Hvert par som kommer til å knytte knute, sannsynligvis ønsker å se denne dagen var uvanlig og minneverdig opphold. I en stor kapasitet og eksisterende raznoobrazyy bryllup er svært vanskelig å komme opp med noe som er i stand til å overraske gjestene som fantasien kan fly vekk, men de økonomiske mulighetene til mange, dessverre, begrenset.
Vakkert bryllup retro

 Så hva gjør man? Organisere bryllupet ditt i retro stil! Her er hvor du kan vandre rundt uten mye skade på budsjettet, en stor plass fantasy fra 20-tallet til 70-tallet av forrige århundre, velge hvilken som helst epoke!
 Dagens mote for bryllup bokstavelig grenser til galskap, som bare er moderne Hollywood bryllup par: de er fylt med spesialeffekter, bruder konkurrere størrelse diamant forlovelsesring, antall kjoler og skjørt prakt.
 Ærlig, det minner om teaterforestilling snarere enn romantisk dag i livet til kjente personer. Denne tradisjonen er kopiert og alle andre deler av befolkningen, presentere et stort beløp på brudekjoler og fyrverkeri.
 Men i forrige århundre bryllupet ble fylt med sjarm og romantikk, kjendis arrangert rørende og beskjedne bryllup. Som bare er bryllupet stil ikoner Audrey Hepburn XX århundre at kirken selv ble dekorert for seremonien, og gikk ned midtgangen i en silkekjole og en krans i håret hennes.
Vakkert bryllup retro

 For å skape et vakkert bryllup retro nok til å nyte mange bryllupet bilder av den tiden, de nadyhnetsya materiale og historiske verdier som nå, dessverre, er ikke så vanlig i moderne liv.
 Dette er en retro det akkurat det samme, og er basert på bruk av ting på den tiden. Men ikke forveksle denne linjen av vintage bryllup for å få denne statusen, må det ikke bare adlyde alder komponent, men også preget av uovertruffen stil, faktisk, bør et bryllup være et kunstverk som ikke er lett.
 Vi snakker om retro generelt dykke inn i en epoke dudes, lyse 20. og ekstravagante 30-årene.

 Bilder nygifte


 Hovedaktører, selvfølgelig, vil være bruden og brudgommen, så du må nøye og nøye velge deres bryllup kostymer, vier spesiell oppmerksomhet til små detaljer og tilbehør.
 Kle bruden i disse årene var å ha noen obligatoriske detaljer: det er ofte ledsaget av en lang slør til gulvet, kan bli supplert med en liten lue med et slør eller lue med store felt.
Vakkert bryllup retro

 Som for kjole, brudekjole den tiden hadde likhetstrekk med kvelds mote, for det meste de var laget av sateng og silke og andre tekstiler som brukes mye sjeldnere brukt som smykker kniplinger.
Vakkert bryllup retro

 Nå er disse kjolene å bli hard, men få en brudekjole i retro stil det er mulig ved å følge noen grunnleggende regler: det må understrekes alle linjene tall å være bølgete og lang. Kjole kan være dekorert med et dypt kutt på ryggen og et lite tog som du porodnyt mote 30-årene av forrige århundre.
 Forresten, kan bildet bli supplert med pels, som var svært populære tilbehøret blant socialite den tiden. Det er noen viktig attributt for tiden: edle og halvedelstener, perler og lange hansker.
 Som for bildet av brudgommen, han nesten ubegrenset utvalg. Hvis du ikke ønsker å være for offisielt, er det mulig å gjøre uten hans jakke å utfylle bildet av en lys skjorte, slips og bukseseler.
Vakkert bryllup retro

 Hvis retro bryllup kommer til å være streng og elegant, kan bruden kle seg i en klassisk smokingdress også vanlig dress. Et viktig element i stil støtte: bruk mansjettknapper, se på en kjede og krage.

 Det er viktig å følge stilen til helt til slutt, så spesiell oppmerksomhet bør vies til sminke og frisyre som vil passe retro stil.

 Fra bryllupet frisyrer så er det flere alternativer mest slående: I 20 år har vært svært populære "Cold Wave", der strengene er plassert i en kald måte S. På 60-tallet, for eksempel, den mest populære var volumet og frodig hår, lyse eksempel - frisyre "Babetta", som har blitt sett på som en skuespiller Brigitte Bordeaux. Som for sminke, er det ofte forbundet med vintage stil svart eyeliner og røde lepper, men ikke glem at en så viktig detalj som make, må du først velge avhengig av den generelle data brud, sin type og ansiktsform.
Vakkert bryllup retro

 Hvordan dekorere et bryllup hall retro?


