Ventrikkelskylling for forgiftning
 Hvis mat eller kjemisk forgiftning er nødvendig katarsis. Selvfølgelig, bør du umiddelbart ringe brigade "førstehjelp", som vil gjøre ventrikkelskylling for forgiftning ved hjelp av en sonde eller et krus Esmarch.
 Innledning paraplyer gjennom spiserøret til pasienten kan utføre bare en medisinsk faglig, så du bør hjemme kan ikke være uten brigade "førstehjelp".

 Ventrikkelskylling for forgiftning hjemme


 Vanligvis bør ventrikkelskylling utføres med en løsning av natron oppløst i kokt vann. For å gjøre dette, til en liter vann oppløse en stor skje med brus. Soda mix, deretter vente litt til alle bobler av karbondioksid ut. Denne løsningen bør være forberedt på 3-4 liter, som du trenger for å fylle magen til pasienten.
 Utgangsoppløsningen bør ta en større bank med drikke kontinuerlig til en kort tidsperiode for å drikke en liter væske. Pasienten må føle at han er full med væske. Dermed blir mest magen fylt med væske og dens vegger er strukket og brus løsning distribueres i foldene i magen strukket.
 Da pasienten må helle over toalettet og presse med en hånd på magen, og to fingre på den andre hånden til å trykke på roten av tungen, slik som å fremkalle brekninger.
 Slik ventrikkelskylling for forgiftning bør gjøres flere ganger før tiden, før den rent vann etter indusert oppkast. Hvis nok tid har gått og skadelige stoffer trenge gjennom tarmen, deretter holdt tarm rensing ved hjelp av klyster.

 Løsning av kaliumpermanganat for ventrikkelskylling


 I brus løsning ventrikkelskylling for forgiftning kan utføres med en blek rosa løsning av kaliumpermanganat. Det er obligatorisk å bruke løsningen må passere filtrering gjennom filterpapir eller gasbind for å bli kastet inn i fire lag. Denne prosedyren bør gjøre til små krystaller av kaliumpermanganat oppløst i vann, ellers kan det føre til brannskader i magen og spiserøret. Imidlertid har en løsning av kaliumpermanganat en vesentlig ulempe, nemlig at den forårsaker irritasjon av maven på grunn av akutt fordøyelse bruken uønsket.  
Slått svart spiker til fots, råd og tips med spiker slakting

 Slakting av neglen er veldig vanlig og veldig plagsom problem at mange av oss står overfor i hverdagen. Noen tråkket på beinet hans, noen kastet en tung gjenstand på fingeren eller tå eller du plukket en feil sko. Situasjoner som kan forårsake skade på negleplaten arm eller ben sett. Men for å fullt ut beskytte deg mot skader umulig. Det er derfor nødvendig å vite hvilken hjelp bør gis til negler som holdt dem rask utvinning.
 Først må du forstå hva slakting av neglene. Innvirkning spikeren i negleplaten det er blødning (hematom), hvorfra spiker blå eller svart.
 I verste fall formørket under neglen, vil det være dårlig sirkulasjon, noe som igjen kan føre til avvisning av spiker. Og så er det vente til ny neglen vokser. Men i denne situasjonen er en høy sannsynlighet for dens deformasjon.
 Hva gjør du når du treffer spikeren?
 Av seg selv, er det slakting av neglen vanligvis ganske smertefullt. Hvis du treffer opp så mye at selv spiker slått svart, deretter umiddelbart bør erstatte en skadet finger under en strøm av svært kaldt isvann. Kulden kan bidra til å avlaste blødning, som er hvorfor det er så nødvendig for blåmerker. Du kan også bruke en gasbind bandasje i et enkelt lag på negleplaten og sette en finger i en bolle med is i 3-4 minutter.
 Hvis slått svart spiker på foten og smertene avtar, gjenta denne prosedyren hver 15 minutter til en time. Så du desinfisere spiker for å hindre smitte. Du kan håndtere spiker jod, pre-fuktet vattpinne dem.
 Også, kan du sette på armen eller beinet jod rutenett for å unngå hevelse. Hvis du treffer spikeren avvisning skjedd, så er det nødvendig å pålegge ham en bandasje, undertrykkende eller konsolidere bruker gips. Dersom spikeren ikke er vant til, må den kuttes.
 Akutt smerte som oppstår etter treffer spikeren er resultatet av blåmerker under neglenSom, hvis ikke ta rettidig handlinger bidrar avvisning spiker. Derfor er det viktig å hjelpe blodet kommer ut fra under neglen (hvis frigitt), for eksempel sin skadet arm ned. Du trenger ikke glemme den obligatoriske desinfeksjon av spiker og imponerende bandasjer. Så må du holde fingeren på de ulike skader før den nye neglen vokser.
 Men hvis smertene ikke avtar etter anslag, en spiker tilstand forverres, må du søke til kirurgen som holder punktering og foreskrive behandling.  
Inngrodde neglen på stortåa, årsaker og behandlinger

