ybir solbriller - ikke en lett oppgave for damene. På den ene siden, bør brillene være stilig og moteriktig på den andre - en perfekt passform for form og farge.


Vi velger solbriller for ansiktsform


 Følgende råd hjelper herlige damer gjøre det riktige valget og ser for 100 prosent av fasjonable og føler deg komfortabel!

 Kvinner med en rund ansiktsform perfekte smale solbriller, kan rammene være vanskelig. Litt hevet hjørnene peker trapesformet form vil også være på jakt gode i form av person. Men briller med runde linser bør ikke stoppe valg som de kan fremheve formen på ansiktet i et uheldig lys. Vil hjelpe lysere avrundet ansikt lyse stilige rammer.

 Minst problemer med valget av solbriller i dem som naturen har utstyrt oval type person som vil nærme seg all form for briller. I dette tilfellet, må du stole på din smak, i samsvar med den stilen du foretrekker.

 Rund og lett avrundede punkter beste se på ansiktet hans som har en firkantet form. Følgelig, ikke altfor godt alternativ - Eyewear firkantet form, som visuelt forbedre person ".

 Briller lavere innstillinger uten en kraftig og stilig toppramme harmonisk se på en pæreformet ansikt. Det legges vekt på den øvre delen, gjør din panne er bredere.

 Kvinner med en rektangulær (lang) ansiktsform bør ta hensyn til ovale, firkantede og runde former av briller. Eksperimenter med utsikt over mulig poeng og avhengig av din frisyre hvis du liker å samle håret i en hestehale ", kan du melde deg på ovale eller runde. Chilok lover dress solbriller kvadrat.

 I tilfelle hvis du har hjerteformet ansikt, bør du ta hensyn til solbriller aviator stil. Spesielt dette året de er på toppen av popularitet. Ikke kjøp briller med fargede linser mye som de visuelt gjøre personen mindre.

 Noen generelle råd: Ikke nøl med å prøve et stort antall punkter. Bare på denne måten vil du være i stand til å velge den ideelle. Hvis du kjøper briller i en respektabel butikk, kan du be om råd fra en kvalifisert leverandør. Og en mer detalj: det anses som dårlig oppførsel å bruke briller for å matche med klær. Derfor, hvis ressursene tillater det, ikke nøl med å kjøpe et par punkter. Etter Sunglasses - en viktig detalj stil.  
Stilige og trendy solbriller 2015
 Hvert år, designere lage mange forskjellige form, farge og ytelse solbriller. I denne artikkelen vil du lære hvordan å ikke gå seg vill i den foreslåtte utvalg og velge de riktige solbriller. Populære solbriller 2015


Stilige og trendy solbriller 2015

 På toppen av popularitet, som i foregående år, solbriller for menn og kvinner runde. Selvfølgelig, dette er ikke den tidligere a la John Lennon: trend i volum og en flott form for utsøkt design. Plast trim gir et ironisk uttrykk, noe som er viktig for solbriller 2015 år. Bilde ulike populære modeller finne on-demand nettverk der du kan kjøpe solbriller. Nettbutikk, men ikke tillater montering, men denne måten kan du spare penger. Men de mest slående og ekstravagante damer bør definitivt se på skjermene avrundet poeng.
 Kult versjoner av "kattens øyne" og "bestemor", fortsatt nyte oppmerksomheten. I den kommende sesongen av interessante design lover å være enda mer interessant. Preferanse er gitt til store farge ramme med mørke briller. I dette tilfellet er viktigere enn formen utforming og utførelse.
 Avant-garde former solbriller skape et unikt utseende, avlede oppmerksomheten fra glatte ansiktstrekk. I dette tilfellet, bør bildet være støttet av bemerkelsesverdige tilbehør, plast armbånd og selv den opprinnelige kuttet av klær.
 Hvis du vil ha vintage UV beskyttelse? Kjempebra! Spesielt hvis du ikke er redd art deco-stil med sin overflod av smykker og iboende luksus. Mange modeller er laget i karakteristiske lyse utskrifter.
 Sport stil tilbehør er økende. Disse modellene er preget av en klar lineær eller glatt strømlinjeformet design, farge linser er vanligvis lett, komfortabel for øynene, design er svært beskjeden og enkel.

 Mote solbriller 2015: mannlige modeller


 Til tross for at representanter for den sterke halvparten av menneskeheten er vanligvis ikke så forsiktig tilnærming til å velge tilbehør, en rekke menn solbriller imponerende. Men i 2015 vil bli populær modell i klassisk og idrettsprestasjoner. Litt mistet sine posisjoner retro stil, men også hans støttespillere kan enkelt velge en favoritt tilbehør i stil uten frykt ser umoderne. I tillegg til et stort utvalg av menns runde briller og favoritt flyvere.
 Som for jern, for å understreke virilitet og tillit, skal den være helt eller delvis av metall. Linser bør velges eller veldig mørke briller, farget eller motsatt. Ikke vær redd for å eksperimentere og kombinere tilsynelatende uforenlige tilbehør i stil!
 Den mest kjente merkevare i sterk halvparten av menneskeheten ble solbriller fra italienske designere Ray Ban. Ray Ban Stilig tilbehør vil legge tillit og mot til eieren. Du kan kjøpe et produkt av høy kvalitet som beskytter mot ultrafiolett stråling.

