En av de mest populære samlingene i verden i dag er Furla Candy Bag, alle modeller som har samme form som en liten pose, men et stort utvalg av forskjellige farger og tilbehør.


Vakre klassiske linjer og konsis


 Mote for alt i dette livet gjennomgår betydelige endringer i år, har det ikke gått en fest, og håndvesker. Nayzatyatishi damer kan ikke bare ta hensyn til i sine bilder av populære trender, men selv fullstendig endre din stil i tråd med moderne trender. Men det er en kategori av kvinner som ikke ville endre sin stil, skapt gjennom årene, og elsket av dem, ingenting noensinne. Og for slike en minnelig konservative damene er skapt hver sesong oppsamlingsposer, fullt ut oppfyller kravene.
 For de kvinnene som er selve symbolet på elegant klassisk verk av italienske designere mote vesker FurlaTilby hvert år for å vurdere to viktigste samling høst-vinter og vår-sommersesongene. I tillegg er det alltid flere samlinger er ikke helt standardfarger og designløsninger. For eksempel, en av de mest populære samlingene i verden i dag er Furla Candy Bag, alle modeller som har samme form som en liten pose, men et stort utvalg av forskjellige farger og tilbehør. Videre har fremming av samlingen blitt tildelt og brukt store summer ukonvensjonelle markedsføringskampanjer med designere foran publikum konvertering av poser og skape et unikt produkt.
 I dag Shop mote vesker Furla Modellen gir en kortfattet form av dyre og materialer av høy kvalitet, som er den huden ponni, lær struts, mongolsk saueskinn, lær Parr, semsket skinn. I noen modeller brukte en kombinasjon av materialer for å skape en universell utforming for attraktive kvinner med ulike preferanser. Som hardware ved hjelp av ulike rosa, overhead elementer og dekorative lyn. De interne innholdet vesker gjør at hver ting å være på plass innen strukturerte former og flere lommer for småting. Festene poser alltid veldig pålitelig, noen ganger dobbel effekt.
 Muligheten til å velge farge og tekstur poser Butikk topavenyu.ru takker eksistensen av fotografier og en kort beskrivelse. Fargepalett er svært mangfoldig, og bør vurderes i forhold til alle nyanser av hver modell separat fordi enhver farge kan endre modellen til det ugjenkjennelige.
 Fans av klassiske og kvalitetssette ideer til praksis må finne en modell som oppfyller alle krav til komfort og appell.  
 vi var flere kvinner kjøper klær fra kataloger som sendes via e-post eller legges i en postboks. Jo mer attraktiv denne typen shopping?


Kataloger klær - en sjanse til å oppdatere garderoben uten å forlate hjemmet


 Med nesten allestedsnærværende tilgang til World Wide Web, mote klær produsenter var i stand til å markedsføre sine produkter via mail. For opprykk, selskapet produsenter gjør ulike sesong kataloger av klær og sko som kan tilbys som trykksaker publisert i postkassen eller via post til e-post Web-brukere.
 I det første tilfellet, tilpassede klær laget ved hjelp av samtalen for disse telefonene i katalogen eller legge inn en bestilling på eget skjema som sendes til returadressen. Den andre - en referanse fører ofte til nettbutikken som spesialiserer seg på levering av elementer av klær og skotøy. Uansett hvilke produkter som tilbys i katalogen - kvinners klær og sko, barneklær og leker eller innbo og hvitevarer, er det noen regler for bruk av kataloger.
 Så hvis ved å studere katalogen du har tenkt å kjøpe kvinners klær i første omgang bør være kjent med det mangfoldet av varer. Det kan være fokusert på en bestemt gruppe av kunder - Youth klær, klær for kvinner å gå inn eller casual wear. Hvis katalogen området passer til dine preferanser og du besluttet å ikke delta på klær, og legge inn ordre for din favoritt modell, tar fatt på en nøye studie av detaljer.
 Først av alt raffinert - for hvilken type figur anbefalt av modellen, som vil kjøpe et element av klær som ville "sitte som hånd i hanske," understreker fordelene med en perfekt figur, gjemmer sine mindre feil. Avhengig hvis produkter implementert av distribusjon av kataloger, er mangfoldig og størrelse matchende rad. Gitt at det nylig foreslått aktive kataloger tysk klær bør bli husket som de tyske rekkene store klær fra ulike dimensjonale rekke russiske produsenter.
 Etter å ha studert i detalj funksjonene utvalg modeller i katalogen, måling, seg selv, kan du bestille et produkt som vil møte alle de angitte krav. Ved bestilling, blant annet bør ta hensyn til at ikke bare må betale kostnaden for produktet, men portoen for frakt. Mange selskaper som selger klær og skotøy distribusjon gjennom kataloger, og tilbyr ikke bare e-post, men ekspresslevering, slik at du kan prøve nye ting så snart som mulig etter at du plasserer ordren.  
 I anklaget for uforglemmelig Coco Chanel! Og fremveksten av kvinners bedrift dress er også knyttet til det. Men ikke så enkelt. Historien er full av intriger bedrift dress


