ahitnist kvinner - en unik naturlig prosess når ni måneder i magen fra flere celler vises komplett mann. Mange gravide kvinner er interessert i hvordan utviklingen av fosteret ved ukene av svangerskapet, er det et mirakel skjer i magen og direkte påvirker hele kroppen. Så nå se intrauterin utvikling av barnet i uker eller dager har blitt veldig populært fenomen.
Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Moderne teknologi tillater å observere utviklingen av embryoet ukentlig bilde. Utviklingen av embryoet etter uke kan sees i videoen. Men til tross for det store antall beskrivelser av fosteret ved ukene av svangerskapet, alle vordende mødre vil bli lurer på hvordan det er i prenatal utvikling av barnet uker, selv om den generelle utviklingen av embryoet i ukevis alle er like. Mer på video.

 Første uke


 Utviklingen av fosteret i de første ukene av svangerskapet er bokstavelig talt dager. Den første dagen av svangerskapet er dagen da det var befruktning av sperm. En ny, encellede organisme kalt dannet zygote inneholder 46 kromosomer. På den fjerde dag embryo, gradvis beveger seg gjennom egglederen når livmoren. På den femte dagen embryoet er allerede en liten klump på 12 celler. Hver dag knusing bakterie celle er større og raskere og syvende dager embryo allerede består av flere hundre celler.

 2- uke


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Etter to uker av svangerskapet er implantasjon embryoceller i den ytre slimhinnen i livmoren. Frukt, som hadde fritt flytende i livmoren er festet til veggen. På denne tiden kvinnens kropp er fullt forberedt for graviditet, selv om hun ikke kan føle det ennå. På dette stadiet, dannet begynnelsen på en muskel, skjelett og nervesystem. Derfor anser dette svangerskapet viktig. De to første ukene av svangerskapet, obstetrisk praksis og det var ingen faktiske graviditet anses ikke. Det er fordi de to ukene av svangerskapet er fortsatt modning follikler, forbereder seg på en mulig vellykket befruktning designet for dette egg. I fremtiden, på forekomsten av eggløsning og gitt vellykket befruktning har faktisk kommet Graviditet. I mellomtiden, i de første to ukene av svangerskapet, men likevel spørsmålet om graviditet vilje er reell, om en kvinne denne gangen for å tenke seg en baby. Dermed er de to første ukene av svangerskapet anses follikkelfase, er det faktisk en gravid kvinne er ikke ennå. 

 3- uke


 Utviklingen av fosteret i tredje uke av svangerskapet kalles embryonale periode med utvikling og tar det til 12yi uke. I denne perioden den aksiale kategorien av embryoet.

 4- uke


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Etter 4 uker med fosterutvikling dannet begynnelsen av skjelettet, hjernen, endokrine kjertler, nyrer, muskler, ører og hud.
 På dette punktet merket hun manglende menstruasjon. Kroppen hennes hormonelle endringer skjer, forbereder den for senere svangerskap og fødsel. Det milde symptomer på graviditet, for eksempel tretthet, tap av appetitt og andre. Graviditetstest er 100% bekrefte det.

 5- uke


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Utviklingen av fosteret i den femte uke av svangerskapet, karakterisert ved dannelsen av placenta, som er en kilde til oksygen og næringsstoffer tidig mann. De begynner å danne ørene og øynene til et barn, er det prosesser fingre. Lengden av embryoet til slutten av den femte uke av svangerskapet er 65 mm. Bare denne uken, begynner formyrovatsya begynnelsen av hjerte-sosudystnoy rebnka system som vil fullføre sin utvikling noen uker

 6 uker


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Etter seks uker av svangerskapet varer babyen hjernens utvikling, nye lunger, nese, kjeve, fingre. Ultralyd har serdtsebyenyemalыsha bestemme. Til tross for det faktum at internett og tidsskrifter er mange bilder av fosteret ved ukene av svangerskapet er ikke den første dagen, ta de første bildene av det ufødte barnet kan være akkurat nå. Bilde av fosteret ved ukene av svangerskapet gjort tidligere, er bare presumptive i naturen. Lengden av embryoet i 6. uke av svangerskapet er omtrent 1 cm.

 7- uke


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Utviklingen av fosteret i 7. uke av svangerskapet preget av dannelsen av vitale organer, hårsekker, alder, språk. Voksende torso, albuer og fingre blir mer tydelig form. Nesten helt dannet tarm, lever, lunger, nyrer. Denne uken bestemt rudimenter av øyne, mage og bryst, og håndtakene er vist fingre. Babyen var allerede sanser - vestibulære system. Lengden av embryoet - opp til 12 mm. Fosteret har bestemt person kan også skille hans munn, nese og ører. Leder av embryo og dens store lengden denne uken er korrelert med lengden av kroppen. På dette stadium er lite legeme av fosteret nesten fullstendig dannet.

