Utflod fra sykehuset

 Utdrag fra sykehuset - en ferie for hele familien. Men det krever en riktig tilnærming og organisering. Her vil den største bekymringen være paven. Sannsynligvis ikke verdt å samle på fødselspermisjon sykehuset umiddelbart alle slektninger, nok av min far, bestemor og andre slektninger.
 Utdrag fra sykehuset skjer vanligvis på 4-5 th dag, og advarte på forhånd. Før kvinnen får utslipps dokumenter: fødselsattest for barnet (hun trengte å registrator) og to utvekslings kort: ett for kvinneklinikken (om status for kvinner), en annen - for barnas klinikken (om status for den nyfødte).
 Før utskrivning fra sykehuset barnet skal vaksineres mot tuberkulose (BCG) - min mor advarte alltid om det.

 Kursrom og ting for barn


 Før utslipp kvinnen med babyen fra sykehuset som må gjøres rundt huset. Vel, om dette vil hjelpe min far opplevde slektninger (f.eks bestemor). Dermed rommet der barnet vil bli, bør nøye vasket, tørket støv. Hvis mulig, for dette rommet bedre gjøre alle de ekstra tingene, spesielt møbler, tunge gardiner og så videre. E., Det er alt som samler støv.
 Rommet skal være en barneseng med madrass, dekket med et ark og en flat pad. Må være en dedikert plass for å endre baby. Selvfølgelig er det bedre hvis det er stellebord med spesielle skap og hyller for alt du trenger, men det gjør egentlig ikke nødvendig. Barnet kan dekke bare på bordet. For denne tabellen skal være grundig rengjort og spre et tynt flanell teppe, og på toppen av det - bleie. Det også bør vaskes og forberedt prohlazhennoe på begge sider undertøy baby, bleier og alle nødvendige toalettsaker.
 Hva bør være første gang den nyfødte.
 Barnet ditt vil trenge:
 • 50 bleier (like tynn og flanell); Hvis du planlegger å bruke bleier, må bleie mye mindre;
 • 10 sorochechok (like tynn og flanell, halvparten av dem til å bli sydd med hull til armene);
 • 4-6 caps (halv tynn, halv varm);
 • gasbind for bleier eller bleier;
 • 2 badehåndklær og håndklær til bading;
 • babyen krem, kokt vegetabilsk olje i en steril flaske (det kan også være kokt), barnepudder, brilliant grønn, steril bomull, mangan, baby såpe.
 Ikke glem om badekaret - det vil ta den første dagen etter utskrivning. Det er også bra hvis utslippet fra sykehuset barnet ditt vil ha bilene sine, fordi han vil bli vant til frisk luft. Plasser for rullestoler bedre markere gangen, som det vil alltid være litt støvete.

 Hva du skal ta med til sykehuset for å bli utladet


 På babyen pappa trenger ikke å bekymre deg, alt forberedt for ham og min mor var i en egen pakke, bare ta pakken og ta med til sykehuset.
 Men det i seg selv vil mest sannsynlig ikke tatt vare på, så uttalelsen bør ta med klær som passer henne mer enn en der hun kom til sykehuset. Den beste størrelsen egnede klær som hun hadde på seg i midten av svangerskapet.
 Ikke glem å kjøpe blomster og kake eller en konfekteske. Du gi blomster til sin kone, og resten sykepleier som vil gjøre barnet ditt. Du har et kamera eller videokamera for å fange en betydelig hendelse? Det er riktig, må det gjøres.
 Vel, hvis du er ferdig, møte sin kone og baby!  
Hva bør jeg ta med til sykehuset

 Hva trenger jeg å ta med til sykehuset


 Noen ord om arrangementet, som uunngåelig ender graviditet
 Hvis du har mulighet til å arrangere gunstige forhold for leveransen, anbefaler vi at du gjør ikke synd penger. Flott hvis din valgte sykehus tilbyr tjenester for "naturlig" fødsel.
 Naturlig fødsel, hvis vi forstår av denne minimale intervensjons leger i ferd med bot - dette maksimal komfort for mamma, og en fin måte å etablere god amming.
 Fødsel fullført ved å påføre barnet til brystet. Direkte kontakt (hud mot hud) og evnen til å suge de første dråper av råmelk gi signal for mor og barn at prøven er over. En fase av livet sammen avsluttet og neste begynte, like vakker. For mødre, denne situasjonen - et sterkt signal velferd bekrefter opptreden i kroppen hennes "hormon av glede".
 Men helsen til mødre kan gjøre uventede endringer. Hvis legene insisterer på kirurgi (keisersnitt), så det første du må gjøre - kaste ut av hodet mitt hele beklagelse. Nå er ikke tiden for å bekymre deg fordi alt annet. Det viktigste - hva du vil at barnet ditt, er du i stand til å gi, selv om mangler mye. Alt som han trenger - en balansert mamma satt til hardt, men denne gledelige arbeid.
 Mother Nature kan ikke anta at er, faktisk, dagligdagse hendelser som utseendet av en annen baby - en naturlig konsekvens av familielivet - vil være så viktig i livene til moderne kvinner og så vil opphisse interesse i ikke-gravide kvinner. Ved slutten av svangerskapet en kvinne midt i en spesiell tilstand av indre konsentrasjon, samle all sin mentale og fysiske styrke for fremtidige hendelser.
 Rådet. For din trygghet i slutten av svangerskapet for alle, men mor og hennes ektemann "push" den estimerte leveringsdatoen i et par uker fremover. Tro meg, har alle lang glemt hvilket nummer du går i permisjon, og vil ikke bekrefte dato. Og du vil spare nerveceller.
 De fleste barn født i full sikt graviditet av en rask levering. Dette betyr at under fosterets utvikling av babyen varer ca 280 dager. Men 280 dager - gjennomsnittstallet som pluss eller minus 20 dager, 260-300 er også normalt. Født i perioden regnes barn født fra 37 th til 42 th uke.
 Gjennomsnittlig tid levering - 10-15 timer:
 1. periode  - Under åpningen av livmoren, som står for det meste av tiden (i begynnelsen av den vanlige arbeids aktivitet, som fører til forandringer i livmoren til åpningen av livmoren);
 2. periode  - Fødsel periode (siden åpningen av livmoren før fødsel);
 3. periode  - Postpartum (fra fødsel til utslipp av gjødsel).
 Rådet. Type arbeidskraft aktivitet er arvet. Sjekk med din mor og bestemor, som var deres fødsel. Hvis den første fasen var ikke rask, så mest sannsynlig at du og det vil ta flere timer. Men den beste muligheten forutse alt. Så bare i tilfelle bære en jukselapp med adressen til bosted og telefonen.
 Innen fristen på 36 uker bør du være forberedt på levering av dokumenter og en pose med ting. Forberede og utslipp bag med klær til mor og baby til pappa var passende.

