Velkommen til graviditet

 Graviditet - unik tid av livet ditt. New Life, som oppsto i deg, er det en kilde til glede for deg, din partner og din familie. I dag, flere kvinner velger å ha en baby etter 30, og selv etter 40 år. Hvis du ikke umiddelbart bestemme seg for å danne en familie, er du ikke alene. Flere og flere par velger å utsette fødselen av et barn til et punkt der karriere vil bli gjort, og personlige relasjoner endelig fastsatt.
 I 80 år har antall kvinner som fødte i perioden fra 30. til 44 år, nesten doblet. I 1990, 25% av første fødsler sto for kvinner over 30 år. Hver dag i USA, omtrent 200 kvinner over 35 føder sitt første barn. Forskere tror at i XXI århundre hvert tiende barn født av mødre over 35 år.
 Når en kvinne bestemmer seg i den alderen å ha en baby, er hennes partner vanligvis eldre. Slike situasjoner oppstår i par, senere gift, eller de som er i gjengifte. Noen har lenge slitt med infertilitet og graviditet i ungdomsårene er et resultat av en alvorlig eller kirurgi.

 Tips for en ønsket graviditet. Ved hjelp av kraften i meditasjon


 Å bringe den etterlengtede graviditet med kraft smakSom faktisk kan gjøre underverker. Ved hjelp av bilder og meditasjon du trenger å ta med til den vordende mor baby shower og vis denne personen som elsker min mor nok til å bære og føde og å være en god mor for ham da. Det samme meditasjon kan hjelpe normal graviditet og fødsel av barn med diagnosen lidelser av svangerskapet.
 La oss begynne. La oss huske alle de subtile lukter behagelig barndom. Jeg prøver å skille dem. For eksempel, du elsket å spise brød med melk. Separat gjenopprette lukten av brødskorpe, og nå - smuler, og melk. Husker du hvordan min mor tok leppene med palm bær, bær lukt alene husker lukten av håndflaten. Eller si, lukten av ren seng hvor du var bærer et håndkle fra badet. Nesten umerkelig uavgjort deg i barndommen lukter Jo mer forskjellige lukter huske bedre.
 Deretter nevner de ulike lukter av din barndom favoritt folk. La det være, la det lukter av julenissen, snø Maiden med jule morgen, hvis du var søt. All deg dyrt
 Og nå, når du er klar, husker lukten av høyet. Holde i hennes minne lukten så lenge du kan. Sjekk selv på et stykke papir: hvor mange sekunder fra den tiden det begynner å visne minner. Gjøre det tre ganger.
 Nå forestille seg, bare se ut som, sin nakne kropp i livmoren større enn det er nå, en gang i 10. Vыstylayte hans imaginære livmor frisk, velduftende absolutt høyet. Og han konkluderer innbilt svangerskapsomsorg baby. Det bør lukte den deilige lukten av barn. Hele kroppen skal lyse en myk og mild lys. De vil identifisere omfanget av din kjærlighet sjel av fremtiden baby.
 Nå ser, stress-fri, med hengivenhet og kjærlighet for din fremtidige baby.
 Denne meditasjon hjelper i å oppdage patologi av svangerskapet.

 Color infertilitet


 Kvinner som har problemer med å bli gravid, veldig nyttig rødt. Du må lukke øynene og forestille seg en rød tråd som går fra land ned til kjønnsorganene, og deretter gjennom kjønnsorganene tilbake til jorden.
 Viser : Iført røde klær, bo i et rom med rød bakgrunn, undersøke mønstre i den røde spekteret, rød blyant tegning (i rødt blekk, rødt blekk), strikking og brodering rød tråd, spise røde produkter.  
Helsen til gravide viktig for henne alder

