Det er tider når vi sover ti timer om dagen, og deretter gå på jobb og føler meg sliten.


Utilstrekkelig hvile - årsaken til fedme oppringt


 Når en uke får vi i seng sent og stå opp tidlig, selv prospavshy alt lørdag og nesten alle av oppstandelsen, vil vi føle deg sliten. Noen ganger krever mål uker. Tretthetsfølelse er ikke alltid uttrykkes gjennom et gjesp, så prøv å lytte til kroppen og føre til normal våre liv for å unngå tretthet.

 Når du prostuzhyvaetes altfor ofte. Forsøk ble satt når en person sover på minst 8 timer, mer tilbøyelig til enkle virus, slik som ARI. Med innføringen av vaksinen virus influensa, folk som søvn var 4 til 7 timer, syke flere ganger raskere enn folk med normal søvn.

 Det er en lang beslutningsprosess. For noen dager siden du vet tydelig hva du vil, og med hvem. Men dag som går, og du er sikker i din beslutning. Du får mange flere spørsmål som fortsatt trenger å bruke mer tid på å bestemme. Farlige beslutninger som må tas opp raskt og uten forsinkelser, vi løse for en lang tid, og ikke alltid gjøre det riktige valget.

 Vi ønsker alltid å spise. Kronisk søvnmangel i kroppen vår fører til at kroppen produserer ujevne to hormoner ansvarlig for appetitt og følelser av fylde. Leptin, som gir en følelse av fylde, blir mindre, men ghrelin er mer. Ghrelin stimulerer appetitten. Derfor, vi lengter etter den søte. Kroppen ber om rask energi. Girl, der selvet er tapt, det sover og det er vanskelig å gi opp et stykke søt kake.

 Du har økt tearfulness og PMS dager har ennå ikke skjedd. Hvis kvinnen ikke har nok søvn, blir det irritabel. Negative bilder er god i hjernen. Disse menneskene er en sterk negativ reaksjon på ytre frykt. De er mer sannsynlig å frykte og funksjon av å undertrykke negative følelser neppe fungerer. Vi blir deprimerte mennesker. Men denne midlertidige perioden og bare du vyspitsya, normalt og sunt liv kommer tilbake til deg.

