Virkemidler mot mygg for gravide

 Hvor mye ubehag bringer irriterende summende komarynoe. Noen ferie kan ødelegge disse angrepene "blodsugere". Hvis du er gravid, mygg er bare pine. Bruke kjemiske midler vil ikke plutselig de skade barnet. Hvilke andre verktøy er mygg gravid?

 Folk rettsmidler for mygg gravid


 Det har lenge blitt observert at noen planter lukter avskrekker myggen. Noen av de mest kjente av disse naturlige lukter - det lukter av anis, nellik og eukalyptus.

 Oliy disse plantene kan du fukte en bomullsdott og sette den i vinduskarmen eller i nærheten av sengen. Dette skaper en naturlig barriere mot mygg.
 Du kan lage et avkok av frøene av nellik og tilsett noen dråper alkohol i det ferdige kjøttkraft. Denne løsningen smøre bar hud. Beskyttelse er ca 2 timer.
 En effektiv avskrekkende verktøyet er kamfer. Ved 100 gram kamfer fordampet på et vannbad, og deretter beskyttelse vil vare hele natten.
 Karbolsyre avskrekker også mygg. Noen få dråper syre på veggen i nærheten av sengen vil tillate deg å sove om natten.

 Ultralyd Elektronisk Mosquito Repeller


 For myggolje utendørs svært brukervennlig elektronisk Midler for skremming. De gjør en lyd som er hørbar for mannen, men avskrekker myggen. Det er selvfølgelig folk som fanger pip Repeller, men de fleste mennesker ikke reagerer på dem. Det er helt sikker, miljø mygg repeller, som kan brukes som et middel for mygg til gravide.

