Kanskje mange vet hva en valnøtt, nesten hver kurs i sin rike vitamin innhold og et sett med nyttige funksjoner, men ikke alle vet at disse nøtter produsere olje, som er verdsatt mer og mer av kildematerialet.
 Siden antikken ble det antatt at valnøtt - er frukten av intellektuell utvikling, det er derfor, i utseende ligner det hjernen, selv i små mengder.
 I skriftlig monument av gamle Persia uttalt at presset valnøttolje er ekte mat for tanken som aktivt pleier og utvikler det. Men i antikkens Hellas det helt kalt "kongelig eikenøtt", dette var på grunn av det faktum at oljen fra det ikke er lov til å bruke vanlige borgere, for slik misbruk kan true dødsstraff!
Valnøttolje: dens bruk og egenskaper

 Underholde slike delikatesser var berettiget bare edle og svært velstående mennesker, forresten, noe sånt støtt i det gamle Roma. Det faktum at i de dager var mye er kjent om de helsemessige egenskaper og mulige måter å bruke valnøtt olje,
 Hippokrates i hans lære bemerket at den kan brukes til å behandle mange plager. I dagens verden av olje fra frukten av valnøtt verdsettes ikke mindre, tvert imot, det reduserer nesten til rangeringen av underverkene i naturen!
 Nå valnøtter, mer voksen og eksportert over hele verden i Moldova og Usbekistan, ikke langt bak og Ukraina, samt alle middelhavskysten. Dessverre, ikke overalt, der det er nøtter, gjøre dem verdifull olje fordi det er ganske dyrt og sjeldent produkt.
 God nøtteolje for sin farge ligner rav bra, har en rik nøtteaktig smak som er ganske verdsatt i matlaging. Lage et slikt produkt - en vanskelig prosess som krever tid og nøyaktig overensstemmelse prosess.
Valnøttolje: dens bruk og egenskaper

 For eksempel, hvis fruktene er fjernet fra treet, ikke varer i 4 måneder, vil det endelige produktet bli lansert på et mye lavere hylle. Fremgangsmåten er å bruke fremgangsmåten til kaldpressing kjerner, og for dette formål spesielle zhyromaslychnыe varianter av nøtter. På denne måte oppnås at oljen er ansett for å være de mest anvendelige, er fylt med det maksimale antall av mineraler og vitaminer, og næringsstoffer.

 Sammensetningen og nyttige egenskaper


 Anses produktet - er det virkelig en naturlig lagerbygning av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som ikke finnes i nettopp et slikt sett av andre naturlige produkter.
 Den består av virkelig store mengder vitamin E, som aktivt bidrar til å forbedre vev gjenfødelse, forhindrer tidlig aldring og har en gunstig effekt på graviditet, og generelt, på menneskelig reproduktiv funksjon.
 Også i valnøttolje inneholder andre vitaminer - A, C og vitamin-gruppe, en rekke sporelementer og mineraler som jern, jod, kalsium, sink, kobber og andre.
 Det er viktig å merke seg tilstedeværelse av essensielle flerumettede fettsyrer, nemlig linolensyre og linolsyre, og karotenoider og retinol, som, hvis den kommer inn i menneskekroppen omdannes til vitamin A.

 På grunn av sin rike og sjeldne sammensetning, kunne valnøttolje gi store fordeler for menneskekroppen, ikke bare gjennom sin interne bruk.
Valnøttolje: dens bruk og egenskaper

 Dette produktet har en fin liste over nyttige egenskaper som påvirker menneskekroppen er de mest gunstige effekter: anti-aging effekt, øke vitalitet og styrke følelsesmessige tilstand, redusere "dårlig" kolesterol i blodet, fjerner radionuklider, styrke immunforsvaret og andre beskyttende funksjoner.
 Dette produktet er ganske mye brukt i kosmetikk på grunn av sin rike sammensetning, det passer lett å si alle typer hud og hår, så det er ofte lagt til mange kremer, balsamer og andre hygieneprodukter.
 Valnøttolje kan brukes i ren form - det kan lett trenge de øvre lag av huden, gjør den myk, glatt og silkemyk. Spesielt relevant er det for representanter tørr og sensitiv hud, fordi denne oljen lindrer og fukter perfekt kjøler sine øvre lagene.
Valnøttolje: dens bruk og egenskaper

 På grunn av sin høye nivå av regenererende egenskaper, er det flott for bekjempelse ligne rynker i ansiktet og andre aldersrelaterte hudforandringer. Hvis du regelmessig bruker valnøtt olje, trekker det godt det gjør smidig og elastisk.
 Også dette utrolige produktet svært hell brukes til å behandle og styrke håret, på dette grunnlaget kan være forberedt maske med hendene som hindrer hårtap, forbedre deres vekst og gir en sunn glød.
 Dessuten er valnøttolje ideelt brukes som et middel til soling kan tas som innsiden for å beskytte kroppen mot skadelig sol inne og brukes direkte på huden, noe som er svært effektiv for å kjøpe og enda vakker bronse brunfarge.
 Det bør også bemerkes at oljen er svært effektivt for de som ønsker å gå ned i vekt, er det en utmerket zhiroszhihatelya og kosttilskudd produkt, full av nyttige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som er viktige, underlagt strenge dietter.

