Vann manikyr hjemme
 Foreløpig er den perfekte manikyr - ikke bare godt preparerte hender, fine negler og lik dekning, men kreativ utførelse. De fleste kvinner opplever at interessante bilder på sine negler gjør vanskelig det er bare av fagfolk. Det er imidlertid prosjektering tegning av mønstre som kan mestre enhver kvinne.
 Disse inkluderer vann manikyr - en enkel og rask måte å lage tegninger på neglene. Denne metoden tar ikke mye tid, ikke krever kunstneriske ferdigheter, men resultatene er fantastiske for sin bemerkelsesverdige skjønnhet. For gjennomføringen bør være kjent med teknikken for å bruke, for å utforske mulige feil og deretter gå videre til direkte praksis. Så hvordan gjør vann manikyr?

 Vann manikyr - maskiner søknad


 Før du tar fatt på en manikyr vann som er nødvendig for å utvikle materiell for det:
 • Vann manikyr hjemme
   flere farger lakk, gjennomsiktig lakk;

 •  smal bolle eller et glass vann;

 •  varmt vann (ca. 40 °);

 •  rik krem;

 •  neglelakkfjerner;

 •  tannpirker, bomullspinner;

 •  makt farge.

 •  Før du gjør vann manikyr hjemme, må du forberede neglene: prosess, gi dem riktig form, trim neglebåndene. Deretter spikerplate er påført fargeløs lakk eller en nyanse som skal ligge til grunn av sammensetningen. Gi det tørke, deretter smøre huden rundt neglene fett krem ​​for ikke å forurense hendene i maling. Også det kan brukes i stedet for tape, sår sine fingre, forlater åpen neglene. Dersom dette ikke blir gjort, huden rundt neglene malt.
  Vann manikyr hjemme
   Det neste trinnet bør slippe maling i en beholder med varmt vann. Lessons Vann manikyr gi et hint: male drypp nødvendig forsiktighet og vinket børste overflaten av væsken. Etter en dråpe oppløst, legge til en annen farge. Drypp bør være i midten av blandingen. Velge farger er i tråd med deres ønsker og bilde, er plassen begrenset bare av fantasien av utøveren. Men husk at spiker manikyr vann oppløst først vil seire i sammensetningen.
   Deretter bruker en tannpirker til å gjøre på overflaten av skilsmisse. Som et første skritt i implementeringen av denne teknikken er anbefalt å være begrenset til enkel manikyr skilsmisse. Over tid, kan du prøve komplekse mønstre og design. Heldig blandet i ett minutt.
   Deretter hver spiker faller i vannet i noen sekunder. Etter fjerning av polish med en bomulls platen er fjernet fra huden. Mens det tørker, kan du sette på en liten paljett negleplaten til pynt. Husk at vannet vil tørke manikyr litt lenger enn vanlig.
   Lignende manipulasjoner trenger å bruke hver spiker. Etter hvert dykke ingen grunn til å endre vann værende lakk går tannpirkere. På slutten av hver negl for å sette klare spiker feste resultat.

   Vann manikyr - de vanligste feilene


   Frakte vann manikyr hjemme, spesielt den første gangen, ingen er immune mot feil. Tenk på de vanligste.
 • Vann manikyr hjemme
   Manikyr kommer ikke som vist på bildet. Erfaring kommer med tiden, så ikke bekymre deg for at første bildet kommer ut annerledes enn forventet.

 •  Alle design kommer ut annerledes. Vann manikyr bør utføres i samme stil, men bildene kan avvike.

 •  Huden rundt neglene dårlig skitten. For å unngå dette, må du sette på henne feit krem ​​eller lime over båndet.

 •  Luck ikke oppløses eller minimeres. Årsakene kan være vanntemperaturen (under 40 grader eller høyere) og konsistens av produktet. Det må være flytende.

 •  Vann manikyr - alternativer tegninger   Det finnes mange alternativer for vann manikyr. De varierer i antall farger, nyanser, og legger til sammensetningen av andre elementer (paljetter, krystaller). Mønstre kan oppfinne sin egen fantasi er ubegrenset. Det viktigste i tegning stick tall teknikker. Vær oppmerksom på at en perfekt manikyr kan forlate umiddelbart, men fortvil ikke, fordi alt kommer med erfaring.

   Alternativ 1


  Vann manikyr hjemme
   For denne manikyr trenger to nyanser av neglelakk og hvitt kjøtt. Å forstå, det ville være verdt å se bilder av Water manikyr. Som grunnlag for å søke gjennomsiktig lakk. I en bolle med varmt vann først dråpe hvit maling. Vent til den blir fordelt over overflaten av væsken, og deretter dryppe den samme mengde av hudfarge. Tannpirker for å gjøre skilsmisse, slik at de kom ganske omfattende. Senk neglene i en bolle som anvist. Ovenfor manikyr gjelder fiksativ.