Kleskode for business


 Siden begynnelsen av den raske utviklingen av maskiner såkalte "tredje klasse" føler sin egen betydning og entusiastisk begynte å bygge sin egen velferd i verden. Det var folk som har opprinnelse var tvilsomt som sin viktigste kapital hadde sine egne ferdigheter. Og hvis, først og fremst lagt vekt på sosial status og publisert tilhører en bestemt klasse, har nå et nytt utseende kjole - den samme "business", hvis viktigste funksjon var mimikk - tillot drakten til å bli usynlig del av en større virksomhet verden, for å komme inn det og etablere det å fortsette å bygge sine egne karrierer.
 Så var det en manns bedrift dress - ikke veien, dårlig alternativ, fordi hans beste egenskaper han lånte kultur dandyism - konsis farge, form holdenhet, forbedringer kontrast. Det er bare i Amerika, ble han den såkalte Sack Suit (Suit-bo, ensartede utallige funksjonærer), og på kontinentet, hvor kanonene av eleganse dyrket i århundrer, har drakten blitt en modell av renhet av stil, engelsk først, og deretter italiensk. Men det er en annen historie.
 I dagens kontor tillatt: høye hæler, sjal og stoles, skjørt plissert og plisserte skjørt, kjoler, ting lær og semsket skinn, romantiske bluser, trange bukser, ermeløse topper, som er slitt under en jakke.
 Og hva med damene? Alt av XIX århundre og et anstendig tredjedel av det tjuende de fortsatt bakt på familie og hjem, og jobbet bare modist eller skuespillere, og derfor må en bedrift ikke ensartet preg. Og hun Chanel, blant andre, begynte modist og kjolen var hennes beste reklame. Bare når verden blir rystet av andre verdenskrig og den sosiale veven av samfunnet rørt opp ideen om feminisme, kvinner kledd i dress, hvis motto var bekvemmelighet i stedet for skjønnhet.
 Sorry! Siden bedrift dress kontor dame gjorde ikke estetisk, og selv i dag er det tillatt vekt bryter bildet av femininitet. En kvinne i en grå dress, bor fortsatt i de fleste kontorer, de forhandler, styrer virksomheten og synes selv i viktige internasjonale møter. Men, heldigvis, motetrender og inngått denne festningen usynlighet: business dress XXI århundre var et komplekst system av klær, det krever minst kvinners ferdigheter og kunnskap om dagens trender enn noen andre klær.
 Ludmila Prokofyevna fra filmen "Office Romance" i hans baggy brun dress og praktiske sko stabil hæl - bildets heller forhatt, men ikke uten kjent sannheten om vår fortid virkelighet.
 I dag kom endringen av en leder for ikke kjønn og alder dame aktiv, dristig og elegant. Selvfølgelig bærer hun en grå dress med et skjørt knelange - der gikk det fra hundre år helliget uniformer! Men selv dette er ikke en anakronisme utfyller skjorter klippe silkebluse og feminin bluse eller skjorte kontrast, hendelser eller strikket genser, hvis grunne kutt jakke, og gjør det riktig er en veldig sexy undertøy.
 Sam jakke gjennomgår også meget betydelige endringer. Den mest populære er mid-lår lengde, dette er jakken mest lønnsomme i stand til å understreke den kvinnelige figuren. Jakken kan monteres, kan det bli lagt belte eller et belte, kan det være enkeltspent og dobbeltspent og selv ligne engelsk Blazer - Marine jakke som gikk til garderoben sekulære løver.
 Pryd av kvinners strøk kan bli knapper - store, uvanlig form eller materielle, eller dekket med kontrasterende stoff. Noen ganger ganske obtyanut klut jakke knapper ganske kjedelig å oppnå fantastiske resultater!
