Urogenitale og åndedretts mykoplasmose. Årsaker, symptomer og behandlinger mykoplasmoseMykoplasmose kalt smittsom sykdom forårsaket av patogener som inngår i gruppen av Mycoplasma (Mycoplasma). Det finnes flere typer bakterier som forårsaker sykdommer i luftveiene (i dette tilfellet snakker vi om luft form) og urin (urogenitale form av sykdommen). Disse to typer sykdom, er forskjellige, så vi gi en beskrivelse av begge.
Sechostatevoyy (urogenitale) micoplasmosis
Er en smittsomme sykdommer måte som vist på betennelse i urin og reproduktive systemer. Triggere er urealytykus Mycoplasma og Mycoplasma hominis.
Hvordan er infeksjonen spres?
Smittekilden er infisert person eller bære mycoplasma. Hvor lenge pasienten er farlig for andre før klart. Mycoplasma passerer fra én person til en annen i løpet av ubeskyttet samleie. I tillegg til mulig smitte fra mor foster som Mycoplasma i stand til å krysse morkaken under fødsel - det er derfor ganske ofte mykoplasmose hos barn. Ofte lokalisert mykoplasmose menn i urinrøret, kvinner - i vev lining skjeden.
Etter mykoplasmose hos kvinner eller menn kurert, gjør immunsystemet ikke faktisk dannet, det vil si å ha en gang behandlet, kan bli funnet på mykoplasmose symptomer mer enn én gang - det betyr at en person smittet igjen. Infeksjon reduserer kroppens forsvar. I form av urogenitale sykdommer er latent innen 3-5 uker.
Det er ingen klare symptomer på urogenitale mykoplasmose type. Førti prosent av tilfellene sykdommen er latent, så intetanende pasient. Men hvis en person opplever noe stress, er Mycoplasma aktiv, og deretter bli synlige symptomer mykoplasmose ligner på noen infeksjon i urinveiene.
Mykoplasmose menn manifesterer som:
- Liten gjennomsiktig utflod fra urinrøret, som finner sted i morgen;
- Trekke smerter i lysken;
- Litt smerte og en brennende følelse ved vannlating.
Hvis mycoplasma påvirker prostata, oppstår prostatitt symptomer. I tilfelle smitten kommer inn i egget, begynne å trekke vage smerter i lysken, perineum, pungen. Pungen øker i størrelse er rød. I betennelse Mycoplasma i stand til å provosere sterke endringer i sperm.

Urogenitale mykoplasmose kvinner har også funksjoner som ligner på de andre urogenitale infeksjoner. Symptomer på mykoplasmose i dette tilfellet er:

- Sterk eller liten klar utflod;
- Kløe og svie ved vannlating;
- Smerte i magen (det er, hvis det er betennelse i livmoren og vedheng);
- Smerter under samleie.
Spesielt vanskelig graviditet oppstår mykoplasmose, han selv truet spontanabort og for tidlig fødsel. I tillegg mykoplasmose hos kvinner under graviditet provoserer ofte tidlig utslipp av vann, feber under fødselen, kan postpartum feber føre til lungebetennelse og hjernehinnebetennelse hos nyfødte.
Legg merke til at alle symptomene i denne artikkelen, er ikke bestemt, og signalisere tilstedeværelsen av inflammasjon i urinveiene.
Sterke eller svake tegn på mykoplasmose manifest bare etter tre til fem uker etter smitte. I de fleste tilfeller forekommer med iøynefallende tegn som ikke forårsaker angst hos pasienter. Noen ganger Mycoplasma generelt ikke manifesterer seg - en sykdom som kjennetegnes hovedsakelig for rettferdig sex. Det er derfor ved første tegn av inflammatoriske sykdommer både menn og kvinner bør gjennomgå en full undersøkelse for å påvise latent infeksjon, inkludert mycoplasma.

Som urogenitale mykoplasmose diagnostisert?

Å diagnostisere denne formen av sykdommen, er følgende metoder:
- Analyse av PCR, som kan oppdage DNA-segmenter bakterier i urinen og blodflekker;
- Kultur metode (seeding i kulturmedium);
- Analyse av parede sera;
- RIF.
Behandling av urogenitale mykoplasmose
Fordi spesifikke symptomer ikke mykoplasmose finnes, og sykdommen er i en latent form, pasienter søker behandling på et tidspunkt da infeksjonen har provosert komplikasjoner eller sykdom var kronisk. Behandlingen tar sikte på å undertrykke og ødelegge patogenet. Midler for behandling valgt for hver pasient individuelt, hensyntatt uten klinisk presentasjon, medisinsk historie, samtidig sykdom og komplikasjoner.

