Det antas, men stor båndbredde hjelper heller bli kvitt cellulitter. Tro meg, dette er ikke sant, men tvert imot. For eksempel er noen idretter som volleyball, hvor belastningen på føttene er svært stor, tennis, aerobic, som også lastet hele venesystemet påvirkes ledd, kan disse problemene forverres.

Øvelser for cellulitter på lårene


 Utmerket kvitt cellulitter på lårene, og ikke bare det absolutt svømming, løping, men hvis en liten belastning, er det god forbedrer blodsirkulasjonen. Nedenfor er et sett av øvelser som hjelper effektivt uten fordommer kvitt cellulitter på lårene.
 Når alle de foreslåtte øvelsene nedenfor, puste riktig, aldri puste bør ikke forsinke, puste rolig, ikke tvang. Riktig pust raskere fjerning av melkesyre som skaper muskelsmerter.
 Utføre alle øvelser for cellulitter alltid nøye grep fatt mage og aldri tilbake prohynayte ikke.
 Dermed er det viktigste før du begynner sett av øvelser, ha en god varm opp, og starter med stretching, warm-up å gjøre alle deler av kroppen, bare da, kan trygt begynne å implementere de foreslåtte øvelser. Under trening må drikke vann for å toksiner ut raskere med rikelig svette. Klær frie, naturlige stoffer du bør ikke stesnyat.Vpered!

 Utføre knebøy


 Bør knebøy dype, hender, gjerne med en liten belastning, 1/5 kilo - 2 nok til å holde dem. Ryggen er sikker på å holde rett, for bedre belastning på musklene. 10 repetisjoner.
 En annen meget effektiv trening: hvis du sitter på en usynlig stol, at det gir raske resultater. Klar, løp.
 Ryggen som alltid holde rett, så vel som i de foregående, varene i begge hendene foran seg. Bøy knærne på 90 i denne stillingen i 20 sekunder frosset - 30. Tenk deg at sitte på en stol. Vi hvile, gjenta, og så 10 ganger.

 Utøvelse av avledende føtter


 Få på alle fire. En bøyd ben løft og vike nå være sent som du kan, og sakte senke benet å røre mens sex er umulig. Vær tålmodig, gjentas 20 ganger for hvert ben.
 Neste øvelse i denne startposisjon, må vi komme ned på albuene og sakte løfte opp beinet, tå nødvendigvis rettet nedover, Hold, og leggen. Alt vi gjør sakte, med en maksimal spenning i hoftene for raske resultater. 20 repetisjoner på hver side.
Øvelser for cellulitter på lårene

 Ikke glem om angrep


 En fot foran du legger frem, mager inn i en annen, skal slik henvises venstre ben. Høyre ben er tilbake, med henvisning til venstre. Put hendene bør være på venstre kne og fryse 15-20 sekunder. Alltid holde ryggen rett. Vi gjør 10 repetisjoner, endre vekselvis hver etappe.
 En annen øvelse. Føttene skulder bredde hverandre, grundig slappe av magen. Hoved tilbake aldri glemme å holde rett og stram magen. All min flytte vekten til det ene beinet, slik som venstre og høyre fot la denne hvile tid. Så stå opp til full tretthet, lider, lider, og deretter endre ben. Gjenta 3-5 ganger for å bli utført.

 Øvelsen liggende


 Disse øvelsene er også svært viktig. Får. Ligg på ryggen. For inspirasjon, trekk hendene bak hodet, og med gratis puster skikkelig strekke dem, mens litt heve hans bagasjerommet. Hold i 20 sekunder - 30. Igjen, gjøre 10 repetisjoner.
 Vi fortsetter å ligge på ryggen, med venstre fot skal kaste i hans høyre kne, og løft opp høy høyre skulder. Her også, og i hver øvelse, jobbe deg full dedikasjon. Fryse i denne stillingen i 20 sekunder. Senk benet hvile, og holde det andre benet. Gjenta igjen gjøre 5-7.
 Ligge på den ene siden, som magert og høyre hånd under hodet hans. Deretter gjøre en venstre foten beveger seg i full kraft, men ved slutten det ikke faller på vekt. Gjenta 10 gjør.
 Legg deg ned, armene langs kroppen. Bøy knærne og albuene på vei oppover. Hands er på plass og venstre ben skal omgjøres gjennom hans høyre ben. Gjenta for hvert ben gjør 10 - 12.

