Urter med pankreatittPankreatitt - det er en alvorlig sykdom i bukspyttkjertelen, preget av vedvarende eller paroksysmal som "trykk" smerte lokalisert i venstre øvre kvadrant og magesekkens region. Ofte er disse smertene er herpes natur og gi tilbake.
I tillegg kan pankreatitt tap av appetitt, vekttap og hyppig kvalme, oppblåsthet, raping, og fordøyelsesbesvær. Mindre forstoppelse kan forekomme.
Det er akutt og kronisk for denne komplekse sykdom,
Behandling av pankreatitt - lenge nok. For en rask utvinning pasienten må følge en streng diett og kosthold.
Og, selvfølgelig, det finnes en rekke medisiner som leger oppnevnt for vev reparasjon og funksjon av bukspyttkjertelen.
Spiller en viktig rolle i prosessen med healing og urtemedisin. Ofte urter blir brukt som en ytterligere, og i noen tilfeller - den primære behandling av pankreatitt. Dette er urter som gir kroppen krampeløsende, betennelsesdempende og smertestillende egenskaper. I tillegg er disse urter stimulere vevsreparasjon bukspyttkjertel, som beskytter den mot negative påvirkninger og giftstoffer, og bakterier.

Her er en liste over unike urter.


Kamille med pankreatitt

Blomstene av denne nydelige blomsten - kamille, effektive, faktisk, i alle sykdommer i mage-tarmkanalen og dens slimhinner. De har en høy krampeløsende, antiinflammatorisk, antimikrobiell og antifungal virkning. De kan også bidra til å avlaste oppblåsthet og luft i magen i tarmen. Og de essensielle oljer som finnes i blomster av kamille, også bidra til produksjon av slim som beskytter slimhinnene i mage-tarmkanalen fra de negative effektene av aggressiv saltsyre og galle, og, viktigst å behandle sykdommer, bedre regenerering av vev i bukspyttkjertelen.
I tillegg flavonoider apotek kamille har høy antioksidantaktivitet, de effektivt beskytter vev fra frie radikaler ødeleggelse, spasmer og betennelse.
Som du kan se, denne urten gode egenskaper for pankreatitt pasienter florerer, og denne oppskriften er svært enkle urter: 5 gram blomster helle et glass med kokende vann, deretter forlate å varme under panseret bare 10-15 minutter og renne godt. Drikk en kopp urtete å holde varmen boks med honning i mellom måltidene, slurk, dele etter 3-4 timer.

