Vakker manikyr hjemme
 Alt av det smukke kjønn ønsker å se perfekt. Et viktig element i fullkommenhet er en fin manikyr. Negler tiltrekke oppmerksomhet, noe som gjør kvinnelige image fullført. De er den virkelige juvelen av en hvilken som helst jente.
 Manikyr omfatter ikke bare den vakre formen på neglene, men design (valg av farger, design, dekorasjoner). Selvfølgelig svært komplekse og uvanlige bilder kan bare gjøre mester. Men kan noen maler gjøres uavhengig av hverandre. Så, hvordan å lage en vakker manikyr hjemme?

 Manikyr hjemme - stadier av


Vakker manikyr hjemme
 Først må klar neglene: fjerne gammel maling, gi dem form, er det ønskelig at det var rektangulært, bør lengden være like. Det anbefales også å gjøre karet for hands å mykne neglebåndene. Deretter gni et spesielt verktøy for å fjerne den eller skyv den oransje stick.
 Før du påfører spiker bør avfette og tørr, ellers vil det bli syke. Til neglelakk farger ikke trenge, anbefales det at du dekker bunnen. Da gjelder forsiktig farge pensel i midten av platen, deretter fra bunnen av til venstre, høyre. Fra neglebåndene bør trekke en mm. Hvis malingen fortsatt få det, fjerne feilbomullspinne. Gi belegg tørr i 10 minutter, legg på et lag, som etter tørking deksel fiksativ. Dette gjør det enkelt å lage vakker manikyr hjemme.

 Manikyr hjemme - Teknologi Vakker manikyr hjemme - ikke bare monotont deksel og kunst. Gjør opprinnelige designen ganske enkelt ved å bruke visse teknikker. Lær hvordan det kan eier, det viktigste - å vite basis og utøve sin kreativitet.

 • Vakker manikyr hjemme
   Pensler. De kan bli satt på negler originale design. Bilde av flytende eller tørket maling kontrastfarger akryl maling eller lakk.

 •  Tegning fra flytende maling nål. I flytende belegg for å dryppe noen skygge. Nål dråpe smudge male en rekke mønstre.

 •  Den opprinnelige fokus. Lac utføre python effekt av sprekker (craquelure) vises tørking lakk. Dette manikyr hjemme lett å gjøre. Opprinnelig brukt fargeløs base maling på toppen av det, basen (vil fargen være synlig gjennom sprekker), og etter de viktigste karakterene. Siste tørking vil danne spor og sprekker. Et tynt lag vil gjøre sprekker lysere.

 •  Bruken av båndet. Male overflaten av negleplaten. Deretter skar sjablong med teip med et visst mønster. Etter første strøk tørker, lim og tape den til å dekke en annen farge. Når den andre strøk tørker, dra av tapen. Som et resultat av dette bildet forblir negler.

 •  Stoff tilsvarende faktura. Fordi det er skåret et stykke på størrelse med en fingernegl. Anvendelse på overflaten av basen og umiddelbart feste den til stoffet. Ovenfor er nødvendig å pålegge flere lag med fiksativ.

 • Vakker manikyr hjemme
   Leire penn. De tørket frakk å sette et bilde. Det anbefales å bruke håndtakene "metallic". Etter gelen tørker dekket fiksativ. Dette manikyr hjemme vil se veldig stilig.

 •  Farget sand (små, runde korn av sand). Den neglelakk maling, uten å vente til den er tørr, ta en fin pensel eller nålen obmoknut det i vann. Deretter ta med hjelp av sand krukker og plassere dem på neglene, og viser et bilde (blad, bånd, blomster, etc.). Sand må oppfylle to eller tre lag av bindemiddel.

 •  Løs glitter, mikroblyskitky støv. Påfør polish på negleplaten og topp i bisarre sette dine smykker. Etter tørking børste og børste vekk restene sikre alle gjennomsiktig lakk.

 •  Manikyr hjemme - mønstre


   I tillegg til ytelse teknikker av negledesign, er det en rekke mønstre, der du kan lage en vakker manikyr hjemme. Vurdere de store.
 • Vakker manikyr hjemme
   "The Rose". Gjelder grunnleggende rosa polsk. Deretter tegne en bølget grønn linje på sidene som setter grønne prikker (filialer), sammen med sine røde prikker og skygge dem med en nål.

 •  "Kvist". Dekke spiker basen før det er tørt, drypp på ham noen dråper grønn, strekke dem forsiktig inn grenene.

 •  "Bouquet". På grunnlag av en nål for å sette noen lyse punkter pereplesty dem.

 •  "Strip". Lakk og nål (pensel) eller gel penn til å tegne over et variert linje (rett, buet, bølgete, horisontal, vertikal) slik at deres ender var tynnere. Krysse med hverandre, danner abstrakte strektegning.

