Øvelser for SpineFor Skjønnhet og helse krever at ryggraden var sunn og holdning - en virkelig kongelig. For å oppnå dette vil du hjelpe spesielle øvelser for ryggraden.
Fordeler med øvelser for ryggraden
Fra helse avhenger av ryggraden vår fysiske tilstand. Trening kan bidra til å redusere vekten, redusere midjen til å danne og opprettholde god holdning. I sykdommer sikkerhets spesielle øvelser for å hjelpe kur, lindre smerte. Øvelser for ryggraden gi forebyggende effekt mot sykdommer i leddene. Øvelsene vil styrke ryggmuskulaturen. De vil bli sterkere, slik at ryggraden er ikke uvanlig for ham å føle stress. Øvelsen vil bidra til å holde din helse i årene som kommer.
Øvelser for riktig holdning
1. Unngå horbytsya. Til holdning var korrekt, gå til veggen, stå opp til henne. Denne fem, nakke, skulder og rumpe bør berøre veggen. Når musklene er vant til, kan bevege seg bort fra veggen.
Prøv å holde denne posisjonen i lengre tid. Musklene over tid, husk at holdning bør være. Riktig holdning vil rette brystet, trekk magen, og selv 2 cm øke veksten.
2. For å styrke holdning og strekking av skulderen belte få opp tett mot veggen venstre side, venstre hånd ta seg tilbake langs veggen. Langsomt å bygge for å utvide sin venstre hånd. Du skal føle spenningen i hånden og skulderen. Hold i 10 sekunder, deretter høyre hånd til å gjøre det samme.
3. For å opprettholde den korrekte stilling blir, er bak låsen i hånden og begynner å rotere høyre og venstre kropp. I hver retning - 20 ganger.
Øvelse Stretching ryggraden
Denne øvelsen kan du prøve å gjøre i morgen i sengen. Startposisjon - på hans mage, hender - på brystet nivå. Drag er fortsatt mulig, stole på hånden. Nok er 10 ganger.
Å løse opp spenninger i ryggen, legg deg ned på ryggen, bøy i knærne bena prøver å nå ut til hodet.
Øvelser for Spine

Strekker ryggsøylen. Å møte veggen blitt en halv skritt unna. Hands trekke opp og se på dem. Deretter la hendene på veggen og prøve å ta brystet og haken. Ved ikke prydvyhaytes vegg, bør bena være rette og fortsatt. I denne stillingen Hold i fem sekunder. Deretter slår du hodet til venstre, høyre kinn hensyn til veggen, og vice versa. Nyttig for de som har sat.
Øvelser for å styrke ryggraden tilbake
- Til en sunn ryggraden, ryggmuskler må være sterk. Startposisjon - liggende på magen hans. Satt på hodet hans høyre arm, venstre ta ut av veien, holde føttene sammen. Heve stammen. Ben ikke distrahere fra gulvet, ledet dra oppover. 16 ganger.
- Den neste øvelse. Innerst sette hender, føtter presset til gulvet. Prøver å klatre høyt opp.
- Start med 10 ganger og bringe til 16.
Øvelse for ryggraden for å bekjempe fedme
№ 1. Startposisjon - Legg deg ned på ryggen. Hendene er bak hodet, bena sammen og strukket. Gjør klatrer opp. Dette bladet løsrevet fra gulvet. 15 ganger. Etter perevertayemosya på venstre side, høyre fot på venstre, gjør 15 lenser til side. Perevernitsya uten å ta føttene på gulvet på magen, løft overkroppen opp 15 ganger.
№ 2. Startposisjon - Ligg på din venstre side. Stammen løft høyre lår opp. Maksimum - 15 ganger.
№ 3. Sitt på en matte. Ben utvidet. Med begge hender, prøver å etappe av ankelen og hold dem, bøye ryggen. Tilbake til startposisjon. Gjør 20 ganger.
№ 4. Sitt på en matte, bena krysset. Plant tilbake hendene, håndflatene opp stulyayemo fingre. Hands vann sakte langs ryggraden. Skuldrene skal være rettet.
Losse ryggrad
For å unngå skader på ryggraden hans etter langvarig stress, trenger du å lesse. Drill skritt - det første som vil gjøre det. Nok er fem minutter om dagen. Hvis du regelmessig bare henge på bar, det hjelper også avlaste ryggraden. Sittende, strai muskler for fem minutter, velger magen, prøver å presse bena med en kraft motsette hender.
Øvelser for Spine