Peppermynte med pankreatitt

Duftende myntete og deilig, og utrolig nyttig med pankreatitt og andre sykdommer i mage-tarmkanalen. Etter mynte akselererer regenerering av bukspyttkjertelen og slimhinner. Brosjyrer peppermynte stand til å fjerne spasmer av glatt muskulatur og bukspyttkjertel og tarm, mage, galleblære og urinveiene. De har også en god choleretic og antibakteriell virkning.
Vær imidlertid oppmerksom på at bitterhet, som er i mint, kan øke utskillelsen av magesyre, så i surhet eller gastritt med høy surhet, er denne urten best tatt på møtet. Det er også meget viktig i det tilfelle at kronisk pankreatitt observert på bakgrunn av leverskade alkohol.
En oppskrift på myntete er forskjellig fra de som allerede er beskrevet kamille, og det bør ta i samme mengde og volum av 5 g mynteblader, også trenger å helle et glass med kokende vann og la lokket på, og etter 10-15 minutter, sil og drikke i mellom måltidene, små slurker, dividere med 3-4 timer.
Hvis du foretrekker det, kan du erstatte myntete mynte infusjon og ta det fortynnet med vann, drops 10-20. Spesielt i akutt smerte, og spastisk i bukspyttkjertelen.
Ryllik med pankreatitt
Denne urten er også nyttig som kamille, har en utpreget antibakterielle, antispasmodic og anti-inflammatorisk effekt og øker tonen i magen, og den påskynder flyten av galle og bukspyttkjertelen juice, noe som kan lykkes med å bruke ryllik i behandling av bukspyttkjertel sykdom.
Spesielt nyttig for å forberede infusjon av ryllik er enkel: 5-6 gram pulverisert urt ryllik helle en kopp kokende vann, deretter la stå i 15 minutter i en lukket beholder og filter. Ta denne infusjon trenger en halv kopp flere ganger om dagen, og ikke podslaschyvaya og alltid etter å ha spist.
Utmerkede resultater oppnås ved behandling av pankreatitt bruk ryllik kombinert med kamille og mynte og andre avgifter urter. En av dem er vist nedenfor.
Innsamling av urter med pankreatitt
I like proporsjoner å mikse og grind, fennikel frukt, blad grønne bønner, gress, Celandine, kjerringrokk gress, planter johannesurt, Kalgan rot, rose hofter og urt ryllik.
For en del medisinske infusjoner ta 20 gram av blandingen, hell i en termos og fyll opp med kokende vann (0, 5 l) over natten. Insisterte midler 8 timer, drikke infusjon av 85 g (ca en tredjedel kopp) tre ganger om dagen, en halv time før måltider.
Bruk en gress-term behov - fra 6 til 8 uker, og etter en syv-dagers pause - gjenta.
Men selvfølgelig, før du tar en bestemt infusjon eller te med urter - bør rådføre seg med legen din og bestemme om bruk av urter.  
Behandling av alkoholisme tradisjonelle metoder (urter)Behandling av alkoholavhengighet urter - er, først av alt, bli kvitt suget etter alkohol. Men også plukke urter eller avgifter som kreves, slik at du kan redusere avrusning, alkoholabstinens og normalisere humør og generelle helsen til pasienten.
Følelsen av aversjon mot alkohol
Den første og den største delen av urte behandling for alkoholisme - gjør stadige negative holdninger til bruk av alkoholholdige drikkevarer. Dette kan oppnås ved å ta infusjoner og konsentrater, som er uforenlig med alkohol. Pasientene drikker disse stoffene enten alene eller ikke målbare gi dem deres mat, men bør strengt følge foreskrevne doser.
Den mest effektive i den første fasen av alkoholisme finne urter oppført nedenfor.
Baranec - det har lenge vært betraktet som et radikale hjelp av røyking og drikking, vanlige folk ofte kalt moss-bæ-lam. For å forberede suppen protyalkoholnoho du trenger 10 gram tørkede kvister av dette anlegget og et glass varmt vann. På lav varme for å holde blandingen i 15 minutter. Når suppen har kjølt seg ned nå, du ønsker å filtrere den og legge 0, 2 liter kokt kaldt vann. Merk at Baranec giftig, så strengt forbudt krenke proporsjoner i produksjonsprosessen. Unsubscribe fra å ta denne urten nødvendig hvis pasienten er alkoholisme stoffskiftesykdommer, astma, magesår og 12 duodenalsår, høyt blodtrykk, diabetes og tuberkulose. Behandling av lam utføres i tre trinn i intervaller på én uke, fire dager etter siste bruk av alkohol på tom mage, må pasientene ta 100 ml av friske midler i 5-15 minutter å lukte gresset, og en 5-minutters prøve å drikke 50 ml av alkohol stopochku. Alkoholikere avskåret, og bare på slutten av kurset vil danne en stabil aversjon mot alkohol. Du kan gjøre re-behandling ved retur til avhengighet.
Timian (Bogorodskaya gress) - alkoholisme behandling av dette anlegget er basert på det faktum at de fleste pasienter det fører til at kroppen rvotnuyu reaksjon. Den brukes i flere århundrer, og det finnes flere oppskrifter på midler fra alkoholisme basert på det:
200 ml vann og 15 til 20 g tørt gress kokes i minst 15 minutter, insisterer omtrent en time. Filtrer gjennom cheesecloth og ta tre ganger om dagen for 20 ml (alltid før måltider). På denne måten av timian for større effektivitet legge 5 til 10 desember malurt.
2 ts timian brygge te og 200 ml varmt vann. Du må drikke dette midlet på opptil fire uker til fire kopper morgen.
