Ulnar nerve nevrittUlnar nerve er en viktig nerve plexus brachialis utføre sensorisk og motorisk funksjon. Ofte nevrologen diagnostiserte pasienter ulnar nerve nervesmerter, som er en betennelsessykdom i det perifere nerve. Denne sykdommen har en ledende posisjon blant andre typer Neurology. Mest ulnar nerve nevritt fast i folk som jobber i de magre albuene mot en hard overflate.

Årsakene til ulnar nerve nervesmerter
Fremgangsmåten i ulnar nerveinflammasjon skjer mot en bakgrunn av flere faktorer.Neurologist bemerkes følgende grunner bidrar til utvikling av ulnar nerve nevritt:
Infeksjonssykdommer;
Generelt kulden;
Skader;
Osteochondrose;
Rus;
Beriberi;
Karsykdommer.

I tillegg ulnar nerveinflammasjon forårsaket av en spesiell kroppsstilling når albuen for en lengre periode er i en bøyd stilling. Dårlig ventilasjon i rommet, samt luftfuktighet og lav temperatur kan føre til betennelse i nerven.
Symptomer på ulnar nerve nervesmerter
I denne type nerveskader hos en pasient henger pensel, og han er ikke i stand til å slå hånden opp. Dette forstyrret de interosseous musklene i hånden. I denne forbindelse, pasientens falanks av fingrene bøyd og ligner klør. Han er ikke i stand til å beholde og ta noen produkter.For ulnar nerve betennelse også preget av følgende symptomer:
Trouble komprimerings fingrene;
Følsomhet brukket hånd;
Du kan ikke "rozchepiryty" eller koble fingrene;
Nummenhet og prikking mellom fingrene mine;
Finger pensel er fremmedgjort i staten;
Smerte langs nerve;
I nerve skade utvikler cyanose, svette og det er et brudd på lokal reduksjon i kroppstemperatur.

Når betennelse i ulnar nerve huden blir rosa-blå farge og begynner å flasse av. I tillegg er overflaten av epidermis dannes et lite antall sår og abscesser, og hårtap blir registrert.
Hvis en pasient har betennelse i nerven av albueleddet er neglisjert, er den berørte arm deformert, gå ned i vekt og musklene begynner å bli svekket på den.
Diagnostisering av ulnar nerve nevritt
Tidlig diagnose av nerve betennelse fremmer rask utvinning og bidrar til å unngå komplikasjoner. På de første symptomene på sykdommen er anbefalt å søke hjelp av spesialisert kompetanse.Å vurdere situasjonen som har oppstått tilby pasienten gjennomgå enkle tester:
Prøv å gjøre den lille finger bevegelse ved å presse børsten til en fast overflate.
I samme posisjon børsten fortynnet fingrene i forskjellige retninger.
Hold et tynt stykke papir mellom tommel og pekefinger.

Hvis pasienten ikke har utført tester, diagnostisert han betennelse i ulnar nerve. Nevrologen anbefalte pasienten gjennomgå spesiell behandling som vil gjenopprette sensorisk og motorisk funksjon av hånden, og fjerne smerte.
Behandling av ulnar nerve nevritt
Før utnevnelsen av behandlingen er viktig å finne årsaken til denne sykdommen. Hvis årsaken til ulnar nerve lesjon er enhver smittsom virussykdom eller kompleks antibakteriell behandling utføres med bruk av effektive antibiotika og antivirale midler.
I tillegg har pasienter med ulnar nerve betennelse tildelt en obligatorisk metode for B-vitaminer, ulike vasodilaterende medikamenter og medisiner som forbedrer blodstrømmen til ekstremiteter. I unntakstilfeller, en pasient med ulnar nerve betennelse oppfordres til å gjennomgå behandling med diuretika og antiepileptika.
Hvis skaden på ulnar nerve området av hånden og underarmen også pålagt en spesiell festebandasje. Fra den andre uken av behandling ulnar nerve betennelse kan bruke fornybare fysioterapitiltak:
UHF;
Massasje;
Elektroforese;
Akupunktur;
Elektrisk stimulering.