 Du alt faller ut av hånden. Du husker ikke hvordan minutt siden kaster over en kopp stuet frukt, og dette så muntert kompott strømmet inn i koppen. Du blir mer vanskelig å fokusere på objekter. Lette dips mens du ser en film, trenger du ikke huske små detaljer om hva som skjer. Å normalisere din helse, drikke med sitronmelisse time, kan du legge motherwort og vendelrot, og deretter går du få litt søvn.  
Linfrøolje for hår
 Siden oldtiden, folk brukte lin som en kultivert plante. Den brukes ikke bare for å lage klær, men også i medisin, farmakologi, matlaging.
 I kosmetisk olje brukes til å behandle og styrke hår, hud og negler. Linfrøolje inneholder vitaminer, aminosyrer, mettede og flerumettede fettsyrer. Denne kilden av omsorg, som gir kroppen olje.
 Før du bruker olje bør bruke en liten test for allergiske reaksjoner. Dråper av olje gni bak øret eller albue. Hvis alvorlig svie, kløe, rødhet, bør du fortynne oljen ved hjelp av eller redusere dens innhold for masker. Hvis kløe og rødhet er ikke, kan du trygt begynne å aktivt bruke denne gave av naturen.
 Linfrøolje for tørt hår
 Hvis håret ditt er tørt, må du sette olje på hele lengden på håret. Hodebunnsmassasje er lett i ca 10 minutter. Da trenger du å vaske av oljen med varmt vann. For å forsterke effekten er mulig ved å bruke olje på håret stå opp på fergen. Da blodstrømmen vil bli sterkere og næringsstoffer som inneholdes i olje vberutsya raskere.
 Dessuten kan du bruke linolje som et supplement til masken med yoghurt og gelatin. Denne oljen er uerstattelig i omsorgen for tørt farget hår. Olje bør brukes et par dager før og etter hårfarging det.
 For fet og blandet hår
 Vanligvis fet hår på tuppen av veldig tørr, så se etter denne type hår hardere. Her linfrø olje kommer til unnsetning. Ved roten av håret bør sette yoghurt (du kan bruke lav-fett), og endene av håret hennes - linfrøolje. Innerst bør bære en lue og vikle et håndkle på toppen.
 For fett hår er svært nyttig å bruke brennesle. Du kan lage et avkok av brennesle, legge sjampo søke på hårrøttene. Og tipsene gjelder linolje. La virke i 15 minutter og skyll med varmt vann. Det er ikke nødvendig å bruke en rekke skyllinger og balsam.
 Linfrøolje for håret glans
 For håret glans, kan du bruke en maske laget av eggeplomme (1-2 ting), linfrøolje (en teskje). Legge til en ampulle med vitamin A eller E, så denne masken vil være uunnværlig for å opprettholde glans til håret.
 Du kan bruke en maske med tillegg av gelatin linolje. Oppløse gelatin i en pakke med 100 gram vann, tilsett 5-6 dråper linolje og en skje eller to av sjampo. Påfør i hodebunnen i 10-15 minutter for å bryte opp. Etter den angitte tiden skyll med varmt vann. Glitter ved hjelp av en slik maske tilgjengelig.
 For hud
 Spesielt nyttig er det olje for fet, flassende hud. Du trenger bare å sette olje på lin på hendene og gni kraftig. Før prosedyren du trenger å vaske hendene grundig for å fjerne og frigjøre tid. Det er best å ikke bruke bare såpe, varmt vann. Etter bruk et tynt lag med olje, bruk hansker eller hånd håndkle wrap.
 Linfrøolje for innenriks helse
 Linfrøolje brukes til å behandle visse sykdommer og opprettholde en slank figur. For dette formålet, er det lagt til salater, bruke til steking og koking eventuelle grønnsaksretter. Du kan legge denne oljen for baking av kaker matlaging desserter. Du kan legge inn yoghurt, yoghurt, honning.
 Det er bedre å bruke smør uten varmebehandling, så sparer det aminosyrer og vitaminer.  
Hvordan lysere hår med hydrogen peroxide
 Ikke alle blondiner er født, noen er blonde, til tross for latterliggjøring og vitser. Forresten, for å få den ønskede blondt hår, ikke nødvendigvis bruke mye penger på frisør eller kjøpe dyre maling med lyseffekt. Du kan lysne håret med hydrogen peroxide.
 Hva du trenger?
 - 3% hydrogen peroxide -aya (kan kjøpes på apotek);
 - Ammoniakk;
 - Flytende såpe;
 - Gummi hansker;
 - Syntetisk pensel til å male;
 - Ikke-metallisk cup for en løsning.
 Trenger også en kam for å dele håret inn i tråder, kappe på skuldrene, for ikke å ødelegge klær, plasthette på hodet.
 Hva kan lysere hår med hydrogen peroxide?
 De beste resultater kan oppnås, fremhever brun, lys brun, popelyaste hår. Ønsket hårfarge bør ikke være hoved lettere mer enn 3,4 tonn. For å gjøre den blonde med brunette vil gjennomføre prosedyren flere ganger belysning hydrogenperoksid, som er kjent for å være svært skadelig for håret. De vil bli livløs, grov som slep. Bør tenke godt før belyse mørkt hår med hydrogen peroxide hjemme. I dette komplekse tilfellet er det bedre å slå til fagfolk.
