Vekttap etter fødsel
 Hver ung jente drømmer om postpartum hvordan du raskt gjenopprette sin tidligere form
. For mange virker dette enkle, men det er ikke slik. Etter litt babe tar nesten all fritiden din, så gjør lading eller gå til gym du bare ikke har tid. Derfor kan et stort antall kvinner ikke gå ned i vekt etter fødselen, faktisk, for første gang etter fødselen, de raskt økende vekt.
 Den mest aktuelt tema for unge mødre - For å gå ned i vekt etter fødselen. Det er mange måter, men ikke alle av dem er effektive. Derfor fokusere på de mest velprøvde og enkle måter å gå ned i vekt.
 Den vanligste feilen av alle mødre - misbruk av NPT-regimet. Du må prøve rett tid. Mens et barn er å være aktiv (spilt, sengeplasser) mamma prøver alltid å være i nærheten av ham. Og så snart han sovner, mange mennesker har en tendens til å spise seg mette, mens det er ledig tid, men dette er ikke sant, og selv skadelig. I Underernæring all mat er deponert i kroppen som fett folder. Vi må prøve å spise samtidig med babyen din, men minst fire ganger, men bare i små porsjoner.
 Mange eksperter i det medisinske feltet si at mødre som ammer mer sannsynlig å slå til deres form. Mange kvinner sier de ammer, men fortsatt økende vekt. Problemet er at disse kvinnene konsumerer store mengder melkeprodukter som er fetere, tenker dermed forbedre de sin morsmelk. Dette er en misforståelse. Meieriprodukter bør brukes ikke i store mengder, og de som er flere ganger mer nyttig og rikere på vitaminer, som barnet trenger vitaminer. Mange kvinner etter fødsel vises en enorm appetitt, er dette på grunn av det faktum at ammingen tar en stor mengde av vitalitet.
 Hver dag, kan det hende at kroppen trenger kalorier til 500 mer enn før. Men vi bør ikke sitte på en diett, du kan ikke sulte i alle fall. Du må forbruke nok kalorier, ikke spise mat som inneholder en liten mengde av gunstige vitaminer, fordi maten bør være ikke bare deilig, men også nyttig. De fleste postpartum kroppen mangler elementer slik som proteiner, jern og kalsium. De må være til stede i dietten. Ulike meieriprodukter og fisk - dette er produkter som er kalsium. Jern er hovedsakelig i marine produkter, egg, lever, nøtter. Protein er nødvendig å bruke som planter og dyr.
 Ulike turer for unge mødre og deres barn er en av hovedklassene. Spesielt en times gange, brenner du store nok kalorier. Gå bedre start i morgen. Hvis du opprettholder en god tempo gange unna, vil den erstatte mye trening for vekttap.
 En av de viktigste faktorene for vekttap er en mental holdning. Mange kvinner opplever fødselsdepresjon eller plutselige endringer i humør, uten bruk av unødvendig mat ikke hovedsakelig søtsaker. Men bruk av en hvilken som helst sjokolade du fjerner stress. Det er bedre å erstatte disse søtsaker, frukt, som ikke bare kan lindre stress og forbedre humøret, men også gi nyttige vitaminer kroppen.
 Hvis du følger alle disse reglene, må du Vri kroppen fordums skjønnhet.  
Hvordan lære å heve ett øyenbryn?
 Eksterne funksjoner data hver mann av natur og livssituasjon kan festes på bildet og / eller film og holde uendret i mange år framover. I motsetning til den berømte portrett av Dorian Gray, vil de ikke bli forvrengt og for alltid forbli den samme og fast som i det øyeblikket de er kunstig fast kunstnerens pensel eller kamera lukker. Men ingen, selv de mest vakre og høy kvalitet fotografisk portrett er ikke i stand til å formidle ekte, levende menneskelig form. I motsetning til stillbilde, forvandler det stadig kjøper nye nyanser og overfører informasjon gjennom ikke-verbale ansiktsuttrykk. Har du noen gang lagt merke til hvor mye kan avvike fra hverandre mennesker lignende ansiktstrekk? Men atferd spesielle vaner, favoritt gester og typisk ansiktsuttrykk gjør dem påfallende forskjellig fra. Faktisk er dette fro unnvikende personlighet, noe som er vanskelig vychlenyty men kalt nåde, artisteri og karisma. Det ble satt pris på, og tiltrakk oppmerksomhet til alle tider, men i dag, med utviklingen av bildet - og videoteknologi tilgjengelig for alle, har kjøpt spesiell betydning. Fordi dele med verden resultatene av arbeidet hans, inkludert hans eget bilde, jeg ønsker å skille seg ut, å ha sin egen smak. Mange gå den enkle veien og etterligne fotografier kysser, søte smil eller overdrevet overraskelse. Men du kan tenke på noe annet, for eksempel lære å heve ett øyenbryn. 
 Mimikk rettigheter: utfordringer og funksjoner
 Ansiktsuttrykk, ikke bare hos mennesker, men også hos dyr - er den ytre manifestasjon av personlige aktivitet (ansikts) muskler. Naturen skapte det, absolutt ikke til våre samtidige skilte seg i bilder på sosiale nettverk, og biologiske betydningen av oppdraget. Mimikk er ment å reflektere over personens mentale tilstand, og hennes sans for humor. På en måte, selvfølgelig, ønsket om å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre - er også følelsen. Men i de fleste tilfeller er styrt av andre ansiktsuttrykk, neosoznavaemыmy, mekanismer, og ikke alltid mottagelig til grunnen lagene.
