"Alt for trivsel" - så tolket begrepet "wellness". For noen år siden det ble vår virkelighet - sammen med fitness klubber dukket velværesentre dukket velvære turisme. Nå er en ny trend - medisinsk velvære.
 Begrepet "wellness" oppfunnet i 1959 av en amerikansk lege halbert Dunn. Siden starten velvære filosofi har blitt synonymt med fysisk og psykisk velvære. Hva er medisinsk velvære? Først av alt, en helhetlig tilnærming til menneskers helse. Den kombinerer tradisjonell og alternativ medisin, vestlige og østlige metoder for healing kroppen. Så, første ting første.

 Styrke Stress


 Stress har blitt en integrert del av den såkalte vellykket person, samt alle dens konsekvenser - dårlig kosthold, avhengighet til alkohol, hyppige familiekonflikter (krangel med sin elskede). Vi tror at stress - den uunngåelige følgesvenn av moderne virksomhet, selv om østlig filosofi lærer en helt annen tilnærming til livet, kan du ikke anser deg selv vellykket if're i psykologisk disharmoni. Og en av de viktigste argumentene for riktigheten av den ødeleggende virkningen at den interne psykologiske ubalanse påvirker menneskers helse.
Velvære klubber, sentre, Fitness
 Legene har lenge anerkjent at de fleste sykdommer er psykosomatisk i naturen - slik at kroppen reagerer på stress. Når vi blir syke, magesår, for eksempel, vi alltid sier, det er alle nerver, men behandler henne medisin, ikke gjør opprinnelige kilden - deres psykiske tilstand. Medical Wellness som et nytt system for helse tilbyr seg å løse problemer i en kompleks organisme, som påvirker både den fysiske og psykiske plan.

 Wellness - tre i ett


 Å harmonisere den fysiske, følelsesmessig og åndelig begynnelsen av pasient - er den viktigste oppgaven for den medisinske spesialister velværeklinikk. For å gjøre dette, gjelder alle effektive metoder for helbredelse som klassisk medisin og alternativ, for eksempel homeopati, ayurveda, refleksologi, fysioterapi, naturterapi. Og hvis vi har lært at legen må utnevne oss bruk av et medikament, i dette tilfellet legen prøver å minimere medisinering, hvis ikke klare seg uten det, stole på det faktum at kroppen vår helbrede seg selv skjuler enorme ressurser, hoved skal bruke dem.
 Klinikken, som tilbyr den unike helse styringssystem, samarbeider med hell med ledende vestlige medisinske sentre. Derfor vil behovet for akutt kirurgi pasienten tilby det beste sykehuset i Russland eller i utlandet.

 Det handler om deg


 Når vi har ett eller annet helseproblem, går vi til resepsjonen til terapeut. I en typisk klinikk lege vurderer bare vår fysiologiske tilstand. Mens ekspert, arbeider på systemet helseledelse primært evaluerer individuell helseindikatorer kvinne prøver å finne ut den egentlige årsaken ubehag, ikke bare fysisk, men også mentalt og følelsesmessig.

 Hjelpe ham i det som vanlige diagnostiske metoder - laboratorium (blod og urin), instrumental (ultralyd, røntgen), og en slik uvanlig forskning som bioenergetisk diagnostikk. For 20 minutter den unike enheten leser fra palmer og fot, deretter vise bildet av helse - din energisituasjon og dens innvirkning på indre organer, bestemme områder med eksisterende eller potensiell risiko. Enheten viser også biologisk alder og tilstand aura!
 Tolke data vil hjelpe legen som ikke bare utvikle en strategi for behandling av eksisterende sykdommer, men tilbyr også en plan for å forhindre de samme problemene i risikoområder.
 Ønskeliste
 Klinikken medisinsk velvære kan få nesten alle medisinske tjenester. Testet, gjør ultralyd, komme til resepsjonen til enhver profesjonell, familieterapeut, otolaryngologist, gynekolog, urolog, hudlege, nevrolog, fleboloha, gastroenterolog, fotterapeut. Og også normalisere vekten og gjøre korreksjon.

 Helg


 Program healing riktig å starte med rensing av kroppen - sin avgiftning og omfattende. Avgiftning oppnås gjennom myk tarm rensing teknikker, urtemedisin, laser rengjøring av blod og riktig og sunt kosthold kostholdsekspert om råd. For tarm rensing er gjennomført en så effektiv måte som vannkraft. Det bidrar til å eliminere giftstoffer og forurensing fra indre organer og hindrer prosessen med absorpsjon i blodet, og gjenoppretter vitalitet og aktivitet i tykktarmen.

