Urinsyre økt: årsaker og måter å redusere det
 Som du vet, menneskekroppen - et unikt sett av organer, vev og celler samhandle, sikre normal funksjon. Hver av disse komponenter er en uunnværlig del av Biosystems og utfører flere viktige funksjoner.
 For eksempel kan nyrene ikke bare rense blodet, men også rense kroppen for overskytende væske og skadelige nedbrytningsprodukter, inkludert urinsyre. Det er et krystallinsk stoff som er ansvarlig for fjerning av overskudd av nitrogen. Normalt alt skal være slik. Imidlertid krasjer fører til nyre metabolismen av urinsyre, noe som ytterligere akkumulering av salter i blodet og høy urinsyre kontsetratsyy. Denne tilstanden i det medisinske språket høres ut hyperurikemi og oppdaget av laboratorieblodprøver.
 Normal urinsyre
 - Barn under 14 år - 120-130mkmol / l;
 - Kvinne - 150-350mkmol / l;
 - Mann - 210-420mkmol / l.
 Årsaker øke urinsyre
 - Mottak av alkoholholdige drikker;
 - Mat som er rik på karbohydrater og fett;
 - Motta vanndrivende medikamenter;
 - Fysisk trening;
 - Langvarig sult.
 Også øke urinsyre observert i sykdommer som lungebetennelse, tuberkulose, anemi, toxemia av svangerskapet, galleveier sykdom, leukemi, psoriasis, urtikaria, eksem og diabetes.
 Hvis urinsyre i blodet øker, bør gi blod for analyse flere ganger for å se ytelses dynamikk.
 Hyperurikemi er ofte bevis for tilstedeværelsen av slike sykdommer som gikt. Den viktigste grunnen for sin forekomst anses misbruk i stoffskiftet på grunn av underernæring, hovedsakelig på grunn av tilstedeværelsen av høy-kalori mat i kosten, og høye nivåer av fruktose. Kanskje på grunn av dette gikt i dagene av våre bestemødre kalt "sykdoms aristokrater", fordi da i mengde trapeznichat kunne bare velstående mennesker.
 Gikt - er en form for tilbakevendende artritt hvori leddene og vev i pasienter utsatt masse salt.
 Angrepet av gikt ofte oppstår plutselig om natten. Det ser skarp smerte i leddene, og noen ganger også fra berøre den. Foruten et par timer påvirket felles blir hoven og rød, og hans mobilitet er begrenset på grunn av sterke smerter. Vanligvis, i de tidlige stadier av sykdommen angrep er like plutselig som det begynte, uten noen behandling. Ved gjentatt angrep, og smerte blir en permanent natur, det er en sekundær fase av gikt, som forekommer på bakgrunn av alvorlige uregelmessigheter i nyre, lever, hjerte og tumorer og hematologiske sykdommer.
 Hvis urinsyre økte raskt, er den viktigste årsaken overskytende puriner. Disse komponentene av cellekjernen, som er alle matvarer. De utgjør ingen fare hvis forfallet slå inn urinsyre og utskilles. Men hvis nyrene ikke kan takle sin funksjon, er syrenivået i sterk vekst, noe som i de fleste tilfeller fører til begge lidelser i stoffskiftet og gikt.
 En diett høy i urinsyre
 Til dags dato, er den eneste måten å unngå de ovennevnte problemene diett. Sin essens er å bruke produkter for de fattige puriner. Oppmerksom på det faktum at deres viktigste kilde er cellekjernen, kan lett identifisere ulovlige produkter, som aktivt delende kjerner.
 Et slående eksempel er kjøtt av unge dyr eller tidlig greener. Og huske at mengden av puriner i kjøtt dyr avhenger av deres grad av aktivitet og stress. Dermed en klump av kylling mindre puriner enn ben, kutte ut svinekjøtt i dem enn for eksempel i halsen. Snakker av fisk, så kan du velge de mest aktive arter i kjøtt er høy purine innhold. Disse inkluderer tunfisk, ørret og laks. En kveite og flyndre kan brukes trygt.
