Hva jente eller kvinne ikke elsker en vakker og naturlig pynt? Og har du sannsynligvis ikke vil finne dette, likevel, dyp og levende, meningsfylt og lyse, elegant og feminin, noen ganger mystisk og mektig - bare en liten del av adjektivene som kan fortelle kort om viktigheten av en virkelig vakre smykker med naturstein.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Ikke bare at slike produkter ikke er i stand til å skape utrolig harmonisk og komplett bilde, de har også sin energi verdi og innhold som er innebygd i hver stein, er i dekorasjonen.
 I antikken ble det antatt at smykker med edle og halvedelstener hadde merkelige og til og med mystiske egenskaper og er laget amuletter og talismaner som ønsker å beskytte brukeren mot onde for å bringe ham lykke, rikdom, kjærlighet og selvoppfyllende katastrofe eller døden.
 Gems - virkelig fantastisk og vakkert syn som selv bidro til å skape litterære mesterverk inspirere bragder og prestasjoner.

 I dagens verden, selvfølgelig, svært få troende i magi og trolldom, men vi er fremdeles gode elskere og kjennere av luksus smykker med naturstein. Disse kunstverkene vil aldri gå av moten, alltid bringe glede til eier notater og en følelse av skjønnhet.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Men til tross for all pragmatisme og mistro til det moderne mennesket, fortsatt ønsker å nevne noen fin kvalitet naturlige steiner, som, med et sterkt ønske kan virkelig gjøre en positiv innvirkning.
 Trolig det viktigste er å tro. Unn deg spesielle dekorasjoner laget av naturlige og edelstener, ta livet av en touch av magi og skjønnhet.
 For eksempel er turkis ansett kvinners amulett, eieren av den blå mirakel tiltrekke mannlig oppmerksomhet, og forbedrer intuisjon og gjør folk slu, klok og modig.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Men mange favoritt ametyst, styrker syn bringer suksess, berømmelse og formue til sin eier. Men beste venner jenter diamanter - en spesiell måte fasetterte diamanter. Kjære og edelstener som beskytter sin eier fra ulike sykdommer og øyeskader.

 Vakker og uvanlig moderne smykker med naturstein


 Selvfølgelig, de fantastiske egenskaper tilskrives den kjente verdien av steiner - det er hyggelig, men hva vi er nok mer som disse smykker - er deres utrolige skjønnhet og adel.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Med elegant kjede eller øredobber stilig, kan du lage trygg, feminin og sterk bilde eller Etter å ha spilt med variasjoner på det motsatte, for å oppnå en myk, følsom og romantiske trender.
 Disse dekorasjoner er svært forskjellige i smak og budsjett, er de sannsynligvis til å plukke opp, avhengig av viktigheten av fremtidige hendelser og bildet du ønsker.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 For fashionistas som ønsker å endre så ofte som mulig og plukke opp forskjellige sett med smykker som hensiktsmessig og vanlig antrekk, oppfunnet kvalitativ og elite smykker fra naturlige steiner og materialer som ikke vil forlate noen likegyldig.
 For tiden svært populære store smykker, som øredobber med store og merk aksenter som edelstener, gjennomsyret med en spesiell kjærlighet øredobber med blå, lilla og svarte steiner.
 Litt av en rekke faktiske orientalske motiver engros øredobber, besatt med glitrende løse steiner øredobber i form av kors og lange hengende elementer dekorert med steiner liten størrelse.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Forbli i mote beundret av mange Kafi forresten, er enkelt å lage sine egne hender og bringe dem til forfatterens smykker steiner. Å lage dem du trenger en liten stein at du enkelt kan ohranyty hjelp dekorative wire eller melkofakturnыh kjedene.
 Disse dekorasjoner anses rokerskoho ekko stilen av dem blåser ekstravaganse og eksentrisitet, som er iboende i denne retningen. Og gjøre disse ornamenter med hendene, du også vil forbedre sin unikhet og eksklusivitet.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Edle og mystiske naturstein lett passer inn så populære damene brosje er spesielt haster elegant kutt og store, noen ganger grov stein, understreker en stilistisk avgjørelse "piggtråd" eller "aggressive" natur.
 På toppen av popularitet brosje i form av ulike insekter og krypdyr som bier, øgler, sommerfugler, insekter eller slanger.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Et utvalg av perler og anheng, er det mangfoldet av hvilken slående for sin dybde, eleganse og allsidighet. Her, som i andre elementer er prinsippet om massive og omfang ulike futuristiske, etniske, og noen ganger også plasshensyn, abstraksjon og asymmetri steiner i full gang.
 De har tilbehør med steiner er deres uvanlig kombinasjon med andre materialer, som for eksempel klassiske ornamenter med sølv eller gull, supplert med edle materialer, eller en blanding av stiler, og kombinerer rimelige baser for smykker og luksus juveler, skinn og perler, alt blandet sammen, og vydozminylosya som i sprø kaleidoskop av farger.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Spesiell oppmerksomhet rettes mot de "klassikere" - svarte og hvite steiner, supplert med vakker, kraftig fasett. I trend turkis, perle, granat, katt øye, og, selvfølgelig, diamanter, der uten dem.
 Som for armbånd, så det er fortsatt stort, er smykker designere prøver å gjøre det mest merkbare og klumpete, er fortsatt en viktig funksjon - Behandling av deler store og asymmetriske steiner som bokstavelig talt tiltrekke entusiastiske og interessante andres synspunkter.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Legg merke til de store halskjeder og ringer med ganske bemerkelsesverdig steiner som øyne, med mystiske ornamenter og enda litt magisk bilde gitt til deg.
 Ikke glem luksus smykker utelukkende av organisk materiale - bare skinn, sølv og steiner.
 Disse ornamenter - en drøm av alle, uten unntak, mykt dekke, perfekte linjer, den eksakte kombinasjonen av steiner med eksklusiv design, for å være sikker, er disse ornamenter bokstavelig fascinere alle.
Utrolig vakre smykker med naturstein (11 bilder)