 Som et middel for non-verbal kommunikasjon og informasjonsoverføring kreves hver ansiktsuttrykk. I tilfelle tap av mobilitet av ansiktsmusklene på grunn av sykdom eller skade mann mister mye av kommunikasjon og oppfatning av andre er som en livløs dukke. Men som en del justerbar mekanisme, alle ansikts delt inn i to hovedkategorier: ufrivillige og frivillige. Den første, som kan kalles refleks er ikke avhengig av vilje og ansiktsuttrykk endrer seg når en person føler smerte, frykt, glede, uten å tenke på hvordan det ser ut på dette punktet. Vanligvis disse kortsiktig reaksjon klart manifestert i den totale utseende, form av lepper og rynker i ansiktet.
 Vilkårlig, som er bevisst, ansiktsuttrykk adlyder viljen. Så ofte brukt til å demonstrere bevisste følelser som ikke samsvarer den faktiske tilstanden til personen på den tiden. Med hjelp av skuespillere formidle innholdet i den rollen og opplevelse av den karakter, men rett og slett flinke folk manipulere andre, late og imitere den nødvendige forstand. Men personlig evne og mobilitet i alle forskjellige muskler. Ikke hver person har konstituert talent og ikke alle er i stand til å heve øyenbrynene på vilje, vrikke nesen eller ørene flytte. Den berømte regissøren Konstantin Stanislavsky generelt antatt at ansiktsuttrykk ikke kan undervise. Vi tillater oss å mildne sin autoritative og kategoriske oppmerksom på at mobiliteten av ansiktsmusklene kan trenes og utvikles gjennom spesielle øvelser.
 Hvordan lære å bevege øyenbrynene
 Normalt mimikk er i harmoni med gester, holdning, holdning, og alt dette sammen reflekterer tanker og følelser. Men alle er i stand til en viss grad til å kontrollere sine egne kropper. Noen finner sine muligheter i barndommen og lykkelig holdt klassekamerater latterlige grimaser. En annen ansiktsmusklene er underlagt mindre villige til å opprettholde ro, nøytralt ansiktsuttrykk. Men noen enkle ferdigheter du kan hvis du ønsker å kjøpe. Spesielt, for å lære å heve ett øyenbryn uavhengig av den andre, kan du prøve følgende metoder:
 1.  Roztashuytesya foran et speil i en avslappet atmosfære. Sørg for at ingen til å distrahere deg i minst 15-20 minutter. Uautorisert ikke konsentrere seg og fører til forvirring, og du er pålagt full konsentrasjon på trening.
   Gjennom innsatsen til musklene heve både øyenbryn, som du gjør når noen ønsker å uttrykke sin overraskelse. Deretter fingertuppene presse ett øyenbryn (høyre eller venstre - uansett hvordan vil), og senk den ned til sin vanlige plass. Denne andre forsøk på å holde et øyenbryn hevet posisjon.
   Kanskje det vil komme på deg fra første gang og vil ta flere forsøk. Men før eller senere, musklene slappe av og tillate deg å holde opp ett øyenbryn høyere og andre lavere ned med fingrene. Når det skjer, hvordan du skal plassere og føler en følelse av hver enkelt muskel. Du må huske at det skal være i stand til å spille igjen.
   Noen mennesker bare handle i motsatt rekkefølge, holder ett øyenbryn hånd, løft den andre kraften i ansiktsmusklene. Det avhenger av egenskapene til den strukturen og utvikling av ansiktsmusklene. Bare prøve det begge veier, og velge en som passer for deg selv.
   Når han etter noen få treningsøkter med hjelp av hender du fullt ut vil lære hvilke muskler er involvert og hvordan mekanismen for å heve øyenbrynene, prøve å gjenta trikset uten å bruke fingrene.
   Øv så lenge til du kommer til ønsket resultat. Dette kan skje svært raskt, og kan ta uker med hard trening. Det viktigste - å øve regelmessig hver dag, og helst to ganger om dagen i 15-20 minutter. På denne tiden, ikke bare lære gjør du kroppen din, men også musklene blir vant til den nye aktiviteten, gradvis tilpasse seg den.
   Bruk utspekulert, oppfant den samme som du må lære å bevege øyenbrynene. For å gjøre dette, bruker fingrene i stedet for en bred stripe av teip, som engasjerer med ett øyenbryn. Bare husk å fjerne det fra person etter trening.
   De fleste lærer å heve et øyenbryn på den ene siden, og til slutt mestre denne ferdigheten, men kan ikke gjenta det på den andre øyenbryn. Å vite dette, kan du bare trene både øyenbryn eller vekselvis, "vыdressyrovav" en, ta to.
   Når øyenbrynene vil lett klatre laget ditt prøve å oppnå aerobatics vilkårlige ansiktsuttrykk og lære å øyenbrynene "bølge": heve og senke dem i sving. Men hvis du søker på Jim Carrey komedie laurbær, kan du la dette trikset en profesjonell komiker.
   Enkelt sagt, lære å kontrollere kroppen sin - en interessant og ikke veldig komplisert øvelse. Spesielt fordi det er ikke tilfeldig hjertestans, som i yoga, eller til og med av pusten. Lær hvordan å heve ett øyenbryn råd til alle synes det formålet. Men det bør være klar for konsekvensene det medfører aktive ansiktsuttrykk. Hyppig bevegelse av bryn, fører panne nahmuryuvannya til dannelsen av rynker på huden. Så uttrykksfulle ansiktsuttrykk like bra. Og, ironisk nok, det er mange mennesker som heller ønsker å kvitte seg med vaner perk øyenbryn og panne rynke. Husk dette og holde seg, uansett humør, følelser og ansiktsuttrykk.  
Яндекс.Метрика