 Hvis du har noen smerter eller rødhet i tommelen, og du synes det er vanskelig å bruke sko med lukket tå kan ha inngrodde negler til fots.
 Såkalt problemet med deformering av negleplaten, de vinkler som hviler på kantene av spikervalse. Det er ingen hemmelighet at foten er ikke sterilt sted. Under turen, sammen med støv og smuss, samt svetting, ben gjengir et stort antall patogene bakterier. En gang i morgen, og sprekker mikrober forårsake infeksjoner utvikling, karakteristikk av disse er i hovedsak oppsto betennelse (rødhet, hevelse, feber i området av fingeren, dårlig).
 Hvorfor dette problemet?
 Inngrodde neglen på stortåen - sykdommen er ofte arvelig.
 - Årsaken til problemet er en annen form for skade.
 - Noen ganger inngrodde negler kan utløse pedikyr gjort galt. Hvis neglen er klippet for kort, huden rundt det øker og forsinkelser sin kant.
 - For trange sko, sko med smale tær, på grunn av det faktum at fingrene er sterkt komprimert sammen, som årsak til problemet med innvokste tånegler.
 - Soppsykdommer, som fører til avbrudd av integriteten til negleplaten, bunter den eller til og med tap av neglen kan fremkalle sykdom.
 Behandling hjemme
 For behandling av inngrodd tånegl hjemme og på et tidlig stadium, den første tingen å gjøre - for å prøve å trekke ut inngrodde kant. For å gjøre dette krever en god steam føttene i varmt vann og deretter skarp saks til å klippe neglen. I tilfelle du klippe neglene korte, må være nøye skruhlyt skarpe hjørner Emery.
 I adressering kan lytte til råd fra tradisjonell medisin.
 Hvis sykdommen ennå ikke har nådd purulent betennelse og ingen blødning, er behandling og profylakse anbefales å bruke på sårstedet aloe plante blader (hans framtredende fantastiske antiseptisk og sårhelende egenskaper). Skyll brevet bør deles i to, sette såret tenderloins, fangst på tape eller bandasje fingrene, la over natten. På morgenen etter inngrepet nøye prøve å kutte inngrodde kanten og deretter legge ark.
 Hvis infeksjonen fortsatt falt under huden eller spiker, og det var purulent betennelse, feste til den skadede delen av en liten bit av steril bandasje med antiseptisk salve (levomikol balsam Vishnevsky frelser). Fest puten på fingeren gips eller bandasje og deretter sokk slitasje. Hvis smertene er veldig sterk, kan ta to tabletter av ibuprofen eller paracetamol tablett for å redusere smerte.
 Konsultasjon er nødvendig i dette tilfellet. Ikke forvent sykdommen vil gå veldig langt, og du ikke kan håndtere det alene. Jo før behandlingen starter, jo mindre sannsynlig kirurgi. I avanserte tilfeller, leger anbefalte fjerning av spiker.
 For den mest effektive behandling og forebygging av sykdom anbefales å observere grunnleggende reglene for personlig hygiene:
 - Forsiktig og nøye behandle pedikyr;
 - Hvis mulig, prøv å vaske føttene oftere;
 - Pass på at skoene var rent og godt tørket inne;
 - Ikke bruke sko med svært smale tær eller mindre enn du trenger størrelse.
 Vær hyggelig mot deg selv, og hvis bekymringer om inngrodde tånegler ikke utsette å gå til legen.