 Denne stilen er spesielt sannsynlig å appellere til fans av håndlagde smykker, fordi med en følelse av stil og fantasi kan organisere et harmonisk bilde, som ikke er gjenstand for enorme kostnader. Det første du trenger for å forberede - det er et bryllup invitasjon.
 Du kan bruke enkle motiver i design, kjøpe gulnet papir på hvilken type skrivemaskin vil bli varslet om dato og sted. Også, kan invitasjonen utstedes i form av vakre vignetter kortet, eller gi inntrykk av denne visningstider.
Vakkert bryllup retro

 Som for et sted, kan du fjerne restauranten, som har en stil på 20-30-tallet, og hvis dette ikke, så det spiller ingen rolle, du kan leie møbler, gamle platespillere og grammofoner, kjøpe noen porselen vaser med levende blomster. Du kan fokusere på piano eller fontene, men ikke overdriv!
 Supercharge rom dekor kan være kontinuerlig, det vil se veldig dumt og manipulerende. Forresten, ser veldig fargerike veggplass, som er dekorert med svarte og hvite fotografier av Hollywood-stjernene i tidsperioden.
Vakkert bryllup retro

 En annen viktig detalj er et tema bryllup feiring prosesjon. Du må velge en retro bil for å matche den valgte stilen bryllup, for eksempel, vil se perfekt veteranbil med en åpen topp.
Vakkert bryllup retro

 Selvfølgelig, for å finne maskiner i orden vil være vanskelig, kan du bare leie eller Seagull sovjetisk seier, dekorere den med bånd og blomster, disse bilene hjelpe de nygifte og gjester til å nyte atmosfæren i de årene da maskinene var ikke vanlig transportmiddel, men var en luksus .
Vakkert bryllup retro

 Retro bryllup bør forbli slik helt til slutten, så er det viktig å holde bryllupet scenario i retro stil. Det må være nøye diskutert med toast-master og musikere. Det er ønskelig at hele natten å spille musikk av disse årene, jazz og rock and roll!
 Det er hensiktsmessig å gi den første dansen bruden og brudgommen under noen ballade. Vel, hvis blant musikere vil saksofon og servitører kan kle i stil med tiden. Også nødvendig å diskutere tyveri av bruden, kan denne effekten bli gjort svært levende og minneverdig, for eksempel ran eller væpnet angrep.
 Til tross for alle de stereotypene som tyder på at menn er ganske likegyldig til hans utseende, det gjør det ikke. De er akkurat som jenter som ønsker å se skikkelig, fordi de på en måte trenger vår oppmerksomhet?
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Og håret - er en viktig del av mannlig utseende, som enten kan dekorere, legg mot og harmoni i bildet, og, tvert imot, eieren sette en leende lager. Og, selv om en rekke av menns hårklipp litt mindre enn hunnen, men likevel ikke så lite, og hver må passe inn under en spesiell anledning eller bilde som helhet.

 Selvfølgelig viktigst, både mannlige og kvinnelige frisyre - en velstelt hår, bør de alltid være ren og trimmet.

 I menns hårklipp eksisterer ukladok sjøen, som i tilfellet med den kvinnelige, men fortsatt noen visse øyeblikk i dannelsen av mannlige hårklipp er riktige. Menns frisyrer er det bare noen få vanlige og populære arter er sporty, klassisk stil, Military og romantisk stil.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Tidløse klassikere


 Klassiske menns hårklipp er alltid populære og fasjonable, mest sannsynlig på grunn av sin praktiske, velge en måte aldri komme i trøbbel.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Klassiske og moderne populærmusikk mannlige frisyrer iboende mellomlangt hår, dette er gjort for at de kunne gre åpner panne. Lengden av templene og ryggen kan være hva som helst, men de fleste menn foretrekker å forkorte det for enkelhets skyld.

 Forresten, grunnleggerne av denne frisyre ble faktisk amerikanske ungdommer som kommer til eller mottas av universitetet, rike og velpreparerte gutter.

