Vakker dame til mye klar til å gå til alltid se vakker og godt vedlikeholdt, for dette formålet skjønnhetsindustrien sterkt og jevnt jobbet i flere år, oppfinne nye og forbedrede verktøy for egenomsorg.
 Selv noen 100 år siden, kosmetikk, uansett rasplыvalas i regnet og ikke smeltet fra den varme solen, så det eksisterte i science fiction-historier, men i dag er en absolutt realitet fasiliteter som lenge har blitt brukt av tusenvis av kvinner.
Vanntett kosmetikk: fordeler og ulemper

 Nå kan du enkelt holde makeup av havet, mens stille basking i sitt rolige vann, gå i regn og snø, som en romantisk film og ikke engang tenke på hvordan du ser ut i øyeblikket, fordi de vanntette kosmetikk trygt tåle slike tester.
 Men er det lett? Sant eller myter alle disse ryktene som innhyllet lignende produkter, fordi de fleste skeptikere sier at ingenting skjer for en grunn, og hver pluss det er et slikt mirakel bare store og tunge ulempe.
 Dagens vanntette kosmetikk - dette betyr som er tilgjengelige for hver kvinne, men er fristet til sine lovende egenskaper? Så la oss prøve å forstå dette komplekse problemet og gjøre sine egne konklusjoner, og dette vil starte med historien om sin forekomst på territoriet til skjønnhet-sfæren.
Vanntett kosmetikk: fordeler og ulemper

 Det er kjent at det første produktet, som begynte sitt trekk som vannfast mascara makeup er enkel. Hennes oppfinnelse så langt ikke kan dele to berømte guru Elizabeth Arden og Helena Rubinstein.
 Ifølge den første legenden Elizabeth spantelychylasya på etablering av vannfast mascara under sin egen reklamekampanje neste kosmetisk produkt når modellen under alle preparerte tårer roztiksya makeup.
 Ifølge en annen legende, var noe sånt opprettet tilbake i 1938 for teatertruppen av vann, men, si, den første funker den mest vellykkede siden deres sammensetning var full av terpentin. Ikke bare det, han hadde en veldig dårlig lukt, det også sterkt irritert slimhinne i øyet forårsaket allergier og andre sykdommer i øyet, noe som selvfølgelig skuffet kunder først.
 Det var bare i 60-årene Yulia Tymoshenko blokk kjent guru Max Factor vannfast mascara foreslåtte verden formel som radikalt forskjellig fra tidligere, mindre aggressiv inneholdt komponenter og maksimere trygg for ansiktet og øynene.

 Hva er i et vanntette produkter?


 I følger blekket begynte å dukke opp mer motstandsdyktig agn skjønnhet verden - tonal foundation, rouge, leppestift, øyenskygge og liner, totalt sett, er hun i full handlefrihet selv i pøsende regn.
 Dessuten, hva virkelig behager sammenlignet med sine forgjengere, moderne vanntette produkter har en mykere sammensetning, ofte det enda inneholder næringsstoffer og SPF-filtre som gir næring og beskytter huden mot sol eksponering.
Vanntett kosmetikk: fordeler og ulemper

 I denne delen består vanligvis fuktighet komponenter, slik som silikonoljer, syntetiske hår eller polymer-komplekser, som gir den ønskede effekt.
 Vannfast sminke vil avhenge av hvor stor prosentandel av silikon, hvis tilstedeværelse er vanligvis fryktelig skremt mange forbrukere. Det er gjennom denne komponenten ble født og myter som hevder at dette bidrar til tilstopping kosmetikk nå, slik at huden ikke puste, og det kan danne en rekke betennelse og kviser. Faktisk er det ikke slik.
 Selv 25% av kosmetikk som inneholder silikon maksimum er ikke i stand til å hindre flyten av oksygen, men hvis du fortsatt tror at det er bedre å være sikker så kan du kjøpe midler der det er elementer av end-membran (som bestemmes av flertallet av silikoner) på slutten av listen eller , i ekstreme tilfeller, i midten av listen.
 Faktisk ingen av de sakkyndige kom ikke tilbake tungen hevdet at silikoner kan gi oss noe nyttig for kroppen, ernære de cellene og ikke bære noen helsemessig funksjon, og derfor vanskelig å tillegge til den virkelige verdien av disse eiendelene.
Vanntett kosmetikk: fordeler og ulemper

 På den annen side, har de ikke trenger dypt inn i huden, og er bare overfladisk. På grunn av dem ga en jevn fordeling av pigment, noe som resulterer i en jevn, flat og vakre bilder på ansiktet ditt, så du vil ikke slette bare ett slag.
 Listen over kosmetiske feil slik noen ganger lagt tilstedeværelse av slike ingredienser som tymerozol eller quecksiber, rett og slett, kvikksølvforbindelser. Mest faller inn under forbudet mascara fordi det virket som den enkleste måten å møte dem.
 Men hvordan å overbevise ekspertene i feltet, de er der i slike spormengder som slett ikke er i stand til å hope seg opp i kroppen, og dessuten føre til noen skade. Deres primære forstand - fungere som konserveringsmidler enn de faktisk gjør.
 Det er også viktig å vite at innenfor denne kosmetikk er ingen oljer, noe som betyr at den kan pidsushuvaty huden, som ikke er meget behagelig for eiere av tørr hud.