 Solbriller med dioptrier


 Hvis du har nærsynthet, langsynthet eller astigmatisme, er det ikke en grunn til å forlate moteriktige mørke briller. I dag er det et stort utvalg av solbriller med dioptrier, som ofte er bestilt fra spesialiserte sentre optikk. Alle kjente merkevarer vil produsere optisk glass for dem. De kan være forskjellige farger og nyanser, og varierer i graden av mørkere.
 Dekningen er valgt avhengig av formålet, antirefleks, polyaryzatsyonnoe speiling. For solen spesielt behagelig alternativ kalt kameleoner med fargeskiftende glass som mørkere lys, og rommet lysere.
 Uansett hvilken modell du velger, så lenge du føler deg komfortabel. Husk at iført solbriller mote diktert ikke så mye som komfort for øynene dine.  
Tall på negler polskSpiker kunst hvert år er å få mer popularitet blant det smukke kjønn. Dette er forståelig, fordi kunst maleri negler hver kvinne gir aroma og lar være lyse. Mange tror at en ryddig og vakkert bilde på neglene kan bare gjøres av en profesjonell. Men det er en dyp feil, siden denne typen negledesign er nå tilgjengelig for alle. Du trenger bare litt trening, og tro meg, etter en stund vil du bli bedt om interiøret, som du gjorde denne opprinnelige tegningen. Så inkludere fantasy nabyraytesya tålmodighet, og vi vil hjelpe deg med sine råd, hvor fortsatt lære å lage male bilder på negler.
Forbereder seg på å lage tegninger
Før du begynner å male neglene, må du forberede arbeidsplassen. Dermed får vi alle de nødvendige lakk, tune god belysning (bordlampe - er det beste alternativet) og velge de verktøyene som vi vil trekke. Gjøre forskjellige mønstre og bilder ved hjelp av børster, spesielle skjerpet pinner, tannpirkere og nåler. Tynne nåler og stikker er bra for å skape vakre fine linjer og bred behov for å tegne store poeng. Som for neglene, for å skape bildet perfekt manikyr er ikke nødvendig, men likevel negler må være rene, fri for lakk og pidpylyanymy.
Ordningen trekke på negler nål:
- Fjern gammel lakk spesiell væske polsk
- Påfør foundation og vent til den er helt tørr
- Hver spiker dekke grunnfarge, noe som vil være grunnlaget for tegning. Avhengig av fargen av neglelakk kan dekkes av flere lag for en jevnere fordeling av lakk.
- Når tørr basis, kan du begynne å tegne. Varnish sette tre dråper av noe kontrastfarge (for å forberede det og oppdage alle de beste flaskene på forhånd som tegning gjort til tørking lakk).
- Ta nålen og begynne å droppe det på grunn av at mønsteret opprettet (alt avhenger av din fantasi, kan du holde nålen i bølger, sirkulær bevegelse, etc.). På den tiden strekker dråper på Marigold prøv å ikke ta nål og kjører forsiktig, uten rykk.
- Dekk til grunnleggende tegne fiksativ og nyte varige mesterverk.
Tall på negler polsk

Prosjektering tegning lakk på neglene
Det finnes mange teknikker for å trekke lakk på neglene, noen som vil vi fortelle deg nedenfor.

Tri-lakkering.
I én farge velge tre nyanser for å skape et slikt mønster er best egnet tett ugjennomsiktig belegg med ikke for tykk konsistens. Så først spiker negler dekke grunnfarge og gi den tørr. Deretter gjelder neglelakk skrått første fargen og uten å vente på sin tørking oppførsel utenfor linjen i den andre fargen, og deretter tegne og tredje stripen. Så du har en lokal tilkobling lakk skje jevnt blande nyanser som legger et bilde og en myk overgang fra en farge til en annen. Når alt er tørt, gjelder spiker fixer. Alt kan nyte dette svært interessant nail art.
Tall på negler polsk

Å merke seg, kan dette belegget brukes som bakgrunn for videre arbeid. Deretter kan du dekorere neglene bulonkamy og paljetter og male dem forskjellige farger og mønstre.
Lakk for sjablong.Ved hjelp av maler, kan du raskt og enkelt lage fransk manikyr, men også for å skape et interessant mønster. For å gjøre dette, gjelder spiker, for eksempel, hvit maling, og mens det tørker, utarbeide en mal av skjemaet som du kommer opp med (stjerner, hjerter, geometriske figurer, etc.). Deretter tørket hvit bakgrunn stikker kutt mønster og søke på neglelakk annen farge. Etter bruk umiddelbart forsiktig fjerne sjablong, plukket opp en skarp nål. Ikke la malingen tørke, eller sjablong kommer da på toppen med et lag av belegg. Deretter spiker bør dekke fiksativ og du kan sette et bilde på en egnet sand eller trekker sine farger osv Det vil legge glans og vil kamuflere de avvik i figuren.
Tall på negler polsk

Neglelakkfjerner i stedet for en pensel. Ja, kan denne væsken brukes ikke bare for å fjerne belegget, men også for å skape interessante og uvanlige nail art. Så dekker neglene i tre forskjellige lag, for eksempel, det første laget - den røde, den andre - hvit, og den tredje - Svart. Gi alle lag tørke godt ut. Da en tannpirker med et lite stykke vatt som er dyppet i et løsningsmiddel, fjerne dekselet, med som å lage et mønster. Dermed kan du lage to - og tricolor mønstre, og deretter legge til valgfrie rhinestones og andre dekorative elementer. Ikke glem å dekke neglene fiksativ.  
Яндекс.Метрика