 Øvelse utføre sittende


 Sittende på gulvet, hendene falle ned. Kroppen tar du til venstre, venstre benet rett, også utvidet fremover. Brette og sette høyre ben over venstre til kneet rørte gulvet. Deretter må du fjerne den rette og gjøre også med den andre kneet. Å gjøre repetisjoner hver side 10 - 15.
 Interessant denne øvelsen som eliminerer cellulitter på lårene og armene.
 Jeg må knele, stulyvshy dem sammen, hender trekke fram. Fullt Bla til venstre lår, mens henvise høyre hånd. Startposisjon, og gjenta det samme, men på den annen side. Gjenta 10 - 15.
Øvelser for cellulitter på lårene

 Som beskrevet øvelser som involverer alle muskelgrupper lår, armer og mage, noe som er svært viktig for effektiv kvitt problemet. Viktigst, alle disse øvelsene er lett å gjøre selv hjemme, men det er viktig ikke å være lat og gi dette hver dag i 20 minutter - 30.
 Daglig sykling, så raskt og effektivt kvitte deg med cellulitter, rozschepyt alle tilgjengelige underhudsfett. Hoppe tau, en stor oppgave for cellulitter, hyppige turer.
 Etter leksjoner, ta en kald dusj, etter som, gni hele kroppen terry mitt, og enda bedre med hanske lyufy kan håndkle for bedre sirkulasjon, blodstrøm, deretter massere kroppen skikkelig. Massasje med honning, er også svært effektiv for cellulitter, men det bør gjøre, for å dusje og forsiktig.
 Bad salt med oljer som sitron, grapefrukt, appelsin, godt å bli kvitt cellulitter.
 Måltider sammen med øvelser også viktige. Eliminere stekt og fet, røkt mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Drikk juice og vann.
 Følg øvelser og råd du vil få et raskere resultat og sikkert vil nyte en jevn, fløyelsmyk hud uten cellulitter.
 Mange av oss minst en gang i livet hatt ånder. Velg en unik smak - ikke lett. Dette er meget viktig - å finne sin lukt. Tross alt, det er en integrert del av din unike bildet. Selv om du har en lukt, er det viktig at det må også være i stand til å sette riktig. Ja. Du hørte riktig. Det var det.

Hvordan søke parfyme


 Inntil nylig var jeg veldig truffet ånder som rask humør. Det ville virke, ikke noe komplisert. Det ser ikke. Det er mange anbefalinger som vil bidra til å holde duften lenger og du bo i en god stemning på slutten av dagen. La oss gå gjennom det nøye.

 Sesong ånder


 Tidligere, i hver sesong, mitt humør var med meg. I dette er jeg ikke alene. Tross alt, tenker ikke alle om hvordan å bli observert sesongvariasjoner i sin parfyme. Det viser seg at for vinter og sommer, og høsten, og våren for sine smaker. La oss ikke polinuyemosya, vurdere mer som duft møte noen spesiell årstid.
 Vi vet at sommeren - som sjenerøs sesong i smakene. Og hvordan du søker parfyme sommer? Vi vet at sommeren - en tid med lyse farger. Men delikate og lette smaker. Det er bedre å velge lys og avslappet smaker. Parfyme med søte dufter hovedsakelig i vinter. De varme.
 I løpet av våren, vil jeg råde - mer blomster dufter. Et fall gradvis kan du gå til duften av en søt toner.

 Naturlige smaker


 Om sommeren velger naturlige smaker, dufter av delikate blomster. Det viktigste i parfyme - en mangel på en del av en flaske med alkohol. Nå er det mange anerkjente selskaper som har en tendens til å gjøre slike smaker spesielt utviklet for denne sesongen. Variety utvalg vil ikke være kjedelig fly. Ingen av kjærlig og respektere kvinne ville ikke frata deg bare én smaken.

