Kanskje den mest allsidige og ideell for all type trening er å gå. Tross alt, hva man kan si at hvert menneske som er i stand til å bevege seg, gå hver dag, mer eller mindre.

Vekttap via walk


 For å gå ned i vekt egentlig ikke trenger å finne opp noe nytt, det har lenge vært antatt opp av natur, menneske er ordnet på en slik måte at under naturlig bevegelse, bruker den mye mer energi enn det forbruker mat. I det siste folk måtte gjennomgå daglig gange lange avstander, og dette faktum hjulpet folk holde seg i fysisk god form og gunstig effekt på generell helse.
 Men det moderne liv er mye pasyvnishe. Dagens mennesker uten å forlate leiligheten din, eller selv får opp fra skrivebordet, og kan jobbe og betale for alle nødvendige kontoer og ha det gøy. Det er ikke overraskende det faktum at hvert år mennesker som lider av overvekt blir stadig mer og mer.
 Det viser seg at for å gå ned i vekt og forbedre deres helse betydelig svært enkel. Trenger mer enn bare noe å gå! Blant annet har forskere vist at et daglig halvtimes gange Turen fortsetter til gjennomsnittlig levetid på to år. Også det bør bemerkes at mens vandre normal blodtrykket, reduserer kolesterol i kroppen og styrker bein.
 Men for å bli kvitt den forhatte fett ikke lett ti-minutters spasertur rundt huset. Forskere har vist at en person for å opprettholde god fysisk form er nødvendig å reise mer enn to tusen skritt om dagen, og til også gå ned i vekt i løpet av gang må gjennomføre minst ti tusen skritt om dagen. Telle trinnene er laget ved hjelp av en skritteller, som nå kan kjøpes i nesten alle sportsbutikk.
 Start engasjere seg i gang, som enhver annen form for fysisk aktivitet, bør gradvis. Naturligvis, jo høyere hastighet på tur, jo mer kalorier brent. Men likevel er det nødvendig å begynne å velge den beste for deg selv og akseptabelt tempo avstand. Og også nødvendig å måle antall skritt som passer inn i den første perioden av fjernkontrollen, og deretter legge til det hver uke to eller fem hundre skritt, og så fortsette til vedkommende når den verdsatte ti tusen skritt.
Vekttap via walk

 Ikke behandle vandre så utmattende treningsøktene mener og hva som ikke går hver dag på samme rute, og du kan gjøre for å starte en walking hjem fra et sted til å gå noen få stopp til fots. Kom med glede, mens stemningen er god, og resultatet vil bli mye bedre!
 Og etter en tid, når folk blir brukt daglig for å passere lange avstander til fots, han kan gjøre turstier.

 Typer av gang •  Race Walking opp perfekt styrker beinmuskulaturen. I dette tilfellet, ganske enkelt gå opp bakken eller klatre trapper med armene avslappet.

 •  For å styrke musklene i baken, er det nødvendig å gå med trange setemuskler. Denne typen vandre nesten ingenting er forskjellig fra den vanlige, men i løpet av separasjons meter av bakken trenger du mye belastning baken, og den belastningen på ryggen er det ikke.

 •  Men de som ønsker å styrke ryggmusklene er best å gå bakover. Du må velge en flat vei, trekker magen, la hendene på midjen, tilbake det må være lik, begynner å gå sakte, gradvis akselererer.


 • Normal glukosenivåer hos kvinner
   Ett viktige stoffer som finnes i menneskelig blod, glukose, eller som det kalles - blodsukker. Selv om disse stoffene er forskjellig i kjemisk sammensetning.
   Glukose - dens betydning for menneskets
   Glukose er en energikilde, en slags "drivstoff" for kroppen og derfor alltid til stede i blodet i en viss mengde. Menneskekroppen blir glukose med et måltid bestående av komplekse karbohydrater. Som et resultat av fordøyelsesprosesser er splittet karbohydrater, entrer glukose i blodet.
   Nivået av glukose i menneskeblod er en viktig biologisk konstanter, som indikerer at den interne tilstand av legemet. Høyt eller lavt blodsukker antyder metabolske sykdommer hos mennesker, som bare er et resultat av noen sykdom.
   Sykdommer assosiert med glukosenivåer
   Vanligvis høy glukose observert i sykdommer i leveren, hjerteinfarkt, diabetes 1 og type 2 sykdom i bukspyttkjertelen, samt blødninger i hjernen, de fysiologiske forandringer under svangerskapet og postpartum perioden, pankreatitt, etc.
   Lavt blodsukker er mindre vanlig. Hyppige årsaker til dette er forstyrrelser i kroppen, hindrer den frie oppføring av glukose i blodet. Dette forsømte sykdommer i leveren, Addison sykdom, hypopituitarism, hypotyreose, rus fra alkohol, narkotika, etc.
   Glukose kvinner - regler
   Fysiologiske prosesser hos kvinner knyttet til fruktbarhet, vesentlig påvirke innholdet av sukker i blodet. Normal glukosenivåer hos kvinner varierer i ulike perioder av livssyklusen. Siden barn fortsetter, er ungdomsårene når hormonelle nivåer dannelse og endring av fysiologiske funksjoner, der en jente blir en kvinne.
   Offisielt, frekvensen av glukose i blodet til friske kvinner - 33-55 mg per liter. For kvinner over 60 år - 465-612 mg per liter. Gravide - 333-661 mg per liter.
   Indeksen kan variere avhengig av den fysiologiske tilstand av legemet av kvinner. For eksempel, overgangsalder, generell helse, dvs. tilstedeværelse av akutte og kroniske sykdommer. Blod for bestemmelse av sukker på etablerte priser er samme art, vanligvis med venøs albue nødvendigvis tom mage. Som vi vet sukkerinnholdet i venøse og arterielle blod annerledes.
   Senke og heve blodsukker
   Avhengig av frekvensen av glukose i blodet er forskjellige behandlinger og metoder for å normalisere. Med økt blodsukker medisiner foreskrevet av lege, avhengig av diagnose. Du bør også følge en diett helt eliminere eller vesentlig redusere forbruket av søt, stivelsesholdige matvarer, fettstoffer.
   Av folk rettsmidler, noe som reduserer blodsukkeret inkluderer: laurbærblad, blader lilla vegger valnøtt, vårløk, pepperrot, korn havre, etc., som kan være i form av decoctions eller infusjoner.  

