Virkningen av atmosfæretrykket på en person
 Folk har lenge kunnet bruke kraften av lufttrykket. Dette er tydelig i mange områder, på grunn av vinden flytte båten seiler, roterende vinger vindmøller, viste at luften har vekt.

 Hva er effekten av atmosfærisk trykk på en person


 Han kunne ikke ha vært interesserte forskere og spørsmålet om effekten av trykket på menneskers helse. Forskerne fant at en person som bor lenge på ett sted, betyr normalt trykk litt forhøyet trykk påvirker ikke trivsel. Leger hell bevist at hvis trykket er høyt, en person redusert hjertefrekvens, redusert blodtrykk, pusten blir hyppig og dyp huden blir litt målløs dannet tørre slimhinner i øyne, nese og munn. Effekten av atmosfærisk trykk på mennesker er uunngåelig, men det kan være en stor kamp.
 Selvfølgelig, vil for en person være mye bedre hvis trykket ikke vil endre brått, men gradvis, så kroppen lett tilpasse seg nye forhold, uten noen konsekvenser.
 Hvis trykket er lavt, og personen observert rask pust, hjertefrekvensen øker, slagkraft av hjertet blir svakt, øker antall røde blodceller, kan forekomme anoksi.

 Normalt atmosfærisk påvirkning


 Atmosfærisk trykk - lufttrykket på overflaten av jorden, er alle elementer er på den. Det er bevist at effekten av atmosfærisk trykk på en person påvirker helsen sin.
 Normalt atmosfærisk trykk er 760 mm Hg ved null temperatur. Ved å måle trykket kan forutsies og vær endringer, forandringer i atmosfæretrykket.
 Det er en direkte sammenheng mellom endringen i atmosfærisk trykk, og forandringer i været. Trykket kan variere etter høyden, og dermed virkningen av atmosfæretrykket på en person som varierer med høyden. Jo mer komprimert gass, slik at trykket vil være større. Alle værstasjoner plassert i ulike høyder og å lage et system for å måle atmosfærisk trykk for å gi data tatt vurderer høyde.  
Normal puls for kvinner
 Knapt noen vil benekte at hjertet - er viktig menneskekroppen, som avhenger av kroppen som en helhet. Derfor bør helsen til kardiovaskulære systemet nøye overvåke noen, spesielt kvinner i reproduktiv alder, som under graviditet og fødsel, stress på hjerte øker.
 Kanskje hvis du trener du mistenker at hjerterytmen er noe galt. Hvordan å vite pulsen er normal eller ikke?
 Puls - er antall hjerteslag i 60 sekunder. I funksjon av hjertet presser blod inn i vener og arterier, med utvidelse og svingningene i fartøy vegger. Disse svingningene er vurdert og puls, for det kan sees på det kardiovaskulære systemet på personen som en helhet, og dermed på generelle helse. Det er nødvendig å ta hensyn til ikke bare på antall slag, men den rytme, spenning, fyllingsgrad.
 Normal puls for menn, kvinner og barn er forskjellige, og de er avhengig av alder, regelmessig fysisk aktivitet på kroppen (hjerte natrenyrovano idrettsutøvere), plasseringen av kroppen, emosjonell tilstand, vær og selv den tiden av døgnet og året.
 Normal puls for kvinner
 Normal puls hos kvinner anses å være 70-80 slag per minutt, mens for menn er tallet er litt annerledes og kan være 60-80 beats. Dette skyldes det faktum at størrelsen på hjertet hos kvinner mindre enn for gutter, og den nedre hjertet, jo mer det slår. Det er derfor babyen hjertet slo enda raskere enn kvinner (normale - om 140 bpm for spedbarn og småbarn 110-130 beats i løpet av året).
 Hvis pulsfrekvensen økt, kardiologer kaller dette takykardi om, tvert imot, er det under normal - en bradykardi.
