Urter for HairDen naturlige kraften av mange urter kan gjøre håret vakker og sunn. I dag er det så mange populære oppskrifter skjønnhet Herbal, som er glade for å bruke moderne kvinner.
Urter for å styrke hår
Hår kan bli svekket av ulike grunner: på grunn av feil vare, vinke, termoukladky, maleri, hardt vann, vind, tørr luft.
Svekket hår trenger ekstra mat, spesielt etter sjamponering. Vann kan vaske dem med protein og næringssalter, som resulterer i håret blir tynnere og tørr. Hjemme kan du bidra til å styrke deres kremer, masker, vitaminer, massasje og skånsom behandling.
Den mest effektive verktøy som kan brukes til å styrke håret hjemme er infusjoner og decoctions av urter. De inneholder et stort antall av biologisk aktive stoffer og vitaminer som styrker, gir næring og fukte håret, hindrer håravfall og økt vekst.
En av disse rettsmidler - urtete kamille eller calendula. Den kan brukes daglig skylling kan også være forsiktig gnidd inn i hårrøttene. Etter dette betyr at håret vil være blank og jevn, forsvinner flass.
For å styrke håret kan du forberede et avkok av brennesle, burdock, eik bark, selje, bjørk, søt flagg, merian, humle vanlige, salvie. Hvis du blande flere typer av disse plantene, får du en skikkelig vitamin cocktail for håret ditt.
Også godt styrker håret frisk aloe juice. Hver dag, gni håret røttene med en bomullsdott dyppet i det, gjør du håret glatt, fuktig, de umiddelbart bli sterk, silkeaktig og lydig, vil vokse raskere.
En annen like effektivt verktøy for å styrke hår - er lakserolje. Det skal brukes til å børste håret røtter i en oppvarmet skjema. Etter påføring hår må være innpakket i et håndkle og la stå i minst fem timer. Deretter hodet bør skylles grundig shampoo laget av naturlige urteekstrakter. Eksperter anbefaler å utføre denne prosedyren med intervaller på flere dager for to til tre måneder. Deretter håret blir sterkere, tykkere, akselerere sin vekst.
Dessuten kan de bli eliminert regelmessig skylle avkok med eddik og Acorales roten. Perfekt for disse formålene og buljong nesle, burdock rot ekstrakt, bjørk juice, hvitløk, sitronblomst. Mange kvinner som brukes til å styrke håret infusjon av bjørkeblader, og mer - et avkok av burdock rot og calendula blomster med tillegg av humle.
Te og infusjoner av plantain, kamille, salvie, oregano, burdock og nesler kvinner brukt til å styrke håret i flere tiår. Hvis du ikke kan få disse plantene mot hårtap, kan du bruke slurry fra massen av svart brød. Den trenger å bli satt på hårrøttene og vikle håret med et håndkle. Etter et par timer bør de skyll med varmt såpevann, men ikke.
Urter som fremmer hårvekst
Til urter måter å fremskynde hårvekst kan tilskrives nesle blader og bjørk, aloe rot, søt flagg, burdock. Av disse lett å forberede et avkok. For eksempel, for å forberede et avkok av røttene av søt flagg bør ss knuste røtter pour en kopp kokende vann og la stå i tretti minutter. De kan skylle, tørke håret lotions gjøre.
For avkok av bladene av aloe, bør de bli knust i en blender, og hell kokende vann, la stå i ca en time, avløp. Dette avkok er best brukt som en skylling.
På samme måte kan du forberede et avkok av bladene og bjørk eller nesle. I tillegg er disse bladene fremme hårvekst, de også gjøre håret silkemykt og skinnende.
Vil bidra til raskt å vokse hår og buljong eller krem ​​med burdock. Oppskrift på kjøttkraft er ikke forskjellig fra de andre. Hvis du ønsker å gjøre salve burdock, må den være klar buljong koke og tilsett svinekjøtt fett. Det ferdige vekt bør settes i ovnen (gjøre den tykkere). Salve skal gnis inn i hodebunnen daglig.
Planter som hindrer hårtap
Å bekjempe hårtap stor hjelp infusjon av groblader, salvie, kamille blomster, lime blomstre, urt oregano. Du kan blande disse urter til å lage mat med dem og trekke ut jevnlig brukes til skylling.
Hvis håret ditt faller tungt, kan du ty til drastiske tiltak, forbereder masken fra massen av løk. Selvfølgelig betyr det ikke lukter veldig hyggelig, men effekten av bruken er ikke lenge å vente. Etter denne masken hår bør skylle noen infusjon av urter.
