Vannmelon honningFlavored vannmelon juice med honning kokte moden og saftig vannmelon. Slik godbit med stripete bær først gjort hundre år siden i Sentral-Asia og deretter ringte hans nardek. Over tid, honning meloner var Donkosakker og lage mat hele bashtannyky fordi det bidro til å holde avling neste år. I dag vannmelon honning produsert i mange land, så det er ikke bare solid og deilig, men også utrolig nyttig!
Fordelene med vannmelon honning
Et karakteristisk trekk ved vannmelon honning anses at hans kokk uten sukker. Tykk sirup tykk masse og juice bær er i ferd med matlaging over åpen ild. Det er derfor kalori vannmelon litt honning (110 kalorier per 100 g), selv om det er nesten 60% sukker. Også på grunn av dette nå honning er en fantastisk dessert for dem som lider av allergi mot bie-produkter.
I vannmelon honning er det mange næringsstoffer. For eksempel har det vitamin C, E, PP og C, jern, pektin, veto-karoten, fosfor, kalsium, kalium, magnesium og folsyre.Disse makro - mikronæringsstoffer, og gjør denne type av honning i behandling av:
bronkitt;
laryngitt;
forkjølelse;
sykdommer i det kardiovaskulære systemet,
aterosklerose.

I tillegg gjenoppretter vannmelon nardek magen, øker hemoglobin i blodet, gunstige effekter på funksjon av nyrene og leveren, bidrar til å eliminere tuberkulose og styrker immunforsvaret. Dette produktet er uunnværlig for mat i nærvær av kreft. Nardek kan spise små mengder selv hos pasienter med diabetes.

Hvordan å lage mat vannmelon honning

Til nardek vannmelon, den første tingen å plukke bær rett. For bruk bare moden honning og modne vannmeloner, og de kan være substandard - skjev, liten, nadtresnutыmy. De bør være godt vasket, kuttet i flere biter og en spiseskje vыskresty alt kjød.
Kjøttet av denne frukten for stripete vannmelon honning bør gni gjennom en sil. For å gjøre dette, først male den i noen kapasitet gaffelarmene Tolkuchka eller gjennom en kjøttkvern og deretter fått mange "glipp" gjennom en fin sil. Deretter knust vannmelon belastning i gasbind, som tidligere satt i to lag. Pass på å bruke 5-6 Arbuzov, som de uvarytsya sterkt juice, og, selvfølgelig, velge alle bein.
Til vannmelon juice var nardekom, er det nødvendig å helle i pannen og legg det på bålet og varme så lenge overflaten ser skum. Det må fjernes. Når saften er avkjølt litt, bør det igjen press gjennom cheesecloth, helles i en kasserolle og kok over svak varme, stadig omrøring. Innhold kapasitet må reduseres med 8 ganger i forhold til det opprinnelige volum. Alt! Honning er klar.
De som tviler på at kokt bort det nødvendige antall vannmelon juice, kan du sjekke beredskap nardek. For å gjøre dette, helle en dråpe søt tyktflytende masse på den kalde porselenstallerken. Drop form oppbevaring, ikke spre? Du kan slå av varmen og avkjølt honning han definitivt klar.
Vannmelon nardek grunn ut mørk rød, brun skygge, tekstur være en veldig tykk krem ​​og har en rik aroma. Hvis du har brukt for sin forberedelse er ikke helt modne bær, mest av alt, er mer blek fargen.
Til vannmelon honning ble lagret i lang tid etter sin forberedelse bør helle i tørre krukker som tidligere ble sterilisert og steriliserte hermetisk tette konvensjonell eller skrukorker. I tillegg kan bankene stramme enkel pergament papir, bandt den med hyssing vel, så vel vannmelon nardek tåler lagring og sjelden gå dårlig hvis å holde den kald i romtemperatur, slik at den ikke faller inn i sterkt sollys.
Hvordan spise vannmelon honning
I dag er bruk av honning vannmelon vidt. I utgangspunktet er dette produktet ofte brukt som en duftende dessert, servert med te eller andre varme drikker i stedet for syltetøy eller marmelade. Utmerket nardek kombinert med baking, kan de helle pannekaker, donuts, muffins, gryteretter, og spise den med en skive ferskt brød. Tykk og deilig vannmelon honning kan brukes som en fylling vatrushok bakervarer, paier, kaker, kjeks. På grunnlag av oppnådd utmerket kandiserte frukter.