 Frekvensen frekvensen av kvinner påvirker graviditet og overgangsalder og kritiske dagene, så for livet hos kvinner, er mindre stabil enn hos menn denne frekvensen.
 Mest fundamentalt, varierer dette tallet på gravide kvinner. Normal puls hos gravide kvinner har variert innenfor 100-110 slag per minutt. På sitt frekvens påvirker svangerskapet. Store endringer i hjertefrekvens oppstå i begynnelsen av semesteret, fordi på denne tiden er det en aktiv hormonelle endringer i kroppen.
 Hvis hjertefrekvensen forventningsfull mor stiger 110 slag per minutt, er dette en alvorlig sak for ytterligere inspeksjoner som kan oppdage tilstedeværelsen av visse kroniske sykdommer som hjertefeil eller annen patologi. Når diagnostisere sykdom av det kardiovaskulære systemet, for trygg graviditet og fødsel, en kvinne skal ha vært en lege, en kardiolog, og levering kan skje i et spesialisert sykehus.
 Vanligvis pulsen tilbake til det av kvinner som var før graviditeten, 12-13 uker. Men på et senere tidspunkt, etter ca 26-28 uker av svangerskapet, endrer pulsen igjen. Dette skyldes økningen i blodvolum og dermed belastningen på hjertet. Og hvis en kvinne har noen problemer med det kardiovaskulære systemet, kan det føre til sen toxicosis (preeklampsi).
 Det er derfor leger og terapeuter gynekologer som ser en kvinne for varigheten, så oppmerksomme på hjerterytme av sin menighet.
 Bekymring og appell til kardiolog
 Du se i sine angrep og plutselig paroksysmal takykardi der pulsen er over 120 slag per minutt.
 I tillegg til økt hjertefrekvens finner du i deg selv og andre ubehagelige symptomer som smerte eller prikking i hjertet.
 Du føler deg ikke veldig god samlet, var det, for eksempel, svimmelhet, kvalme, svakhet, og så videre.
 Ikke omgå disse symptomene oppmerksomhet, i håp om at "det vil være" hjertet "spøk" ikke er nødvendig i alle fall bør det fungere uten en glitch, så hvis du finner noen av disse symptomene plager deg eller annet ubehag hjerte, sørg for å gå til resepsjonen til en spesialist.
 Dette gjelder spesielt for gravide kvinner, fordi de er ansvarlig ikke bare for oss selv, men for liv og helse av et barn, som sikkert påvirker helse mamma.
 La hjertet ditt slår virkelig betyr noe når du er rolig og avslappet, og begynner å slå raskere når du le eller gråte, men aldri endre rytmen på grunn av helseproblemer.  
Høyt blodtrykk symptomerForskjellige patologiske sykdommer har en viktig funksjon - høyt blodtrykk. Årsaken til det høye trykket kan være ytre påvirkninger eller interne faktorer. I det første tilfellet kan det være psykisk stress som varer i lang tid, stress, hodeskade, de andre - sykdommer som er i stand til å utløse høyt blodtrykk, slik som nyresykdom, hormonelle adrenal svulster.
Langvarig og en betydelig økning i trykket skaper en patologisk tilstand. Resultatet kommer overbelastning og hypertrofi av hjertemuskelen, perifer vaskulær avbrutt, og det er en endring i de indre organer.

Skjemaer økende press

Naturen av endringer høyt trykk, er av tre typer:
- Endring i systolisk (øverst) trykket ved normal lavere indeks,
- Økning i systolisk og diastolisk blodtrykk,
- Endring i diastolisk blodtrykk.


Det finnes flere varianter av AH:


- Transient - Løftetrykket er sjelden, kort og litt.
- Labile - moderat, ustabil, men ofte denne effekten.
- Stabil - jevn og betydelig økning i trykket reduseres bare etter å ha tatt narkotika.
- Ondartet - vedvarende betydelig økning i trykk, sykdommen utvikler seg hurtig og er vanskelig å behandle.
- Med kryzovыm flow - i form av kriser.