I tillegg, for å gjenopprette motoriske funksjoner hånd, pasienten er tildelt fysioterapi, som innebærer å gni teknikk og øvelser for å øke sensitiviteten og øke hastigheten på nerveledning.Vurdere en grunnleggende treningsprogram:
Sunn hånd utføre bøying og ubøyelig fingre.
Alternativ sirkulær bevegelse av de berørte fingrene på hånden.
Fingerbevegelser i retningen opp og ned.

Masser sentral falanks sunn hånd.
Hver øvelse du trenger å gjøre minst 8 ganger. For å redusere ubehagelig følelse av at øvelser kan gjøres, pensel dyppet i en bolle med varmt vann.
For behandling av betennelse i ulnar nerve og avgifter gjelder ekstrakter fra urter som gir smertestillende og betennelsesdempende effekt. Disse urte rettsmidler brukes til eksternt og internt bruk. Effektivt behandles ulnar nerve nevralgi bruker psyllium, linfrø, høst krokus og andre urter. Så når sterke smerter anbefales å gjelde for det området av betennelse ulnar nerve frisk reddik juice. Dette verktøyet effektivt å redusere smerte, som ofte forekommer i denne sykdommen.
For behandling av betennelse ulnar nerve ved hjelp komprimerer og lotions med malurt, poppel knopper, kamille, etc.
Det skal bemerkes at ved behandling av inflammasjon ulnar nerve er en lang prosedyre. For en full gjenoppretting vil ta om lag to måneder. Hvis konservative behandlinger for nerve betennelse ikke bedre pasientens tilstand, anbefaler vi kirurgisk inngrep, som er nerve-sydd eller gjennomføring av plast nerve.  
Occipital nerve nervesmerterOccipital nerve nervesmerter utvikler skyldes en klemt nerve røtter små eller store occipital nerve og ledsaget av sterke smerter. I tillegg, kan smerte oppstår ikke bare på baksiden av hodet, men også i den temporale, frontallapp og øyne. Hvis pasienten har sykdommen utvikler seg, smerte angrep er permanente og kompliseres av kvalme, oppkast og tap av bevissthet. Basert på den etiologisk faktor, er occipital nevralgi nerve delt inn i to typer:
Primær nevralgi som utvikles uten visse betingelser.
Sekundær nevralgi som oppstår etter ulike lidelser av nakkesøylen.
Det er viktig ved første tegn nevralgi umiddelbart søke hjelp fra en nevrolog. Etter at sykdommen har lignende symptomer på nervesmerter, men annen ordning og behandlinger.
Årsaker til occipital nerve nervesmerter
I klinisk praksis, er det flere faktorer som bidrar til utviklingen av sykdommen:
Osteochondrose av nakkesøylen;
Slag og ryggmargsskader, ledsaget av kompresjon eller forskyvning av nervefibre av mykt vev;
Generelt kulden;
Den konstante belastningen ryggmuskler og nakke;
Kreft i hjernen og halsvirvler;
Diabetes;
Infeksjonssykdommer og systemiske sykdommer;
Betennelse i blodårene;
Gikt;
Stress;
Slitasjegikt i ryggraden;
Tuberkuløs spondylitt.

Basert på historien til mange pasienter klemt nerve fører en kombinasjon av flere faktorer.
Symptomer bakhodelappen nerve nervesmerter
Det viktigste symptomet på denne type nervesmerter er alvorlig smerte angrep karakter som ikke går bort selv etter å ha tatt smertestillende medikamenter. Det bør bemerkes at occipital nevralgi nerve er karakterisert ved unilateral smerte. Noen ganger nerveskade smerte kan forveksles med migrene. Spesielt hvis smertene spre seg til tinning og panne området.For occipital nerve nervesmerter er preget av følgende symptomer:
Begrensning av hodebevegelser i alle retninger;
Økte smerter ved tygging, hoste, snu hoder og utføre andre bevegelser;
Ubehag i halsen, ørene, øynene, kjeve og andre deler av hodet;
Rødhet eller blekhet av huden påvirket parter;
Overfølsomhet baksiden av hodet.