  Myter om sukker
   Fjern beskyldninger om sukker


   Om sommeren har vi ikke bare slappe av, nyte solen, frisk luft og rikelig med frukt, men ta vare å lage deilige reserver for vinteren, syltetøy, kompotter. Og da er det tid til å håndtere den viktigste ingrediensen etter frukt bevaring - sukker. Det finnes flere typer sukker. Så det er forferdelig og burde helt gi opp på ham? Så si sukker

   Myte №1


   Gir glede. Ikke bare det. Sukker og kan forbedre andre smaker, slik som syre. Dermed vil innholdet i sitron eller løk høyere enn jordbær, men ingen noensinne synes å kalle dem søt. Siden sukker omsetning med så mange syrer, øker deres tone.

   Myte №2


   Skadelig, må det være helt utelukket. Maste kroppen, molekylene av sukrose (sukker) som omfatter brytes ned til enkle sukkerarter - glukose og fruktose. Glukose eller druesukker eller glukose - den viktigste kilden til energi for metabolisme. Den støtter barrierefunksjonen i leveren mot giftstoffer, er nødvendig for normal funksjon av hjernen. Den optimale konsentrasjonen av glukose i blodet - 80-120 mg / 100 ml Hvis nivået under 70 mg / 100 ml, kommer hypoglykemi - en tilstand som er ledsaget av nedsatt nevromuskulær koordinasjon, svakhet, en rask hjerterytme, svetting, tap av bevissthet.

   Myte №3


   Uten det - måltidene sunnere. Med betydelige konsentrasjoner økt osmotisk trykk av sukker gjør produktene uegnet miljø for mikrober - at sukker fungerer som et konserveringsmiddel i zakatkah. Han begrenser inntrengning av oksygen og således langsomme oksydasjon og nedbrytning av vitaminer, naturlige fargestoffer og dufter. Med andre ord, frukt syltetøy nyttig enn, for eksempel, fruktdrikker, og det er sukker.

   Myte №4


   Provoserer diabetes. Faktisk er diabetes kjennetegnes ved høyt blodsukker, men dette er et symptom på en stoffskifteforstyrrelse, som fører til utvikling av en rekke faktorer, inklusive genetisk disposisjon, og og stress, og mangel på mosjon.

   Myte №5


   Mindre nyttig enn fruktose. Som du vet, kroppen bryter ned sukker til glukose og fruktose (tilnærmet lik). Fruktose - isomer av glukose. I prosessen med metabolismen, blir den omdannet til glukose. Fruktose er et medlem av diabetiske produkter, så vel som for dens assimilering ikke trenger insulin. I tillegg, er nesten dobbelt fruktose søtere enn sukker, noe som betyr at den kan redusere dosen (glukose, for øvrig, tvert imot, mindre søt). Imidlertid er leverceller fruktose også involvert i syntesen av fettsyrer, som kan føre til overvekt.

   Myte №6


   Inn i kroppen av søtsaker. Bruken av vanlig sukker i næringsmiddelindustrien. Så hvis du har besluttet å begrense inntaket bør ikke spise bare mindre søtsaker og kaker, men også granske etiketter slike "uskyldige" -produkter som ketchup, sukker som er nesten det samme som i syltetøy. I tillegg, sukrose, glukose, fruktose som inneholdes i korn, grønnsaker, frukt. Ekskludere dem fra menyen er ikke anbefalt, men bør vurderes normen "av sukker i det daglige kostholdet. For eksempel, saftig fersken nesten 10% av sukkeret, og til og med å spise noen av disse frukter, er det lett å få ekstra pounds.

   Myte №7


   Vanedannende. I 2008, lærd Bart Houbel av Princeton University (USA) vitenskapelig bevist narkotiske effekten av høye doser av sukker i laboratorierotter. Den økte etterspørselen, tilbaketrekking, søkemuligheter - rotter viste en typisk oppførsel rusavhengige. Vær imidlertid oppmerksom på at vi snakker om sukker i store mengder.  
  Яндекс.Метрика