Sport mote - Er den eldste stil på klær.
Velg sport mote

 Den er designet for folk som foretrekker bekvemmeligheten og friheten. Stilen streker smart og atletisk figur. Ulike typer sports skjedd fra ulike idretter. Dermed i fangst av fotball skjorter mann dukket opp og støvler, ride ga oss en forkortet foran jakke og bukse knebukser, og takket tennis kvinner kan bære korte skjørt plissert.
 Sports - Enkelhet og komfort. Det kan være både gratis og tilstøtende, men aldri begrenser bevegelse, slik at personen til å alltid være aktiv.
 Først av alt, Dette shorts, skjorter, arbeidsklær forskjellige lette jakker, bukser strikk topper, gensere og t. E.
 Det er kjoler og tunikaer sporty stil, preget av tilstedeværelsen av spesielle detaljer som lommer, skulderklaffer.
 Sport stil kanskje en av de få der du har råd til en rekke farger - fra mørk farge typen svart, blå til lys, for eksempel gul, lys - grønn. Gjelder materialer som ikke begrenser bevegelse, for eksempel strikkevarer, tweed, regnfrakk stoff, lycra.
 De mest vanlige joggesko - Sneakers, sko, sport sko og sandaler. Hatter - baseball caps, strikke luer.
 I mange sporty typer:. Safari, jeans, militære og Sport - elegant og t E.
Velg sport mote

 Stil safari


 Stil Safari kan skille uthevet uaktsomhet, noe som oppnås gjennom bruk av "mint" stoff innpakket ermer.
 Fargene i denne stilen - beige, grønn, sand.

 Denim stil
Velg sport mote


 Dongeri klær var opprinnelig klær arbeidere. Med dagens tid stil har gjennomgått betydelige endringer ble populær over hele verden.
 Det var i begynnelsen av XX århundre. Når den første verdenskrig var det vanskelig å gjenopprette sivilt fabrikken og hadde dem sy klær sekk

 Militær stil


 Moderne militær stil - klær kamuflasjefarger, khaki, vinkel silhuetter slik behandling så bred brystlommer, lærbelter med massiv spenner, krage, harde skuldre og knapper i to rader i pelsen.
Velg sport mote

 Denne stilen innebærer løshet, mot og dristighet, men samtidig kan vel sees på som et tegn på patriotisme. For å forstå hva som bringer denne stilen, bør du kontakte historie.
 Militær stil klær distribusjon oppnås umiddelbart etter første verdenskrig. I disse årene, plagget produksjon, er engasjert i produksjon av konvensjonelle klær ble ødelagt, mens militære klær holdes jevnlig.

 Sportslige en elegant kjole


 Sport og elegant stil - en monokrom klær med mye overhead deler som glidelåser, utsettelse, lommer etc.
Velg sport mote

 Denne stilen er karakterisert ved at den inneholder moderat silhuett på ting vanligvis monokromatiske, uten kontrast detaljer, inkludert en dekorasjon.
 Elegansen til denne stilen av klær er hovedsakelig bestemt av farge.

 Når du bruker sports fashion


? Først av alt sportsklær er de som spiller sport. I tillegg er det egnet for byen turer, camping, turer i parken.
? Klesstil safari og militæret som daglig slitasje, med forbehold om at det er ikke alltid egnet for arbeidsmiljøet  
Velg en romantisk kjole

 Romantisk kjole - Er den mest feminine kjole. Han dukket opp fra den romantiske epoken takket være hans kjærlighetsforhold, lidenskapelig kjærlighetserklæring, vakker kjærlighetsbrev. Bære denne stilen er designet for å gjøre en kvinne sprø, myk, flørtende, satt av skjønnheten i kroppen hennes. Myk og lett linje silhuett, glatt, understreker figuren ved siden av. Den kvinnelige kroppen i denne serien dristigere stil, men det er et element av mystikk. For eksempel, er ikke bare føtter helt åpen og bevegelse ved å fly hem. Hvis kjolen er helt lukket, og deretter bruke en myk silkeaktig materiale, under hvilke lett gjette formen på kroppen.
 Viktige elementer i romantisk stil - Ruffles, krave, blonder og draperinger.
 For romantisk stil klær bruker nesten alle typer innredning: broderi, frill, blondebånd, puff.
 Aksenter i å skape romantiske klær laget på brystet og midje.
 For klær i romantisk stil med gjennomsiktig chiffon, fløyel, silke, fine ull stoff er, understreker feminin figur.
 Fargene på den romantiske stilen på kjolen - Nyanser av rosa, blå, pastell. Du vil ikke finne lyse farger, alt dempet, mild tone. Bruk tekstiler med blomstermønstre, prikker.
 Tilbehør romantisk stil - En silke sjal dekorert med blonder og frynser, gass tynt skjerf, lue med et slør eller med grenser dekorert med bånd, blomster, buer.
 Den perfekte supplement for en romantisk kjole pels stoles vil, boas, kåper og silke, nylon eller blonder hansker og votter av forskjellige lengder, fra korte, til håndleddet, for lang, nå ikke bare å bøye albuen, men også og over.
 De mest egnede sko for en romantisk stil - Sko med hæler. Sko kan være dekorert med broderier, bånd, spenner, og naturlige eller kunstige steiner, paljetter.
 Smykker Klær romantisk stil - Et produkt som er laget av sølv, nikkel, sølv i form av blader og blomster. Det kan være subtile elegant armbånd, brosjer, tiaraer og liten, smart vevd inn i håret. Tillatte mest kompliserte frisyrer. Mest kombinert med en romantisk stil hår.