Hvis du finner deg selv i en klemt nerve hovedtrekkene ikke bør engasjere seg i selv. Umiddelbart ta kontakt med personen som gjør en nøyaktig diagnose og foreskrive effektiv behandlingsmetode.
Diagnose occipital nerve nervesmerter
Før du setter den endelige diagnose av pasienten, lege, nevrolog og klargjør den viktigste klagen er det samlede kliniske bildet av sykdommen. Da pasienten anbefales å utføre en mer detaljert diagnose av organismen. Vi bruker slike moderne metoder
MR (magnetisk resonans). Metoden er rettet mot fordypning av bein og vev i det berørte området.
CT (computertomografi). Metoden er basert på bruk av røntgenstråler som nøyaktig angir strukturen av nakkesøylen. Denne metoden kan du også ta bilder av vev lag.
Radiografi. Metoden gjør det mulig å bestemme tilstanden av benstrukturer i nakkesøylen og i occipital området.
Etter diverse diagnostiske tiltak anbefales til pasienten å gjennomgå et kurs for behandling.
Konservativ behandling av occipital nerve nervesmerter
Å behandle denne type nervesmerter nevrolog alltid bruker en integrert tilnærming. I dag er det følgende metoder for konservativ behandling:
Medikamentell behandling. Denne terapien er å redusere smerte, redusere betennelse og muskelspasmer. For denne pasienten foreskrevet anti-inflammatorisk og motta antiepileptika og muskelavslappende og steroider. I tillegg anbefales det konstant forbruk av B-vitaminer
Fysioterapi. Denne behandlingsmetoden er rettet mot oppvarming av vev ved hjelp av laser og ultralyd.
Terapeutisk øvelse. For den enkelte pasient utviklet et treningsprogram som lindrer spenninger og krampe i nakkemusklene og styrker musklene i nakke og rygg.
Massasje. Denne prosedyren forbedrer blodtilførselen til vev, lindrer muskelspenninger og spasmer problemområde.
Akupunktur. Med denne metoden for behandling kan påvirke spesifikke reflekspunkter som normaliserer stoffskiftet og gjenopprette nerve innervasjon.
Chiropractic. Denne fremgangsmåten forbedrer effektiviteten ved behandling av nervesmerter.
Hvis konservative behandlingsmetoder har vært ineffektive, og symptomene forsvinner, er pasienten anbefales å ty til kirurgi.
Kirurgisk behandling av occipital nerve nervesmerter
Å behandle denne type nervesmerter er to radikal metode: mikrovaskulyarna dekompresjon og neurostimulation. Den første metoden for behandling eliminerer den komprimerte nerve-området. Denne manipulasjon er utført ved hjelp av spesielle mikrokirurgiske teknikker. Mikrovaskulyarna dekompresjon effektivt lindrer smerte hos en pasient.
Neyrostymulyatsiyi Essensen er at utgangsområdet av nerve plassert elektroder som sender impulser til vev av varierende styrke og stress. Disse signalene blokkere smerte impulser, og pasienten gradvis blir kvitt de viktigste symptomene på nervesmerter.
Det bør bemerkes at pasienten kan selv regulere neyrostymulyatora, skaper for seg en bryter mest gunstige forhold.
Hvis radikal behandling som pasienten ikke bringe ønsket lettelse, re-oppnevnt han kroppen diagnostikk.
Behandling av nervesmerter occipital nerve hjemme
For behandling av nervesmerter er forskjellige tradisjonelle medisiner. Imidlertid bør de ikke være den viktigste metoden for behandling og mer terapi. Før du begynner behandling hjemme, bør du konsultere legen din.
Alle hjelp av alternativ medisin for å redusere smerte hos en pasient som følge av sykdommen. Den mest relevante er de følgende behandlinger:
Adopsjon urtebad. For dette formålet, er det best å bruke ekstrakter av timian, oregano og mynte. Behandlingstiden er 10 minutter.
Pakker. Put komprimerer på det området av pannen og på baksiden av to ganger om dagen. Varighet av behandlingen - 1 time.
Opptakskrav decoctions og infusjoner av urter. For eksempel, helle et glass med kokende vann, tørkede blader krysse, veier 10 g, la blandingen og ta tre ganger om dagen for 50 ml
Det bør bemerkes at occipital nevralgi nerve behandles. Men denne prosessen vil være mer effektivt hvis du kombinerer forskjellige typer terapi og ikke til selvmedisinering.  
Яндекс.Метрика