 Valnøtt olje i matlaging


 På grunn av sin verdifulle sammensetning, smak og næringsverdi, er dette produktet svært populært i matlaging, er det ofte brukt til matlaging en rekke sauser, dressinger, så lenge prosessen med forberedelse var kald, ettersom fyringsolje kan være en liten smak bitter.
 I vårt land, er det ikke ofte brukt, men forgjeves, fordi det gir en veldig rik og full av smak vegetabilske salater, er nøtter olje utmerket som en fylling for kjøtt, spesielt kylling. Ofte er det blandes med andre varianter av olje for å fortynne det veldig litt skarp, klar smak som er i stand til å drepe alle de andre.
Valnøttolje: dens bruk og egenskaper

 Behagelig aroma og uvanlige smaken det gir bakt fisk, og hvis du legger til krydder og smak til med en slik masse pasta, kan du få en meget interessant og lett å tilberede retten.
 Spesifikke kontraindikasjoner til dette produktet ikke, det vanligvis ikke forårsaker allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger. Men vær klar over at det ikke kan ta en forverring av sår eller erosiv gastritt.
 Og selv om det antas at valnøttolje er meget nyttig under graviditet, er det fortsatt skal være begrenset i en slik periode. Kjøpe et allsidig verktøy kan være i byens apotek eller bestille over Internett, er prisen ikke den laveste, siden teknologiske prosessen med å skaffe ganske komplisert og langvarig.  
Nyttige egenskaper ryzhiyeva olje
 Ryzhiyeva olje blir produsert fra små gul-røde frø av urteaktige planter - sopp kål familie.
 På grunn av det store antall frø på næringsstoffer, er falsk linfrøolje brukt i folkemedisinen og matlaging, kosmetikk og parfyme industrien. Det bør bemerkes at denne listen over programmer ryzhiyeva olje slutter.

 Bruk ryzhiyeva olje i medisin
 Nyttige egenskaper ryzhiyeva forklares ved nærværet av olje i frøene av planter av mettede og umettede fettsyrer, som er funnet sammen i nesten perfekt forhold, og at medlemmer av olje, magnesium, provitamin A, vitamin D, og ​​E og noen biologisk aktive stoffer.
 Syrer som linoleic, oljesyre, stearin, palmitinsyre et al., Senk blodkolesterolet, og dermed normalisere blodtrykket og forebygge åreforkalkning. Også, på grunn av flerumettede fettsyrer, styrker immunitet, fjerne inflammasjon og for å gjenopprette hormonnivåer.
 Fordeler ryzhiyeva olje for fordøyelsen, hjerte, muskuløs og nervesystemet på grunn av høyt innhold av magnesium i det. I tillegg, på grunn av magnesium ryzhiyeva olje har protyvovospalytelnыmm protyvoallerhennыmy egenskaper og i stand til å normalisere blodsukkeret, hindre denne utviklingen av diabetes.
 Provitamin A er ansvarlig for syntesen av vitamin A i kroppen. Vitamin A, i sin tur, er involvert i protein- og fettmetabolisme, i syntesen av steroidhormoner i reguleringen av immunsystemet i dannelsen av ben og tenner, forbedrer visjon og forbedrer oppmerksomhet.
 Vitamin D, som også finnes i frøene av sopp, regulerer mineralmetabolismen, akkumuleres i bein og tenner av kalsium. Dette gir den normale veksten og utviklingen av ben. Takket være vitamin D, opprett ryzhiyeva olje skjoldbruskkjertelen og hindrer dannelse og vekst av kreftceller.
 Vitamin E i falsk linfrøolje gjør det til et utmerket antioksidant og rask helbredelse agent.
 Disse biologisk aktive substanser slik som klorofyll, fosfolipider, fytosteroler, gi olje ryzhiyeva flere funksjoner: oksygenering av cellene, å opprettholde normale hemoglobinnivåer, forbedrer leveren og luftveiene, evnen til å gi anti-bakterielle og anti-tumor effekt.
 Ryzhiyeva olje er også anbefalt for bruk
 1. Gravide kvinner, kvinner i den premenstruelle perioden og i overgangsalderen; lider av ufruktbarhet; menn med sykdommer i reproduksjonssystemet.
 2. Når sår sykdom, kolitt, gastritt.
 3. For å bekjempe ulike typer helminthiasis.
 4. uttrekking av tungmetaller og en rekke giftstoffer.
 Å hindre falsk linfrøolje med bli tatt for 2-3 måneder en gang daglig på tom mage.
 Søknad ryzhiyeva olje i kosmetikk
 Med sitt enorme utvalg av nyttige egenskaper ryzhiyeva olje er mye brukt i produksjon av kosmetikk.
 Den brukes til å behandle forskjellige typer hudsykdommer som psoriasis, diatese, eksem, og som et middel til å forynge ansiktet og kroppen, gir det elastisitet og smidighet.
 Olje falske lin kan også effektivt beskytte mot ytre stimuli hodebunnen og hårsekkene, forebygge flass.  
Яндекс.Метрика