Planlegger å kjøpe Babyliss hårføner pensel eller velge en lignende modell laget av andre industribedrifter, bør vurderes nøye alternativer for å velge disse produktene.

Vilkår velge hårføner, hårbørster


 Ikke alle kvinner har råd til å gå hver dag til frisøren, for å skape en god konklusjon. Samtidig ønsket å overraske og glede andre som finnes i alle kvinner, uten unntak. I dag oppnå dette målet realistisk enn noensinne - bare for å kjøpe til deg selv eller styler hårføner-hårbørste.
 Denne enheten er i stand til å gi sin eier en vellykket blanding av hår tørkefunksjon og deres samtidige konklusjon. Denne funksjonen oppnås ved å bruke alle typer verktøy laget for å rette eller curling. Og den ekstra fordelen av disse enhetene - deres evne til å operere på batterier som gjør at Mincer enda en tur.
 Når du velger testenheten skal betale mest oppmerksomhet til sin makt som påvirker intensiteten av varmen og luftmengde. Ideelt styler bør holde temperaturen nå 60 grader, plukke den opp i 2 minutter. Også verdt å tenke på at den varme luftstrømmen gjør at du raskt tørke håret for styling er best å bruke varm "vind" og for konsolidering av resultatet - kaldt.
 Det er like viktig å ha mulighet til løslatelse damp, infrarød ovner som hindrer tørrhet tråder og ionisering modus, som er i stand til å fjerne hår fra statisk elektrisitet.
 I en slik kvalitet som funksjonalitet Mincer, gjør en stor innvirkning antall dyser som går med det inkludert. For eksempel de som er interessert i denne store oppkjøpet enhet, kan vi anbefale å kjøpe Babyliss hårføner pensel eller velge en lignende modell laget av andre industribedrifter. I standardversjonen Mincer festet til munnstykket 2-4. Maksimalt antall statister er 6.
 For å bestemme listen over nødvendige vedlegg bør avklare sitt formål:

 •  Universal plast børste runde formen skaper krøller;

 •  hendig når du har å børste en strand av ekstra volum, og på scenen for tørking;

 •  rund børste med naturlig bust garantere håret mer glans;

 •  børster, forskjellige bevegelige tenner, designet for å skape likeverdige krøller;

 •  "Half-hearted" rund pensel gjør det mulig å rette perm;

 •  forskjellige tang lage krøller riktig størrelse.


 •  Valget er ditt!  
  Kan være lopper folk?
   Det synes som lopper - mange hunder og katter. Men nei, de er også menneskelig blod smak. Derfor er det tilfeller hvor lopper kan være i mennesker. Erkjenne problemet er enkel: den kroppen du vil se liten rosa, litt hevet flekker som er forferdelig kløe. I dette tilfellet, bør du umiddelbart ta affære for å redde huden av disse blodsugerne. Hva å gjøre dette, hvor kommer dette angrepet og konsekvensene det kan føre - les videre.

   Hva synes loppe: de viktigste årsakene


   De fleste lopper er de viktigste kildene til dyr. Videre et kjæledyr kan du ikke være. Bli et offer for disse insektene kan stryke kjæledyr, rusle på plenen, hvor de liker å sole seg sel. Den vanlige loppe er ikke arbeid å få fotfeste på menneskelig hud, så mest sannsynlig vil du ikke selv føler hans nye "liv partner." Også verdt å merke seg er at disse parasittene formere raskt. I gjennomsnitt kan man loppe å sette håret eller huden til fem hundre egg. Naturligvis bloshkynыm barna trenger å spise, men at de ikke blir et problem fordi de faktisk lever i maten deres.
   Identifisere og eliminere små fiende er ikke lett, ettersom de er ganske dyktige og aktive. Og fanget en loppe knuse å ende svært vanskelig. Dens struktur er slik som lar deg ta på et enormt press.
  Kan være lopper folk?

   Hva konsekvensene lopper kan føre til en person?


   Dessverre, bortsett fra en ekkel svie, kløe og røde flekker, disse små parasitter er i stand til å bringe folk i store problemer. De trygt inkluderer: tularemi, rotte feber og pest dypylydyoz. I tillegg lopper er i stand til å trenge gjennom kjemmet morgener, de utsette egg og selv bor. På grunn av infeksjon, kan bittstedet være purulent betennelse. Derfor er første påvisning av insekter på kroppen din, må du ta affære.

   Hvordan bli kvitt loppene?


   Dette er ikke en lett oppgave. Og alle som krever et sett av tiltak rettet mot ødeleggelse av disse parasittene. Først må du kjøpe i et apotek spesielle forberedelser for å eliminere lopper (noen ganger større effekt observert på midlene som brukes for dyr).
   Klær, som gikk mellom nederlag, bør tilskrives de tørre rengjøringsmidler, som vanlig vask er ikke nok - disse skapningene kan overleve.
  Kan være lopper folk?

   For hjemmeadresse disse ubudne gjester bedre ringe spesialister desinfeksjon insekter. Du vil ha rent i hele leiligheten uten å miste enda steder som balkonger, baseboards, skap og bad.
   Å fremme disse parasittene "omynaly parti å anbefale noen hjørner for å holde vinychky malurt. Rettigheter for lukten nesten umerkelig, men det virker på insekter otpuhyvayusche.
   Som du kan se, til tiltak eliminere lopper hos mennesker er ikke enkelt, men likevel gjennomførbart. For å unngå infeksjoner bør besøke en hudlege. Merk at lopper ikke velger å ofre av status, kjønn eller alder, så vær alltid på enda mer. Ha det gøy og lykke til!
  Kan være lopper folk?
  Lopper mann - pass opp!

