Valne fingre
 Nummenhet - et vanlig fenomen, og det kan uttrykkes på forskjellige måter. Når det kommer til fingrene, er det vanligvis ubehag hensyn til individuelle steder hendene. Følge den merzlyakuvatosti og følelsen lys kribling. Det er inntrykket at den overfladiske hud føler brenning (bokstavelig talt "brenne"), begynner håndflaten til å trekke, er det en svakhet eller tap av følsomhet.
 Hvorfor valne fingre
 Den vanligste årsaken til nummenhet i fingrene finne erfarne intermittent bunt av nerver og blodkar som ligger i området av bindevev eller muskler. Hvis lem nummen for en kort periode, og etter endring håndstilling eller kraftig massasje disse symptomene forsvinner liten grunn til bekymring. Hvis denne følelsen vedvarer i lang tid, og ingen endring i kroppsstilling eller massasje hjelper ikke bli kvitt problemet, kan vi anta seriøse restriksjonssetene, som er avhengig av blodstrømmen til median nerve.
 Forkaster disse skiltene og ikke søke rettidig lege - mange feil. Konsekvensene kan bli alvorlige, og i alvorlige tilfeller trenger radikal behandling. Første valne fingre til venstre eller høyre hånd - ringfingeren og tips - og deretter i prosessen involverer hånd: første ekstreme indre del av det, så alt for hånden og Space Center. Fra tid til nummen smerte tiltrer. Smerte ofte bekymret for om natten, men etter at hånden kan begynne å verke og morgen, ettermiddag, uten synlige ytre årsaker. Smertene øker betraktelig når du prøver å heve sin hånd opp.
 Det er klare begrensninger - bare én av faktorene som kan forårsake lignende endringer i ekstremiteter. Generelt listen over sykdommer på grunn av noe som det kan være kriblende og forsvinne følsomhet av hånden, solid, som inkluderer, i tillegg til omkringliggende områder av det perifere nervesystemet, og mer alvorlige sykdommer i muskel-skjelettsystemet, brudd på ryggvirvel plater (thorax og nakke områder), ryggsmerter ryggraden. De ovennevnte plager er behandlet, men ikke er hjemme. Liste over alle mulige årsaker til ubehag er mye bredere. De bør vite for å introdusere viktigheten av rask å søke medisinsk hjelp.
 Hvis numne fingertuppene på hånden, kan det være følgende:
 1. ubehagelig utenfor person, noe som resulterer i parestesier (ubehagelig følelse av "kjører maur" på grunn av kompresjon av blodårer) - endring i kroppsstilling, trening og massasje lemmer vanligvis rette opp situasjonen i et par minutter.
 2. Defeat carpal tunnel, eller "tunnel syndrome" (ledsaget av nummenhet, prikking og noen ganger smerter i de tre første fingrene av nerve komprimering medium) - en felles reaksjon på langvarig manipulasjon av datamus.
 3. Raynauds sykdom (sirkulasjonsforstyrrelser på grunn av stress, som følge av genetiske faktorer, forgiftning, nikotin, alkohol og sterk kjøling eller overoppheting) - pianist og dataforskere er komplementære risiko.
 4. Mangel på vitamin B12 som gir stoffskiftet - og dermed et brudd på følsomheten av hendene på den distinkte svakhet, tretthet, økt irritabilitet og selv hjertearytmi.
 5. nevropati forårsaket av nedsatt stoffskifte sykdom er ikke bare mangel på sensitivitet, men også kløe, prikking, brenning og generelle oderevenenyy lemmer (revmoartryt, diabetes og multippel sklerose kan føre til disse effektene, også).
 6. Osteochondrose av ryggraden, intervertebral brokk (thorax) - i de fleste slike tilfeller unntatt nummenhet og svakhet det kan føre til smerter i beina.
 7. Problemer med leddene av nakkesøylen degenerasjon som kan resultere i tap av følsomhet i tommelen, peke- og langfingeren på venstre hånd, og gå til regionen av underarmen, overarmen.
