Urtikaria symptomer (bilder)Urticaria er ganske alvorlig og alvorlig sykdom når det gjelder dens diagnose og behandling. Uttrykket "urticaria" kan omfatte en rekke forskjellige symptomer assosiert med sykdommer i huden, som varierer i årsakene til og lignende i deres kliniske manifestasjoner. Elveblest på eksterne symptomer representerer klynger av små blemmer og rødhet i huden, og som Krapivny brenne, derav navnet.
Ifølge statistikk, vises hives minst en gang i livet på 10 til 35% av befolkningen, noe som indikerer en relativt høy forekomst av sykdommen. Den mest alvorlige og alvorlige formen av sykdommen - kronisk urticaria, manifestasjoner av disse har en lang periode - mer enn seks måneder. For å hindre utvikling av kroniske symptomer og redusere sjansen for manifestasjoner av urticaria bør hindres i tid, og dette er viktig å kjenne de årsaker og symptomer på sykdommen.
Årsakene til urticaria
På grunn av de mange former for urticaria har forskjellige årsaker.
Skriver jeg overfølsomhet.Denne form for allergisk urticaria utvikles gjennom den tendensen av kroppen til allergiske reaksjoner til forskjellige stimuli. Det kan være insektbitt, mat, etc.
Anafylaktiske reaksjoner.I dette tilfelle utslett forårsaket av overdreven produksjon av mastceller aktive proteiner og enzymer. Cellen er funnet i overhuden og slimhinner og har en enorm mengde av biologisk aktive stoffer. Denne grunn ikke påvirke effekten av immunceller.
Utviklingen av elveblest som et resultat av overdreven dannelse av antistoffer- Proteiner produsert av immunsystemet til å beskytte kroppen mot antigener, og faktisk de fleste antigener - stoffer som forårsaker en reaksjon i immunforsvarssystemet. Grunnen til dette er medikamenter og serum som administreres ved injeksjon.

Brudd på leveren.
 En av de mest viktige medlemmer av allergiske prosessen - histamin. Ulike leversykdom som fører til ødeleggelse av rusmisbruk, og som et resultat - allergisk reaksjon elveblest.

Autoimmun betennelse.
I dette tilfellet, er årsaken til urticaria - en patologisk prosess hvor immunsystemet oppfatter sine egne celler som patogener, og begynner å håndtere dem.
I de viktigste grunner bør gi noen utløsende faktorer som kan føre til utvikling av de ovennevnte mekanismer og trigger urticaria.Disse faktorene er:
- Sykdommer i fordøyelsessystemet, mage og tarm;
- En sykdom assosiert med hormonelle bakgrunn av organismen (diabetes, thyroiditis, etc.);
- Infeksjoner (virus, bakterier, sopp, ormer);
- Bindevev sykdom;
- Svulster av ulike slag.

De viktigste symptomene på urtikaria
Som nevnt tidligere i denne artikkelen, er den viktigste symptom utseendet urticaria blemmer på huden - utstikkende områder på overflaten av epidermis. De minner irritasjon fra insektbitt eller forbrenninger, brennesle eller andre brannskader. Overflaten av huden omkring boblene er ofte rødt. Blemmer ledsaget av alvorlig kløe eller lett. Utslettet vanligvis arrangert symmetrisk, i noen tilfeller sammen for å danne en stor blemme.
Et karakteristisk trekk ved denne type hud sykdom anses at elveblest later lite spor. At blemmer kan passere ubemerket, etterlater arr, hyperpigmentering eller bleke områder. Urticaria har en funksjon for å dukke opp igjen neste gang, og hver kan være lokalisert i andre deler av huden.
Urtikaria symptomer (bilder)

Symptomer varianter av urtikaria
Symptomene varierer avhengig av form av elveblest.I sine symptomer urticaria er delt inn i følgende typer:
- Akutt urticaria;
- Giant elveblest;
- Solar urtikaria;
- Kronisk tilbakevendende urticaria;
- Proof papular (kronisk) urticaria.