 I næringsmidler som sopp, erter og bønner puriner mindre enn for hvete. Purina nesten fraværende i cottage cheese, ost og egg.
 Det anbefales å fjerne fra kostholdet matvarer som lavere urin pH og påvirke løseligheten av urinsyre. Dette brygge øl, vin og meieriprodukter (yoghurt, kefir, rømme).
 Husk, er økt urinsyre i kroppen direkte relatert til metabolske puriner. Følgelig, hvis mateprodukter der de er fraværende, syrenivået kan bli betydelig redusert.  
Symptomer på schizofreni hos kvinner
 Ofte i hverdagslige samtaler folk kan finne ord som "schizofreni", "schizofren" tatt mot de personer hvis adferd tyder på avslaget i psyken. Egentlig schizofreni - en sjelden sykdom. Hva det fra seg selv representerer? Hva gjør det? Prøv å forstå.
 Hva er schizofreni?
 Denne sykdommen er kronisk. Denne personens personlighet forandrer seg med den type såkalt "schizofren defekten". Av alle psykisk utviklingshemmede bare om lag en prosent lider av schizofreni. Omtrent førtifem millioner mennesker på planeten nå sette denne diagnosen. Schizofreni utvikler seg ikke på ett år, det er en ganske lang prosess. På ulike stadier av sykdommen symptomer varierer også. Typiske tegn på schizofreni inkluderer krenkelse av intellektuell aktivitet, delirium, hallusinasjoner.
 Hva er de første tegn på schizofreni hos kvinner?
 I mesteparten av kvinner med schizofreni, de første symptomene begynner å dukke opp til tjuefem år. Sykdommen hos kvinner er betydelig langsommere og ikke så merkbar som det er i menn.
 Kvinner med schizofreni ofte arvelig. Femti prosent sannsynlighet for sykdomstegnene datter gjør en slik diagnose i nærvær av en eller begge foreldrene.
 Diagnostisert som schizofreni utvikler uten all denne predisposisjon og arvelighet, men bare fordi hun selv skaper for seg selv og situasjonen rundt ham schizofren type. Det er å tro på sannheten om hva som faktisk syk.
 I den innledende fasen av sykdommen en kvinne plaget av hallusinasjoner og vrangforestillinger. Alt dette kan utvikles mot en bakgrunn av alvorlig depresjon og emosjonelle tilstand. Det kan være år før den tiden da schizofreni begynner å komme videre. Først, er pasienten forskjellig aggressivitet, men det er irriterende. Sosiale kontakter begynner sin byrde her - kulde av andre.
 Til slutt schizofreni hos kvinner forårsaker autisme. Mistet abstrakt tenkning. Pasienten er stadig vanskeligere å generalisere, for å finne likheter og forskjeller mellom de viktigste sekundære.
 Et interessant faktum er at ved utbruddet av schizofrenipasienter bekymret for sine symptomer er de samme, er hun redd og flau dem. Men en gang kommer og vanedannende. Virkeligheten er langt borte i bakgrunnen, og bevissthet lever i en fiktiv verden.
 På hvilket grunnlag kan diagnostisere schizofreni hos kvinner?
 Relaterte folk sikkert merke en endring i oppførselen til den syke kvinnen. Men å definere schizofreni eller ikke, kan følgende funksjoner.
 Man mister kontrollen over sine tanker, har de ikke adlyder ham. Det kan komme til at pasienten begynner å snakke et uforståelig språk, som det også etablert. Tanker blir uskarpt. Ord og uttrykk gjentas mekanisk.
 I en samtale med en pasient med schizofreni kan se at det er styrt av sin særegne logikk. For eksempel kan det kombinere objekter eller konsepter på følgende grunner som en frisk person vil aldri gjøre.
 Kanskje utvinning?
 Selv om schizofreni er en vanskelig og psykisk sykdom behandling er det mulig. Den tidligere symptomene oppdages, jo mer effektiv behandling være. Tross alt, hvis den innledende fasen av den fiktive verden er ennå ikke fullt griper hjernen hennes fungerer fortsatt godt under den siste fasen av schizofreni pasient degradert som en person begynner sin intellektuelle og moralske sløvhet.