Øvelser for rygg smerter
For å bli kvitt smertene, gjør vippes frem uten å bøye bena, prøver å ta på hånden. Gjør 30 tilter. Denne øvelsen vil bidra til å opprettholde og mobilitet av ryggraden. I morgen kan du bedrive i sengen, holder hodegjerde, løfte 10 ganger rette ben.
Øvelser for forebygging av slitasjegikt
Kneels på gulvet, og dermed er avhengig av underarmen. Spine holde rett. Avslappet trykker ned hodet. Få opp rett, bredde føttene skulder fra hverandre sted. Utvider den rette kroppen sakte. Høyre hånd er bak og venstre - under haken. Gjenta til venstre, hånd posisjonsendring.
Stående på alle fire på belte nivå lavere hender og forsiktig bøye ryggen som en katt.
Regler øvelser for ryggraden
- For å oppnå den terapeutiske effekten er det viktig å gjøre regelmessig øvelser for ryggraden.
- Sjekk med legen din hvis du er bekymret for ryggsmerter.
- Klær bør være behagelig og lett under trening.
- Den beste tiden for studien er om morgenen, men passform og et annet tidspunkt på dagen.
- Hvis du har smerter følger øvelsen tre ganger om dagen.
- Hvis det var smerter under trening, redusere intensiteten på trening eller stoppe henrettelsen deres, hvis smertene ikke er borte.
- Det er bedre å utføre øvelsene sakte, puste ikke forsinkelsen.
Øvelser for ryggraden er en utmerket forebygging av felles sykdom og slitasjegikt. De vil bidra til å gjøre din vakre holdning, lindre ryggsmerter og selv gå ned i vekt. Hvis du ønsker å føle seg ung og frisk, uten øvelser for ryggraden kan du ikke gjøre.
Øvelser for å styrke ryggraden (foto)Styrke musklene som støtter ryggsøylen - en svært viktig oppgave. Disse musklene kjøre langs ryggraden og bidra til å holde ryggen rett. Rett rygg og riktig holdning - nøkkelen til helse er ikke bare ryggraden, men også alle indre organer.
Regler for en sunn Spine
Til ryggraden, henholdsvis, og alt som er forbundet med det, gjør du ikke bekymre levert, må du følge noen viktige regler. Kanskje den første fasen vil de synes vanskelig å utføre og etterlevelse, men til slutt du blir vant til dem, men samtidig få en sunn ryggraden og beskyttelse mot mange sykdommer.
Opprettholde god holdning
Hvor mange ganger har vi hørt fra foreldre og lærere til å be om ikke på latsiden. Som et barn, noen av oss innså at slentre - er ikke bare stygg, men ekstremt usunn. Hvis du opprettholde god holdning, kan du i stor grad redusere belastningen på ryggen. Videre fant forskerne en sammenheng mellom holdning og mental helse. Studier har vist at bøyde folk mer utsatt for depresjon, rastløse tilstander, manifestasjoner av nevrologiske sykdommer.
Dyp pusting magen
Ferdigheter puste med magen, har ikke alle, men forgjeves, fordi for mange helseproblemer puste kan være en god hjelper. Problemer med ryggraden - er intet unntak. Å lære å puste på magen hans, la hendene på mageområdet og føler at magen er i bevegelse, mens du puster inn og ut. Flere tilnærminger til denne øvelsen i løpet av dagen - og helsen til ryggraden og tilbake betydelig bedre. Følgelig, forbedre og pleie hele kroppen.
Ernæring for en sunn Spine
Ditt kosthold har en stor innvirkning på ryggraden. Riktig og sunt kosthold når diett fylt med proteiner, fett nyttig og rikelig med frukt og grønnsaker - nøkkelen til en harmonisk utvikling av kroppen og musklene som støtter ryggen din.
Å forbedre helse, skriv i kosten av matvarer rike på vitaminer og omega-3 fettsyrer.
Bo i den friske luften og solen
Solen gjør en stor innvirkning på kroppen vår, selvfølgelig, vil det være nyttig hvis soleksponering doseres og sikker. Sollys gir energi til hele kroppen, noe som gjør det sterkere. Takket være sollys er assimilering av vitamin D, som er den viktigste vitamin for friske ben, herunder ryggraden. Prøv å bruke i solen i minst ti minutter om dagen.
Skikkelig søvn
Ta hensyn til hvordan og hvor lenge du sover. Mangel på søvn kan provosere problemer med nakke og rygg, så det er viktig nok søvn (seks til åtte timer - gjennomsnitt). Viktig og utenfor sove - posisjon bør tillate musklene til å slappe av og slappe av. For dette formål, den beste søvnen på din side. Ikke glem den komfortable madrass og pute og vanlige rom ventilasjon.
Regelmessig mosjon
Som alle andre muskler, rygg muskler trenger riktig trening og regelmessig trening. På dagen for trening heller vie ti eller femten minutter, og etter kort tid vil du føle en betydelig forbedring. Øvelser bør rettes til forskjellige deler av ryggraden, og det er derfor de trenger for å utføre sammen.
Et sett med øvelser for å styrke ryggen
Øvelse nakke lift
Øvelser for å styrke ryggraden (foto)

