Vanndrivende urter ødemHvis mellomrommet mellom cellene beholdt væske, fører det til ødem. Dette problemet kan forekomme i mennesker i alle aldre og sin tilstedeværelse indikerer at kroppen svikter i ulike systemer og organer. Derfor bør du umiddelbart behandle ødem.
Årsaker til ødem
Først og fremst, hevelse - en konsekvens av alvorlige forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet. Også ofte funnet hevelse assosiert med nyre funksjonsfeil. Siden dette problemet overfor de fleste gravide kvinner. Nylig ødem var vanlig manifestasjoner av allergiske reaksjoner i kroppen.
Hver av disse faktorer fører til dannelse av ødem, bør tas svært alvorlig. I enkelte situasjoner for å løse og eliminere disse bruddene kan kreve bruk av vanndrivende urter. Fordelene ved bruk av diuretika om medisinplanter inkluderer det faktum at deres handling som tar sikte på å fjerne overflødig vann fra kroppen, og de ikke provosere forskjellige bivirkninger eller unormalt i vitale organer og systemer av mannen. Fremfor alt til behandling av ødem følgende fremgangsmåte følges for å sikre at legemet ikke vymyvavsya av kalium.
Vanndrivende urter
Når ødem av hjerte opprinnelse, nyresvikt, og sykdommer i urinblæren, er tilstedeværelsen av nyrestein og betennelse i urinveiene i folkemedisinen anbefalt i doseringsformer planter som inneholder vanndrivende stoff. Deres hovedoppgave - normalisering av vann-salt metabolismen i kroppen, noe som fører til eliminering av ødem dannet.

De mest effektive planter som ofte leger foreskrive til primærbehandling som et supplement ødem av varierende kompleksitet er:

- Kamille;
- tyttebær løv;
- Bearberry;
- Sikori;
- Centaury;
- Wormwood;
- Cloudberry;
- Kjøpmann;
- Einer;
- Horsetail.

Selvfølgelig, er behandling av vanndrivende urter et godt resultat, men pasienten som har besluttet å behandle ødem bruke denne medisinske råvarer, spesielt, skal ha full informasjon om hvilke urter kan tas og hvor mye, og hvis bruk er ikke tillatt. Formål urt enslige medikamentell behandling er sjelden. Dette tyder på at før du begynner å bruke dem, må du oppsøke lege.
En av de viktigste forutsetningene for behandling av ødem på denne måten er nøyaktig dosering brukes infusjoner eller decoctions. Også drikker vanndrivende urtemedisin helst 17 timer, fordi etter en tid har kommet og effekten det ikke vil la deg slappe av om kvelden.
Når det gjelder dose, bør de være minimal og gi behandling ikke alltid bedre, og kurs. Dette skyldes det faktum at virkningen av slike elementer som legemidler, fører langvarig bruk til å blokkere enkelte mekanismer i kroppen, forsinke væsken, og i retur - innbefatter andre. Som et resultat, kan legemet være vanedannende, og vanndrivende stoffet vil ikke være så effektiv.
Dessuten kan man avbryte behandling vanndrivende urter ødem for ikke å forverre symptomene og ikke resulterer i mer alvorlige konsekvenser. I tillegg kan du ikke ignorere tester foreskrevet av en lege under behandling, siden det gjør det mulig å kontrollere elektrolytt metabolisme.

Indikasjoner for behandling av vanndrivende urter


Vanligvis vanndrivende urter oppnevnt i saken når en medisin behandling ikke fører til synlige resultater eller når du svak, men vanlig vanndrivende effekt. I utgangspunktet er dette:

- UTI (f.eks pyelonefritt eller blærekatarr). Bruk planter kan være akutt stadium av sykdommen, men ikke før det tidspunkt ledsages av en normalisering av symptomer, tid for utvinning eller kroniske natur av sykdommen, så vel som forebyggende tiltak for å ta nytt tilbakefall.
- Kronisk glomerulonefritt på scenen for utvinning.
- Kronisk hjertesvikt II-III scenen, men bare på betingelse av at pasienten unntatt ødem og dyspné ingen alvorlige komplikasjoner som forstyrrelser i hjerterytmen.
- Flyttet urolithiasis etter operasjonen, for å hindre ny forekomst av nyrestein.
- Mat rus menneskelig forgiftning av giftige stoffer. Teknikk vanndrivende urter gir et enkelt kurs for en fullstendig tilbaketrekking av giftstoffer fra kroppen.


Bruk av urter hjemme

Dersom hevelsen skjedde under graviditet eller som et resultat av allergi, kan du bruke folks behandlingsmetoder. Vel å trekke væske vanndrivende infusjon persille frukt hage. Å forberede den, trenger du en spiseskje fersk hakket persille pre brygge to kopper kokt vann bare litt og la det brygge. Deretter infusjonen bør være kjølig i løpet av dagen og ta en spiseskje.
Med spiseskjeer tørkede blader av bearberry vanlig kopp kokende vann og kan også forberede et vanndrivende. Blandingen bør la ca to timer, og deretter drikke en spiseskje hver 3-4 time. På samme måte forbereder infusjon av mais arr, kan du bare drikke med naturlig honning. Dette stoffet er svært effektivt og ødem av hjerte opprinnelse.
Infusjon av Mjødurt har en sterk vanndrivende hevelse av varierende kompleksitet. Å forberede den trenger 2 ss tørkede urter å brygge to kopper varmt vann og kok på svak varme i 5 minutter. Deretter la til å sette en 5-2 timer. Drikke avkjølt infusjon nødvendig i 70 ml flere ganger om dagen.
Pauline kombinert med agave bladene blir ofte brukt for å bli kvitt hevelsen. For å fremstille stoffet bør teskje av blandingen av disse plantene (1: 1) helle en kopp kokende vann. Drikk 50 ml i løpet av dagen.
Infusjon av kjerringrokk forberede for denne oppskriften: hogge gresset for å få en spiseskje forberedt rå brygg 500 ml kokende vann i tre timer, deretter renne godt og avkjøl til romtemperatur. Det bør ta 3 spiseskjeer til seks ganger om dagen.
Når ødem hjelp avkok av bladene molte. 30 gram blader bør kokes i 500 ml vann og ta 10 minutter hver 2 timer teskje.
Kontraindikasjon