 Selvfølgelig, ingen kan garantere at i alle fall vil bli kvitt alle de manifestasjoner av schizofreni. Hvis du kan utrydde symptomene, kan vi lære å kontrollere dem. Det gjør ikke uten kompetent fagperson som vil våke over korrekt oppførsel av sykdommen og pasienten. På skuldrene til kjære vil være ansvarlig for å skape en gunstig atmosfære, noe som eliminerer stress og emosjonell uro.
 Ved behandling av schizofreni hos kvinner psykiater fore medisiner og ty til andre metoder.  
Bli kvitt drømmer?
 Drøm - en integrert del av våre liv hvor en person bruker ca 1/3 dager. Kvaliteten natts søvn avhenger, som vil bli den neste dag.
 Urolig natt, ledsaget av vonde drømmer, mareritt, sa den økte nervøsitet, angst er mann sannsynlig at han var like før stress. Jo mer en person opplever et faktum eller situasjon, jo mer sannsynlig er det at hans normal søvn vil bli forstyrret.
 Bli kvitt drømmer?
 I drømmen, mennesket selv ikke kontrollerer, og bevissthet har en tendens til å overdrive hva som egentlig skjer. For eksempel sjefen din var uforsiktig nok til å rope på deg. Hvis du tok det som en hån, tro det å adresse påstander ubegrunnet, kan du drømme, hvis sjefen din blir til en blodtørstig monster og ønsker å svelge deg. Oppvåkning etter dette marerittet kan være skarp, pokroetes du svette av frykt ufrivillig starte forkaster hendene og skriker. Om en slik framgangsmåte drømmer ofte bry deg, så gå til en psykolog du kan ikke unngå. Først må du gjenopprette følelsesmessig balanse, redusere angst, bør du oppsøke lege som foreskriver deg beroligende om natten.
 Søvnproblemer i moderne psykiatri er ikke fullt ut forstått, men fant forskerne bare ett: å bli kvitt dårlige drømmer, må du løse problemer i det virkelige liv. For eksempel forteller ubesluttsom mann bevisstløs drømmetilstand hvordan du gjør, fordi ofte beslutningen medfører en risiko: mannen i sjelen føler at han trenger å gå fremover, men på grunn av deres egenskaper, ikke kan gjøre.
 Noen stress gjenspeiles i en drøm. Legemet vi signal tilnærming av sykdommen. For eksempel, en mann som vet hva han begynner lungebetennelse kan drømme om at det kveler "rød dverg", og en som har et problem med tennene, vil se hvordan han var et gapende hull i munnen (dette er betyr ikke at alle med slektninger dø, som de sier Horoskop). Hver drøm - en videreføring av våre liv, bare litt modifisert form.
 Alle bekymringer og presser vil påvirke nivået av bevisstløshet, hvis livet er en følelse av håpløshet og pidvishenosti, i drømmer vil du bli hengende over avgrunnen for å falle ned og ikke være i stand til å holde på uten grunn.
 For å fjerne den daglige stress er det mange måter, inkludert: meditasjon, lyrikk lesing, avslappende massasje, varme bad, urtete med honning, etc.
 Å sove rolig forbi, krever at rommet hadde ingen støy utenfra, fungerte ikke TV og datamaskin. Dette er nødvendig for fullstendig hvile, deretter nervesystemet kan samle makt, i stedet for å fortsette å arbeide frakoblet.
 Om natten er det bedre å ikke ta dristig og skarp, som magen vil sende de riktige signalene til hjernebarken, noe som gjør drømmer blir mer rastløs. Alkohol svekker også nervene, søvn er avbrutt, personen opplever en økt hjertefrekvens og svimmelhet.
 Hvis natten var et mareritt, er det ikke nødvendig å være redd, det er bedre å gjennomføre en detaljert analyse av drømmer og bestemme selv hva som går galt. Husk at alle utestående spørsmål i våre liv passere inn bisarre drømmer som "ba" for å bli mer balansert, bestemt, lyttet til ham og så på deres helse.  
Яндекс.Метрика