Luftveis- eller pulmonal mykoplasmose

Luftveissykdom er forårsaket av infeksjon form som påvirker luftveiene. De forårsake lungesykdom typer er mykoplasma lungebetennelse (pnevmoplazma) eller andre mer sjeldne arter av mykoplasma. Patogen årsaker noen forandringer i cellene i lungene, som fører til deres ødeleggelse. I tillegg provoserer pnevmoplazma en sterk reaksjon av immunsystemet som begynner å drepe sine egne celler.

Hvordan søke åndedretts mykoplasmose?

Smittekilden er den personen som kontrakt. Etter de første tegn på sykdommen pasienten er smittsom og en halv uke. Men når temperaturen i mennesker (og det oppstår vanligvis i kronisk form), kan pasienten være farlige for andre i 13 uker.
Pnevmoplazma spres gjennom luftbårne dråper, som er, samt andre patogener som infiserer luftveiene. Du kan også bli smittet gjennom direkte kontakt, for eksempel hender, husholdningsartikler, personlig pleie elementer. Ofte det spres gjennom kontakt mykoplasmose i barn i barnehage.
Det er viktig at en person kan være helt immun mot mycoplasma, og eies av kroppen ligger på genetisk nivå. Når sykdom oppstår immunitet som varer 5-10 år. I luft form av sykdommen observert latent periode på 7 til 14 dager.

Symptomer på luftveis mykoplasmose

De første tegnene er:
- Kort temperaturøkning til 38 grader;
- Svie i halsen;
- Hoste;
- Overdreven svetting;
- Rennende nese;
- Rødt orofarynx.
På grunn av det faktum at den inflammatoriske prosessen strekker seg gjennom kroppen gradvis, ved bronkial lesjoner person begynner å hoste hardt, med en liten mengde slim utskilt. Hvis du på dette stadiet å starte behandling, utvikle atypisk lungebetennelse (Mycoplasma).
Det bør bemerkes at de tegn på åndedretts mykoplasmose hos kvinner og menn er lik influensasymptomer, men sykdommen er mer langvarig. Influensa manifestasjoner av infeksjon er sett i de to første dagene, sykdommen varer ca en uke, og i nederlag synes mycoplasma symptomer en etter en, sakte og gradvis.
Tilsvar sakte og sykdom er: noen ganger utvinning tar flere uker, og noen ganger - to til tre måneder. I teenage gutter i overgangsstadiet av akutt kronisk bronkiektasi dannes - utvide hulrommet i bronkiene, som ikke kan behandles, kan også pneumosclerosis fenomen der lyset generert i områder av bindevev.  
Akutte og kroniske cervicitt, behandling, symptomer, årsakerI underlivet til en kvinne mange "skjulte fiender". Blant dem er og cervicitis. Det er skjult innenfor dette utbredt sykdom fører til komplikasjoner, gradvis infisere alle interne kjønnsorganer, herunder livmoren, eggstokkene og egglederne. En signifikant fokus for denne lesjonen er ikke lett å kurere. Imidlertid, til tross for det faktum at kronisk cervicitt kan gi noen sykdomssymptomer, behandling må det være fordi kjører for sykdommen kan føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert infertilitet hos kvinner. Årsaken til infeksjon er for det meste patogener, seksuelt overført. Dette Trichomonas, gonokokker t.d. Med vaginal bakterier trenge nakken (oppadgående retning). Ikke uvanlig og nedadgående kurs for smitte når andre kilder til sykdom gjennom blodsykdom patogener påvirke de interne kjønnsorganer, og deretter finne seg på slimet i livmorhalsen. Så oppfører streptokokker, E. coli, stafylokokker, virus.
Cervicitis cervix er sannsynlig å manifestere seg, hvis du har blitt skadet nakke kreft, er en sykdom av lokalisering. Disse inkluderer utelatelsen av kreft, fødselsskader, etc. Følsomheten overfor sykdommer som er forårsaket av bruk av visse typer av prevensjonsmidler. Redusert immunitet også blant de viktigste årsakene til kronisk cervicitis.
Kilder og cervicitt patogener:
1. infeksiøs opprinnelse:
1.a. endocervicitis - en sykdom som rammet slimhinnen cervixkanalen:
- Chlamydia (Chlamydia trachomatis, klamydia);
- Gonococcus (Neisseria gonorrhoeae);
- Mycoplasma (M.genitalium);
- Ureaplasma (Ureaplasma spp; ureaplazmos.);
- Cytomegalovirus;
- Adenovirus.
1.b. эkzotservytsyt som omfatter den vaginale parti av uterus:
- Trichomonas (Trichomonas vaginalis, trichomoniasis);
- Herpes simplex virus (herpes simplex);
- Pale Treponema (Treponema pallidum), den utløsende agent for syfilis;
- Donovanosis;
- Chancroid (Ulcus Molle);
- Humant papillomavirus;
- Tuberkulose i urinveiene;
- Amoeba;
- Actinomycetes (hovedsakelig en følge av bruk av intrauterine anordning).
2. infeksiøs opprinnelse:
- Traumatisk cervical mekanisk natur;
- Neoplasia;
- Irritere livmorhalsen kjemikalier som er en del av prevensjon (f.eks spermatotsydы);
- systemiske sykdommer (f.eks, Behcets sykdom, etc.).
Symptomer på akutt sykdom:
Akutt endocervicitis oppstår når rikelig purulent vaginale sekreter eller slim, kjedelig smerter i nedre del av magen. Årsaken andre manifestasjoner av akutt cervicitt er vanligvis forbundet sykdom (endometritt, urinrørsbetennelse, salpingo etc.). Gynekologisk undersøkelse med speil, oppdager colposcope hyperymyrovannыe slimet i livmorhalsen området rundt inngangen til livmorhalsen, ofte erosjon, purulent utflod og mucopurulent karakter.
Kronisk cervicitis og dens symptomer:
Mekanismen for den kroniske formen endotservitsita dette: forplantning av betennelse i bindevev og muskler som utgjør de omkringliggende organer, der infiltrerer, som ofte er erstattet hyperplastisk vev på grunn av degenerative endringer. Hvis du har flyttet til den kroniske fasen cervicitis cervix hypertrofisk, komprimert fordi tomten pseudo følger utviklingen av cervicitis skjema cyster. Denne fasen er ledsaget av slim og pussiblandet slim.
Fedme, spesielt hvis det er et tilbakefall, kan også bidra til utvikling av cervicitt grunn endocervikale lesjoner. Ring betennelse эktotservyksa stand Trichomonas, klamydia, candida vaginitt og provosere stafylokokker.
Komplikasjoner av cervicitis
Hvis behandlingen ikke er i gang på gang cervicitis eller prosess kunne ikke påvises fort nok, det er en smertefull fortykkelse av livmorhalsen. I tillegg, i slimhinnene, irritert utladning medfølgende smertefull tilstand, er erosjon. Infeksjon i vevet эrozyrovannuyu vanskelig sykdom. I utgangspunktet samtidig erosjon tservytsytu lokalisert i ytre åpningen av livmorhalsen (cervical os). Erosjon er sannsynlig å blø ved berøring rød flekk uregelmessig. Pain ikke forårsaker erosjon kone ikke bry, fordi oftest bare ved neste besøk til gynekolog.
Spread stigende ordningen, kan cervicitis forårsake infertilitet hos lesjoner i slimhinnene i livmoren, egglederne og eggstokkene.
Diagnostisering av cervicitis