 8- uke


Utviklingen av fosteret for uker med foto


 Etter 8 uker av svangerskapet fosteret blir endelig en baby. Nesten dannet bein og muskler, ansiktstrekk blir enda tydeligere - klart synlige øyne, ører, armer og ben av barnet.
 Pjokk mange trekk. Ved slutten av den 8. uke av svangerskapet når fosteret en lengde på 3 cm og veier 5 gram. Siden da, utvikling av menneskelige embryoer for dag svinger er på fosteret i flere uker. Presentere alle viktige deler av kroppen til barnet, selv om de ennå ikke er fullt dannet. Nervesystemet er flere usovershenstvovaetsya.

 Den tredje måneden av svangerskapet uke 9-12


 I denne perioden vises fosteret og begynner å fungere vestibulære apparat. Jo mer denne gangen beveger min mor, den sunnere for barnet. Lær barnet gjennomsiktig håndtak stiger raskere enn bena. Rett hode og nakke av fosteret er allerede dannet ansikt. Muskler og bein er synlige under huden, ikke fett lag. I brusk skjelett baby, begynner fosteret å flytte. Lytte hyppig fosterets hjerte. Etter 10 uker kan du allerede skille kjønn på barnet. Etter 12 uker baby konvergerer øyne, munn avtar, er det stemmebåndene, langt fra hverandre nesebor. Over øynene og øvre leppe hår vises først. Hver dag babyen vokser med 18 mm og økende vekt 14 desember. Ved slutten av den 12. uke av barnet er lengden på 8-9 cm og veier omtrent 30 g. Mer på video.

 Den fjerde måned, uke 13-16


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Utviklingen av fosteret ved 13 uker av svangerskapet blir en ny fase. Gutten er allerede en miniatyr kopi rettigheter. Alle vitale organer dannes, men fortsatt ikke fungerer fullt ut.
 I den trettende uke av svangerskapet barnet dannet de første melketennene skjult i vev av kjevene. På hodet eller kroppen til fosteret vises først hår.
 14 uker er en aktiv vekst babyen hjernen, noe som resulterer i å bremse veksten av kroppen.
 Etter 15 uker med fosterets utvikling i den ufødte babyen kroppen hormonet testosteron. Litt senere begynner å produsere kvinnelige hormoner. I denne perioden er fosteret endrer farge.
 På 16 uker babyen endre proporsjonene i kroppen, blir hodet mindre i forhold til kroppen. De begynner å jobbe på nyrer, svette og talgkjertler. Leveren er aktivt med å utvikle og allerede kan akkumulere glykogen og produsere galle. Lengden på fire måneder fosteret er 16 cm, pensel størrelse - 14 inches og veier ca 120 gram.

 Femte måned, uke 17-20


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Siden da har utviklingen av det menneskelige embryo for ukene av svangerskapet blir et barns utvikling av ukene av svangerskapet, som mage vordende mødre allerede driver en full body dannet med alle interne og eksterne instanser.
 Helt dannet luftveier, fordøyelses, nervøs og sirkulasjons-systemer. Ved 17-20 uke babyen over hele kroppen unntatt ansiktet dannet lag av underhudsfett.
Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Licko veldig rynkete, hår på hodet vokse. På tærne babyen begynner å vokse negler vises suge refleks. Bremse veksten av hodet, og det er allerede en tredjedel av lengden av legemet. Veksten av babyen ved slutten av femte måned er ca 25 cm og veier 300-400 gram.
 På denne tiden min mor å sette på vekt ca 4 kg.

 Den sjette måned av svangerskapet, uke 21-24


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Utviklingen av fosteret ved 21 uker av svangerskapet preget av det aktive arbeidet til nyrene. De har skille ut urinsyre og urea i fostervannet. Etter 22 uker av svangerskapet til barns utvikling oppstå estetiske endringer. Fullført dannelsen av underhudsfett lag, ansiktstrekk blir tydeligere.
 På 23 uker babyen er utvidet nakke, ører vokse, bli klarere linje av nesen og øyenbryn. Legemet av en baby dekket med et tynt lag av ømfintlige hår. Ungen i magen til mor våkner opp og sovner. Bremse veksten av barnet i lengden, men øker vektøkning. Ved slutten av 24 uker babyen har en høyde på ca 30 inches lang og veier ca 600 til 650 g. Lengden av børsten babyen er 2 cm.

 Syvende måned, uke 25-28


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 I den sjuende måneden av svangerskapet babyen på alle deler av kroppen unntatt hodet håret forsvinner. Utviklingen av det menneskelige embryo på 28 uker av svangerskapet avsluttes. Siden da tar babyen bare effekt og mottar næringsstoffer for videre vekst av morens blod. I fullt dannet babyen åpnet øynene, kunne han se, høre og suger egen finger. Kid endrer fritt sin posisjon i livmoren. Hår babyen nå en lengde på 50 mm. Ungen vektøkning et gjennomsnitt på 25 gram per dag frem til slutten av den syvende måneden av svangerskapet veier ca 1300 m, og høyden er 35 cm.