 Søte aromaer


 Men alle har sin egen smak. Og hvis du ikke setter friske smaker, det er ikke nødvendig å torturere deg selv: Bruk bare de smaken som du liker, til tross for at verftet sommer eller vinter. Det viktigste - husk andre.
 Valget av flotte butikker. Siste oppdateringer salver inkluderer vinter smaker i gamle versjonen. De selges med.
Hvordan søke parfyme

 Resistance parfyme


 Dufter som de var ikke stabil, er det best å ikke ta på klær. Det er mange andre steder hvor du søkt vil bare lukte duften. Den mest optimale løsningen - en spray i luften, din favoritt parfyme og bare gå gjennom denne skyen. Ikke dårlig, er det ikke? Du virket litt skupayetesya i parfyme. Et godt alternativ, for eksempel anvendelse av denne duften under klærne. Dufter er trykt på kroppen, fylt opp med sensualitet, som starter på femininitet og ømhet.
 Du kan også sette parfyme på backing stoff, men ikke glem at i lette klær kan forbli skilsmisse eller beis. Og vennligst ikke gni huden på hender ånder til noe godt den ikke. Du er bare så dyrebar rotet oljesammensetning, og til slutt, vil du ikke smaken veldig fornøyd.
 Noen ganger kan du overdrive det med lukten, og legge for mye parfyme. Hva gjør du i denne situasjonen? Det bør være lett å gre vått hår kam, og hårføner for å tørke dem. Og problemet er løst.

 Putting på parfyme smykker


 I smykker fra naturlige steiner kan reagere svært dårlig å treffe parfyme på dem. For eksempel, rav og perler, bare fortape deg i kontakt med dem parfyme, slik at det ikke spray dufter for dekorasjon.
 Som ikke rart du slutter å lukte etter femten minutter og vil være rundt i lang tid for å føle det.
 Derfor er det antatt at en person har slike punkter på legemet, som når den påføres på en person begynner å lukte. De er omtrent 15-16. Dette er områder hvor det antas at blodårene ligger svært nær huden. Dette kan omfatte deler av kroppen som for eksempel håndleddet, midt på brystkassen under knærne og anklene, whisky. Det er antatt at de mest aktive flekker på halsen.
Hvordan søke parfyme

 På smaker og lagrings-


 Duften er avslørt umiddelbart. Og ikke for å endre sin smak, gjelder ikke over den første sekund. Noen ganger du vil bruke for dagen ikke en parfyme, men to. Da er det bedre hvis du vil bruke i løpet av dagen en lys, delikat og friske dufter. Vel, om kvelden, etter en dusj, du kan sette din favoritt og mer sensuell duft.
 Generelt, forsvarlig oppbevaring av brennevin i stand til å fortsette sitt liv. Derfor, for å redde sin favoritt smak, bruke kaldt eller tørt mørkt sted. Hvis du bruker denne diskret Council, er holdbarheten sikret. Lagring i fuktig rom, for eksempel på badet - er galt. Bedre sette parfyme etter bruk av en kommode eller i garderoben der du vanligvis lagre kosmetikk.
 Og til slutt, vil jeg gjerne dele noen flere tips

  •  Uansett hvor mye smak ville ikke bli elsket, prøv å ikke overdrive det. Ofte får vi brukt til deres ånd, og ikke legge merke til hvor lang nyte den samme smaken. Noen ganger virker det som du ikke lukte noe. Og ofte, selv starter omtrent i spritz med hetteglasset en dag for å oppleve det aller beste. Tro meg, dette er ikke til å gjøre. Hvis du nadushylas - og ikke føler duften for deg selv - så det er din duft. Duften som passer deg og bare deg.

  •  Hvis du bruker hårbalsam, bør du ta hensyn til følgende anbefalinger.  Ikke spray parfyme på håret. Hvorfor? Bare kan blande forskjellige lukter, og resultatet vil glede deg ikke.

  •  Vær særlig lagringsplass. Holdbarheten av brennevin er også viktig.


  •  Det er alt. Fremfor alt, husk parfyme - det er en del av bildet, din personlighet. Og korrekt søknad vil bare være et pluss for deg i andres øyne.
    Яндекс.Метрика