Vaksinen mot influensa Influvak
 Influensa - en virussykdom som rammer de øvre og nedre luftveier. Symptomer på influensa: hodepine, feber, muskelsmerter, svakhet i kroppen som en helhet.
 År etter år, er legene kjemper influensaepidemien, som kan føre til mange komplikasjoner. I dag en høy sannsynlighet for å dø av lungebetennelse, som renner influensa.

 Influvak influensa vaksine - et forebyggende media


 Den viktigste måten å forebygge influensa vaksinasjon er vurdert. Gjeldende vaksinasjoner er delt inn i to grupper og inaktivert subenhet. De har sjelden bivirkninger, idet de har en høy grad av rensing. I 5% av pasientene som ble vaksinert mot influensavaksine Influvak, feber, og en tredjedel av pasienter observert rødhet på injeksjonsstedet.
 Innpode bedre falle gjennom brann epidemier ofte mellom desember og mars. Effektiviteten av vaksinasjon - 90%. Og likevel, er det bedre å ta vare på forhånd, som immunitet etter vaksinasjon er gjort innen to uker.
 Den nåværende vaksine mot influensaepidemi Influvak anses som den viktigste. Dette produktet gir en lav reaktogenisitet og høy sikkerhet. Vaksinasjon gjøres best årlig.

 Nødvendig opplæring før inokulasjon?


 Det kreves ingen spesiell opplæring. Det er viktig at i løpet av de to uker før prosedyren ikke var forkjølelse. Selv om det er mulige blodprøver, urin screening for allergener.