 Dokumenter:


 • pass;
 • forsikring;
 • Utveksling Kortet gravid;
 • generisk sertifikat;
 • kopi fødselspermisjon sykefravær;
 • crib for innleggelser der disse opplysningene som kreves når du fyller medkarty, bosted, private telefonnummer, adresse og arbeidssted, til stilling tilgang til resolusjon, utdanning, ekteskap (formell / faktisk), sted av ekteskapet registrering, navn på mann hans arbeidssted, stilling, alder.
 Rådet. Pre postryzhit negler (babyens hud er veldig delikat - ikke skade b), gi den tiden av lyse lakk (kreves leger til å overvåke blodtap under fødselen).

 Nødvendig vei til sykehuset


 (Veiledende liste bedre avklare et sykehjem):
 • toalettsaker, kjøkkenutstyr;
 • Ammeinnlegg;
 • bomullspinner, pinner, salve, gel eller krem ​​"Bepanten" healing sprukne brystvorter, trygt for en nyfødt;
 • klær for mamma: 2 lange nightgowns (med en stor åpning for enkel mating), kappe, sokker, undertøy, inkludert flere spesiell BH for ammende mødre (riktig matchet i størrelse);
 • klær for barn (vasket og pohladzhena): to par sokker, 5 forskjellige bluser, Hattene 2, 5 bleier, bleie og 5 sorochechok eller dresser, bleier Newborn;
 • bind.

 Forstadier fødsel:


 • senke magen;
 • vekttap, mageomkretsen reduksjon;
 • endringer i smak (som, for eksempel, pickles og krem);
 • utflod;
 • utslipp av slim plugg - haug gjennomsiktig gult slim (kan gå bort i 2-3 dager, men kanskje et par timer før levering);
 • økt hyppighet av avføring;
 • økt livmor tone. Fra ca 25 uker med mulige kontraksjoner ("trening" sammentrekninger) 8-10 ganger om dagen i 2-3 minutter, vanligvis på kvelden.
 Rådet. Etter 36 uker, kan du prøve å sove. Nå trenger det mer tid. Endre kostholdet. Kostholdet bør redusere mengden av kjøtt og karbohydrater (gi opp iskrem, kaker, poteter, pasta, muffins).  
Typer hud. Karakteristikker av hver type ansiktshuden

 For bruk av masker hjemme for å vite din hudtype.

 Normal hud ansikt


 Det er ganske jevn, glatt, elastisk, ikke for meget og blek rød, er det ingen kviser og hudormer, er det ganske vått, ikke fett og shelushaschyhsya sider.
 Masker på at huden kan gjøre en per uke 15-2.

 Tørr hud i ansiktet


 Hun er tynn, ofte skjellete på grunn av dårlig ytelse talgkjertler. Det mangler fuktighet, så det tidlige rynker. Det ofte betalt av vask såpe og luft fra den vanlige gaten. Det er like ikke tolerere sol, kulde, vind og tørt klima i rommet. Tørr hud trenger å pleie en maske 1-2 ganger i uken.

 Fet hud


 Den har overdreven talg ekskreter, så ofte skinner. Fet hud på grunn av forurensning av de øvre deler av talg plugger ofte har sorte flekker (komedoner) og akne. Det ofte dannet rosa ujevnheter, og mens det elastisk, ser slurvete.
 Fet hud krever behandling masker 1 gang per uke.

 Kombinert hud ansikt


 Denne type hud forekommer oftest. Vanligvis nese, panne, er haken fet hud rundt øynene - tørr på kinnene og kinnben - normal.
 Nødt til å ta vare på den med de særegenheter ulike områder.  
Яндекс.Метрика