 •  Ved hjelp av en rekke teknikker og sette spiker i de originale mønstre, kan det være hjemme manikyr unik og svært vakker. Utføre det hjemme er enkelt. Dette krever litt tid til å trene, og deretter hvilket som helst bilde vil komme ut.  
  Manikyr med en nål hjemme

   Å skape en unik og vakker design negler kan brukes nål. Med den kan du sette forskjellige bilder som er vanskelige å utføre børste. Disse ornamenter vil alltid se original, tegning beundrende blikk av andre.
   Nål lage utrolig vakre bilder på negler, begrenses bare av fantasien. Mønsteret er i enkleste form duk, linjer, punkter, og kompleks ornamentering som ekte malerier. Color løsning kan også varieres, egnet for jenter eller bildekontrast. Som en manikyr med en nål? Vurdere de viktigste punktene.

   Manikyr med en nål - implementering av teknologi   Påfør spiker bildene du kan hjemme. Du må forberede en kontrastfarger lakk, nåler, neglelakkfjerner, bomullspinner, fixer.

  Manikyr med en nål hjemme
   Lengden av nålene er forskjellige, og tykkelsen bør velges i henhold til størrelsen på negleplaten og eleganse ornament. Hvis det er sammensatt av små elementer, er det ønskelig å ta en tynn nål. På lange negler bildene vanligvis skildre tykk nål.
   Manikyr med en nål for å lage et blunk. Du må først forberede negler: fjerne gammel maling, for å gi den ønskede formen, fjern neglebåndene. Deretter satte en fargeløs base som fargestoffer ikke faller inn i neglen. Etter det tørker, neglene malt lakk basen.
   Mønstre male både væske og tørket på overflaten. For å danne seg et bilde bør lett, sakte og forsiktig. Nåler til å sendes på kontrastfarge eller akrylmaling og bruke den valgte ordningen valgte bildet. Dette er ikke for mye press på nålen for å unngå skade på plate.
   Når maleriet er tørr, påfør en topp behov festing eller gjennomsiktig lakk i to lag. Dette er nødvendig for å holde designen for en lang tid. Også du kan dekorere negler glitter, paljetter, farget sand.

   Manikyr med en nål - råd


   Å perfeksjonere manikyr nål ut, må du følge noen enkle tips:
 • Manikyr med en nål hjemme
   For bedre ornament anbefales å sette inn en nål inn i vanlig blyant viskelær eller regjerende penn.

 •  For enkelhets skyld er det lurt å begynne å tegne med den dominerende hånd. På høyre hånd med tommelen 0, og den venstre hånden - lillefingeren.

 •  Sørg for å kontrollere kraften trykke nålen.

 •  Making manikyr nål gjennom høyre, i harmoni med hverandre farger.

 •  Manikyr med en nål - kretstegninger


  Manikyr med en nål hjemme
   For bilder av mønstre på neglene brukes grunnleggende ordningen. For eksempel kan du sette lengden på spiker nær kanten noen små dråper. Den siste av dem, som ligger ved foten plate runde i en linje. Deretter kobler nålen er i et enkelt mønster. De mest populære ordningene kan ringe eller plassere dråper sirkel åttere som avbildet manikyr gjort med en nål. En fin måte - sikksakk mønster eller spindelvev. Neste brukte ordningen - male neglene i to kontrasterende farger, dele den i to deler. Etter smudge stikke en nål i en spiral. Andre ordninger du kan se på bildet. Noen kan ikke bare gå ut, men ikke får opprørt under trenings ferdigheter bedre.

   Manikyr med en nål - alternativer tegninger


   Figur "Lilies"


  Manikyr med en nål hjemme
   Dekk gjennomsiktig lakk neglene. Når fundamentet tørker, male rød lakk plate i et enkelt lag, og deretter ti minutter senere den andre. Når malingen er tørr, ta en gjennomsnittlig nål og hvit akrylmaling eller hvit lakk. Spissen nåler dyppet i maling og nøye sette bildene. Med start fra bunnen av anbefalte negleplaten. Det portrettert lilje. Deretter under den representerte den nest største blomsten litt mindre enn den forrige, etc. Antall planter er avhengig av lengden av spiker. Det er verdt å merke seg at den siste og nest siste blomst bør plasseres diagonalt. Hver av dem må være nøye koble nålen, holder hvite striper. Når mønsteret er helt tørr, er det nødvendig å påføre to strøk med fiksativ.

   Figur "Strips"


  Manikyr med en nål hjemme
   Påfør fargeløs base, vente til det tørker negler og cover med to lag med lakk mørk blå, slik at det var synlige hull. Manikyr med en nål vil være mer stilig, hvis mørk bakgrunn trekke gylne striper. Man må vente på at den fullstendige tørking av basen, å male fargen på gull nål og nøye gjøre overflaten av spiker linje. Opprinnelig anbefalt sirkel halvsirkel øvre kant av platen, og linjen skal være tykk. Deretter forsiktig trekke nålen litt tynne streker. Når bildet er tørt, fikse det gjennomsiktig lakk.
   Lær manikyr negler nål - lett. Det viktigste - å følge anbefalinger og stokk teknologi av sin søknad. For bedre å forstå hvordan å lage god design alternativer er verdt å prøve manikyr.  
  Яндекс.Метрика