 Hylsen er vanligvis lang - er den mest konservative alternativet, men kan være moteriktig i dag lengde 34. I dette tilfellet fra ermet kan se eller montering ermet turtleneck skjorte eller jersey, eller ermet bluser, som feminine og svært frodig. Hylsen 34 kan være dekorert med delikate blonder langs vidstibayemyh mørkt - i tilfelle som oppstår etter arbeids sosiale arrangementer, vil dette dekor gi nødvendig neste festlighet. En annen kinkig trekk - har med blonder mansjetter som kan plukke opp under normal jakke med lange ermer.
 Skjørtet er mer konservativ versjon av Office dress enn bukser, men ser nå ut til å ha forlatt kontorene der buksene ikke ville kjøre. Og skjørtet kan være en rekke ulike stiler. Linjen som understreker figuren av moderat lengde skjørt i dag ikke treffer sesongen. På høyden av moten - blyant skjørt med en litt høy midje, sexy, spesielt med høyhælte sko. Du kan bruke et skjørt blusset, ikke forbudt folder ostromodna denne sesongen pleating. Lengden varierer også. Selv mini - lengde non grata i ethvert kontor, kan skjørt lengde over kneet være ganske passende.
 Strengt forbudt: en netto tights, sandaler, høye hæler, kombinert med korte bukser, smykker med store edelstener, små poser på et gullkjede, tykke gensere med og uten hals, veldig korte skjørt, leopard og tiger fargelegging, kjoler med nakne rygg .
 Bukser bør velge en moderat bredde, klassiske sorte bukser kombinert med grå eller blå jakke - nesten en vinn-vinn. Men du kan betale hyllest til motetrender, og legger til bredde bukser (komplett med en montert jakke eller vest) eller høye støvler å bære med beskjæres skinny bukser.
 Det har blitt moderne å ha under jakken smal skjede kjole, noen ganger - dekorert med store lommer. Dette antrekket kan du variere garderoben, fordi kjole skjede kan bæres som en kjole, supplerer sine vakre bluser. Bred stropp eller belte vil legge til en dekorativ sjarm, og ved å fjerne jakke og kjole legge perler eller et skjerf, kan du gå i kveldslyset.
 Unwritten Code sier at smykker ikke bør være mye, og de har ingen rett eller skinne altfor tydelig i form eller størrelse. Men verden er i endring, og i dag på kontoret kleskode og kan også omfatte armbånd, halskjeder og øredobber. Ikke gjør det, selvfølgelig, glitrende diamanter, men behersket dekorasjon ødelegge ditt rykte vil ikke.
 Det er ingen hemmelighet at virksomheten kvinne skal se perfekt ikke bare i arbeidslivet, men også på de sosiale hendelser som ofte for det er en fortsettelse av dagen. Her, i en uformell setting, avtaler med samarbeidspartnere er enda raskere. Valget av cocktail eller kjole for business-kvinne - ikke lett: det skal ikke være fjollete (fordi på spill er goodwill damer!), Bør Tissue bare kvalitet og dyrt, og kutte - perfekt.
 Men ikke bildet engang kle og tilbehør: hatter, sko, vesker, smykker kan selv gjøre den mest konsise antrekk unikt. Dermed er bildet klar - du kan gå til ballen erobre sjarmerende prins. Hva for? Det er en del av din forretningsplan!
 En siste detalj - sko. Heldigvis etikette krever ikke lenger støvler på bærekraftige beskjedne hæler, og nå Business damene kan til og med råd til nålene. Men vi må huske at skoene må være lukket - ikke sandaler på kontoret, på enkel innredning - rhinestones, store spenner og blanke deler er ikke velkommen, og svært elegant - ikke bære platåsko eller høye hæler fasjonable dag som leddgikt objekt. Det er ønskelig at skoene var nøytrale toner. Det er verdt å merke seg at høye hæler ser bra ut på de samme høye damer og jenter liten vekst i veldig høye hæler kan se vulgær.
 En pose mappe papir, penn, flash-stasjon og andre forretnings tilbehør, selvfølgelig, bør være enkle, men dyre - en stil alfabetet.  
Яндекс.Метрика