   I hele verden finnes det over 2000 arter av lopper, og ingen av dem er ikke annet enn problemer, har vi ikke bringe. Den menneskelige loppe (lus) - insekter som parasitter menneskekroppen, hunder, katter og hester.


   Hvordan er "problemet"


   Dette er en svært mobil insekt størrelse ikke overstiger 4 mm. På flatet lateralt kroppen parasitt "sitter" lite hode med piercing-furu munn og bart. Lopper bevege seg gjennom seks klorte bena, bak paret er sterke nok til å hoppe over lange avstander.
   Uansett katastrofer fant ikke sted på planeten, lopper er sannsynlig å overleve - de virkelig fenomenal fecundity! Parasitten lever minst 2-3 måneder, der gang han klarer å lage 60-100 biter og å sette mer enn tusen egg. Etterkommere vokse i noen uker, og nå den nye hæren klar parasitter spise og formere seg.


   Hvor er lopper i menneskelig


   Uansett hvor rart det kan virke, menneskelige loppe - en svært sjelden art av parasitter. I de fleste tilfeller, lopper mennesker fra dyr. Hvis du er en kjærlig hundeeier aktiv, kan pet bringe kusayuschyysya "overraskelse" midt i hans hår fra gaten. Huskatter som er utenfor leiligheten aldri skje, før eller senere også bli bærere av lopper som kommer i huset på såler på sko eller foldede plagg.
  Lopper mann - pass opp!

   Selv om du ikke har kjæledyr, kan du fortsatt får problemer. På hvilken måte? "Møte", for eksempel, kan forekomme på elva eller andre vannkilder, som vanligvis lever sandlopper. De har en tendens til å trenge inn i den nedre del av det menneskelige legeme (fot, ben, lår).
   Også beboerne ofte lider første etasje, som lopper kan overføres gjennom kjelleren på rotter og mus. Hvis din veranda lever søt kattunge, vil du sikkert bringe hjem insekt kramkar han er på sko.
   I motsetning til det mange tror, ​​ikke en parasitt for mennesker eller dyr liv i den sanneste betydning av ordet. En mann eller mlekopytayuschem insekt tilbringer flere minutter til to til tre timer - denne gangen er det nok til å mate blod. "Resten" parasitt i et koselig hjørne av ditt hjem. Det og legger sine egg. Antall lopper så stor at i stedet for en her kommer de andre, og offeret ser ut til å være biting henne for alltid.
  Lopper mann - pass opp!


   Overnatting parasitter i rommet:


 •  tykk bunke tepper;


 •  sprekker i vegger og gulv;


 •  støvete hjørner;


 •  avstand mellom veggen og sokkel;


 •  dyr sengetøy;


 •  Steder hvor søppel.


 •  Dermed kan hele leiligheten eller huset bli oppvekststeder for lopper. Bør jeg takle dem? Sikkert! Insekter som bærer ulike sykdommer utgjør en reell trussel mot menneskers helse.
   Hvilken sykdom kan overføres av insekter

 •  Pesten.


 •  Tularemi.


 •  Rickettsiosis.


 •  Dypylydoz.


 •  Listeriose.


 •  Pseudotuberculosis.


 •  Dette er ikke en komplett liste over sykdommer som er knyttet til parasitten. De mest uskyldige konsekvensene av eksponering for lopper kan kalles en allergisk reaksjon på biter, sår og byller på huden, eksem, søvnløshet, nevroser.
  Lopper mann - pass opp!


   Symptomene på insektbitt


   Spørsmålet om hvorvidt det er lopper i mennesker og funnet. Nå liste hoved reaksjon, noe som indikerer at du har smakt.

 •  Bite ligger på leggen, ankel, fot, håndledd, nakke eller av hår i hodebunnen - en "favoritt" steder insekter.


 •  Smertefulle bitt, hvis du har noe injisert. I stedet er det alvorlig kløe og brennende.


 •  Huden kommer rosa flekk (3-5 mm) eller oppblåst blemme med rød etikett i sentrum. Smerte er rask, men bør bite kan bo i noen dager.


 •  I en følsom person som svar på bite allergi vises som et utslett eller elveblest.


 • Lopper mann - pass opp!


   Behandling av loppebitt


   Den mest pålitelige middel mot insektbitt, selvfølgelig, forebygging. Men hva skal du gjøre hvis problemet ikke kan unngås?

 •  Unn er noen antiseptisk, hydrogenperoksid, alkohol tonic vanlig såpe.


 •  Deretter satte en liten ispose og dekk med tykk klut bunt. Cool bite.


 •  Når du brenner lull, børste morgen av kløe salve (Psylo-balsam, for eksempel). Hvis hånden er ikke der, bruk en løsning av vanlig brus.


 • Lopper mann - pass opp!


   Hvordan bli kvitt fienden?


   Hvis du raskt og effektivt ende bærere av infeksjoner, gjennomføre umiddelbare insekticid behandling av kjæledyr. Og selvfølgelig, arrangere en grundig våren rengjøring sine hjem, med fokus på steder der mest tid blir brukt din katt eller hund. Å utrydde lopper sannsynligvis allerede bruker spesialverktøy: Synuzan, Byoryn, Combat, Goethe. I fremtiden, ikke glem å regelmessig vaske gulvet i gangen med desinfeksjonsmiddel.
  Яндекс.Метрика