 8. Brudd på hjerte-aktivitet som signaliserer tilnærming av et slag, risikoen for iskemiske sykdommer.
 De fleste av de ovennevnte symptomene er relatert til faglige aktiviteter av mannen. Geek, syerske, knitter, budeier som jobber på samlebånd, mennesker er spesielt utsatt for slike sykdommer.
 For å forhindre slike ubehag kan være tilrådelig ikke supercool nøye overvåke tilstanden til fartøyene og ledd bevege seg mer, utføre i løpet av dagen flere ganger et sett av enkle øvelser, trening for armene.
 Hvis problemene fingrene der, bør de behandles kun av lege. Selvmedisinering er ubrukelig i dette tilfellet.  
Arch tær
 Sannsynligvis nesten alle minst en gang, og møtt med kramper. De kan forekomme på hender og føtter, men ofte på tærne. Og hver av dem som møtte dem etter spørsmålet: hva bringer tær? Grunnleggende - en stagnasjon av blod i ekstremiteter. Dårlig blodsirkulasjon eller assosiert med en mangel på sporstoffer i kroppen, eller stillesittende livsstil, eller peredavlyvanyem lemmer, som kompliserer strøm og tilførsel av blod til henne. Tenk all grunn i mer detalj.

 Mangel av sporelementer i kroppen
 Retten fører til mangel på elementer som magnesium, kalsium, kalium, kalsium og vitamin D. Dette er de viktigste elementene som er ansvarlige for normal funksjon av muskler. Mangel på en av dem kan utløse en reduksjon av andre ting som fører henholdsvis til de totale mineralmangel. I tillegg til bruken av naturprodukter som inneholder disse elementene som kreves for inntak av vitamin komplekser, som skal utpekes terapeut.
 Magnesium er nødvendig for å sikre at et tilstrekkelig antall assimilert kalsium og vitamin D. Omtrent 30% av dette element i sin samlede antall er lagret i musklene i mennesket. Hvis en person med diabetes har misbrukt alkohol eller fordøyelsesproblemer, må han få en høyere risiko for mangel på dette sporstoffet. Dette er produkter inkluderer magnesium, frokostblandinger, bananer, gresskar, spinat, bønner, urter (persille og dill).
 Kalsium er nødvendig for å opprettholde normale nivåer i kroppen av magnesium og vitamin D. Det bulk finnes i beina i skjelettet, ca 99%. Oppholdt seg en prosent er tilstede i blodet og muskler. Redusere antall sin ledende til muskelkramper, samt ujevn hjerterytme. Problemer med skjoldbruskkjertelen, kan bruk av visse typer legemidler og nyresykdom utløse en reduksjon i mengden av kalsium i kroppen. Med forbehold for helsen til slike produkter kan brukes til etterfylling av kalsium, sardiner, mandler, ost, melk, sesamfrø.
 For å passere gjennom kroppen jevnt elektriske impulser som er ansvarlig for muskelkontraksjon nødvendig kalium. Til nummeret hans ikke har gått ned, er det nødvendig å ta vare på mer midler vanndrivende handling av antacida og insulin. Dens viktigste tapet skyldes overdreven tap av kroppsvæsker, alvorlig svetting og hyppig vannlating. Kalium er funnet i følgende matvarer: bønner, tang, bananer og aprikoser.
 Vitamin D er nødvendig for bedre absorpsjon og assimilasjon av mineraler som kalsium. Det kan bli funnet i kylling egg og nesten alle sjømat fra torsk og sild til tunfisk og kveite.
 Stillesittende livsstil
 Konstant ligge på sofaen eller sitter i en stol fører til det faktum at en person har anfall tær. Den vanligste metoden for å håndtere dette utløsende faktor - sport. Først, hvis avslapping periode var for lang til å være komplisert og vanskelig, kanskje til og med at hyppigere anfall. Men etter den tid nøyaktig hvordan kroppen blir vant til denne type aktivitet. Etter en måned med regelmessig mosjon blodstrøm tilbake til det normale, musklene ikke lenger reagere så sterkt for store belastninger og domstol utseende er redusert til et minimum. Et år senere, kan en person helt glemme dem.