 Hvordan kjenne kraften av naturlige steiner sannhet eller fiksjon, prøve, og da vil du være i stand til å føle effekten av en slik bemerkelsesverdig gaver av naturen. Armbånd med tillegg av basaltisk lava og sølv - den perfekte løsningen, fordi denne dekorasjonen fremmer avslapning og øke immunitet.
 Men med turkise smykker for deg selv du snakker om din femininitet, indre styrke og overveldende kjærlighet. Prøv den og du vil aldri gi opp slik skjønnhet.
 Forberedelsene til bryllupet feiring - en svært lang og arbeidskrevende prosess som krever betydelig innsats bryllupsreisende og leverer en rekke problemer.
 Ønsker du å gi grunn oppmerksomhet til hver minste detalj og hver lille øyeblikk alt dette, da vil være selve bildet av bryllupet du drømt om hele livet.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Naturligvis, det meste av oppmerksomheten til bildet av bruden, det viktigste juvelen av all den kommende feiringen, hver eneste detalj av bildet obmirkovuyetsya og spilles mange ganger: kjole, smykker, frisyre, manikyr, sminke og, selvfølgelig, sko!
 Tror ikke at de fortsatt vil forsvinne under hem kjoler, så dette tilbehøret kan gis mindre tid og oppmerksomhet, fordi de danner bildet av bruden generelt skape den nødvendige filing og slo favoritt kjole.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Selvfølgelig, den første tingen som plager mange bruder - et valg mellom "behagelig" og "vakker", fordi ofte modellene i høye hæler og svært ubehagelig sko, for noen grunn det ser ut som denne drømmen brud.
 Forresten, den første som introduserte mote av høye hæler bryllup er verdenskjent Queen Catherine de Medici, som ikke var høy og svært skjemmende utseende.
 Men hennes første opptreden på fransk domstol bortskjemt luksus gjort et plask, høye hæler og bittesmå hun så rett og slett fantastisk!
 Disse fantastiske skoene ble laget på bestilling henne en av de talentfulle og berømte florentinske mestere av skoene. Men dronning Victoria av England er først gift i en hvit brudekjole og samme sko, kan dette brudekjole være hvilken som helst farge, men ikke hvit.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Fasjonable og vakre hvite bryllup sko - en drøm av hver brud er ikke fordi tradisjonen med farger og stiler av bryllup mote utviklet seg gjennom århundrene, som vi ser fra historien.
 Men viktigst av alt, trenger du denne for deg selv å forstå - er at sko, som alt annet, må velges i samsvar med deres egne ønsker, smak og ideer om denne viktige dagen.
 Ikke ha høy pin hvis du aldri har slitt, så vel som ikke trenger å bruke åpen båt hvis bryllupet feiring er planlagt i vintermånedene, og de likte deg så!
 Det viktigste - er å føle seg komfortabel og elegant i denne viktige dagen, fordi det påvirker humøret og staten, som påvirker hele feiringen!

