Vilkår skalp behandling
 Siden huden er det største organet i menneskekroppen, er også sykdommer i hodebunnen ganske vanlig. For eksempel lider av flass hver tredje person, og andre sykdommer som påvirker en relativt stor andel av befolkningen. I dag skal vi vise deg hvordan sykdommer er ofte utsatt del av hodeskallen hår og gi eksempler sliter med visse problemer. Den mest vanlige sykdom


 Sykdommer i hud og hår selv, det er mange, men den mest vanlige er listet opp nedenfor.
 •  Seborrhea. Den er kjennetegnet ved forstyrrelser i talgkjertlene. Hvis de er for aktiv, vil flass ser ut som hvite fettlagene. Når arbeidet bremset kjertler, er flass tørr og hard hode kløe.
   Behandling. Å kvitte seg med flass, er det bedre å ikke drive selvstendig handling. Ta kontakt med hudlege. Han vil råde deg terapeutisk sjampo og vitaminer for inntak. Så du kan bli kvitt problemet så snart som mulig.

 •  Psoriasis. Dette er en kronisk sykdom der hodebunnen flak er formet som er svært kløende.
   Hvordan å behandle. Fordi sykdommen er kronisk, bli kvitt det vil ikke fungere. Men du kan tilbringe behandling med shampo, balsam og for å minimere tegn psyoryaza.

 •  Herpes er sopp i naturen og utseende kan påvirke ikke bare hodebunnen, men også hår og negler. Bestem sykdommen er ganske enkel: de berørte områdene er det store områder med skallethet. Å forlate behandling ved hjelp av spesielle sjampoer og salver.


 • Vilkår skalp behandling


   Folk rettsmidler


   Våre forfedre tilsynelatende også møtt med behovet for å behandle hodebunnen. Det er derfor vi har kommet til tradisjonelle medisiner som effektivt påvirker håret.
   Forberede en rekke masker og infusjoner kan være hjemme, bruk av følgende produkter:
 •  Saften av løk

 •  Leire, for det meste hvit og rød

 •  Roten av Acorus

 •  Nettles

 •  Eggeplomme

 •  Burdock olje

 •  Her er noen oppskrifter slike midler for å hjelpe helbrede hodebunnen og redde folk fra kløe.


  Vilkår skalp behandling


   Sjampo


   Hell i halvparten banken et glass mineralvann uten gass og tilsett kopp flytende såpe (helst uten tilsetningsstoffer) og en teskje av mandel olje og sitronsaft. Lukk lokket og rist godt.
   Dette betyr at det er nødvendig å vaske håret på samme måte som vanlig sjampo. Det lindrer kløe og normaliserer talgkjertlene. Dessuten er den egnet for alle typer og hår hud.

   Balsam


   Pisk rim to kylling egg og legge dem til en spiseskje med glyserin, vegetabilsk olje og eple cider eddik. Balsam skal gnis inn i hodebunnen og la stå i femten minutter og skyll med varmt vann.


  Vilkår skalp behandling


   Ansiktsmaske


   Heat halv kopp lakserolje i vannbad og gni forsiktig inn i hårrøttene. Deretter rascheshytes og vikle hodet med et håndkle. Tretti minutter senere masken bør skylle vanlig sjampo.

   Envelopment


   Et glass flytende honning og hundre gram olivenolje, bland godt og la stå i 48 timer. Midler som anvendes til å vaske hodet for å avlaste kløe i huden. Påfør blandingen på huden din, og forsiktig distribuere hele lengden håret med en kam. Vikle film, og håndkle og gå som tretti minutter så bare vaske håret.
   Uansett hva de effektive folk rettsmidler for behandling av hodebunnen uten profesjonell hjelp det kan betydelig forsinket. Derfor er det bedre å oppsøke en lege som vil råde deg den mest effektive måten å bli kvitt problemet. Og finne en billigere versjon av en kosmetisk er ikke vanskelig, da det er gitt ut i forskjellige former: sjampoer, balsamer, salver og til og med kapsler.  
  Regler hudpleie etter alder
   Selv den verdensberømte Coco Chanel sa at i tjue år hun skylder sin opptreden natur, og førtifem - egen innsats. Men dette betyr ikke at den moden hud bør gi seg selv og ikke følge henne. I dag skal vi vise deg hvordan du skal ta vare på ansiktet på ulike alderstrinn og midler som brukes for ung og moden hud.   Ung hud 20-25 år


   På denne tiden, er ung ansikt ikke veldig utsatt for dehydrering og aldring, det knapt synlige tegn på tretthet. I stedet er det problemer med overdreven produksjon av talg og relaterte kviser og hudormer. Derfor, sørg for å ta hensyn til kvalitet rengjøring.

   Hva kan jeg gjøre hjemme?


 •  To ganger om dagen tilbringer spesielle rensing skum, gele eller gelé. Bedre hvis deres sammensetning vil inneholde komponenter som reduserer inflammasjon (så som mentol).

 •  Sørg for å tørke huden tonic eller lotion etter vask å fullstendig ødelegge alle bakterier.

 •  Hvis du har akne eller akne, kan du ikke bruke scrubs til smitte spres videre i ansiktet. I stedet, disse midlene bruke masker.

 •  Krem for ung hud anbefaler bruk av kremer, solkremer som inneholder nødvendige elementer.


 • Regler hudpleie etter alder


   Bryr 25-35 år


   Kvinner i denne alders første møte med de første tegn på aldring: fine ansikts rynker, poser under øynene, trøtthet og tørrhet. Derfor bør mye oppmerksomhet gis til toning og ernæring.
 •  Hudtoner med de midler som er valgt av type. For dette formålet kan du bruke folk rettsmidler. For eksempel fryse urt og gjøre tørke bort hver morgen.