 Det er en grunnleggende ting du kan gjøre akkurat nå, uten å vente på turer i gym - en joggetur i morgen og kveld lett trening. Knebøy, rotasjon, strekke muskler - alt gunstig innvirkning på menneskers helse.
 Klem lem
 En egen samtale om peredavlyvanyy lemmer. Den vanligste årsaken - mote. Og det manifesterer seg i form av høye hæler, trange sko, ustabile puter og trange bukser med lav midje. Alle disse faktorene påvirker blodsirkulasjonen. De hindrer blodstrømmen, og dermed forårsaker ikke bare utseendet på retten, men ødem, cellulitter og åreknuter ekspansjon. Den enkleste måten å håndtere denne sykdommen - slitasje komfortable klær og sko.  
Kok - hjemmebehandling
 Det ser plutselig og uventet. Fra hans utseende er det mange problemer og smerte. Og selv da han ble beseiret, utvist, ikke skal forsvinne fra ham, og i lang tid minnes de ubehagelige øyeblikk av sitt besøk. Dette er byller, populært kalt såret eller koke.
 Byll er bare en liten kvise. Men hvor mye smerte og ubehag det bringer. Og sitt nærvær, slik som ansiktet, forvrengt utseendet til personen. Selv om vi ikke kan si at utseendet chirya, for eksempel, vil senke benet lidelse.
 Årsaker til koker
 Det koker på grunn av betennelse i sac som håret vokser på kroppen din. Men det har purulent betennelse i naturen. Det er hans utseende vanligvis Staphylococcus aureus bakterier.
 Den viktigste grunnen for utseendet på en slik ekkel kvise - skitt og mindre hudskader. For eksempel, koker ofte vises på forsiden av menn som avviser reglene for hygiene under barbering.
 Også gunstig miljø for bosetting og reproduksjon av patogene bakterier gylne - økt arbeid av svettekjertler. Ofte koker lider overvektige mennesker som har problemer med metabolske prosesser.
 Årsaken til chirya kan tjene og dårlig kosthold.
 Gamle indiske leger mente at koker - dette er signalet for den personen kunne annonsere at inne i kroppen har det vært alvorlige brudd.
 Minking av byller
 Du kan ikke anta at den koke - ufarlig og ikke utgjør en risiko for menneskers kvise. Tvert imot: det er svært farlig og kan føre til alvorlige sykdommer som er vanskelig å behandle.
 Forresten, å behandle koker hjemme, må legene ikke anbefaler. De hevder din forbudet at behandling skal være profesjonell og omfattende. Tilfeller når først dukket opp en byll, og etter et par dager de dekket store områder av kroppen. Som en konsekvens - en alvorlig sykdom som kalles furunkulose.
 Behandling koker utnevnt kompleks. Pasienten ble utnevnt antibiotika og bandasjer ihtiolovoyi med salve. Når koke avslørt bør umiddelbart begynne bandasje med salve, vыtyahyvayuschymy gjødsel.
 Behandling koke hjemme
 Nei, ikke alle som oppdager på sin kropp såret, slått til leger for å få hjelp. De fleste pasientene selv unne deg hjemme.
 På den ene siden er dette en svært dristig beslutning. Det koker ved feil behandling kan føre til mer alvorlige komplikasjoner. Og spor av dem er fortsatt svært mye synlig. På den annen side, ordtak - ingen grenser. Noen ganger, folk gir behandlingsresultat mye bedre enn de som støttes av vitenskap og medisinsk praksis.
 Og folk behandlet dem kaker og løk og stekte grønnsaker. Det sies at den mest effektive metoden for behandling - en pannekake.
 Korzh bakt med eggeplommer, honning, smør og mel. Det må gjelde for koke og endring minst tre ganger om dagen. Hvis du følger instruksjonene nøyaktig og regelmessig skiftende bandasjer med kake, så kan du få kvitt koker på den andre dagen.
 Ledende kampen mot byller, bør man huske på at dette pernisiøs kvise i noe tilfelle være varm eller klemme. Bedre hvis han alene modnes og brast. Å fremskynde modningsprosessen kan bruke en bandasje med salve for å bidra til å fjerne puss ut.  
Яндекс.Метрика