 I dag, flere og flere leger mener at risikoen forbundet med graviditet bestemmes hovedsakelig helsen til kvinner, ikke deres alder. Det definerer helse trygg graviditet og helse av et barn.
 For eksempel, er sunt trydtsyatydev'yatyrichna kvinne mer sannsynlig å føde et friskt barn enn tjue, men lider av diabetes. Fysisk form av kvinner - det er derfor mer avhengig graviditet, heller enn alder.
 De fleste kvinner som velger å ha en baby etter 35 år, skiller god helse, jevnlig engasjert i fysisk trening, men fordi svangerskapet kan bevege seg like lett som de som er yngre år 15-20. Men det er ett unntak: den første graviditet etter 40 års ofte ledsaget av komplikasjoner enn videregående. Men de fleste friske kvinner føde trygt til friske barn i denne alderen.
 Den fysiske formen av en kvinne, ikke alder - det er derfor mer avhengig graviditet.
 Mens det er unektelig at noen av de helsemessige problemer forbundet med alder kvinner. Risikoen for ulike sykdommer øker med alderen. Med aldersrelatert økning i blodtrykket, og utvikling av enkelte former for diabetes. Du kan ikke vite om hans tilstand, hvis ikke gå til lege regelmessig. Enhver sykdom kan komplisere svangerskapet, og bør ta situasjonen under kontroll, om mulig, å bli gravid.
 Alder påvirker reproduktive helsen til kvinner. Evnen til å tenke begynner å avta i en alder av 20 og etter 35 speed reduksjon ytterligere økninger. Menn i alderen over 35 år må bruke dobbelt så mye tid til unnfangelsen enn yngre par (en og en halv til to år). Kvinner over førti år å bli gravid mer vanskelig som antallet og kvaliteten på eggene produseres av eggstokkene avtar, og eggløsning skjer sjeldnere. Men den nåværende utviklingen av medisin hjelper gravid selv de kvinner som tidligere ikke kunne gjøre. En lege kan bestemme din Eggløsning sykle gjennom klomyfenovoho test som gjør det mulig å evaluere arbeidet av eggstokkene.
 Sannsynligvis vil legen be deg om å bruke hjemme kits for eggløsning. Med dette settet vil du vite nøyaktig tidspunkt for eggløsning. I dagens marked er det mange varianter av disse settene. Prinsippet for denne enheten er som følger: bestemme nivået av luteiniserende hormon (LH) i urinen til kvinner. Dette hormon produseres av hjernen og stimulerer modning av follikler, som hver inneholder et egg. Dette fører til eggløsning. Nivået av LH øker for 24-40 timer før eggløsning. Foreslåtte settene varierer mye i pris. Engangsavgift koster ca $ 20 og kostnadene ved flere kan nå flere hundre dollar.
 Evnen til å tenke påvirket av andre faktorer. En studie viste at selv et glass alkohol reduserer sannsynligheten for unnfangelse. Den negative effekten gir også koffein.
 Noen eldre par i den hensikt å bli gravid ty til såkalt "in vitro fertilisering". Befruktning av egget med sæd donor partner er ute av moren, og deretter det befruktede egget er transplantert inn i livmoren. Graden av suksess avhenger i stor grad av alder på kvinnen, i 34 år sannsynligheten for å lykkes med denne metoden for unnfangelse er 20% per menstruasjonssyklus; i en alder av 44 år suksessraten har vært fallende til 5%.  
Nettoeffekten av graviditet på en kvinnes kropp

? Under graviditet produsert naturlige steroider som svekker allergi og astma.
? Naturlige steroider produsert av morkaken, lindre betennelse karakteristisk for revmatoid artritt og systemisk lupus rødt. I tillegg er det lettere løpet av inflammatoriske gastrointestinale sykdommer og andre autoimmune tilstander.
? Graviditet kan beskytte deg mot brystkreft eller eggstokkreft. Jo før du født et barn og jo flere svangerskap vil du har, jo høyere grad av beskyttelse.
? I andre og tredje trimester av svangerskapet forsvinner ofte migrene.
? Under svangerskapet, kan du glemme om menstruasjonssmerter. Spesielt fornøyd med at etter fødselen, kan de ikke komme tilbake!
? Graviditet stopper veksten av endometrievev etter eggløsning, noe som avlaster svak endometriose. Endometriose (en tilstand der vev эndometryalnaya smeltet til eggstokkene og andre organer som er utenfor livmoren) ofte fører til sterke smerter, blødninger. Denne sykdommen kan føre til sterilitet og andre alvorlige sykdommer. Graviditet stopper veksten av endometrievev. I endometriose i moderat graviditet kan gjøre en positiv innvirkning.
? Kvinner som lider av reumatoid artritt, systemisk lupus rødt, inflammatorisk tarmsykdom og andre autoimmune sykdommer i svangerskap notert forbedring. Naturlige steroider produsert av morkaken, redusere betennelse som oppstår i sykdommer slike.  
Har alders partnere Graviditet

 I en moden kvinne vanligvis moden partner. Noen studier viser at menn i alderen over 55 barn som blir født med Downs syndrom. Påvirker risiko og mors alder. En mann i alderen 40 risiko for å få et barn med Down syndrom er 1% til 45 sannsynlighets dobler, men selv da er bare 2%.
 Enkelte forskere anbefaler at menn har barn til førti år. Dette er et veldig konservativt syn, og mange av hennes var ikke enig. For å gjøre slike uttalelser, krever ytterligere studier.
 Graviditet må være for deg og din partner glad, lykkelig periode av livet. Graviditet vil ha en sterk fysisk og følelsesmessig påvirkning enn tjue kvinne. Men du kan gjøre mye for å graviditet var begivenhetsløs, og babyen ble født friske.
 Hvis du eller din partner i over 35 år, er det nyttig å gjennomgå genetisk veiledning. I denne situasjonen, er risikoen for kromosomavvik enn 5%. Genetisk veiledning er begge partnere. Legen vil svare på alle dine spørsmål, forklare hvilke problemer som kan oppstå, og vurdere risikoen for genetiske avvik hos fosteret. Gjennom genetisk veiledning, kan du ta en nøktern og informert beslutning om å ha en baby.  
Яндекс.Метрика