 Hvordan søke vanntett midler?


 For ikke å skade sine medreisende sminke trenger å vite hvordan du bruker den riktig, det vil si som du påføre og fjerne makeup. Hvis du er eieren av normal hud, deretter før påføring av vanntette kosmetikk ikke trenger å bruke en krem ​​foundation eller rik krem-omsorg.
 Ellers kan alle dine anstrengelser raskt lekke i solen som vannfast sminke "redd" av oljer og fett. Eiere tørr hud før du påfører sminke må nødvendigvis pre-fukte det, ellers kan det være ubehagelig og innstramming sensasjon. Vanligvis er damene med denne type hud bedre ikke å bli involvert i slike fond som det akselererer sin aldring.
Vanntett kosmetikk: fordeler og ulemper

 Ladies fett hudtype må også være forsiktig, fordi på overflaten vanntette kosmetikk holdt svært stramt. Derfor må en person først renses og behandles med en spesiell krem ​​som styrer sekresjon av talgkjertlene.
 Husk at vanlig makeup remover lotion ikke vil hjelpe deg, så du trenger å lete etter hjelp der etiketten er merket "for å fjerne vannfast sminke." Skyt det må nødvendigvis hver dag før du går til sengs eller umiddelbart etter hendelsen, for ikke å provosere utseendet på betennelse og acne. Fjerne bedre fukte huden nærende krem ​​eller melk.
Metoder Shiatsu massasje Eye: Healing Touch
 Utmerket visjon - en drøm av alle, men, dessverre, et heleid visjon bare 10% av mennesker i verden. Andre lider av nærsynthet eller langsynthet. Selvfølgelig mange avvik fra absolutte preg av utmerket ikke et problem som mindre avvik ikke forstyrre livet.
 For de som har problemer seeing, har lenge blitt oppfunnet briller og linser. I dette tilfellet øynene bør alltid ta vare for ikke å forverre unormale, ikke provosere til utvikling av sykdom. Det er mange måter å støtte moderne synsskarphet, men flere og flere mennesker er å snu til kunnskap om fortiden, i særdeleshet, har kommet i vår tid fra Østen. En av disse årene med praksis, fortsatt fordelen er shiatsu massasje.

 Shiatsu: en åpenbar fordel for øynene


 Gunstige effektene av Shiatsu metoden er ikke avhørt. Men hvis forfatteren mente at denne teknikken appellerer til naturlige instinkter og selvhelbredelse, oppvåkning reservestyrker mann, forklarer moderne medisin effekten i form av vitenskap. Når du klikker på de tilsvarende punktene rundt øynene vises en stimulerende effekt på blod og lymfeårer.
Metoder Shiatsu massasje Eye: Healing Touch
 Som et resultat forbedrer metabolismen, spasme, og som et resultat, eliminerer hodepine og smerter i øynene. Det bør bemerkes at denne effekten og la grunnlaget for utviklingen av kunstig Eye. Behagelig massasje stimulere akupunkturpunkter, og bringer avslapping og helbredende effekt.
 I den helbredende effekten av massasje tilgjengelig og kosmetisk effekt ved hjelp av teknikker Shiatsu massasje i området rundt øynene. Ved å eliminere stagnasjon manifestert foryngende massasje effekt - utjevning rynker forsvinne "kråketær" og strammet ansiktshuden. Selv øynene blir uttrykksfulle og glans.
 Ifølge teorien om Shiatsu, Eye er 10 punkter, ved hjelp av massasje som ikke bare kan gjenopprette synsskarphet, men også, for eksempel redusere migrene eller redusere den totale tretthet og til og med føre til normalt intraokulært trykk. Alle disse resultater oppnås uten bruk av medisinsk behandling.

 Shiatsu massasje. Oppskrifter vare på Shiatsu


 I 1912, Japan Yokuyro Namykoshy oppfunnet en ny metode for behandling ved hjelp av akupressur, shiatsu navngitt. Grunnleggende metoder - å trykke på bestemte punkter på kroppen for å aktivere dem. Som et resultat av effekten som produseres av fingre og hender massasje, begynner pasienten aktiveringsnøkkelprosesser, støtte og gjenopprette sunn organfunksjon.
 Mykhet og delikatesse shiatsu teknikker Namykoshy han lignes med "mors kjærlighet", som er i ferd med massasje vekker i mennesket er ikke noe annet enn en "kilde til liv". Å beherske teknikker for Shiatsu ikke trenger å lære gamle medisinske avhandlinger, de er intuitive. Og bare ved nivået av intuisjon og forståelse av bindingene i kroppen er helbredelse ikke bare øyet, men hele menneskekroppen.  
Яндекс.Метрика