Siden planter diuretika har en sterk effekt hevelse og regnes som en seriøs gruppe av legemidler i folkemedisinen, er det under hvilke forhold de får kontraindisert:

- Forstyrrelser i elektrolytt.Fordi disse urtene er i stand til å skille ut kalium, er deres bruk kontraindisert i pasienter med et lavt innhold av stoffet i blodet.
- Urolithiasis. Selv om sykdommen og passer inn under kategorien av urte diuretisk behandling, i noen tilfeller, ved bruk av dem observert i motsatt retning, som truer med bruk av nyrekolikk og bevegelse av stenene.
- BPH. Menn som lider av denne sykdommen for å hindre akutt urinretensjon bør ikke drikke urtete eller infusjoner.
Også ikke bruke diuretika planter til de som har idiosynkrasier komponenter av urter, og barna, i alderen mindre enn seks år.  
Grass AllergiAllergi - er ikke noe annet enn en overfølsomhet av menneskekroppen til et stoff som manifesterer urticaria, hudutslett, kløe, irritasjon av slimhinnene i nese og øyne, og i alvorlige tilfeller, hoste og luftveisødem. Allergi kan forårsake en rekke stoffer, kan det oppstå i alle aldre.
For å finne ut hva du er allergisk nok til å passere allergitester ved å besøke en allergolog lege. Han får tildelt til en spesiell behandling i form av tabletter og dråper av immunmodulerende terapi eller innføring av en liten mengde av allergen intramuskulært. Men kan ingen allergolog ikke gi sikkerhet for at en bestemt agent vil hjelpe deg. Derfor, med tillatelse fra behandlende lege, kan du ty til bruk av folk rettsmidler for allergier.
Sårheling planter
Det er mange urter, eksperimentere for noen tid (alltid under medisinsk tilsyn), har du sannsynligvis vil være i stand til å velge hva som er riktig for deg.
Apotek tusenfryd. Med kamille bad og lotions gjøre. For å forberede infusjon, hell kamille blomster (tre spiseskjeer) med kokende vann, og rør til tilstanden til slurry. Den resulterende slurry bør sette på en ren klut og deretter bruke til området av stimulering.
Ta tusenfryd allergi kan og innover. For å gjøre dette, en spiseskje inflorescences helle en kopp kokende vann og deretter tilført for tjue minutter, en halv time. Akseptert infusjon av en spiseskje to ganger eller fire ganger om dagen.
Lakris. Aksepterte det ikke som gresset, men som ammonium salt, som er hentet fra røttene. Dette kalles salt hlytseramom. Aksepterte det på 0, 05 gram tre ganger om dagen for kort tid før du spiser. Bruk den må være i allergisk irritasjon og eksem hud innen to måneder. Hvis du er bekymret for allergisk bronkitt, deretter brukt den elixir av Glycyrrhiza glabra tjuefem dråper tre ganger om dagen. Eliksir fremstilles som følger: Femten gram lakrisrot avkok avlet to hundre milliliter vann.
Herd. Hjelper til å takle allergi og besetninger. Men, for å føle effekten av det, drikker den frisk infusjon ta flere år. Brygge det er ganske enkelt - det te, og det er brukt i stedet for te eller kaffe. Drikken er brygget i tjue minutter når væsken får en gyllen nyanse, mener at drikken er klar. Hvis væske har blitt skyet eller ervervet grønn, ta en drink ikke. Legg merke til at for behandling av allergi er kun egnet frisk tilførsel av storfe. Bryketyrovannoe råmateriale ikke er egnet for behandling, bedre samle en rekke av sine egne, tørking av dette i skyggen.
Red Cranberry. Et annet effektivt middel for allergi - årlig tilførsel av røde Viburnum skudd. Fotograferer hogge fint, tatt en spiseskje og helte et glass med kokende vann. Blandingen bør settes i et vannbad og koke for en fjerdedel av en time, så fjern fra varmen og la stå i ca en time. Ta to måter: en tredje kopp tre ganger og en halv kopp to ganger om dagen. Løpet av behandlingen - to eller tre dager.
Andemat. Det regnes som en av de mest effektive produkter mot allergier. Bruk for behandling kan være så liten andemat pulver og skjær av det. For å forberede et skjær, er det nødvendig å ta en teskje vasket planter, fyll den femti gram vodka, insisterer innen sju dager, avløp og deretter presse. Akseptert skjær femten eller tjue dråper oppløst i en kvart kopp vann tre ganger om dagen.
Pulveret er forberedt veldig enkelt - bare tørr Duckweed freses i en kaffekvern. Deretter pulver blandet med honning i to, og fremstilt fra en blanding av liten diameter kuler. Aksepter trenger en ball tre ganger om dagen.
Kontraindikasjoner mot bruk av urter for allergier

Husk alt - plante allergi er ikke for alle, risikerer forverring deres tilstand er svært store.
Først, kan plantene har motvirke medisinene du tar allergi. For det andre kan de forverre allergisk reaksjon eller forårsaker fremkomsten av nye allergier.
Alltid konsultere med legen din!
Яндекс.Метрика