Forekomsten av akutt urticaria skjer brått, plutselig. Utslett på den berørte huden ledsaget av svært sterk kløe. Blemmer skjemaet er riktige rekkevidde, men i noen tilfeller kan ha ulike størrelser (avlang oval). Det siste tilfellet er et resultat av flere forbindelser blemmer og enkelt boble. Disse symptomene er ledsaget av febertilstander, generell svakhet i kroppen og fordøyelsessykdommer.
Lokalisering av akutt urticaria er en hud overflaten av ekstremiteter, rumpe og bagasjerommet. Noen ganger sykdommen påvirker andre deler av kroppen. Det ser sjelden på slimhinnene i munn, nese og tunge. Slike tilfeller kan føre til vanskeligheter med å puste og svelge. Varigheten av symptomene er mindre enn to timer, forsvinner de sporløst. Vi utvikler den akutte formen på grunn av en allergisk reaksjon på en rekke medikamenter.
Giant også kalt urticaria angioødem. Dette er en svært farlig form for elveblest, som i lesjoner i slimhinnene i strupehodet kan forårsake stenose eller kvelning (asfyksi). Ved plassering av hevelse av øyelokkene eller nær øynene kan det føre til tap eller reduksjon i synsskarphet og endringer øyeepler.
Utenfor denne form for urticaria ser ut som en kraftig svelling av huden. Denne fargen epidermis varierer fra hvit til rosa nyanser. Hevelse kan oppstå fra flere timer til flere dager. En plassering kan være helt hvilken som helst del av kroppen eller mucosa. I noen tilfeller, føler pasienten en brennende følelse i områder av ødem.
Solar urtikaria - en hudreaksjon til langvarig eksponering for ultrafiolette stråler. Når huden ikke er beskyttet og kan ikke forlenges og hyppig soling kan utvikle denne formen for urticaria. Den største sannsynligheten for slike symptomer sett hos personer med leversykdom og et brudd porfyrytovoho utveksling.
I forbindelse med årsaken til denne formen for urticaria anses sesong sykdom forverring under som - vår-sommer. Denne reaksjonen er farlige komplikasjoner som alvorlig ødem og anafylaktisk sjokk, som kan føre til døden. Derfor blir folk utsatt for solens urticaria anbefales å avstå fra å være i solen for en lang tid.
Urtikaria symptomer (bilder)

Kronisk tilbakevendende urticaria oppstår som et resultat av langvarig eksponering til hudoverflaten stimuli som organismen er hypersensitivitet. Utviklet som et resultat av kronisk infeksjon i kroppen (betennelse i mandlene, karies, etc.). Symptomer på denne formen for mindre intens i forhold til akutte urticaria, og vises som angrep.
Kronisk utslett ofte ledsaget av smertesyndrom av hodet, feber, kvalme, fordøyelsesbesvær, leddsmerter. Kløe er konstant utmattende og fører ofte til søvnløshet. Fullstendig blodtelling kan i dette tilfelle viser tilstedeværelse av eosinofili og trombocytopeni.
Stå papular kronisk urticaria. Symptomene i dette tilfellet er utslett, imponerende hud i lang tid. Som et resultat av dette fører til utseendet papler. Den siste fasen er ledsaget av hevelse motstandsdyktig acanthosis og hyperkeratose. Utslett i form av noduler ligger på leddene i hender og føtter. Nodule med brun eller mørk rød. Den mest utsatt for denne formen for urticaria regnes som den kvinnelige halvdelen av befolkningen.
Urtikaria symptomer (bilder)