 Åttende måned, uke 29-32


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 Heller, etter 29 uker av svangerskapet du allerede merke at fosterbevegelser skiftet karakter: først, de er mer uttrykksfulle, og andre, mer håndgripelig, tredje, nå stadig DAB baby og presser, og enn turn jo mer opprørt. Og alt fordi han hadde vokst nok for dette - stedet for handling løper ut.
 I den åttende måned av svangerskapet lag av underhudsfett i baby tykner og huden blir lysere. Hjernen utvikler mye raskere enn økende mengde. Hele kroppen er dekket av originale babyolje, beskytter den mot fostervann. På øyelokkene baby er små øyevipper.
 Han skiller mellom lys og mørke. Gutten har god hørsel og shouting, høy musikk og andre lyder harde støt reagerer. Men de rolige snille ord moms er i stand til raskt å roe ham ned. På åtte måneder gravid babyen økende vekt ca 190-200h, hele økningen i kroppsvekt er på grunn av den økende mamma baby. Etter 32 uker av svangerskapet øker barnet er 43 cm og veier ca to pounds.

 Den niende måned, uke 33-36


Utviklingen av fosteret for uker med foto

 36 ukers graviditet litt mer, og vil være en velkommen og minneverdig for kvinner Nadverdsbegre - et møte med henne allerede så elskede baby. "Svært lite" Hvordan er det - en liten bit? - Nær fødselen mor kan undrende, gjør viklet inn i beregningene. Hva skjer med fosteret?
 I den niende måneden av svangerskapet barnet forsvinner lo, dekker dette hele den lille kroppen. Det er økende lag av underhudsfett, hudfarge justert, får en fin rosa farge. Ved slutten av 36 uker av svangerskapet barnet inntar den samme posisjon i fosterets egg, vanligvis - hodet ned. I modne kid lunger og lever, er hjertefrekvens 120-140 slag per minutt. Babyen veier et gjennomsnitt på 2800 gram og høyden er ca 46 cm. Selv om utviklingen av barnet og styrke kroppen hans fortsetter, kan det ha blitt til uten mye livsfare.

 37-40 Uke


 Ved 37-40 uker babyen er nesten klar til å bli født. Han når størrelsen at det vil ha ved fødselen. Marigold fingrene lengre pads av fingrene. Full-term baby vekt er 2700 - 3500 m, og høyden ca 50 cm.
 I løpet av denne perioden, gravide kvinner har en tendens til å føle en viss lettelse. Det er bedre fordøyd mat forsvinner kortpustethet. Babyen styrker nervesystemet, lunge utvikling gjør at den kan puste oksygen. Les mer om det på video i løpet av svangerskapet.

 Video og ultralyd


 Selvfølgelig, vordende mødre er ikke bare interessant å vite hvordan utviklingen av fosteret ved ukene av svangerskapet, men også for å observere prosessen. Moderne teknologi tillater gravide å observere fosterets utvikling av ukene av svangerskapet på video. Men leger anbefaler ikke altfor ofte gjør ultralydundersøkelse. Problemet er løst ved å bruke ferdiglagde mange videoklipp av fosteret ved ukene av svangerskapet. Dette er fordi utviklingen av embryoet ukentlig gravid i mer eller mindre det samme, og dermed også video vevstol nesten alle de samme bildene. Detaljer om ultralyd graviditet og videoer.

 Den farligste uke


 Den farligste av alle svangerskap er:

 2-3 ukers periode når de befruktede egg flyttes til livmor;

 8-12 uke når det er en hormonsvikt av legemet;

 18-22 uke da risikoen for infeksjon;

 Fra 28. uke av en risiko for morkakeløsning eller morkakesvikt.

 Disse periodene er preget av en økt risiko for å miste et barn. For å unngå dette, må du registrere deg i tide til fødepoliklinikken, tid til å passere alle testene og bestå testen. Identifisere farlige symptomer på kvalifiserte leger vil ta de nødvendige tiltak for å opprettholde svangerskapet og livet.
 Observasjoner på utvikling av embryoet ukene av svangerskapet utføres ikke med inaktiv nysgjerrighet. Kunnskap om prosessene som skjer i gravid kvinne og hennes baby, vil forventningsfull mor forstå at handlingene vil bringe den største fordelen til barnet at hans utvikling ville være nyttig.
 Ser hvordan utviklingen av embryoet i uker, unge mødre innser at livet lille mannen begynner på den første dagen av befruktning, ikke siden fødselen, som var før antatt.  
Яндекс.Метрика