- Ligg på ryggen, å plassere en pute eller pute under hodet hans for å holde hodet i en nøytral posisjon under trening.
- Tuck hodet ned vel å strekke ryggraden som vist.
- Hold haken stikker ut, og direkte person opp.
- Hold nakken i denne posisjonen i fem langsomme kontoer.
- Slapp av noen sekunder.
- Gjenta ti til tolv ganger, eller til nakkemusklene er lei.
- Gjør øvelsen en gang om morgenen og en gang om kvelden hver dag.
Tips for å gjøre øvelser
Under trening og slappe av spente muskler er ikke veldig skarp, ingen rykk og ikke legge for stor og plutselig innsats.
Over tid, vil øvelsen være lettere for deg. Hvis dette skjer, må du bytte pute tett vridd i valsen håndkle. Det er godt å gå under halsen og holde hodet i en komfortabel, nøytral stilling under trening.
Øvelse for ryggmuskulaturen
Øvelser for å styrke ryggraden (foto)

- Vær rett ved siden av en vegg, ta riktig posisjon.
- I ryggen, plasserer ballen (i den øvre del av ryggen).
- Sett foten av veggen for å opprettholde balanse og posisjon komfortabelt. Lene på ballen. Ballen skal være mellom ryggen og veggen.
- God Press, som stolte på hans føtter med trening, og prøve å presse ballen til veggen.
- Spine, rumpe og knær bør forbli i samme posisjon. Bare ankel leddene skal flytte.
- Linger i denne stillingen i en langsom fem kontoer hver gang la et par sekunder for å hvile.
- Gjenta til du føler tretthet i bena eller rygg.
- Gradvis øke mengden av last fraktet til femten eller tjue.
- Gjør øvelsen en gang om dagen.
Som hvordan musklene blir sterkere, øke avstanden mellom føttene og ryggen. Ikke glem at du ikke kan bøye ryggen.
Øvelse løfte kroppen
Øvelser for å styrke ryggraden (foto)

Denne øvelsen til avansert nivå. Ikke alle kan kjøre den. Hvis du ligger på magen uten problemer, så kan du prøve å gjøre øvelsen.
- Ligg på magen på gulvet.
- Sett en pute mellom magesekken og gulvet (valgfritt), og løft hodet.
- Ta tilbake skuldrene, løfter forsiktig hodet og overkroppen, mens du fortsetter å se ned.
- Hold for en langsom fem kontoer.
- Rull, to sekunder, slappe av og gjenta.
- Utfør hver øvelse til du blir lei.
- Gjør øvelsen en gang om dagen.
Hvis du ligger på magen din, men kan ikke løfte hodet på trening, prøv å ikke opphøre, må du alt arbeid.  
Яндекс.Метрика