Bli kvitt uønsket hår
Gress dope kjent for sine riktige egenskaper. For å forberede dette folk rette, vil du trenge 50-100 gram tørket gress, noe som bør helle en liter vann. Det koke over middels varme til den liter vil forbli 200-250 ml væske. Den resulterende kjøttkraft bør være helt kult, drenere godt og hell i en beholder med tett lokk. Hans lange kan oppbevares i kjøleskapet. Men vær forsiktig, fordi det er giftig. Ikke ta det inne.
For å oppnå dette resultatet avkok skal brukes flere ganger om dagen. Dypp en klut i det og bruke det på trange områder av kroppen hvor du ønsker å bli kvitt overflødig vegetasjon. Top klut kan dekkes med plastfolie, men ikke for stramt, prøv å holde tilgang til luft. Holde styr serviett til å tørke helt. Hvis du gjør denne prosedyren regelmessig, håret til slutt forsvinne. Tidspunktet for når det begynner å skje avhenger av dine individuelle egenskaper og strukturen på håret, og kvaliteten på kjøttkraft. Noen mennesker er heldige og tap start i noen dager, og noen kvinner må bruke et avkok av urter dop i månedsvis.
Andre problemer med hår
Eiere hår utsatt for oiliness kan bruke denne infusjon. Ta 2 ss. l hakkede brennesle, de samme marigold blomster, 1 ss. l. eik bark. Hell to liter kokende vann, la stå i to timer, belastning. Infusjon kan skylle hodet etter vask.
Hvis du er eieren av tørt, sprøtt og skadet hår, du perfekt maske av calendula. For dets fremstilling skal blandes alkoholisk oppløsning av anlegget, noe olje og sitronsaft. Ta to spiseskjeer av denne blandingen og bruke den på skittent hår, men ellers i hodebunnsmassasje. Vikle hodet varmt håndkle etter 3-4 timer skyll hodet.
Men i stedet for å bruke forskjellige urter for hår, må du ta vare på riktig ernæring, ta så mange vitaminer og mineraler som er nødvendige for helse og skjønnhet hår.  
Harm og fordelene med tanning, den grunnleggende regler solarium

 Gjennom soling kan du enkelt gi huden din en fin nyanse av brunfarge. I tillegg kan du oppnå god kosmetiske og terapeutiske effekter: hud rensing, varmende og avslappende muskler. Det er verdt å merke seg at den doserte lysenergien som er i stand til å gi en gunstig effekt på noen av de prosesser som opptrer i legemet.
 Harm og fordelene med tanning
 Fordeler solarium
 • Kjøp en vakker brunfarge;
 • Redusere risikoen for slike sykdommer som osteoporose;
 • Behandling av akne og psoriasis, hårtap;
 • Bidra til at immunsystemet til å kjempe mot ulike smittsomme sykdommer;
 • Behandling av vasodilatasjon ben og kapillære nettverk i ben og armer.
 Det bør bemerkes at påvirkningen av kunstig sollys i solarium i store mengder kan forårsake betydelig skade på helsen. For eksempel kan det overskytende provosere tumor misbruk strukturen av håret, forandringer i hudens pigmentering og tap av hudens elastisitet. Til disse problemene ikke oppstår, bør strengt følge alle regler når du besøker solarium.
 I tillegg er solarium kontra:
 • Eiere sensitiv hud;
 • Personer som lider av ulike hudsykdommer. Hvis du har en liten bule på huden, arr eller utslett, før du går til solarium, besøke en hudlege;
 • Hvis det er en predisposisjon for kreft.
 Vilkår solarium
 1. Før du går til solarium bør ta en dusj med såpe om et par timer før den planlagte prosedyren.
 2. Ikke bruk parfyme eller annen kosmetikk, som inneholder stoffer som forårsaker irritasjon i huden.
 3. Hvis du brunfarge i solarium bare bruke solkrem.
 4. Øyne best beskyttet av solbriller.
 5. slitasje leder skjerf. Dette tiltaket er nødvendig for å bleket håret ikke ikke blir sprø.
 6. Under prosedyrene i solarium anbefales ikke helt oholyuvatysya, særlig det gjelder bryst. Beskytt Breast obligatorisk.
 Hvis du ønsker å få en brunfarge, bør du besøke et solarium ikke mer enn seks ganger, og det bør gjøres i omtrent en dag. Da hyppigheten av prosedyrer bør ikke være mer enn to ganger i sju dager.  