 I denne frisyre var viktig detalj - avskjed og kjemmet hår, nå avskjed bruk på vilje. Denne typen konklusjonen passer nesten alle menn i alle type person, men eierne av en langstrakt oval ansikt bør være forsiktig med denne formen for hårklipp.
 Noen ganger sommeren er ikke så lett å gre håret, som klima litt ødelegge hele kutt, og i så fall kan du bruke voks, noe som vil redusere mengden av hår litt og gi effekten av fuktighet, men du kan bare få en hårklipp kortere.
 Du kan for eksempel mellomlangt hår tilbake for å holde litt lenger, men du kan bo på samme lengde rundt. Det viktigste å huske på at mote klassiske frisyren - det er godt vedlikeholdt og kommer til kort "kunstnerisk rotet 'hår!
 Populære er retro frisyrer 70s, preget av en skrå avskjed, og de passer håret glatt, skyves noe sånt bare ved hjelp av fin kam og hår styling mousse for.

 Kort og lang klassisk frisyre


 Mote klassiske menns hårklipp er i stand til å reprodusere den uvanlige og karakteristiske bilde, avhengig av form og metode for hår styling. For eksempel, en av de mest populære for kvinner og menn - en mannlig macho, så å si, erobreren av kvinnelige hjerter.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 For å møte en slik måte, kan det kuttes i en minimalistisk stil også populære frisyrer i stil med "boksing" eller "napivboks." De er blant de mest tradisjonelle menns hårklipp, har funksjonen "poluboksa" er forlenget hår på toppen og på sidene de zistryhaty tilnærmet null.
 Denne frisyren er noen ganger plassert og fast gel eller andre midler for fiksering. Forresten, hvis en mann er herre over krøllete hår - det er bare det beste, slik et bilde vil se stilig og uvanlig.

 Gutt mobber


 Disse guttene vil uten tvil elsker jentene, de tiltrekker interessante synspunkter, en blandet interesse.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Funksjonen klassiske bully-gutt hårklipp var grunnlaget for kort bob som har gjennomgått vesentlige endringer: Hår lengde varierer tre-syv inches, som kan inkludere elementer av asymmetri, kort eller langstrakte smell. Også, kan håret være så kort vыstryhat hatter tilbake, og foran kan være skrå smell.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Hårklipp for langt hår


 Langt hår moderne menn foretrekker sjeldne, så mye var at de fleste eiere av langt hår behandler mennesker i kunst eller ungdoms subkulturer og bevegelser.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Selvfølgelig, hvis lengden på håret nådde merket "under skulder" særlige alternativer, men å samle dem i en ryddig hestehale, nei. Men like over skulder lengde kan modelleres ved hjelp av smell og låser på hodet. Hvis du ønsker å være moteriktig og stilig, den nyeste mote trender snakker om moderate og edle bilder, bruker våt stabling effekt ved bruk av voks eller gel.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Frisyrer med smell


 Dette alternativet er som regel populære blant unge mennesker. De mest brukte skrå smell og håret på hodet vыstryhayutsya kort maksimalt fokus og oppmerksomhet, akkurat det samme, går bang. Det må alltid konkludere med at gi dynamisk bilde og grooming. Hårlengde i disse hårklipp kan nå 5-10 inches, smell kan være litt lengre.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Sport Stil Military


 Hver er preget av enkelte funksjoner som bør overlapper med trekk av sin mann. For eksempel, sporty dress for menn som ikke er vant til å betale langt hår og styling, og alt som i idrett Haircut vыstryhayutsya ganske kort, og de har samme lengde over hele hodet.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Fra sport hårklipp enkelt håndtere enhver mann som ikke engang har mye erfaring i frisørbransjen. Forresten, i henhold til lyst, kan du ta turen til parietal området gjør håret litt lenger enn sidene. Dette frisyre kan se mer stilig og interessant, men det gir ikke mye problemer til sin eier.
 Må ikke forveksles med idrett kutte militær stil som var veldig populært i USA etter Vietnam-krigen. Militære hårklipp, ganske kort, kan ikke mer enn 2-3 myllymetrovv på sidene og på toppen dostyhat7 myllymetrovv lengde. De kan forårsake tilknytning til soldater eller tenåringer i franske forsteder.

 For å passe den klassiske menns hårklipp?


 Som vi har sagt, at den klassiske og klassisk, passer det nesten alle, med unntak for personer med langstrakt ansikt, men i deres tilfelle er det mulig å endre litt kuttet, oppnå ønsket effekt.
Mote og klassisk herre frisyre (11 bilder)

 Og for å være sikker, bør se ut som en ekte klassiker hårklipp kan skjenke meg selv å se filmen "Roman Holiday", hvor hovedpersonene kan ses slående eksempler på klassiske frisyrer som er populære i dag.
Яндекс.Метрика