 Enkel bevegelse


 Det andre trinnet til utvinning - osteopati. Det er perfekt for forbedring av muskel-skjelettsystemet, som avhenger vår helse og livskvalitet. Osteopati normalisere funksjon av muskel-skjelettsystemet, gjenoppretter sin energi og dermed en positiv effekt på hele kroppen.
 Ønskeliste
 Medical Wellness - et system som lar deg sette våre sinn og følelser på en positiv oppfatning av livet og en følelse av indre fred. Resultat - anskaffe mental og fysisk balanse og helse.

 Scenariet


 Psykoterapi har en spesiell plass i den integrerte tilnærming til helse forbedring. Og fremfor alt dette arbeidet med manuset av livet. Hva er det? Denne ubevisste plan som bygger våre liv. Vi kommer til eksperten, klaget over å bli overvektig (som gå ned i vekt) eller depresjon på grunn av arbeider av konflikten, magesmerter eller problemer med å få barn som følge av kontakt med en psykolog, ser det ut til at vi har uløst konflikt i familien, noe som gjenspeiles i alle aspekter av livet og fysisk helse. Arbeide med den psykologiske tilstanden fører til en person til å endre sine prioriteringer i livet og hans holdning til livet, modellering seg ubevisst forskjellig syn. Internt balansert person ikke bare tar kontroll over deres helse system, bli kvitt ulike avhengighet, men ser yngre ut og er mer heldig i virksomhet og personlige liv.

Velvære klubber, sentre, Fitness
 Være lettere med velvære!


 Det er bevist at tanken materiale. De påvirker alle områder av våre liv, men spesielt på helse. Lær oss positiv tenkning designet til meditasjon og yoga. Denne gamle system av perfeksjonisme - viktig område av medisinsk velvære. Gjør asanas under veiledning yohoterapevta, lærer vi å administrere deres helse, bli mer rolig og trygg, forebygger og øke din fysiske potensial.
 Regelmessig praktisere Kundalini yoga, begynner vi å føle seg bedre på et fysisk nivå og det mentale. Siden kroppen vår er utledet giftstoffer og avfall, metabolisme, immunitet, zaryadzhayemosya vi positiv energi, lære å kontrollere følelser og bytteavtaler for å håndtere stress. Dermed forbedre vår livskvalitet.