Hvor å heve temperaturenKanskje alt i livet hadde slike øyeblikk når du virkelig trenger å sørge for å ha feber. Grunnene, selvfølgelig, hver forskjellig - noen har til å plukke den opp for å være hjemme fordi ikke gjort leksene, noen ønsker et par ekstra dager for å hvile fra arbeid og trengte sykehus, og så videre. Hvor mange mennesker har så mange grunner for samme handling.
Det er to underarter av ulike måter å heve temperaturen - når du skal se etter og når du ikke kan se noen.
Hvordan får jeg feber, når du ser
Siden dette er veldig enkelt, fordi tilstrekkelig at den har steget med bare et termometer, og vise det til de rette folkene. Temperaturen av termometeret stiger når den støter på en varm gjenstand. I dette tilfellet, trenger du et tema som er varmere enn kroppen din. Se tilbake rundt og hva ser vi? Batteri! Men det er varmt vær kan deaktiveres. Se videre: en kopp varm te, en tallerken suppe, en TV eller LED pærer utmerket blir hjulpet termometer. Ja, det er tider da alt på fingertuppene nei. Te med suppe du ikke har tilbudt, egen TV på rommet, og det til og med lys og ikke nakalyvayuschayasya. Hva da gjøre? Remembering fysikk! Lov av friksjon, i hvilket øker kroppstemperaturen ikke har blitt kansellert. Med den dramatiske friksjon termometer på sofaen, teppe eller ull sjal min mor fikk du oppnå ønsket resultat. Bare husk å justere vitnesbyrd under mer ekte, kan du rozstaralysya og sørg for at kroppstemperaturen vil være 40 ⁰S.
Hvordan får jeg feber, når du ser nøye.
Planlegger du en tur til helsesøster, kanskje du ville være interessert i å vite hvordan du gjør temperaturen faktisk gikk opp, og du går hjem. Tross alt, honning. Sykepleier punkts sikkerhets rett foran deg og vil se til deg vil ikke bannlyst. Ettersom dette termometer for å lage noe varmt eller gni det på jeans med dette forglemmelse? Igjen to alternativer - virkelig heve kroppstemperaturen eller klarer å jukse. Hvis du ikke skade kroppen din, så du sikkert kan slakk av sin skifer, ta farlige medikamenter eller drikking jod. Tro meg, gleden av en slik sak, men du kan faktisk alvorlig syk. Derfor vil vi bare vurdere det andre alternativet.
Så la oss tenke på hvordan å lage et termometer med tett oppfølging av publisert bevis som kreves? Når du overlate dette verktøyet, bør du umiddelbart skyve den under armen og sitte uten å flytte. Svaret er genialt enkel: nødvendig for å sikre armhulen noe varmt. For eksempel, gjør en liten plastflaske og fyll den med varmt vann. Før skapet sykepleier tape legge ved denne enheten til armhulen regionen. Når du gir et termometer, skyver du den til hriltsi og ser på termometeret. Hvor kvikksølvet stiger svært raskt, er det nødvendig å presse termometeret tett inntil kroppen din, slik at du justerer vitnesbyrd.
Nå du kjennskap til hemmeligheter kunstige skapende temperaturer, men likevel, ikke glem at cheat - det er virkelig ille. I tillegg kan du utsette, som hevet termometer uten andre symptomer mistenkelig.  
Яндекс.Метрика