 Komplikasjoner etter vaksine Influvak


 Mange tror at injeksjon av influensa som influensavaksine Influvak ikke bare skadelig, men også farlig for helsen. Alt er overdrevet. Komplikasjoner oppstår i 2%. Det kan være en liten illebefinnende, som finner sted neste dag eller en liten hevelse på injeksjonsstedet. Alt dette er på egen hånd uten medisinsk intervensjon.
 Hold din helse bør forhånd, spesielt barn og folk som arbeider i områder med store konsentrasjoner av mennesker. Det var der og det er utbrudd av epidemier. Hvis forberedt på forhånd og gjøre en influensavaksine, kan du unngå mye trøbbel.
 Influensa overføres lett og ofte ledsaget av forskjellige komplikasjoner. Ørebetennelse, bihulebetennelse, bihulebetennelse, lungebetennelse - og det er ikke alt som kan være på grunn av influensa.  
Hvorfor stinker føtter?Det finnes knapt en person når han ikke er interessert i spørsmålet: hvorfor stinker føtter? Holdbar "portyanochnyy" ånd fraråder folk verre enn frastøtende - mygg. Hyggelig i hver venn / venninne / venn kan sjokkere rik duft som kommer fra hans føtter. Men hvis denne saken (seriøst!) Fanget opp med deg selv - det er på tide å ta kraftfulle tiltak.
Hva er i veien, hvorfor stinker føtter?
Stopp - kanskje den mest "hardtarbeidende" en del av vår elskede kroppen. De kan konkurrere med fysisk aktivitet og funksjonshemming med mindre hjertet. Kontinuerlig mekanisk belastning fører til stor slitasje skinn. Huden reagerer på den økte produksjonen av nye celler, vidtynayuchy gammel.
Man tilbringer mesteparten av tiden i oppreist stilling. På grunn av at væsken, som er hoveddelen av legemet flyter ned. Hennes valg som svette i nedre ekstremiteter - en viktig prosess funksjoner.
Irriterende er vår luktesans kjemikalier - resultatet av mikroorganismer. De lever av døde (og neotmershymy også) hudceller og forbindelser bryte svette. Hvis det er en feil i urinveiene, urin komponenter også kan finne en vei gjennom svettekjertlene. Fordi kronisk og kan ikke være selv konfrontasjon hyperhidrose (i russisk: økt svetting) føtter kan være en manifestasjon av alvorlige - og ganske truende sykdommer.
Hva gjør jeg?
Føtter - ikke bare stå for skjelettet. På hælene er punkter, med ansvar for hver "reservedeler" bare ekstremt komplisert organisme. Den femte - det eneste området av huden vår, der vi er stadig i kontakt med mor - fuktig jord. Men alle som klager mer og angivelig føtter stinker - hva de skal gjøre, ta kontakt med flere av sokker, tøfler - i beste fall, med teppe.
I denne artikkelen begrenser vi tilgjengelige midler for fotpleie som kan bli kvitt plagen. Selvfølgelig, hvis det ikke er forårsaket av uregelmessigheter.
Folk rettsmidler
I hjertet av "Bestemors oppskrifter" er godartet, testet i århundrer, naturpreparater.
Fotbad
- Tea room. Koke et par standard poser med svart te per liter vann. I den fremstilte infusjon er hell 2 liter vann. I avkjølt til en komfortabel (for personlig oppfatning) løsning temperaturer dip ben i en halv time. Bath tas daglig. Handling: sterk te inneholder mye tanniner som ødelegger bakterier og strammer porene på huden.
- Eddik løsning. Et glass eddik i en bøtte med varmt vann - flott deodorant. Eddiksyre er også en kraftig anti-soppmiddel. Det bidrar til separasjon av død hud, noe som reduserer "habitat" av bakterier og sopp. Legge antiseptisk - tymyanovoe olje - de antibakterielle egenskaper badekar bare øke. Tid - 15-20 minutter. Ganske uke daglig kurset. Merk: hvis stanken av føtter nezazhyvshymy sår - ikke å bruke!
- Salt bad. Norsk (bitter) salt, to kopper i 5 liter vann. Med saltvann nesten ingen bakterier overlever. I tillegg har denne salt snerpende egenskaper. Økter: 15 minutter to ganger om dagen.
Sliping og pulver
- Lavendel olje. Dette er - en stor bakteriedreper. Noen få dråper av en fot gni før sengetid. Og - for å bruke sokker, helst bomull. På grunn av den intense kjemisk virkning hindrer oljen til å utforske hudens følsomhet til det. Sjekk reaksjoner på håndleddet.
- Talkum. Den har utmerket vannopptak. Tømming av foten, og skaper et fiendtlig miljø for bakterier å eksistere. Det er deres ekskreter og smelling føtter.
Du kan også bruke "betyr for hånden": som zapahopohlotytel - Regelmessig spiselig salt som volohovbyrach - maismel.
Kosmetikk
Passer nesten alle antiperspiranter. Prinsippet om operasjonen er den samme: alle slags måter å hindre svetting. Og ikke bare. De fleste legemidler som inneholder antimikrobielle og soppdrepende ingredienser. Tilgjengelig i form av spray, kremer, lotion, salver, blyanter, klipp, etc.
Det finnes også spesialiserte anlegg for å ta vare på føttene. De hindrer de grunner som føttene svette. Nå valget - rik. Pris variasjonen er ganske stor: mellom 50 tusen.
Brukes på en tørr ren hud. Siden disse midlene er hovedsakelig syntetisk, anbefales sin testing på et lite område av huden.
Endelig - en enkel bord
Vaske føttene før sengetid og etter å ha våknet. Og de vil fortelle deg takk. Tro meg.  
Hvordan å kurere skabbSkabb - en hudsykdom. Hans agent er kløe midd. Sykdommen blir overført ved kontakt, blir parasitten på huden hos mennesker eller ting, scabbed. Overføringen av seksuelt sykdom. De viktigste tegn på sykdom - kløe, hud kløe formasjons trekk, sprekker og små bobler av fargeløs væske. Skabb er utført lokalt ved hjelp av salver og løsninger.
Den utløsende agent for skabb
Sykdommen fører til at huden parasitt - kløe midd. Det er så liten at den kan detektere bare med et mikroskop. Huden sunn person, tar befruktning sted flått. Hunner lage et lite hull i huden og begynner prohryzaty henne, trenge dypt inn i huden og danner klør trekk. Denne kanalen der de kvinnelige parasitter lå deres avkom.
Min favoritt steder er avl midd håndledd, hender, albuer, føtter, kjønnsorganer hos menn. Det er flere grunner. På disse stedene nesten ingen hår. De har en betydelig lag av epidermis og et stort antall av svettekjertlene. Etter ca to uker med larvene blir voksne, som igjen vises på hudoverflaten og syklusen gjentas. Grer kløende infeksjonen sprer seg til sunn hud.
I kanaler akkumuleres ikke bare egg og larver av midd, men deres stoffskifteprodukter. Disse stoffer som er fremmede for kroppen, og derfor forårsaker en allergisk reaksjon, som er ledsaget av alvorlig kløe. Kryss den mest aktive om natten på grunn av kløe blir sterkere om kvelden og om natten.
Som infiserte skabb
Den viktigste smittekilden - en syk mann, fag med som møtte han. Mulig og direkte smitteveien - gjennom seksuell kontakt. Ofte familien blir syk flere mennesker på grunn av sykdom kan fange i kontakt med kroppen, kan du bruke et håndkle, etc. Inkubasjonstiden kan vare fra noen timer til to uker.
Symptomer på skabb
Kløe - det viktigste symptom på sykdommen, som manifesterer seg i omtrent en måned etter smitte. Det er et resultat av en allergisk reaksjon som respons på angrep parasitten. Hvis en person som allerede er smittet med skabb, og igjen kontrahert, kan kløe skje på samme dag. Funksjonen for å klø kløe styrker sin kveld og natt.
Kløe trekk. De ser ut som tynne hvite striper prypuhloy opptil en centimeter. De fleste ligger på håndledd, hender, mellom fingrene, plissert albue i lysken, magen, føtter.
Bobler, brune, tørre sprekker.Disse manifestasjoner av de vitale funksjonene i huden forårsaket av kløe parasitt og reaktivitet.
Skabb hos barn
Ganske vanskelig å skabb oppstår hos barn. Flåtten kan spre seg i hele kroppen til barnet, inkludert ansiktet og hodebunnen. Hos barn i alderen ett år i prosessen kan delta og negler potovschuyutsya de blir sprø og sprekke. Ofte blir med en annen infeksjon som kompliserer behandlingen.
Type sykdom