timian med malurt (en 1: 1-forhold) i kombinasjon med alkohol provoserer alvorlig kvalme og selv oppkast. Infusjon av tre. ss urteblanding og en kopp varmt vann du trenger å drikke 20 ml tre ganger daglig dersom pasienten samtykker til å gjennomgå behandling eller lagt til vodka at folk ikke vet det.
Oleander - for behandling av alkoholisme trenger 5-10 bokstaver hogge urter, hell en halv liter vodka. Tinktur har 10 dager til å stå på et mørkt sted. Blandingen blir deretter filtrert og tatt 50 gram per dag. For det var en vedvarende aversjon mot alkohol, bør du drikke 2, 5 liter ferdig penger.
Løpstikke (narkotika Dawn) - hjelp til å bli kvitt alkoholisme 7-dagers infusjon av 0, 5 l på 40% vodka, 2 laurbærblader og en Løpstikke rot. Gi denne infusjonen til pasienten med en bakrus. Det kan være oppkast, men noen triks vil utvikle en aversjon mot enhver form for alkohol.
European Wild Ginger - er en vanlig plante som røttene inneholder eterisk olje, er det kombinert med alkohol provoserer utseendet oppkast i 10 min adopsjon av et ferdig midler:
teskje av blader hovdyr og 200 ml vann koke på svak varme i 20 minutter, ble blandingen avkjølt og filtrert sikker. Ta nødvendige 10 ml 5 ganger om dagen i minst 3 uker.
1 teskje røtter helle et glass varmt vann, la stå i en halv time. Ta nødvendige skjær en spiseskje dag, men hvis folk bli kvitt avhengighet, slik en dose kan helle i en kopp vodka og gi alkoholikere. Ikke vær redd ved oppkast, er det til slutt føre til fullstendig aversjon mot drikking.
6 ss tørkede blader og 0, 5 liter kokende vann tilført for to uker. For behandling av alkoholisme må først gi pasienten om morgenen for å drikke 0, 1 liter av infusjon, deretter på ettermiddagen samme. Etter alkoholikere prøve å helle 100 ml vodka, mest sannsynlig, nekter han fordi han har en aversjon oppstår i de som drikker noen slurker, kan begynne oppkast. European Wild Ginger - et flott verktøy, siden hans innrømmelse ble observert hemming aktivitet. Etter to dager med opptak kan gjentas.
Hellebore Lobel - bidra til å utvikle bærekraftig avsky, hvis du legger roten skjær (1 ss røtter i 200 ml varmt vann) til vodka, som brukes hvis ønskelig beruset med sykdommen alkoholisme.
Herbal mot alkoholisme
For å kurere alkoholisme kan ta urte. De er mer effektiv, da det er komplekse og multi. Dette vil bidra til å kurere sykdom komplisert:
- 2 ss. ts salvie, peppermynte, ryllik og hypericum, 1 ss. l. Bogorodskoe urter, kvann rot, einebær - hogge alle ingrediensene, bland og en teskje av blandingen av urter, hell et glass med varmt vann. Insistere en samling av bare 15 minutter og drikke te, men minst tre kopper om dagen. En full løpet av behandlingen - tiåret. Behandlingen kan gjentas, men bruddet må være minst fem dager.
- Wormwood urt og Bogorodskaya i forholdet 1: 4 er brygget med en hastighet på 15 g av blandingen på 200 ff glass, insistere det i 15-20 minutter og drikke en blanding av 10 ml tre ganger daglig. Så ta dette midlet kan være 2-3 måneder.
Bland en del centaury, malurt, timian, bland tre århundrer. spoon hell 200 ml varmt vann og la stå i 2 timer. Etter den nødvendige filter. Drikk et medisinsk avgift 1 ss minst fire ganger daglig rente på 2-3 måneder.
Glem alkoholisme hjelp te med ulike urter. For å gjøre det, må du ta 20 gram bitter malurt, ryllik, johannesurt, 10 g av timian og kvann officinalis, 15 g av peppermynte og 5 gram einer og all den vanlige blandingen av urter. Brygget te må bare porselen tekanne som følger: 1 ss hakket tørr blanding hell 200 ml kokende vann. Da er det nødvendig å la blandingen i 10-15 minutter, og drikk hennes pasienter, fordelt 3-4 ganger om dagen, ikke mer enn 10 dager. Du kan gjenta kurset, men å gjøre en pause i minst fem dager. Den totale behandlingstiden i kronisk alkoholisme er 07:58 måneder.
Urteteer av avgifter som te er best drukket uten sukker og varmt, så de forårsaker svette og urin separasjon styrke pasienten. Du kan lage te med mynte, salvie, ryllik (tar en del), einebær, søt flagg rot og myr kvann (tatt over ½ del). Alle disse komponentene må-grind og bland. Brygget dette betyr frekvensen av en kopp kokende vann i en klemme.
I kampen mot alkoholavhengighet kan hjelpe enda kaffe. For dette formålet, utarbeidet i tyrkisk kaffe du ønsker å legge rot pulver legges Hestehov (50 gram malt kaffe og ¼ h. L. Powder). Drikk det bare én gang, men kan re velkomstdrink uten skade etter en dag.
Vedlikeholdsbehandling
Etter at suget etter alkohol avvist, er det viktig å fjerne giftstoffer som har samlet over en periode på sykdom, å gjenopprette leveren og andre organer for å støtte pasient beroligende infusjoner, komplekse mineraler og vitaminer som finnes i medisinplanter.
God hjelp i dette tilfelle blodrøde hagtorn. Det senker blodtrykket, øker aktiviteten av hjertet og gjør av arytmi. For å forberede den terapeutiske infusjon, trenger du 1 ss frukt hell 20 ml kokende vann. Sette mot blandingen i minst to timer, alltid i en lukket beholder på et lunt sted. Ta det 10-20 ml 3-4. Å rense leveren fra giftstoffer kan bruke pulver fra grasrota Vincetoxicum vanlig 0,5 g hastighet til 10 dager.  
Яндекс.Метрика