I matlaging nardek lagt i stedet for honning deigen, som deretter brukes til baking desserter. Også god pidsolodzhuye vannmelon honning te, baby frokostblanding og ost.
Du kan bruke honning vannmelon for å slukke tørsten. For dette formål, nardeka 20 g røre i 200 ml vann og drikke i stedet for rent vann. Når vannmelon honning brukes som et forebyggende tiltak og behandling av leversykdom, må du legge til kjøttkraft havre, men tradisjonelle metoder i behandling av sykdommer i nyrer og fordøyelseskanalen Dette produktet ble lagt til urtete.
Du ønsker å tilbringe forebygging av hjerte- og karsykdommer? Deretter legger honning vannmelon i kjøttkraft hofter. Men de som bruker en utdatert nardeka kurer hoste, det skal blandes med eple cider eddik, løk juice.
Det er ikke tilrådelig å spise vannmelon honning for fedme. Bør behandles med forsiktighet til bruk i diabetes (helst kun etter avtale legen din).  
Hvordan brygge havre
 For å forstå hvordan brygge havre, må du forstå, hvorfor det og hva du kan forvente som et resultat, hvorfor insisterer brygge eller hvorfor korn i stedet for havregryn, bønner at en slik verdifull og viktig. Havre som ris, andre kornsorter er mye mer nyttig når den minst behandles.
 Den viktigste verdien av havre - avenantramydы ikke lenger funnet i ett produkt. Avenantramydы motstå inflammatoriske prosesser på molekylært nivå som beskytter hjertet og blodårene. Avenantramydы være en kraftig antioksidant som beskytter organene i fordøyelsen og rense leveren fra giftstoffer.
 For å få alle de næringsstoffene korn, ikke sette koker over 30 minutter. Høye temperaturer, faktisk, havre er ikke forferdelig. Bruk kjøttkraft kan være som et vanndrivende som beskyttelse for leddene, mage, blodårer, lever, galleblære, bukspyttkjertel, selv som et kosmetisk produkt, forbedrer tilstanden til negler, hud og hår.
 Behandling av leveren ved hjelp av et avkok av havre
 Oats nyttig for alle systemer, men mest merkbar effekt er behandling og gjenvinning av bukspyttkjertelen og leveren, gjenkjenner det enda konvensjonell medisin. Lever alene bringe alle giftstoffer har ikke tid, særlig gitt faktor underernæring eller predisposisjon for fedme. Infusjoner og decoctions av havre, som klarer å få det mest nyttige, hjelpe miste vekt, ikke tillate utviklingen av fedme og bare oppdatere leveren, hjelpe dem bruke sine egne ressurser. Som du vet, har leveren stort potensial for selvfornyelse, og avenantramydы av havre bidra til å gjennomføre uten bruk av legemidler.
 Brew havre for behandling av leversykdommer på flere måter. Den mest lat tilnærmingen er dette: i en kjele hell 2 liter vann og korsrygg sølvskje. Når vannet koker, hell en skje ut og 200 g rå havre. Gi suppen koke på svak varme i 15-20 minutter, og slå ut og gi det brygge for noen timer. Buljong belastning og drikke 300-400 ml en halv time før måltider. Løpet av behandlingen - to uker.
 Den mest arbeidskrevende, men den mest effektive måten å brygging havre vurderes i ovnen. Korn av havre, lag, et glass, hell tre liter rent vann og sett i ovnen i 25 timer. Videre er det viktig at innholdet ikke kokende, nemlig "smeltet". Allerede forberedt og avkjølt buljong filtrert og tatt to ganger om dagen for 150 -180 gram.
 Du kan brygge havregryn?
 Det antas at behandling og rensing leveren bare egnet korn havre, men oppskrifter er basert på flakene, er også god. Det er viktig at frokostblandinger var de som trenger å lage mat. Fastfood forberedelse ikke egnet.