 Armbånd mygg Gravide


 I de senere år har armbånd mygg ikke inneholde giftige stoffer, og som også kan anvendes som et middel for mygg til gravide kvinner og barn.
 Armbånd laget av miljøvennlige materialer og impregnert med urteekstrakter. Armbånd er solgt med en forseglet pakke, som beholder sine egenskaper armbånd. Avhengig av intensiteten og type armbånd beskyttelse er 48 til 240 timer.  
Hvorfor lukter føtter?Ganske merkelig spørsmål: "Hvorfor føtter lukter?". Hvorfor lukter ikke hvis de er - en del av kroppen? Dessverre, de noen ganger uutholdelig lukt bekymringer. Og dette er - er en annen sak.
Hovedforklaringen
Stoppe svette - et naturlig fenomen og svært vanlig. Så pralyudy merket deres territorium. Men - ikke tiden.
Økt svetting, vitenskapelig - hyperhidrose, er forårsaket av ulike faktorer. Svette mekanisme - er den viktigste komponenten av det totale systemet av termoregulering av kroppen. Bli kvitt kroppshår hele kroppen tillates en person å bruke et område av huden for å opprettholde temperaturkontroll er mye mer effektivt.
Av seg selv, har nesten svette ingen særegen lukt. Hele komplekset og ubehagelige haug "smaker" - et resultat av bakteriell liv. Sammen med svette fra huden med nitrogenholdige forbindelser, fettsyrer, kolesterol og mineraler. Mikrober bryte ned dem, da de er oksidert i luft. Det fremhevet den flyktige stoffet med en stikkende lukt. I sko og sokker - vilkår for avl og eksistensen av mikroorganismer - ydealneyshye.
Hvorfor føtter lukter hos barn?
Kroppen er forskjellige barn økt metabolisme. Ved svetting det blir kvitt giftstoffer og overskuddsvarme. Disse allsidige sko - joggesko, som, forresten, har de ikke liker forandring - skaper ideelle forhold for hyperhidrose stopp med alle konsekvenser. Jeg bør være målet for økt oppmerksomhet fra foreldrene.
Anbefaling:
1. Riktig skotøy. Foot svetter mer i en lukket sko. Det må derfor være laget av lær, minst - topp, er at pustende. Om sommeren, når kleskoden gjør - perforert, flettet eller vevd sandaler eller sko. Prøv å ha minst to par sko og endre dem annenhver dag. Ideelt sett - hvis det finnes sko for kontor og gate separat.
2. De riktige sokker. Best absorbere overflødig fuktighet og tykk bomull. Men teknologien utvikler seg så raskt som allerede har syntetiske materialer med ikke mindre hygroskopisk. Når du velger sokker, strømper og strømpebukser, er tallet for dem som lider av det stinker føtter - fast. Sokker bør endres daglig.
3. Hygiene. Daglig vask av føtter i morgen og kveld fjerner et lag av hudceller otshelushyvshyysya med talg sekreter og andre. Samtidig med myriader av bakterier og midd, klarte å Nestlé i dem.
4. Spesielle forhold:
Såle med aktivt kull. Dette er - en utmerket adsorpsjonsmiddelpartikler (vpytыvatel) kjemikalier. Kull absorbere lukt, men ikke eliminere kilden.
Deodoranter. Avbryter lukte - og utover. Spyrtosoderzhatsye betyr å ødelegge bakterier i skoene.
Antiperspirant (spray eller kremer). Smalner potovыdelytelnыe tid til annen. Grunner - ikke eliminere. Ta vekk overflødig fuktighet i andre vev, som noen ganger fører til ødem.
Lysol. Ødelegger bakterier i skoene.
Iontophoresis. Behandling fot ioner svekke aktiviteten til svettekjertlene. Løpet av behandlingen er residual effekt: antall tildelte svette minsker lang. Krever samråd med lege.
Botox. Populær hos kvinner betyr hemmer svette for et par måneder (minst seks), blokkerer funksjonen av kjertler ved deres innervasjon. Det er kontraindikasjoner.
Laser. Med intens stråling ødelagt fleste svettekjertlene.
5. Tradisjonelle metoder. Dette - fotbad:
fra barken på trær: eik og selje;
med kjerringrokk;
brennesle, salvie og mynte;
med kamille, lime blomster og blader av valnøtt;
fra sjø eller salt;
eddik eller kaliumpermanganat.
Saker som krever medisinsk intervensjon
Hvis du har lenge vært haunting spørsmåls: luktende føtter som ikke hjelper når pereprobovannыe all del - det er på tide å se en lege. Mislykket kamp kan bety at årsaken kan være noen sykdom. Det kan ikke bare føre til sykdom ben eller føtter, men kompleks sykdom organisme.
For eksempel:
metabolske sykdommer;
hudsykdommer;
infeksjon;
ondartede svulster;
patologi;
krenkelse av nervesystemet.
Identifisere de virkelige årsakene kan bare hjelpe den kliniske undersøkelsen. Det er viktig ikke å gå glipp av utseendet av sopp. Bli kvitt det er svært plagsom. Sopp - representanter for de lavere riker levende organismer, så har høy levedyktighet.
Endelig - en uavhengig test
Hvis hælen din "kjærlighet" hunden din og mygg - betyr at det er tid og du elsker dem (fem, selvfølgelig).  
Hvordan bli kvitt skabb
 Starte skabb tilrådelig etter å sette diagnose basert på symptomer og laboratoriediagnostikk. Laboratorium diagnostisering er basert på å få flåtten og dens påfølgende mikroskopi, samt å ta en skraping av den berørte huden. Å kvitte seg med skabb i behandlingen bør følge en rekke obligatoriske forhold.
 1. Behandling må passere alle smittet ble funnet i epiD brann.
 2. Bedding tilhører pasienten utsettes koking, møbler og andre husholdningsartikler behandlet med desinfeksjonsmiddel.
 3. preparatet påføres på hele overflaten av legemet unntatt hodet, ansiktet og halsen.
 4. salve bør påføres om kvelden, rett før søvn. Etter bruk av salve vaske hendene grundig med såpe og vann.

 Legemidler som brukes i behandling av skabb


 Antall legemidler produsert farmakologiske industrien er i dag tilstrekkelig. Så bli kvitt skabb kan være ganske enkelt gå for seg selv er en av rusmidler.
 De vanligste og mest brukte medikament - er benzyl benzoat, fremstilt i form av en salve 10% av barn og 20% ​​salve for voksne. I kroppen vasket salven påføres på den første dagen, gjentatte ganger å gni salve på den fjerde dag. På den femte dagen vil endre undertøy og sengetøy vaskes grundig restene av salver.
 Spregal - medisiner som kommer i form av en aerosol. Å kvitte seg med skabb, blir det brukt til kroppen og venstre i 12 timer. Over tid skiftende klær og sengetøy og vask grundig med såpe og kropp. Spregal er det eneste stoffet som ikke har noen kontraindikasjoner for bruk hos barn og gravide kvinner.
 Ganske gamle, men effektiv måte - en 20% svovelsyre salve. Det påføres kroppen i 5-7 dager før den går til sengs. Imidlertid bør det bemerkes at den svovelsyre fører ofte til allergiske reaksjoner i forbindelse med det som er foreskrevet i kombinasjon med antihistaminer.