Det finnes flere varianter av skabb:

- De vanligste typiske skabb. Den er kjennetegnet ved ekspresjon av alle disse symptomene.
- Skabb ingen trekk. Forskjellen er at huden er ikke beveger seg, men det finnes bobler opp til tre millimeter i diameter. Denne sykdommen utvikler seg i folk som hadde kontakt med den syke, men infeksjon skjedde larver, utvikling av noe som tar tid.
- Skabb "trimme" ligner en typisk sykdom vises i mennesker som ofte og grundig rengjort, slik at kroppen er fjernet fra hoveddelen av kløe parasitter. Således er sykdommen ikke så mye.
- Norske skabb hos mennesker med svakt immunforsvar, narkomane, folk med Downs syndrom. Sykdommen er ganske vanskelig, påvirker hele kroppen, inkludert hodet, og er svært smittsom.
- Psevdochesotka karakteristisk for personer som fikk smitten fra dyr. Tick ​​dyr kan forårsake kløe, typisk for en mann, for det er karakteristisk bare alvorlig kløe. Kurere det er lett nok til å stoppe kontakt med pasienten.
- Skabb komplisert er resultatet av et typisk ubehandlet sykdom og smitte tiltredelse. De berørte setene er røde, smertefulle, våte, stinkende.
Diagnosen

Å diagnostisere noen symptomer nok. Se opp for den kvinnelige kløe midd. I de fleste tilfeller, er følgende metoder for å diagnostisere sykdommer som nål lift hunner og skraping det skadde området. Finn midd kan bare være under mikroskopet.
Hvordan bli kvitt skabb

Behandlingen bør skje på grunnlag av laboratoriediagnostikk. Å kunne kurere skabb hjemme, må du overholde følgende regler:

- Behandling er alle pasienter som ligger i sentrum av infeksjon - en barne team eller familie,
folk som hadde kontakt med pasienten bør gjennomgå obligatorisk forebyggende behandling,
- Under prosedyren, kan pasienten ikke ta en dusj, skifte sengetøy. Hans endringen blir utført før og etter behandling,
- Klær som bar den syke bør strykes koke og jern,
voksne rette for skabb brukes på hele overflaten av kroppen unntatt hode og nakke, barna - hele kroppen, lukke øynene, nese og munn med et papirlommetørkle
- Behandlingen utføres om kvelden før du går til sengs, gnir seg i hendene midler som ikke vaske etterpå.
Den kur for skabb
Alle stoffer som brukes topikalt i form av salver, oppløsninger, suspensjoner, etc. Det finnes mange verktøy som hjelper kurere sykdommer:
- Benzyl - salve 10% og 20% ​​for barn og voksne, henholdsvis. Etter vasking av natten gni det på hele overflaten av legemet. Behandling i første og fjerde dag, til den femte behovet vaske, skifte klær.
- Spregal presentert i form av en aerosol. En flaske kan brukes til å behandle tre personer. Det er det eneste stoffet som kan forskrives til gravide kvinner og nyfødte. Legemidler gnidd inn i kroppen før du går til sengs, ta på rene klær som ikke endrer tolv timer. Etter at du vaske med såpe og vann.
- Sulfuric salve brukes til kroppen i fem til syv dager. Etter å ha tatt en dusj og skifte klær. Den viktigste ulempen produkt - dårlig lukt, evnen til å forurense undertøy og hyppige allergiske reaksjoner.
For å eliminere kløe kan administreres antihistaminer.
Dersom det på slutten av behandlingen kløe vedvarer mer enn en uke, må du re-pass behandling, helst Spregal narkotika.
Skabb Behandling folk rettsmidler
For behandling av sykdom kan være ganske effektive, noen folk rettsmidler:
spoon terpentin grundig blandet med to spiseskjeer smør. Den berørte huden behandles med blandingen.
Celandine juice blandet med fire spiseskjeer med vaselin gnis inn i huden mye.
bjørk tjære tynt lag påføres på det skadede området. Tre timer vaske av med varmt vann.
Forebygging av skabb
Hvis du finner skabb i en mann av familien, som var i kontakt med ham, bør få forebyggende behandling. Klær gjenstand for desinfeksjon, noe som kan gjøres ved å koke under tilsetning av vaskemiddel i fem til syv minutter eller prohlazhyvanye jern. Husholdnings tett i en forseglet pakke per uke. Etter at de er ufarlige, siden på denne tiden flått blir drept. Madrasser og stoppede møbler behandles med noen aerosol narkotika brukes til å drepe kravlende insekter.  
Яндекс.Метрика