Til dags dato, er den beste og mest effektive måten å gå ned i vekt for å mestre den spesielle pusteteknikk. Forfatteren av denne teknikken er den amerikanske Greer Childers. Forfølge sin egen metode, hun var i stand til å endre størrelsen på 56 44.


Vekttap via respirasjon Hva er effekten av programmet er basert? Faktum er at når pusten i et par sekunder i blodet øker mengden av karbondioksid. Dette arteriene utvider seg, og kroppens celler er forberedt mye mer effektivt absorbere oksygen. Det var under innflytelse av oksygen brenner kroppsfett. I tillegg vil de dypere celler av oksygenmetning bidra til å øke vitaliteten i kroppen og forbedre den generelle helsen.

 Mer intens pusting bidrar til å styrke magemusklene. Dette massert abdominal organer, som etablerer tarmer. Fordi prosessen med luft øvelser klasser organisme må takle mer oksygen enn vanlig, blir slags trening og kardiovaskulære systemet. Pusteøvelser hjelpe tømme lungene, under påvirkning av oksygen huden er frisk og smidig. I tillegg overflødig oksygen tar ønske om å røyke.

 Så fortsetter vi å studere pusteteknikker.

 •  Stå rett, bredde føttene skulder fra hverandre. Det hender hvile på knærne litt bøyd, lener hele kroppen litt fremover. Fra stillingen av legemet - som en person som er klar til å sette seg ned på en stol.


 •  Først puster ut all luften fra lungene. Det bør være som for å presse ut all luft å slippe. Munnen med avrundede lepper er satt litt fremover.


 •  Nå gjør en skarp pust gjennom nesen. Inspirasjon bør være så rask og dyp Tegn med en kraftig støvsuger. Sliter Trekk så mye som mulig i luften. Hvis alt er gjort riktig, bør du gi en karakteristisk lyd. Hva høyere den er, jo bedre.


 •  Fylte luften seg på toppen? Å begrense? Stoppe. Hold pusten i noen sekunder.


 •  Nå puster luft gjennom munnen på vidt gap. Men gjør dette ved å skyve luft fra lungene musklene i mellomgulvet. Gjør det raskt og kraftig, skyve all luften uten et spor. Dette strammer magen til membranen, hvis det er dannet et vakuum. Alle indre organer er trukket under ribbeina. Hvis du er langt borte plystrende lyd som om luften ut av piercing baller, da alt gikk riktig.


 •  Hold pusten. Begrepet "Belly bekymringer ryggrad" - dette handler om oss. Vi anser seg sakte til ti.


 •  Vi kan endelig ta en pust. Luften han bryter seg inn i lungene. Du kunne ikke hjelpe å lage en lyd som et hulk.


 • Vekttap via respirasjon


   Dersom det i løpet av disse øvelsene du føler deg svimmel, ikke bekymre deg. Dette betyr at din muskler, hjerte og hjerne økte mengder av oksygen, noe som er bra. Utfør disse pusteøvelser hver morgen mens du bør ikke spise mer. I dette tilfellet, åpne vinduene og la frisk luft fylle rommet ditt og lungene dine. Det er bedre å gjenta den komplekse igjen i kveld, men bare på tom mage.

   Og, selvfølgelig, prøver å gå ned i vekt, må du normalisere kostholdet ditt. Mesteparten av kostholdet bør være grønnsaker, frukt og urter. Hvis kjøttet - er det bedre at det var kylling, kanin, ung okse. Administreres i dietten til fisk.

   Kombinasjonen av riktig kosthold og pusteøvelser vil lede deg til den fantastiske resultater uten knallhard trening og strenge dietter. Innen to uker vil du se i speilet sitt perfekt refleksjon.


   Hver jente drømmer om en flat mage. For en flat mage - er ikke bare en vakker kropp, men perfekt utviklede muskler som gjør midjen tynnere lår - slank og figur - strammet. Mange jenter magen synes mye eller ikke har en vakker form.


  Hvordan gjøre magen flat hjemme   Dette skyldes ikke bare til fedme. Hvis musklene er svake, betyr dette å ha hengende magen. Selv sterke muskler for å se om magen er fett. Selvfølgelig, hvis du kommer ned fett masse kraft, men å spise hvis du kan få et raskere resultat.

   Ernæringseksperter sier at du trenger å spise regelmessig og balansert. Til bedre kropps perevaryuvav mat, må du ta små porsjoner, men oftere. På dagen er det lurt å drikke omtrent to liter vann. Spis mat rik på fiber.

   Vet du hvorfor noen spiser mye, men får ikke fett? Hemmeligheten bak en god forbrenning. Det er derfor det anbefales å tygge maten grundig.

   Utelukke fra diett matvarer som inneholder mye sukker, smakstilsetninger, fargestoffer, produkter laget pasta og hvitt brød. Det er viktig å spise grønnsaker, urter, frukt og bær, men ikke etter et måltid. Derfor kan de forårsake dannelse av gasser. Unngå kullsyresukkerholdige drikker. Det er bedre å erstatte dem med urtete, fordi det fjerner giftstoffer fra kroppen og forbedrer fordøyelsen. Med kjøtt delikatesser tillatt fisk kjøtt og fjærfe dampet eller kokt. I fete meieriprodukter bør ikke overstige 2%.