 Kvitte seg med skabb kan bruke folk rettsmidler


 Skabb kan utføres ved hjelp av verktøy som tilbys av tradisjonell medisin.
 Oppskrift №1: grundig blandet terpentin og smør i et forhold på 1: 2. Den resulterende blanding ble påført på det angrepne hud.
 Oppskrift nummer 2: et jevnt lag av huden forårsaker bjørk tjære som skylles av etter 3 timer etter påføring. Den neste dag prosedyren ble gjentatt.
 Oppskrift №3: Opp til fire spiseskjeer vaselin olje tilsett 1 ss av juice celandine, bland godt. Påfør på kvelden før sengetid og i morgen vask. Prosedyren blir gjentatt i 5 dager.
 Å kvitte seg med skabb, er det nødvendig ikke bare å velge riktig medikament, men beholde alle reglene for bruken. For å unngå de vanligste komplikasjoner i form av dermatitt, bruke salve bør hendene, gni skiftende intensitet avhengig av tykkelsen rastyraemoho huden.  
Eksem: Symptomer og varianter.Eksem - en akutt inflammatorisk dermatose som påvirker det øvre stratum corneum i huden (epidermis) og bindevev parti (dermis), utsatt for tilbakefall. Begrepet "eksem" er dannet fra det greske ordet "koke": for denne typen eksem preget av rask, "koking" -delen boble utslett.

Typiske symptomer på eksem

Den første budbringer av sykdommen er vanligvis kløe, som oppstår før fremkomsten av eksematøs utslett. Typiske tegn på eksem inkluderer:
- Fremveksten av ekstremitetene (eksem på hender, føtter, hender), nakke, sjelden på andre deler av kroppen påvirket områder av fortykket, rødlig hud. Eksem plaketter ulidelig kløende. Hos pediatriske pasienter er ofte observert utslett på innsiden av lem ledd (albuer, knær).
- Utseende, på grunn av konstant skrape, åpen morgen og utdanning Korost løpet berørte områder.

Klinisk sant eksem

For dette dermatose i idiopatisk (sann) danner de typiske symptomene på eksem som tilstedeværelsen av en uttalt erytem, ​​er rød hud i de berørte områdene, blir edematous. Utslett vises i form av svært små papler eller blemmer serøs; bobler veldig raskt begynne å utfolde seg i deres sted dannes mykroэrozyy, også kalt eczematous eller serøs, brønner. Fra "brønner" klink serverer serøs væske, huden i de berørte områdene begynner å bli våt. Med ytterligere tørking fluid med skabb gulgrå, er under prosessen med å gjenopprette epitelet.

Basert på et objektivt bilde av sykdommen, er det fire stadier av eksem:

- Erytematøse (rødhet og hevelse i huden);
- Utseende papulovezykuleznыh utslett;
- Perioden suge det berørte området;
- Dannelse av skorper (skabb).
Siden sykdommen prosessen har wave-lignende natur, hos pasienter samtidig observert elementer av ulike stadier: rødhet i huden (erytem), utslett vezykuleznaya, seropapulы. Således fenomenet evolusjonære polymorfisme av de mest karakteristiske trekk ved sann eksem.
Konvertere akutte formen av sykdommen i en kronisk - det er en gradvis prosess der det lichenification (uttales segl epidermis, styrking av naturlig hud mønster, pigmentforstyrrelser). Huden blir grov, gul, begynner å flasse av. Ynfyltratsyonnыe manifestasjoner av sykdommen veksler med symptomer på akutt betennelse - fremveksten av nye og seropapuleznыh vezykuleznыh utslett, erosjon og suge huden, dannelsen av skorper. En pasient som lider av eksem på hender, føtter eller kroppen føles konstant kløe, stiger i perioder med forverring. Denne kliniske bildet er typisk for idiopatisk skjema.
Klart definerte grensene for de berørte områdene er det ikke. De første sentrene for det meste forekommer i ansiktet, for tidlig karakterisert ved eksem på hendene; Neste utslett sprer seg i hele kroppen (på en lem og bagasjerommet) med en tendens til symmetri. Lokalisering eksem manifestasjoner på ett område er ganske sjelden. Kontinuerlig kløe av varierende styrke som følger sykdommen i mange tilfeller fører til nevrose hos pasienter med normale søvnforstyrrelser og til og med utviklingen av søvnløshet.
Når intensiteten ostrovospalitelnyh hendelser (utslett, Moisture) avtar, kan bildet av sykdommen kjennetegnes av følgende symptomer:
- Eksem crustosum - cortical stadium, utdanning Korost løpet berørte områder av huden;
- Eksem squamosum - plateepitel eller skjellete scenen; skjellende hud og eksfoliere små skalaer;
- Forekomst av sekundære soner av pigment-vaskulære endringer eller pigmentert;
- Eksem craquele - tørr eksem sprekkdannelser i øvre stratum corneum av huden;
- Eksem tyloticum - uttalt fortykkelse av hornlaget, preget av eksem på hans føtter corpus
- Virksomheten på sålene, med dype sprekker; også utviklet eksem på hendene (typisk for lang-eksisterende kronisk form);
- Eksem impetiginosum - utseende pustler, abscesser, septik skabb (i tilfelle komplikasjoner av sykdommen infeksjon forårsaket av mikroorganismer purulent).
Eksem er en kronisk form som utviklet seg fra den første akutte betennelser kan vare i flere år.
Typer Eksem
Mikrobiell. I cellene i kronisk purulent hudlesjoner (pyoderma) utvikler mikrobiell eksem; vanligvis plasserer rundt den infiserte sår, riper og erosjoner, fistler, trofiske sår. I dette tilfellet er det området av akutt inflammasjon klart definert, synlig på periferien av områdene der stratum corneum er avvist, tilstedeværelse av serøse papler, vesikler, suge lesjoner supplert dannelse av lagdelte, tykke purulent skabb. I den første fasen av celle mikrobiell eksem er asymmetrisk i naturen, som oftest ligger i benene til mennesket.
Blant de varianter av mikrobiell eksem skilles:
- Nummulyarnuyu form (blyashechnuyu, monetovydnuyu); Navnet kommer fra formen sentre - rund, på størrelse med en mynt med skarpe grenser;
- Paratravmatychnu utvikler seg i områder av postoperative arr, brudd og andre skader;
-varykoznu - en av de komplikasjoner av åreknuter i nedre ekstremiteter.
Hvis mikrobiell eksem raskt og tilstrekkelig behandlet, eller re-skadde celler kan være allergiske utslett andre typen (mykrobydы, pyemydы) har en tendens til å slå seg sammen til store lommer (med tilstedeværelse av flere erosjoner og suge) i løpet av utviklingen av sykdommen. I denne situasjon går sykdommen i idiopatisk eller gyldig, form.
Seboreisk. Forekommer i mennesker som lider av seborrhea. Lokalisert i områder med et høyt innhold av talgkjertler: hodet i håret på ørene og rundt nesen, nær nasolabial folder, bryst og interscapular region. Utenfor de berørte områdene ser ut som flekker av rødlig hud peeling og et stort antall små brungul papular utslett, flette inn en "ring" og "lys".
Profesjonell. Bakgrunnen for denne type sykdom er skadelige produksjonsfaktorer som er spesifikke for visse områder av faglig aktivitet. Under denne formen for eksem kan vises på ben, armer og i alle andre områder av kroppen.
Dishidroticheskaya eksem. Lesjoner er konsentrert på flatene palmar og plantar; erytem ikke klart uttrykt, da disse områdene er tykk stratum corneum og utslett er tett, ertestore bobler - ". sago korn" typiske Elementer av utslett kan åpnes med dannelsen av erosjonsskader og flette inn større bobler. Dyshytrotycheskaya eksem tendens til å spre seg til baksiden av føtter og hender, og andre områder av ekstremitetene; i mange tilfeller, er det trofiske forandringer av negleplaten.
Rogov. Andre navn på denne formen av sykdommen - eksem mozolevydnaya, tylotycheskaya. Lokaliserte dette skjemaet som dishidroticheskaya eksem i sone soles / håndflatene, men forskjellig formasjon på stedet av lesjoner sløvt områder.
Barn. Vanligvis eksematisk prosess hos barn preget av økt væskerommet. Ifølge statistikk, i de fleste tilfeller har en tendens til barn som har foreldre eller nære slektninger som lider av allergi, astma, atopisk dermatitt, rhinitt, eksem, etc. I tilfelle av slik sykdom i en av foreldrene, er risikoen for eksem manifestasjoner av barnet ca 40%, både foreldre - 50-60%. Svært ofte er det et barne eksem på hender, ben, rygg, ansikt.
I pediatrisk praksis, vedtatt begrepet "exudative diatese" som et synonym for "eksem" i forhold til pasienter tidlig barndom og barndom, men i midten av forrige århundre, MS Maslov definert exudative diatese type som mottakelighet for sykdomstilstand, ikke en spesifikk sykdom. Ja diatese hos barn kan oppstå uten hudlesjoner, og vice versa, noen dermatoses hos barn uten diagnose "exudative diatese." Disse fakta tyder eksem hos barn og exudative diatese som ulike nosologisk forhold, selv om deres gjensidige avhengighet er ofte stilt spørsmål. Den mest riktig å vurdere barnas diatese exudative typen bakgrunn, som kan utvikle andre typer eksem dermatoses.
Eczematous sykdom - den vanligste typen eksem hos små barn; manifest eksem på hendene, føttene, ansiktet og andre områder av kroppen. Blant de faktorer som bidrar til utviklingen av sykdommen omfatter:

- Komplisert graviditet;
- Maternal sykdom;
- Manglende evne til naturlig amming;
- Patologi for gastrointestinal aktivitet og utvikling hos barn som følge av matallergier;
- Følsomhet for forkjølelse barn;
- Dårlige sanitære forhold.
De fleste barn funnet idiopatisk, mikrobiell og seboreisk eksem typer. Morfologien av sykdommen, for det meste lik "voksen" film; trenger bare peke på økt dannelse væske, en rekke allergiske reaksjoner, utslett tendens til å fusjonere og hyppige komplikasjoner av sykdommen stafylokokk eller streptokokk infeksjon (impetigo). I noen tilfeller kan en ugunstig kombinasjon av faktorene gir pasientene tidlig barndom til død - den såkalte "эkzemnoy 'død.
Varicose. Der fra symptomatisk kompleks karakteristisk for åreknuter; konsentrert eksem på beina, vanligvis rundt åreknuter, stivnet områder, varicose sår. Den positive innvirkning på utviklingen av denne formen for eksem gi lavere ekstremiteter skader, allergier til komponenter av medisinsk behandling av åreknuter, endringer i strukturen i huden under bandasjene. Eksem på føttene har kraftig definerte grenser lesjoner, preget av moderat intensitet zudenye.
Sikoziformnaya. Typisk for folk som lider av kronisk betennelse i hårsekker - sycosis. Eksematisk prosessen strekker seg utover de hårete områder, lommer med mye gråt, føler pasienten sterk, uutholdelig kløe. Det lichenification av huden og den kontinuerlige fremveksten av follikulære pustler. Når er lokalisert sykozymorfnoy form av sykdommen lesjoner i de fleste tilfeller i armhulen hulrom, kjønnshår, over overleppen og haken.
Eksem lesjoner av den kvinnelige bryst i brystvortene og pigment sirkel. Ofte årsaken til sykdommen er traumer amming og konsekvensene av skabb. Zone lesjoner blir lyse røde, gråtende, dekket skorper. Sykdommen - vedvarende.
Funksjoner diagnose
De mest karakteristiske symptomene på eksem - ostrovospalytelnoho tilstedeværelse av ødem, og seropapuleznыh mykrovezykuleznыh utslett, utdanning "eksem brønner" Moisture rammede områdene. Noen av symptomene på atopisk eksem lignende manifestasjoner (diffus) dermatitt, men diagnosen bør fokusere på forekomsten av alvorlige sympaterhycheskyh reflekser aktiv infiltrasjon, tilstedeværelse lyhenyzatsyy hud, mangel på lange perioder suge de berørte områdene, etc. Det bør også huskes at i atopisk dermatitt om sommeren kommer en betydelig forbedring, inntil forsvinningen av alle kliniske tegn. I tilfeller hindret anbefalt for diagnostiske læremateriell innhentet gjennom biopsi.

Prognose og gjentakelse

Når riktig foreskrevet behandling etterlevelse og ytterligere forebyggende tiltak, livet, er funksjonshemming pasienten ikke er i fare. Men i noen form for tilbakefall av sykdom er utelukket. Tyngre prognoser preget av utvikling av eksem hos skrøpelige små barn, eldre og pasienter med kroppen er plaget med smittsomme sykdommer eller forgiftning.  
Яндекс.Метрика