Hvor ofte kan jeg gå i solarium, eksperttips og råd, solarium valg

 Gå i solarium eller ikke? Blek eller solbrun hud? De fleste jenter er interessert i denne saken. På balansen er på den ene siden - bilde aldring og pigmentering, og på den andre - en vakker brun hud, som er populær blant menn.
 Solarium - en ekte skjønnhet verktøyet gir vakker hud tone. Det viktigste - å handle klokt: å finne ut hvor ofte du kan besøke solarium som er tilgjengelig sunroom, og som du kanskje trenger.
 Men alle nyansene snakke først.
 Hvis du ikke har kontraindikasjoner, hudsykdommer og store pererozhdayuschyhsya fødselsmerker - veien til soldekket du åpner.
 Velge solarium
 • Bruk Bedre vertikal solarium med utblåsning og sprinkling vann. I denne sunroom gulvet speil som gjør det mulig å sole ikke bare på skuldrene og armene, men bena.
 • Vi anbefaler å spesifisere hvor lenge siden skiftet lampe, som varigheten av operasjonen er avhengig av sin type (høyt eller lavt trykk). Kniv nyere lamper, tan jevnere og tryggere.
 • I tillegg bør du solarium. Dette er ikke den vanlige plassen du kommer til et par minutter - det er som et spa. Her kan du gå for skjønnhet og godt humør. Designere skape den rette atmosfæren eller høy tekovskuyu eller koselig, velger interessant farge, tekstur, skillevegger, etc.
 Hvor ofte kan jeg gå i solarium
 • Begynn med den aller minste at du vil fortelle administrator. Vanligvis tar det 3-5 minutter, avhengig av din hudtype. Gradvis øke tiden som er nødvendig. Tillatt solarium hver dag, er det bedre å ta 2-3 ganger i uken. La du lyse opp og ikke så fort, men det vil være trygt. Ja, et par år vil du ikke tenke på hva som er best å velge anti rynke krem.
 • Gå til solarium på det meste 50 ganger i året - dette er antall mottakelser hudleger anbefaler soling og overgå det er ikke ønskelig. Det er bedre å besøke et solarium, to ganger i uken.
 • Mellom hver solingen bør ta minst 48 timer.
 • Små doser av UV-stråling vil bidra til å skape en beskyttende barriere for å beskytte huden mot sterk sol.
 • Med solarium kan forberede huden i 3-4 uker før badesesongen eller en tur til spa. Dette vil bidra til å redusere risikoen for å brenne huden.
Hvor ofte kan jeg gå i solarium, eksperttips og råd, solarium valg

 Nordic hudtype
 I slike jenter lys hud, hår og øyenfarge. Med denne type hud brenner lett og sole hardt også. Den første økten tanning bør vare lenger enn 3 minutter. Etter noen dager, kan du legge til en mer minutt.
 Den tredje økten kan være 5 minutter. Totalt trenger ca 10 solarium besøk til vakker brunfarge. Det er ikke anbefalt å økten varte lenger enn 7 minutter.
 Celtic hudtype
 Disse jentene er forskjellige lyse kobber, rødt hår og veldig lys hud, ikke tilpasset for solen. De er ikke oppmuntret til å gå i solarium, så det er sannsynlig å gjøre hudkreft.
 European hudtype
 Jentene av denne typen eller mørk brunt hår, lys hud, mørke øyne. Solbrenthet de kan få etter den åttende sesjonen av solarium. Den første økten bør vare mer enn fem minutter - dette er hovedregelen mot brannskader. Påfølgende besøk kan komme i to dager. Den maksimale varigheten av hver økt bør ikke være mer enn 10 minutter.
 Swarthy hudtype
 Jenta med huden er allerede litt brunfarge, faller så kunstig brunfarge raskt. Resultatet kan sees etter et par økter. I dette tilfellet tilstrekkelig syv økter med en pause mellom dem i tre dager. Den første økten bør ikke være mer enn 7 minutter, og den maksimale lengden - 12 minutter.
 Choice Kosmetikk til garving
 • Som regel alle nødvendige kosmetikk som selges i svært solarium eller inkludert. Men hvis du ønsker å kjøpe sine egne midler, uten solarium, først kjøpe solkrem. Denne kremen er forskjellig fra den tradisjonelle krem ​​til tan i solen.
 • Sørg for å kjøpe en forsterker å mette skinn garvestoffer som hjelper heller tan og en lang tid til å være sjokolade.
 • Vær oppmerksom på og beskyttelse for brystet. Noen bruker beskyttende klistremerker på brystvortene hennes, andre soling i bikini.

Яндекс.Метрика