   I skikkelig sunt kosthold må tas opp fysisk aktivitet. Siden det er trening en av de mest effektive faktorer bidrar til vekttap. Dietter eller faste dager noen ganger nyttige, men de brenner en tilstrekkelig mengde fettstoffer utdanning.


  Hvordan gjøre magen flat hjemme   For som ville ha gått buk fett, må du engasjere hele kroppen på en gang. Dette er lettere kardiotrenuvannya: turgåing, svømming, løping, sykling. Opplæring vil også forbedre blodsirkulasjonen og bringe kroppen av skadelige stoffer. Resultatet er ikke bare en vakker magemusklene, men tonet kropp.

   For de som ikke er i stand til å besøke treningssenteret eller gym tilbyr en rekke øvelser for en flat mage og elastisk hjemme. Men du må forstå at i noen dager du kommer til ønsket resultat. Før du starter treningen ikke glemme at musklene skal være varm. For denne drakten tøyningsøvelser - flytter ned, vippes, snur skallet. Utføre nødvendig for deres ubehag i strukket området. Dette bør føle seg varm. Deretter kan du begynne å grunnleggende øvelser.

 •  Ligg på ryggen, hendene satt under baken og løfte strake ben. På utpust, heis, inhalerer lavere. Begynn verdt 15 ganger og gradvis øke til 50 ganger.


 •  Tilbake, ligge på gulvet. Bena bøyd i knærne, la hendene bak hodet og oppløses i albuen. Pust ut og slappe av gulvet hodet med kniver. Pust ut og legge seg ned på gulvet. Start med fem ganger og gradvis øke til 20 stigninger.


 •  Ligg på ryggen med armene i siden, bena hevet i krysset stilling. Gi ups bekken opp. Trykk for å holde opptatt.


 •  Ligg på gulvet på magen hans, hender hekte leggen. Heve den øvre del av kroppen, kaster hodet bakover. Pumpet 15 ganger "som shuttle."


 •  Bena bøyd i knærne. Hendene bak hodet til slottet. Vekselvis trakk albuene til knærne. Dra kroppen. 2 sett med 50 ganger. Hvis du følger anbefalingene i to måneder musklene blir sterkere og være god til å holde bukveggen.


 •  Under øvelsen, hold stram mage. Følg teknikker. Bedre gjøre 20 ganger som forventet enn 50 liksom. I utøvelse magen massasjekremer, ulike oljer er også nyttige til å gni kaldt vann.


   Innglassing håret ligner laminering, eller snarere av den lite versjonen. Den effekten er lik lamine hår, bare vask av etter tre uker, bare frem til neste farge dem. Denne prosedyren er veldig populært blant jenter med elegant hår og blant beauties av hår er ikke så fremtredende.


  Innglassing hår   Glasur vil gi håret en naturlig glans, enkel grer, mette sine næringsstoffer, finne en merkbar mengde hår, vil en tykk og sterk, hår og styling holde lenger. Jenter med blondt hår kan opphisse spørsmålet: "Vil min hårfarge glass etter inngrepet? ". Nei! Hårfarge endrer ikke bare fordi den glasur fargeløs. Det strøk hvert hår og styrker flisete tupper.

   Frosting hår kalles prosessen der håret dekket med et lag av glasur som inneholder ceramider, kan gi håret ekstra glans og volum. Glass er fargeløs eller farget, det forbedrer fargen og skyggen av hår, enten naturlig eller farget hår. Med glasur komposisjon kan gjøre håret ditt lysere eller mørkere toner for et par. Innglassing gi håret elastisitet og letthet, delvis fordi, mangler midler til ammoniakk.

   Glaze inneholder ceramider og fuktighetsgivende ingredienser. Ceramider, som strekker seg inn i håret, i stand til å gjenopprette skadet hår neglebånd. Protector sikrer at tykkere hår, spesielt i rotsonen. Dette bidrar til en markant økning i volumet av tynt og sprøtt hår. Hlazurnaya film er ikke holdbart, forsvinner i løpet av få uker, håret og vaske deres frekvens påvirker også holdbarheten.

  Innglassing hår


   Prosedyre frosting hår ganske billig. Pris det vil i stor grad avhenge av lengden på håret og deres tilstand. Hva porystee hår, jo mer bortkastet materiale. Hår vinduer gir en merkbar glans til håret, noe som gjør dem godt vedlikeholdt og lett å konklusjonen at spesielt blir merkbar effekt på håret porøst og skadet.

   Å fortsette å hlazyrovanyyu hår trenger ikke å starte skikkelig vaske håret, vått håndkle.

   Bland deretter en del du valgte fargestoffer med to deler av fargestoff aktivator for samme merke. Blanding bør være svært langsom, beveger børsten i en retning. Gjør dette nøye. Ved blanding, bruk hansker og en spesiell pensel. Ta vare for å unngå luftbobler dannet, hindrer deres utseende. 5-7 minutter du kommer til en tykk perle gel. Den resulterende sammensetning Påfør i håret, la stå i 15 minutter. Sørg for å skylle håret med varmt vann, vri ut overflødig vann med et håndkle.

   Etter inngrepet frosting hår vil bare fantastisk, nydelig glans og få unike naturlige farge! I gjennomsiktig glass, kan forårsake og en som vil gi håret en annen farge.


  Яндекс.Метрика