   Alternativ 2


  Vann manikyr hjemme
   Grunnlaget for det - klar eller rosa polish. Å skape dette vannet manikyr bilde er verdt en god titt. I den kapasitet som er nødvendig for å slippe flere farger av lakk. Først lagt rosa, så grå-sølv, neste nyanse av blek rosa, deretter svart. Fargene for mønsteret kan tilpasses din smak, distribuere over overflaten av væsken tynne strimler. Klar til å fikse bildet gjennomsiktig lakk.
   Manikyr med vann for å lage en ganske enkel, det viktigste - å observere sin ytelse teknikk. Ved å velge forskjellige nyanser til det, kan du lage hver gang et unikt mønster og gjøre veien unik.  
  Manikyr på korte negler hjemme
   Uten manikyr er fullført nesten enhver kvinne. Uten velstelte hender, er neglene vakker jente bilde fullført. En uforsiktig manikyr ødelegge enhver look. Mange flotte damer tror at bare lange negler kan se feminin. Men ikke alle har råd til lengden. For eksempel, på grunn av sitt yrke eller hvis en familie har en baby, etc. I tillegg kan man bryte resulterer i forkorte alle.
   Men i dette tilfellet kvinnen ønsker å se attraktive og godt vedlikeholdt. Vær oppmerksom på at det viktigste - ikke lengden på neglene, og nøyaktig utførelse. Manikyr på korte negler vil se feminin, hvis det hele tiden se.

   Som en manikyr på korte negler   Teknikken for så lange manikyr negler ingen forskjellige. Først behandles som negler, gjøre dem like lange pidpylyaty, fjerne ujevnheter, fukte hendene krem. Deretter velger du metode for å bruke maling. Til manikyr på korte negler kom ut vakker, du må følge noen enkle regler som vil begrense og visuelt forlenge neglene.

 • Manikyr på korte negler hjemme
   Negler kan ikke klippes for kort eller for avrundede kanter gjør.

 •  Gjør manikyr på korte negler bør plasseres vertikalt bildet er ikke anbefalt å sette en horisontal linje.

 •  Til spiker plate utseende lenger, skal lage et bilde i midten. For eksempel, en smal stripe eller små elementer i et spor. Det store bildet er ikke tilrådelig å bruke, som de stenger en hel spiker plate.

 •  Manikyr på korte negler vil se perfekt hvis det ville ornamenter, dyriske utskrifter, erter, blonder mønstre. Den romantiske bildet av legge blomster, stjerner, bær, hjerter.

 •  Med ledelsen lakkfarger bør gi lys og mørke, som lys gjør negler bredere og kortere. Det er ønskelig å male bare på midten, slik at jord på 1-2 mm.

 •  Vakker manikyr på korte negler ut, hvis du gjør et hjørne eller fransk fransk manikyr.

 •  Surround Design for så lenge ikke la det ødelegge hele utseendet. Dessuten er det ikke ønskelig å bruke et stort antall steiner, paljetter, krystaller.

 •  Fransk manikyr på korte negler


  Manikyr på korte negler hjemme
   Mest fransk manikyr er gjort på korte negler, ikke lenger enn seks millimeter. Skjemaet valgt heller. Du må først pidpylyaty negler, zaokruhlyuyuchy ender. Når gjør karet for hands. Myke opp neglebåndet og det bør presse oransje pinne.
   På grunnlag av negleplaten påføres. Deretter en spesiell hvit blyant eller maling for å bli lagt under neglen, som skilles kanten av neglen. Det neste trinn kan påføres maling eller rosa kjøtt. Å pidsoh det raskere, anbefales det å bruke "tørking". Det vil gjøre en fransk manikyr på korte negler vakrere.
   Denne type manikyr er brettet, slik at de ikke skjære av skjellaget, bare otdvyhaetsya mot oransje pinne. Hvis hun vil først gjøre det selv, vil det minnes om at den hvite linjen ikke kan gå flatt på første forsøk. Fortvil ikke, gradvis blir bedre.

   Manikyr på korte negler - opsjoner


   Det er mange alternativer for manikyr korte negler. Det kan være klassisk, som gjorde en rekke forskjellige farger med lakk. Du kan også sette noen bilder ved å følge de ovennevnte anbefalinger. Vurdere noen ideer for manikyr korte negler.

   Flower Manikyr


  Manikyr på korte negler hjemme
   Denne typen er egnet for ethvert bilde. På grunnlag av negleplaten er påført, på toppen av hvilke er avbildet floral design. Sammensetningen er fast gjennomsiktig lakk. Du kan tegne en nål eller en børste. For eksempel, en tynn kvist med noen små blomster. Ikke dårlig vil se ligger i sentrum eller på siden av en blomst eller to. Og bildet bør gjøres subtilt og elegant.

   Abstrakt grafisk manikyr


  Manikyr på korte negler hjemme
   Legg unik individualitet abstrakt grafisk manikyr på kort negler bilde som kan bli funnet på Internett. Dette mønsteret kan lage et utvalg av rette, bølgete, buede strimler, overlappende, parallelle buer eller gå til en. Hovedregelen - at linjene var rett, ryddig, tynn på kantene og tykkere på midten.

   Romantisk manikyr


  Manikyr på korte negler hjemme
   Flott supplement den romantiske bildet kan negler dekorert med hjerter, roser, blonder. Å skape et slikt mønster er anbefalt å velge farger, men flere farger. Det er ønskelig at de er mer skånsom. Fullføre bildet kan være noen inneslutninger av svart eller hvit maling. Du kan også dorisovat noen lyse linjer for hverdags manikyr.
   Manikyr korte negler hjemme er ikke vanskelig å utføre, det viktigste - å følge noen regler som vil gjøre neglene en lang og smal. Bildet kan også plukke nesten alle, avhengig av ønskene til jenta og hennes image.  
  Яндекс.Метрика