Spør en diagnose av denne sykdommen kan bare gynekolog ved undersøkelse, laboratorieprøver bekreftet neste og data endoskopi.
Gjort laboratorietester sekreter fra livmorhalsen. Mikroskopisk undersøkelse av utstryk i stand til å oppdage klare tegn til betennelse, blant annet økt leukocytose. Også utnevnt bakteriologisk såing: tildeling plassert i kultur medium. Denne metoden kan identifisere utløsende middel og er en effektiv behandling cervicitt med antibiotika.
Endoskopi i dette tilfellet er utført ved hjelp av spesialutstyr - en colposcope. Vi studerer vaginal mucosa del av livmorhalsen.
Behandling av cervicitis
Før du begynner å behandle pasienter fra akutt eller kronisk cervicitis bør være høy diagnose nøyaktighet. For å oppnå dette inspeksjonsmetoden som er beskrevet ovenfor.
Akutt cervicitt har kjøpt for antibakterielle midler som er rettet mot det samme patogen, som i henhold til laboratorieforsøk, har forårsaket sykdommen. Effektiviteten av behandlingen er bekreftet av laboratorieprøver produsert etter løpet av medisinering. Imidlertid må det målet som mottar samtidig behandling som styrker immunforsvaret, inkludert vitaminer og mineraltilskudd, herding, Hepatobeskyttelse, riktig kosthold. Noen ganger, i henhold til resultatene av immunologiske hensikts formål immunostimulanter.
I komplekset behandling av cervicitis utnevnt lokale vannings desinfeksjonsmidler. Med bevist viral opprinnelse cervicitis kan anbefale vanning slimhinnen ved hjelp av egnede lekrastvennыh midler.
Kronisk cervicitt krever bruk av immunstimulerende og obligatorisk lokal behandling, fysioterapi, mest brukte medikament elektroforese med løsninger hvor elektroden føres inn i vagina.
For vellykket forebygging cervicitis nok til å hindre patologisk løpet av levering, hvis livmorhals tårer likevel skjedd, må du omgående masker. Redusere risikoen for cervicitis også anbefalt gynekolog beskyttelse av passende prevensjons deg, avvisning av abort og etterlevelse av reglene for hygiene.  
Яндекс.Метрика