Hypertensjon og dets funksjoner

I utgangspunktet er hypertensjon ofte asymptomatisk. For kronisk form av sykdommen preget av vekslende perioder med forverring og forbedring. Faren er at denne tilstanden øker risikoen for vaskulær skade, lider ofte av hjerne, hjerte, retina og nyre.
I noen tilfeller er det bud om sykdom. Disse inkluderer søvnforstyrrelser, irritabilitet, hodepine, ubehag eller smerte i hjertet. Indikatorer forblir dermed normalt. Disse symptomene er ikke vedvarende, og til de forverre sykdommen, men studier viser ikke.
Med utviklingen av sykdommen vises klager om tretthet, irritabilitet, angst og bekymring. Ofte merket vond drøm, han nekrepok midlertidig og våkne person føler seg overveldet. Også tilgjengelig er hodepine som oppstår som regel om natten eller om morgenen. Når psykisk stress og fysisk smerte intensivert belastet. I tillegg er det mulig pulsering i kronen, tyngde i timelige og frontale regioner.
Ofte pasienter hypertensjon føle smerter i hjertet, hyppige hjertebank. Utgangspunktet, slike følelser er nevrotisk karakter vare lenge ikke er relatert til fysisk aktivitet.
Hypertensjon påvirker arbeidet i mange byråer, starte visse endringer. Brudd på hjertet forårsaket av overanstrengelse av hjertemuskelen, til slutt fører til en økning i størrelsen av venstre ventrikkel. Dette er en av de viktigste symptomer på høyt blodtrykk, som kan oppdage en lege.
Sykdomsutvikling er perifer vaskulær motstand og trykket er høyere. Kortpustethet og hjertebank mens introdusere påvist hjertesvikt. Første symptomene er bare en øvelse, så i spenning. Av og astmaanfall forårsaket av stagnasjon av blod i lungesirkulasjonen.
Endringene skjer i nervesystemet. Først av alt, lidelser forbundet med endringer i hjernevevet. På et tidlig stadium av sykdommen observert hjertebank, økt hjertefrekvens, skjelvende lemmer, frysninger, overdreven svetting, endringer i hudfarge - rød, endrer blekhet. Pasientene kan klage over svimmelhet. Hos de fleste pasienter, ser det ut som vrikker sitt miljø, tap av balanse, og som andre følelser som forårsaker ubehag. På et senere stadium mulige angrep av svimmelhet, der pasientene føler at deres organer eller objekter rotere. I noen tilfeller ledsaget av svimmelhet og ringing støy i ørene, noen ganger kvalme, oppkast gjentatt, oscillerende bevegelser av øyeeplet, ubehag i hjertet.
For sent stadium som et typisk symptom på en lidelse. Dette er på grunn av vesentlige endringer av netthinnen eller økt intrakranielt trykk. Typisk, ved begynnelsen av sykdommen vises midlertidig innsnevring av blodkarene i netthinnen, som deretter blir stabile, er de fleste fartøyer viklet, tett og uregelmessig. På et sent stadium netthinnens blødninger oppstår, utviklet det degenerative forandringer. Alle disse funksjonene kan avsløre en lege.
Endringer i nyrene ved høyt trykk er sjeldne. Med utviklingen av sykdommen, en reduksjon av blodtilførsel, vist økt nattlig urinering.
Diagnose og behandling
Når de første symptomene på sykdommen, må pasienter screenes, hvis viktigste formål - å identifisere symptomatisk høyt blodtrykk. Først av alt, utelukker nyre- og hormon natur sykdom. For å gjøre dette, hatt ulike metoder. Hvis årsaken ikke er etablert, er pasienten diagnostisert med "essensielle arteriell hypertensjon".
Årsaken til sykdommen i stor grad bestemmer behandlingsmetoden. I alle fall er tilordnet den riktige daglige rutine, diett med begrensning av salt, beroligende midler, sovemidler hvis det er nødvendig. I symptomatisk hypertensjon primært behandle den underliggende sykdom. Å senke trykket brukes av forskjellige grupper av narkotika.
Høyt blodtrykk - en stasjon for å finne ut årsakene til sin forekomst.  
Яндекс.Метрика