 De som hjalp følger infusjon aldri enig med regelen om at bare egnet korn: Seks skjeer (Slide) flak helles i pannen, hell kokende vann i 15 minutter på lav varme slitne. Deretter lar blandingen avkjøles, filtreres omhyggelig. Drikk havremel "gelé" tre ganger om dagen, kan være fire.
 Hvordan å brygge en termos havre?
 Riktig brygget havre i en termos og en smekk som ikke er underlagt kokende buljong, ikke gjøre det verre. Bare korn selv - alltid rå, bakken i en kaffekvern. Antall korn er beregnet basert på mengden termos. Så per liter kokende vann en spiseskje med bønner. Suppen er klar når den er helt avkjølt. Ta den resulterende "gelé" 3-4 ganger i løpet av dagen (ideelt minst 500 gram per dag), må litt tid før et måltid, snarere enn på en full mage.
 Uansett hvilken oppskrift du bruker, trenger gjenstår etter matlaging havre ikke kaste bort. Du kan helle melk, tilsett frukt, kan være søtet med honning, får du en svært nyttig og deilig frokost eller lunsj.  
Hvilke matvarer inneholder karbohydrater?
 En av de viktigste kildene til energi for kroppen er karbohydrater. Muligheten av karbohydrater for å være meget effektive energikilden er grunnlaget for deres evne til å opprettholde proteinet i kroppen. Omtrent 60% av kaloriene i den daglige kosten avledet av mannen, de er.
 Konstant forsyne kroppen med karbohydrater - garantien for helse. Men bruk av for mange karbohydrater fører til fedme. De mest vanlige karbohydrater er monosakkarider (glukose, galaktose, mannose og fruktose) og disakkarider (sukker, maltose, laktose og laktulose). For å opprettholde den nødvendige balanse mellom næringsstoffer i kroppen, er det nødvendig å vite hvilke matvarer inneholder karbohydrater.
 Et karbohydrat rik animalsk mat - brød, pasta, frokostblandinger. En betydelig mengde av karbohydrater i visse matvarer gjør raffinerte karbohydrater. Sukker - en ren karbohydrat. Det bør ikke bli misbrukt, selv om nyere studier, er det ikke årsaken til slike sykdommer som diabetes. Noen varianter av honning karbohydratinnholdet er ca 80%. Dette bidrar til det høye innholdet av fruktose i produktet.
 Kaker, kaker, iskrem og godteri - en uuttømmelig kilde til karbohydrater som må håndteres med forsiktighet på grunn av det høye sukkerinnholdet og det faktum at disse produktene bidra til forsinkelsen i kroppen av kolesterol. Mest nyttig for en person i alle aldre ulike måltider. I potetmel inneholder stivelse, et av de største kilder til karbohydrater. Derfor må de være tilstede i kosten.
 Den såkalte kostfiber (cellulose, pektin og cellulose) er også rik på karbohydrater. De finnes i noen frukter og grønnsaker. Disse produktene hjelper til å opprettholde syre-base balansen i magen, de er veldig hjelpsomme på alle rimelig måte. Husk at en stor mengde fiber ikke er fordøyd. Ikke bare inneholder karbohydrater (5-10 g) i kål, squash, squash, plommer, aprikoser, appelsiner, mandariner og blåbær. En liten mengde karbohydrater (glykogen) som finnes i animalske produkter. Med slike matvarer er de viktigste rovdyr karbohydrater. Dessuten er en liten mengde av karbohydrater i meieriprodukter.
 Det er såkalte nyttige karbohydrater og dårlig. Først finnes i frukt, bær, grønnsaker, melk og spiret korn. Andre - i godterier, sukker og melprodukter (unntatt brød med kli). Karbohydrater - er ikke bare en kilde til energi for kroppen vår. De sikrer den normale funksjon av leveren, lagres i kroppen, og proteiner som er involvert i metabolismen av fett.
 Det anbefales å spise bare nyttige naturlige produkter. Riktig balansert ernæring nødvendig av det menneskelige legeme. Hvis det er et overskudd av et stoff, dette betyr ikke at alt er i orden, og kroppen vil bruke dem for fremtidig bruk. For å opprettholde balansen nødvendig ikke bare for å spise, men å leve en sunn livsstil. Regelmessig trening vil hjelpe kroppen til å takle mange sykdommer.  
Яндекс.Метрика