 Hvordan lage lyn løsning?
 Det skal fremstille en blanding av ikke-kopp 3% hydrogenperoksid (2-3 apotek flaske), 4-5 dråper ammoniakk og en liten mengde av flytende såpe. For mellomlangt hår trenger 50-60 ml lys blanding. Hvis håret er langt, øke mengden av maling! Den forberedt blanding bør brukes umiddelbart!
 Hvordan å farge håret?
 Ready-mix spesialbørste for å sette på tørt hår nemyte fra slutten, så hårrøttene. For uniform farging hår kam delt inn i tråder. Etter påføring belysning komposisjon, legger hodet på et plastlokk og la blandingen på håret i 25-30 minutter.
 Fremgangsmåte for farging håret med hydrogenperoksyd er aktiv med oksygen under reaksjonen av peroksyd og ammoniakk med økende temperatur. Derfor mulig følelse kribling, prikking hodebunnen. Hvis ubehag er bekymret, er det bedre å redusere eksponering for lys. Ellers kan du brenne og hår og hud.
 Etter hårfarge vask med varmt vann. Veldig nyttig avklart hår med hydrogen peroxide å konsolidere spesiell balsam. Dette vil holde i live et friskt utseende hår.
 Hva avgjør utfallet av belysning?
 Dessverre er resultatet av peroxide hårfarge alltid ikke forutsigbar. Blonde tynne hår raskt svare på virkningen av stoffet og lett nok til å være 20 minutter.
 Mer lette mørkt hår lett. I tillegg til mulig individuell respons peroxide. Du kan la uønsket rødlig fargetone. Og for blondt hår må bruke 3-5 ganger lys og deretter en vanlig lys vidrostayuchyh hårrøttene.  
Masker til hårvekst hjemme
 Selv våre bestemødre bestemme deres helse hår. I tillegg håret alltid vært en spesiell funksjon av ryddighet, renslighet, og til og med selvtillit, fordi kvinnen med velpreparerte og rent hår tiltrekker seg ofte oppmerksomhet fra andre.
 Hårpleie omfatter ikke bare rettidig sjamponering, men leverer også hår av fuktighet og, selvfølgelig, beskyttelse mot miljøpåvirkninger, hjelp av varmebehandling og kjemikalier. I tillegg har langt hår hos kvinner alltid vært et tegn på spesiell seksualitet, kvinnelighet og enda noen mysterium, dette er nødvendig for hver av de smukke kjønn.
 Den moderne verden av kosmetikk og midler for håret tilbyr et stort antall av de mest varierte masker, spray, serumer og oljer for hårvekst. Men nesten hver skjønnhet vil være enig i at det er ingenting bedre folk rettsmidler for hårpleie.
 Masker til hårvekst hjemme er ikke vanskelig å fortsette med improviserte midler at det finnes i alle hjem eller som lett kan kjøpes i butikker, apotek og supermarkeder. Igjen, er vår bestemor i naturens gaver sett bunnløs kilde til skjønnhet og ungdom, fordi de alltid ser flott ut. Folk rettsmidler for håret lett tilgjengelig, og effekten av bruken er mye mer effektivt enn med moderne kosmetikk.
 En av de mest populære masker, etter påføring av hvilke håret er tykk, frodig og lang, er en maske basert gelatin. Gelatin representerer en hydrolysert kollagen, som akselererer hårvekst, styrker og gir næring til dem. Utarbeidet denne masken er veldig enkel: 1 ss fylt gelatin 3 ss kaldt vann, røre og la stå i 30 minutter for å svelle. Deretter gelatin godt rørt til glatt, bland 1 ts shampoo påføres håret. Gelatin maske holdt håret i en plastpose litt over en halv time, deretter vaske av med varmt vann. Helst slike masker gjøre 1-2 ganger i uken i flere måneder, og for å forbedre utfallet kunne ta 75 gram gelatin på tom mage.
 Maske med lakserolje sjekket på opplevelsen av kvinner er ikke en generasjon, så mange frisører er også anbefalt å gjøre det selv hjemme. I tillegg er effekten av slike masker merk etter noen anvendelser. For denne masken vil trenge bare en enkel ricinusolje som er oppvarmet i et vannbad og påført røttene av håret i 15 minutter. Under prosedyren, er det lurt å pakke inn håret med et håndkle, etterfulgt av grundig vask deres sjampo.
 Men ønsker å stimulere hårvekst mer "vanskelige" masker kan oppleve sennep maske. Ingredienser for denne masken følger: sennepspulver, varmt vann, sukker, vegetabilsk olje, fortrinnsvis olivenolje, honning og eggeplomme. Alt er godt blandet og brukes på hårrøttene for en halv time i en plastpose. Krydret sennep varmer hodebunnen og aktiverer blodsirkulasjonen i kjødet, som er årsaken til håret etter denne masken.
 En enkel oppskrift for hårvekst - en øl skyll håret. En maske kan gjøres for vekst av håret med øl, honning, bananer og egg. Alle ingrediensene er blandet i like proporsjoner til å gå av blender og sette på håret i 15-20 minutter.  
Яндекс.Метрика