Diagnostisering og behandling av urtikaria
Behandling av urtikaria redusert til å identifisere og eliminere irriterende faktor som allergen. Denne prosessen er enklest når den akutte formen av sykdommen. I andre tilfeller, identifisere allergenet er mye mer komplisert, krever det ganske grundig og langvarig undersøkelse. For å gjøre dette, undersøker legen i detalj hele sykehistorie, kliniske manifestasjoner alternativer i løpet av perioden av urticaria, gjennomfører samling analyse.
Behandling av urtikaria inkluderer en diett der det er en utestengt liste over legemidler, inkludert: aspirin, ACE-hemmere (enam, Enap, kapoten), kodein, etc., som i behandling av andre sykdommer bør informere legen din at du er utsatt for elveblest.
Medikamentell behandling i behandling av urtikaria omfatter først og fremst antihistaminer. Ofte i slike tilfeller, er medisiner som brukes tredje generasjon er zirtek, Telfast, Aerius etc. i tilfellet med kronisk urticaria mottar medikamenter som er beregnet for en lang periode - tre måneder eller mer.
Urtikaria symptomer (bilder)
Hydrogensulfid badHydrogensulfid bad er de mest aktive behandlinger mineralvann. De er kun brukt i behandling for å behandle folk de mest forskjellige sykdommer. Disse kar tilsettes naturlig sulfid mineralvann, som skiller ionisk sammensetning og salinitet. Konsentrasjonen av hydrogensulfid kan være: sterk, middels og sterk og holdbar og meget sterk. Fra konsentrasjonen av hydrogensulfid avhenger av hvilken sykdom vil du bli behandlet.
Effekter av hydrogensulfid bad
Hydrogensulfid bad som gir terapeutisk effekt på hele kroppen av personer med ulike faktorer. Mest første faktoren er positiv hydrostatiske trykket av vann og temperatur, der hydrogensulfid bryter gjennom huden og inn i blodstrømmen og kjapt irriterende nerveender, noe som bidrar til å aktivere hele kroppen aktivt.
Etter å ha tatt bad sirchanovodnevyh forbedrer den generelle tilstanden til det perifere og sentrale nervesystemet, blodsirkulasjon og reduserer blodtrykket. Selv gjennom disse bad utvide kapillærene, øker blodsirkulasjonen, forbedrer stoffskiftet, øker motorisk aktivitet og redusert leddbetennelse og smertefulle opplevelser.
Pokazannya å bruke hydrogensulfid bad
Tildele hydrogensulfid bad folk med sykdommer i det perifere og sentrale system, ulike hudsykdommer, inflammatoriske sykdommer i muskel-skjelettsystemet, samt urologiske og gynekologiske sykdommer. En behandling av hydrogensulfid bad som brukes i hypertensive sykdommer, diabetes, sykdommer i ryggraden og leddene. Mange leger anbefaler å ta disse bad for folk som lider av åreknuter, stråling sykdom, som posttromboflebitychnyy og protein og mineral metabolisme.
Kontraindikasjoner mot bruk av hydrogensulfid bad
Det er forbudt å gjøre hydrogensulfid bad for folk som lider av arytmi, revmatisk feber med hjertesykdom, angina. Også personer med kreft og psykiske lidelser, lever og nyrer, med hypotensjon, og åndedretts tuberkulose. De fleste forby sykdommer er: bronkial astma, alvorlig hypotyreose og hypertyreose.

Formål hydrogensulfid bad

Kurs hydrogensulfid bad utnevne en lege, og antall bad avhenger av intensiteten av behandlinger. Gode ​​resultater kan oppnås bare med vanlig besøk alle de ti hydrogensulfid bad eller neste hele behandlingskuren, seks dager på rad ta et bad, deretter et par dager pause etter seks dager med bad.
For mange mennesker, etter at flere hydrogensulfid bad i stedet for lindring, forverring skjedde, men det varer vanligvis for lang, så slutte å ta bad anbefales ikke. Du kan bare gjøre en liten pause mellom å ta bad, og alle går tilbake til sine plasser.
Vilkår adopsjon sirchanovodnevyh bad
Disse badene er ikke anbefalt å bli tatt på tom mage, og også etter sterk metning eller et kurs for fysioterapi. Hvis du passerer, sammensatte behandlings og hydrogensulfid bad er et sett av behandlingen, må du mellom hydrogensulfid bad og fysioterapi bør være en pause på minst 2-2 og en halv time.
Under behandling med hydrogensulfid bad må du gi opp drikking og røyking. Kort tid før hydrogensulfid prosedyrer ikke kan være fysisk belastning som løp, hopp, og så videre, og etter inngrepet, må du ordne reise for omtrent en time.
Sjelden, men det finnes tilfeller der etter bad aksept sirchanovodnevyh folk føler seg dårlig, har de feber, svimmel, "hopper" press - dette er første tegn til å gi opp sitt mottak.  
Яндекс.Метрика