 •  En gang i uken bør påføres vitamin maske gjenopprette effekt.

 •  Med jevne mellomrom, må du bruke de skreller og skrubber.

 •  Hvis startet vises første rynker rundt øynene, kjøpe krem ​​med en liten løfteeffekt.

 •  For huden i den alderen å velge kremer, som inkluderer retinol, hyaluronsyre, panthenol.


 • Regler hudpleie etter alder


   Moden hud 35-45 år


   Tegn på aldring begynner å vises mer aktiv. Derfor bør sminke velges ikke bare for toning og fuktighetsgivende, men også UV og negativ miljøpåvirkning.
 •  Som før, rengjøring to ganger daglig spesiell mytsellyarnoy melk eller vann, og tørk tonic.

 •  Peeling bør gjøres om to ganger i uken og fuktighetsgivende maske hver tredje dag.

 •  De beste kremer for anmeldelser kvinner i denne alderen inneholder fuktighetsgivende ingredienser, retinol og sol elementer. Oppmuntret til bruk av komplekse hjelp av rynker.


 • Regler hudpleie etter alder


   Omsorg ansiktet etter 45 år


   Oftest er det ca femti år hos kvinner begynner i løpet av hormonelle forstyrrelser forbundet med overgangsalderen. Selv om aldringsprosessen fordi det sterkt akselerert, betyr ikke dette at opprettholde en sunn hud mulig. For dette formålet følgende prosedyre:
 •  Rengjør ansiktet med myke toner og betyr det. Lett peeling er også viktig.

 •  To ganger om dagen per person trenger å bruke fuktighetskrem og igjen - næringsrik.

 •  Metter huden med næringsstoffer, to ganger i uken gjør spesielle masker.

 •  Alt dette alders krem ​​bør inneholde anti-aging ingredienser: vitaminer, koenzym, oksygen, glykolsyre.

 •  Hvis økonomien tillater, hjelper holde ungdom salon prosedyrer, inkludert massasje.

 •  Det er viktig at du trenger å kjøpe kosmetikk tydelig på deres alder og ikke altfor hastverk med bruk av anti-aldrende hud, da dette kan føre til negative konsekvenser.  
  Sorte øyne? Bli kvitt folk rettsmidler
   Dessverre, blåmerker - dette er ikke et symbol på mot og ingen respekt hos andre de forårsaker. Tvert imot, så stereotypi som blåmerker og skrubbsår fate og konflikt ubalanserte mennesker. Og for ikke å bli vurdert på grunn av dette "skjønnhet" dysfunksjonell personlighet, må du raskt bli kvitt det. Det faktum at det finnes teknikker for å redusere blåmerker og det beste virkemidlet for å eliminere blåmerker - se nedenfor.   Andre tilgjengelige rettsmidler blåmerker under øynene


   Blåmerke - en liten blødning i hud eller muskelvev. Det ser ut som om det var en skade og brudd av en eller flere kapillarer. Første hematom er en lilla-blå flekk, etter noen dager blir gul-grønn. Siden området rundt øynene er tynn sart hud, selv utseendet av hematomer på dette stedet i den sannsynlige effekten.
   Og hvis området har gjennomgått betydelig kraft traumer, anbefaler vi straks legge til dette stedet et kaldt omslag eller ispose. Det faktum at kulden er i stand til å begrense blodårer, for derved å hindre ytterligere rastekanyy blod under huden. I tillegg kalde lotions gi liten analgetisk effekt.
   Hvis disse pakkene ikke har min, anbefaler vi å bruke en hvilken som helst metallgjenstand (unntatt aluminium). For eksempel kan dette være en stor mynt eller skje.
   Det er uakseptabelt å trykke på og berøre de berørte områdene, bruke varme til dem - et blåmerke blir enda større. Du må heller ikke bruke smøring hematom fuktighetskremer, så er det også hevelse.
  Sorte øyne? Bli kvitt folk rettsmidler

   Effektive løsninger for blåmerker under øynene


   Å knuse raskere rozsmoktavsya, må du bruke hjelpemidler for å lette utvinning fartøyer og vev.
   Snakker av folkemedisinen, er det flere gode måter å raskt løse problemet.
   Det hjelper hverdagslige dingser fersk revet poteter. Sett dem du trenger å rense ansiktet, å holde til poteter mister sin juice.
   Særegne evne til å behandle betennelse og blåmerker har kål blad, honning utflytende. Denne pakken bør gjøre etter å ha våknet opp og før du går til sengs.
  Sorte øyne? Bli kvitt folk rettsmidler

   Siden barndommen vi vet om de helbredende egenskapene til Banan. Husk at du må brukes på disse bladene sine sår. Faktisk, plantain perfekt gjenoppretter fartøyer, men å behandle hematomer er bedre ikke fullt brev og gjøre det til en pre-grøt.
   Også rundt dette problemet, kan aloe hjelpe. Healing sammensetningen av dette anlegget er i stand til å gjøre underverker på huden vår. Å behandle et blåmerke akkurat nok til å smøre det berørte området daglig aloe juice.
   Hvis du er en fan av tradisjonell medisin, kan det trygt gå på apoteket og kjøpe det Troxevasin, Heparoyd heparynova eller salve. Disse stoffene er godt etablert i behandlingen av skadde skip, og dessuten kan du kjøpe dem til en fornuftig pris.
   Vi tror på listen du velger din ideelle måten blåmerker under øynene. Prøv å jevnlig ta vare på dette området, og huden din vil snart gå tilbake til tidligere form.
  Sorte øyne? Bli kvitt folk rettsmidler
  Яндекс.Метрика