på en stol, stående ved minibanken, gikk på gaten, sitter i en buss. Rett tilbake - en stor fordel for helse og skjønnhet. Hvis dine indre organer kunne snakke, vil de si til deg takk for god holdning. For øvrig er det trinn bestemmes kvinne stilling. Så husk en fantastisk datter Vera utført av Leah Akhedzhakova og "skuldre kastet tilbake, gå fri fra hoften, avslappet, løs plast panter før hoppet."

 -  Fraværet av dårlige vaner  vil hjelpe deg så lenge som mulig for å holde skjønnhet og ungdom. Røyking, alkohol Narkotika og utvilsomt skadelig for helse og skjønnhet. Dette er enda Brain stadig advarer derfor spesielt gjelde for faget gir ikke mening.

 Dernest bør vi ta hensyn til forsvarlig omsorg. Hvis hygieneregler - en selvfølge, det betyr å ta vare på hud, hår og andre måter å gjøre deg vakker og velstelt VseTut vurdere i detalj:

 -  Først av alt, ta vare på seg selv er god hygiene. Vi vil lære deg skikkelig vaske hendene med såpe før du spiser og etter å gå til offentlige steder for å holde rent hår og negler rett vare på tenneneSamt håp om at disse prosedyrene har du følger strengt. For kvinner som daglig årsaken sminke Fortsatt å være naturlige nattlige vaskeprosedyrer. Men du er lei av dagen, renset huden din før du sovner grundig med varmt vann og såpe eller spesielle kremer, skum, krem ​​eller gel cleanser. Dette vil gi ansiktet og halsen for å puste, og dermed gi henne styrke, helse og skjønnhet.

 -  Riktig verktøy for egenomsorg. Skjær forsiktig for en sjampo, ansiktskrem, hånd og body lotion og annen kosmetikk. Disse midlene må være passende for din alder og din hudtype, hår og kropp. Hvis unge kvinner egnet fuktighetskrem som vil hjelpe kvinner over hjelp av kollagen, noe som hindrer dannelsen av tidlig rynker. Hvis huden din er tørr, trim fuktighetskrem hvis fett - Cash kvitt overflødig fett. Noen ganger la huden hvile og ikke bruke kremen. Også VseTut Selv krem ​​noen ganger endre sine kolleger fra andre kosmetiske linjer, ellers er det vanedannende og krem ​​fungerer ikke like effektivt som før.

 -  Beskyttes mot sollys negativ. Dette gjelder spesielt for kvinner med lys hud. Å Uheldigvis skytende soleksponering aldre huden, som naturligvis bidrar til skjønnhet. Bruk solkrem i sommer, iført bredbremmet hatt og solbriller på ferie.

 Et annet kriterium ytre skjønnhet er vår "pakke". Og vi bør ikke forfølge mote og kreative ting ufattelig slite catwalken av kjente designere, er det viktig å finne din stil.

 - Anstendig garderobe. Alle vet det ord som møtte oss på klær. Uansett hvor vi deretter eskortert, godt inntrykk, vi bare nødt til å gjøre. Å være vakker, må velges dags klærTa hensyn til farger av ulike elementer av klær å velge riktig antrekk for en bestemt hendelse. Naturligvis, må du ta vare på klær og ikke ha noe med hull eller flekker, selv om de er i iøynefallende steder. Å bære seg selv med stolthet i livet, bør du føle deg elegant kvinne, og det er ganske vanskelig, vel vitende om at når iført bukser eller tights sydd tre polynyavshee lin. Sko bør velges i en dress, ikke på sisteplass i valg av godbiter og komfort. Sko med høye hæler, kledd i isen, selvfølgelig, vil du tiltrekke oppmerksomhet, spesielt i løpet av høsten, men det truer helsen, slik som modnychayte.

 - Manikyr og makeup. Dermed naturlig skjønnhet - Det er greit, men noen ganger er det nødvendig å understreke sine mandelformede øyne, gode kinnben og sensuelle lepper. I løpet av dagen på jobb eller gå ønskelig å se frisk, lett og naturlig, og bildet av vamp kan være på festen. Men tvert i mot! Velpreparerte vakker negler - Alltid verdighet kvinner. Selv om du ikke male neglene i lyse farger, du gi dem form fjerne neglebånd og bruke midlene til å styrke dem.

 -  Parfyme. Plukk din smak: noen som floral, lys lukt, noen trekker attraktiv aroma av sjokolade eller kakao, som liker lyse fruktige dufter. Her smak og farge ingen venner. Bare VseTut minner deg på at du ikke bør prøve å bruke parfyme eller parfymert vann. Ikke organisere "en eksplosjon på parfymefabrikken" og umiddelbart hell over en tredjedel av en flaske parfyme, en eller to "pshykov" eller dråper vil være nok.

 Indre skjønnhet

 Her fikk vi til den indre skjønnhet som definerer vår appell minst, om ikke mer, enn det ytre.

 -  Smile. Det må ha alle mennesker uten unntak. Derfor, våkner opp om morgenen, smiler reflektert i speilet og stille inn en positiv. Og fra smil rynker i munnvikene, ikke fortvil - det er positive linjer, de bedre dype rynker i pannen for alltid dyster. Smilende ansikt alltid betraktet vakrere enn uvennlig.


 -  En positiv holdning overfor andre.  Ikke innstiller hver dag "kamp" med sin sjef, kolleger, naboer, medpassasjerer på offentlig transport, etc. Vennligst (som dette er spesielt mangler hos mennesker) fristelsen støtte, sympati, lytter. Hvis du kan hjelpe noen, hjelp! Hvis du har noe irriterende i andres handlinger, vise tålmodighet, kanskje du vil forstå årsakene til slik oppførsel. Men ikke bryte meg selv, ærlig si at du ikke liker. Dette vil gi deg fred i sinnet, som nødvendigvis påvirke utseendet.


 -  Selvtillit.  Utvikle denne kvaliteten i deg selv, prøv å elske deg selv, vise din sterkeste kvalitet. Trygg kvinne kan ikke være plain. Tross alt, hvordan vi oppfatter oss selv, andre følte. Hvis vi vet at vi er vakker, elegant, godt preparert, og det vil ta oss rundt også. VseTut anser som bestemmer kvaliteten som tillater oss å være vakker - en tro på sin skjønnhet.

 -  Tale . Selv vårt språk må være vakker. Unngå grov sverger ord i vokabularet sitt. Prøv å snakke høflig og taktfullt med fremmede, og spesielt med sine kjære.

 -  Glatte Gestures . Rude og brå bevegelser for jenter er uakseptabelt. La dine bevegelser vil være myk, lys, myk, grasiøs. Dette vil gi deg et feminint, mystikk og, selvfølgelig, skjønnhet.

 Holde seg ung og vakker ikke altfor vanskelig. Men må også være forberedt på endringer i deres utseendet på alder eller etter fødselen, som en naturlig prosess. Det kan gjøre en kvinne stygg ha en baby om det var visdom som de blir eldre. Og selv om du var noen ekstra pounds, den første grå hår eller flere rynker, ikke få panikk. Hvis du plutselig har problemer eller problemer i familien eller på jobben, trenger ikke å gå inn i en depresjon.

 Din positive holdning til livet lys vil hjelpe deg å overvinne alle vanskeligheter forsone deg nær og gi styrke til å nå nye høyder. I tillegg en "lyse" folk alltid synlig i mengden og tiltrekker seg andre, fordi det er veldig bra!  
Яндекс.Метрика