Velvære klubber, sentre, Fitness
 Enda vakrere med velvære


 Klinikken medisinsk velvære kan bli funnet ikke bare internt, men også eksternt perfeksjon, nemlig å få hele spekteret av kosmetiske prosedyrer. Velg mellom mesotherapy, ozon terapi, ulike typer skreller, injeksjoner skjønnhet Bio-revitalisering, ansikt kontur, laser hudforyngelse, foryngelse, ansikts massasje og kroppsbehandlinger, thalassoterapi, anti-cellulitt program (viktigste årsakene til cellulitt).
 Men direkte skjønnhet bedre etter fjerning av akkumulert stress - en tilstand av indre disharmoni vil ofte gi feil som påvirker først og fremst på utseendet ditt. Ny moderne design estetisk medisin vil ikke ha den ønskede effekt hvis de interne problemer, både fysiske og psykiske, forblir uløst. I stedet arbeider i forbindelse med deres helse styringssystem, gir utrolig foryngende effekt.  
Hvordan bli en frisk person?
 Betydningen av all helse lenge vært anerkjent, ofte proklamert sin prioritet toast og ferie ønsker av. Ved fastsettelse av de mest vitale verdier markere den absolutte dominans av Health. Han ble viet til populære TV-programmer, pedagogiske artikler, slagord og slagord på emballasjen. Helse lagre, bevare, restaurere, styrke og beredskapslager. En mer korrekt å si okkupanter. Siden helse - et kompleks, som avgrenser dens faktorer som felles oppgaver om man faller, integriteten av bildet blir ødelagt. Statistikk og eksperter har lenge bestemt at disse faktorene er bare fire grupper, og de er i forskjellige proporsjoner. Konsekvenser for menneskers helse sted hvor han bor, aktiviteter, hva som er involvert, som tilhører en spesiell sosial gruppe, preferanser og vaner? Gjerne. Som satt den første faktoren - livsstil. Han kaster statistikk 50% betydelig innvirkning på vår helse. Kanskje den eneste diabetes og lungebetennelse er uavhengig av denne risikofaktoren. 
 Du bor i en by eller landsby, tvunget til å fusjonere med publikum i transport, på jobben eller på skolen - står i fare for miljøet eller psykologiske virkningen av miljøet. Det, og mindre enn andelen, men også alvorlig faktor som påvirker helse. 25% - ingen spøk. Ikke glem, der mental og fysisk helse, forsøkte å få foreldrene dine til og med seg selv i det siste. Tross alt har genetikk ikke blitt kansellert, og 20% ​​i vår beregning, vil det ha å sette.
 Alder av avansert medisin, med sine avanserte utstyr og unike operasjoner, dessverre, vil ikke legge til våre samtidige immun beskyttelse mot plakk nødvendige balansen av proteiner, vitaminer og mineraler. Så handlingen av leger, mer som permanent reparasjon / brukt enhet snarere enn som et sett gjenopprettings av menneskekroppen til et nytt nivå av fysisk velvære. I medisin statistikk tildeler 15% risikofaktorer. Så tenker i denne situasjonen, hvordan å bli en frisk person?
 Anbefalinger mye, redusere stress, se på kosthold, fysisk inaktivitet og kvitte seg med dårlige vaner, vurdere skaden som har helse komfort erklære onde TV og datamaskin, pluss noe annet, at apparater. Men noen talsmenn for endring tankegang og utdanningssystemet, fordi lapp og ikke, men likevel det viktigste prinsippet om kampen for en sunn livsstil.
 Gamle filosofer i de første århundrene visste resept behandling for noen sykdom, endringer i livsstil. Han til hvem dette rådet ikke fungerer, må endre meninger og tanker. De danner sykdommen og den fysiske kroppen opphører å gjøre det uten støtte fra motstanden og de rette positive følelser. Til svikt i helse er frykt og angst, tristhet og sjalusi, sinne og bekymring, frustrasjon og apati. Harmoni, underliggende helse innebærer først og fremst intern enhet og integritet med deg selv, og da - harmoni med naturen.
 Inne i stemning av harmoni innebærer å ta seg selv i fysisk og mental manifestasjon av kjærlighet og tro på en positiv måte å forbedre deg selv som en partikkel i universet. Slik målet innstillingen vil gjøre deg fri fra negativ oppfatning av andre, vil se seg rundt argumenter for og bli vennlig og takknemlig, vel vitende om at verden er ikke perfekt, være optimistisk og smilende livslang kombinere etableringen av kunnskap. Rene tanker, ord, ønsker og handlinger holde deg fra selvdestruktiv atferd, som forårsaker sykdommen.
 Harmoni med naturen gir oss en følelse av enhet når skadene på miljøet, det er et sår på sin egen kropp. Alle er klart at jordens ressurser yssyakaemы fordi som den grenen som sitter menneskeheten har lenge vært sprengning. Og denne knitrende høre direkte og indirekte i luft og vann, forvandlet til farlige suspensjoner og løsninger, kondenserte skoger og utarmet jord, for å beseire sykdommer hos dyr og fugler, natur forgiftning av tungmetaller og giftige kjemikalier.
 Energiomsetningen mellom natur og menneske krenket, og derfor "krone av naturen" ikke vet hvor du skal hente styrke og velger de surrogat måter som fører ham nærmere til sykdommen. Energidrikker, narkotika, sentralstimulerende midler, uordentlig relasjoner, panisk rytmer såkalt musikk - forgjeves forsøk på å bo i salen av en sterk, vellykket og sunn person. Og, faktisk, inntil nylig, ble det funnet at den viktigste kilden som gir oss energi er energi av kosmos eller Gud kommer til oss gjennom bønn og fellesskap med naturen.
Hvordan bli en frisk person?
 Slutte å røyke, eller sitte på en balansert kosthold, jogge i parken i morgen - det mykromerы i et forsøk på å bli frisk. Det er nødvendig å foreta generell rengjøring i hodet mitt, for å analysere sin interne etiske regler og moralske rettigheter, for å fjerne sjakler av sin samvittighet og frihet til å uttrykke sine personlighetsforandringer.
 Эndoэkolohyya - et nytt fagfelt som studerer mekanismer og årsaker til forurensning av menneskekroppen, den såkalte slaggdannelse, noe som gir opphav til sykdommer. I gamle dager da forurensning ikke var så globalt, og mennesker har en sunn tilførsel av energi, evne til å rense seg selv var en naturlig funksjon, folk i dag må ha denne hjelpen. Posisjonere seg som den interne miljø, tilhengere av denne trenden utvikle metoder basert på naturlige ingredienser som er i stand til å snu menneskers helse og holde ham ung.
 Det er velkjent at vi lever ikke bare med mat. Forurensning som fører til forurensning av det menneskelige legeme ved de elementære nivå cellesystemer. Så åpner veien for sykdommen. Alas, er personens alder bestemmes som av sine blodårer, og ikke et pass. Overskuddet av sporelementer, så vel som mangelen på dem - å drive svikt og feilfunksjon av de indre organer. I en verden der overflødig normer kobber, bly, er fluor til stede ikke bare i veikanten gress, men også i daglig mat og vann, er menneskers helse i reell fare.
 Ideen om å bevare helsemessige forhold har trent til liv fra fødselen og blir grunnlaget for selvtillit når naturlig behov er ønsket om fysisk perfeksjon, fysisk aktivitet og tempe, åndelig harmoni, mental balanse, compliance elementer som hygieneforhold, bevisst og kategoriske utelukkelse av alt som fører til selvdestruktiv personlighet. Helse - den viktigste verdien. Skriv det kan bare være samme person.  
Яндекс.Метрика