 Ved bruk av romantisk kjole


 Romantisk stil gjør en kvinne mer skånsom, mystisk, drømmende, sentimental.
 Best er det egnet for romantiske kvelder, bryllup og kvelden kjoler. En enkel form og dekor elementer romantisk stil kan brukes for casual wear.
 I bedrift dress Du kan bruke den romantiske stilen. For eksempel knytte et silkeskjerf rundt halsen eller satt på plass strenge bluse bluse med volanger eller blonder. Imidlertid bør ledere brukes med måte romantiske detaljer.  
Hvordan velge fargen på klær

 Vi vet at hver farge på en eller annen måte påvirker den enkelte og humør. Forskere forklare dette fenomenet energi vibrasjoner som kommer fra fargen. Foreløpig er det enda en trend i alternativ medisin bruk i behandling effekt maling visse sykdommer. For eksempel, bestråling av blå brukes for søvnløshet, nervøse lidelser, rød - for hudsykdommer, forkjølelse, gul - i sykdommer i mage.
 Virkningen av en bestemt farge på mann mange forskere forklare som tilhørende en bestemt type temperament: flegmatisk, sanguine, kolerisk og melankolsk. For eksempel, fant at mer melankolsk fit blå, sanguine - Gul, flegmatisk - grønn, kolerisk og bedre følelse i nærvær av rødt. Forresten, introverts melankolske og flegmatisk inkludere. De predpochyayut dempede, kule farger. Utadvendt - en kolerisk og sanguine. Kolerisk er generelt "zinger" sverhobschytelnыe folk! De foretrekker lyse, fargerike farger.
 Basert på menneskets opprinnelse til en viss type karakter det kan være lurt å velge fargen på klær, som han føler seg mest komfortabel
 En moderne kvinne som søker å oppnå suksess i alle områder av livet ditt, trenger du å vite om hvordan farger påvirker humøret, ytelse og holdninger rundt det.
 Hver farge representerer følelsesmessig stemning. For eksempel, hvis vi har en dårlig humør, føler vi brutt. Deretter Gjenopplev fargene på klær, for eksempel appelsin. Hvis du snakker til et publikum tilhører markedsføring av et nytt prosjekt eller en presentasjon om et emne, kan du eksperimentere med nyanser av gult. Han legger til tillit, aktiverer hjernens aktivitet.
 Man utstråler indre harmoni blir mer aktiv og optimistisk. Det absolutt lagt merke til av andre.
 I situasjoner der det er nødvendig å øke kreativitet, omgi deg med gjenstander lilla. Det hjelper deg kreativ utvikling, åndelig aktivitet.
? Ifølge designeren Emmanuel Ungaro, vellykkede noen klær som du føler deg attraktiv og lykkelig. Selv nøytrale farger aldri gå av moten, betyr det ikke at du ikke kan se flott ut i klær av lyse farger.
 Selvfølgelig, alle nyansene av effekten av fargen på humør folk bruker når du lager klær. Grønne klær helsearbeidere kalt til å berolige pasientene fjerne hodepine og blodtrykk. En blå klær flyvertinne bidrar til å undertrykke irritabilitet passasjerer.
 Mange mennesker føre til negative følelser brun og svart. Men hvis supplert dress forretningskvinne med lyse sko, lyse-rimmed briller, lilla skjerf eller veske med geometrisk mønster, deretter umiddelbart rundt vil se det som en pålitelig person med en stabil livsstil.

 Mange stylister anbefaler å plukke farger i henhold til deres dyrekretsen


? Væren mer egnet rødt, gull, gul, lys gul og flotte farger.
? Taurus kan anbefale hvit, lilla, sitron, grønn.
? Gemini vil føle stor i klær lilla, grå-blå, oransje og blek gul.
? Kreft bør velge klær blek oransje, sølv, lys lilla og lys - grønn.
? Lions passe lilla, rød, svart og gul-brun farge.
? Jomfruer bør stoppe valg i klær av grønn, hvit eller lys blå farger.
? Balansere harmonisk utseende i turkis, mørk blå og lilla.
? Scorpions kan enkelt velge klær flammende farger og rød, blod rød og rød.
? Skytten er mer egnet rød, blå, lilla og grønn.
? Steinbukker er bedårende kjole i sort, blå, blek gul, mørk brun og aske-grå.
? Aquarius kan bære lilla, blå-grønn og ultramarin.
? Fiskene passe blek lilla, stål, rød, lilla, blå og gul.  
Яндекс.Метрика