 Hva bør være de bryllup sko?


 Først og fremst - de må være motstandsdyktig mot de fleste bruder, sørg for at du trygt kan flytte, fordi du har fortsatt å komme til den konklusjon av lovlig ekteskap!
 I tillegg bør bruden ikke tilbringe hele kvelden ved bordet, unnskyldende, at hun hadde "såre føtter", og bør aktivt delta i dans og generell munterhet.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Til sko er virkelig behagelig, bedre opt for modeller med naturlige materialer, skinn, sateng eller silke.
 I disse skoene fot vil svette mindre og glid som vil gi mye komfort, bortsett fra at du ikke risikerer å miste midt i bryllupet dekor stykke eller hæl, så godt fottøy er ansvarlig for sin kvalitet.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Mange bruder drøm er en designer bryllup sko, presentert på de siste moteshow bryllup sko, noe som selvfølgelig kan ikke alle råd til, men fortsatt er trendsettere og stil over hele verden.
 For eksempel, bryllup sko fra den kjente designeren Charlotte Olympia svimlende sin utrolige ømhet, stil og selvfølgelig skjønnhet! Charlotte Olympia hadde fokus på hvite blonder, høye hæler og plattform.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Men lovgiverne kjent bryllup mote Jimmy Choo presenteres gjennomsnitts bruder sko med åpen nese av hvit og Ivory farge.
 Kjente merkevare Miu Miu helt oppslukt i krystaller, steiner, glitter og smykker! Hele samlingen bare skinner og glitrer, alle sandaler med spenne i form av en gullspenne.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Selvfølgelig, bare du bestemmer deg for å kjøpe bryllup sko med høye eller lave hæler, foretrekker designløsning eller stole på ditt eget sinn. Forresten, ikke glem at både kvaliteten og hælhøyde er viktig.
 Det er viktig å huske at bryllupet sko bør være i harmoni med kjolen din, ikke bare i farger, men også i innhold.

 For eksempel, hvis dine separasjons kjoler besatt med rhinestones eller kunstige diamanter, er det fullt mulig at du passer skoene til slik behandling. Men de som foretrekker perler i sitt bilde - gjør disse skoene ikke gå, vil det være hensiktsmessig dekorasjon med perler eller klassisk flat.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Også må du huske en viktig hemmelighet: hvis du velger en rik og fargerike brudekjoler, er det fullt mulig at skoene bedre å velge en nøytral, klassisk, enkelt.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Men den beskjedne brudekjole kan være en ganske utvannet fargerike og glitrende par sko som vil understreke oppmerksomhet. Hvis du bestemmer deg for å organisere tematisk bryllup, er det fullt mulig at bryllupet sko noen vyb'yetsya med de vanlige prinsippene som har dukket opp gjennom årene.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 For eksempel, hvis du bestemmer deg på en landlig stil bryllup eller "Wild West", så er det mulig at du vil nærme cowboy boots eller noen andre stilistiske sko.
 Men, at de ikke si en stor bryllup mote sko å sette på flate sko, for eksempel ballett sko. Bryllup ballett leiligheter ofte utført i hvit eller krem ​​farger, andre farger sjelden brukt, kun i spesielle tilfeller.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Grasiøs ballett leiligheter kan være en reell frelse for bruder spesielt "gravid" posisjon, spesielt hvis bryllupet faller på et senere tidspunkt.
 I tillegg bør slike sko alltid være på lager på bruder som fortsatt ga ledelsen høye hæler, er det mulig at under banketten du bestemmer perevzutysya til noe behagelig og ikke belaste føttene.

 Tradisjoner og Sko


 Hvis du følger alle bryllup tradisjoner, er brudens sko til spesielle restriksjoner, de bør være helt lukket, ingen sokker og åpen tå.
Fasjonable og vakre hvite bryllup sko for bruder luksus (12 bilder)

 Overflate sko bør ikke ha hull og nett, ellers vil det føre til "lekk" ekteskap. I tillegg er det antatt at skoene til bryllupet ikke behøver å være ny og må periodisk slitasje i huset.
 Selvfølgelig, er det sistnevnte tradisjon meget passende, som ukene går skoen bedre, ved feiringen vil bli enklere. Men følger andre krav - er en mester, aller viktigst, hold deg til tankene: knapt helt lukkede sko vil glede sin besittelse i sommervarmen. Vel, er valget for deg!
Яндекс.Метрика