Virkningene av alkoholProblemet med alkoholisme har lenge vært akutt til det russiske samfunnet. Ifølge statistikk, er Russland et av de mest drikking land i verden. Hvis 15-20 år siden led av alkoholisme meste menn, men nå i økende grad alkoholikere blant kvinner og barn.
Årsaker til alkoholisme
Årsakene til alkoholmisbruk, har en tendens til å bli stress og vanskelige livssituasjoner. Fortsetter erfaren stress i familien og på jobben fører til forsøk på å bli kvitt alle problemer og dårlige tanker. Mange finner en slik utløp for alkohol. Alkohol skyer sinnet, slapper musklene, noe som gir en følelse av fullstendig frihet fra spenninger og stress, men denne følelsen er falsk. Alkohol i seg selv er den sterkeste belastning til kroppen. Når i blodet, virker det ugunstig på hjernen, det kardiovaskulære system, fordøyelsessystemet, lever.
En annen vanlig årsak til alkoholisme er svak vilje mann. Komme i et slikt miljø, hvor en vanlig drikk, kan svekkede personer ikke gi opp og begynner å drikke sammen med dem. Først det synes ganske ufarlig, men senere blir til avhengighet. Konfrontert med drikke miljøet kan ikke bare tenåringer, velger en feil venner, men som voksen, for eksempel, sitter i selskapet, hvor de liker bedriftens fest.
Uansett årsaken til at personer blir bedt om å misbruke alkohol, er det viktig å stoppe klokken. I denne situasjonen, en viktig støtte fra venner og familie, kanskje folk bare trenger å snakke med noen og hell sjel.
Øl drikking og dens konsekvenser
Hvert år, øl drikking er blitt mer vanlig. Årsaken er at øl - billig annonserte drikke som du kan kjøpe i hvilken som helst butikk. Butikkvinduer er fulle av fargerike etiketter og ulike arter og sorter øl. Dette ølet er markedsført som en lav alkohol drikke zhazhdoutolyayuschyy. På farene ved øl snakket nylig da øl drikking var å skade flere personer, en stor masse av dem er tenåringer og unge voksne.
Øl, som alle andre alkoholsoderzhaschyy drikke, ikke kan påvirke menneskers helse. Alkohol i øl forbruk absorbert i blodet raskt og hemmer hjerte-, fordøyelses-, reproduktive system, påvirker hjernens aktivitet og leveren.
Den største effekten av øl påvirker hjertet. Grunnen til dette er den raske absorpsjon av øl i blodet som uunngåelig fører til økt belastning på hjertet. Blodet full, Wien og andre årene utvider seg, blir hjertet hardt for å pumpe blod og det slites ut raskt. Dette syndromet kalles "øl hjerte".
Øl påvirker nervesystemet. Hops inneholde spesifikke stoffer som sterkt hemmer hjernens aktivitet og føre til sløvhet person. I tillegg er disse stoffene er avhengighetsskapende, så folk er stadig bruker dette brennevin kan ikke være uten ham slappe av og stresse ned. Det har også blitt en sak av øl alkoholisme.
I øl inneholdt cadaverine - et stoff som har en toksisk effekt på hjernen. Hjerneceller dør og aldri utvinnes. Således er human intelligens redusert. Spesielt merkbart i ung alder, som lider av alkoholisme øl vanskeligere for unge mennesker å lære og absorbere ny informasjon enn sine jevnaldrende som fører en sunn livsstil.
Øl negativt påvirker det reproduktive systemet. Det reduserer antall og aktivitet av sperm. Finnes i øl slutt østrogen hemmer produksjonen av det mannlige hormonet testosteron, og ytre utseende av endring: økende brystet og magen, bekken utvides (mann blir som en kvinne).
I tillegg til de ovennevnte personer som lider av alkoholisme, øl, forstyrret leveren (cirrhose kan utvikle eller hepatitt) og fordøyelsessystemet.
Mulige konsekvenser av alkoholisme
Virkningene av alkohol kan deles inn i to grupper:
- Effekter av helsemessige og mentale helsen til alkoholikeren.
- Konsekvenser av den sosiale sfære.
For mange ganger sagt at alkohol - er gift. En gang i kroppen, det gjør en ødeleggende effekt på alle organer og vev hos mennesker uten unntak.
Den mest alvorlige konsekvens av alkoholisme er dens effekt på hjernen. Mannen begynner å tenke verre, det sløvet reaksjon bremset tankeprosesser. Også lider nervesystemet og psyken. Lider av alkoholisme, folk er frekke og aggressive, de vises plutselige utbrudd av raseri. Disse menneskene er irriterende, ubalansert, kan de enkelt buste talte ord til feil tid eller sted som kom handlingen.
Uopprettelig skade har alkoholisme og leveren. Under påvirkning av alkohol er en gradvis ødeleggelse av leveren, noe som resulterer i diagnosen "cirrhose".
Alkohol påvirker negativt mage-tarmkanalen. Vanligvis når man drikker alkohol påvirker folk ikke tenker på snack, noe som kan føre til sårdannelse og fremveksten av ulike lidelser i fordøyelsessystemet.
Alkoholmisbruk kan også påvirke synet og hørselen. Mulig delvis tap av syn og hørsel tap forekomst.
Enda mer alvorlige konsekvenser bør kvinner og barn alkoholisme. Kvinner på grunn av sin fysiske struktur er praktisk talt ikke til å behandle alkoholisme. Kvinne alkoholisme utvikler seg svært raskt og umiddelbart påvirker alle systemer og organer. Kvinne drikker raskt miste ungdom og skjønnhet, deres hud falming øyne, kjedelig hår. I tilfelle av graviditet i de fleste tilfeller, er barn født prosent med noen avvik. Hvis den vordende mor drikker alkohol, kan barnet bli født med medfødte misdannelser. I tillegg er disse barn er vanskelige å studere, de er aggressive og irriterende. Disse babyer på fødsels potensielle alkoholikere.
Ikke mindre forferdelig og tenårings alkoholisme. Når kroppen mottar mer nesformyrovavshyysya alkohol, hemmer det alle funksjonene. Barn bremser ned eller stopper veksten opphører å utvikle hjernen, bremser hjernens aktivitet. Tenåringer som regelmessig konsumerer alkohol varierer deres aggressiv og voldelig atferd, anfall av raseri og sinne til menneskene rundt dem.
Alkoholisme - en katastrofe av moderne samfunn. De sosiale konsekvensene av alkoholisme like beklagelig. At alkohol er årsaken til de fleste forbrytelser. Drukket eller forsettlig eller uaktsomt påført skader av varierende alvorlighetsgrad, som forekommer tyveri, hacking, tyveri og selv mord. Uklart alkohol hjernen slutter å tilstrekkelig vurdere realiteten av menneskelig frykt forsvinner, samvittighet og ansvar for sine handlinger. Ifølge statistikk, de fleste ulykker skjer som beruset, for ikke å nevne brann og andre ulykker.
En alkoholiker i familien - en tragedie for alle familiemedlemmer. Folk lider av alkoholavhengighet propyvaye alle pengene, de er ikke bekymret for velferden til sine kjære. De nøler ikke med å heve sin hånd på hans kone og barn. Barn i disse familiene vokse nervøs og irritabel, og mange blir alkoholikere.  
Skjønnhet - "en forferdelig makt! Eller hvordan å balansere på et barberblad "?
 "Alle kvinner er sjarmerende, og gir dem skjønnheten av kjærlighet til menneskene." AS Pushkin
 Ja, men i tillegg til å vinne hans kjærlighet? Hvordan bli nødvendig og være i forkant av konkurransen? Hvordan vet du at det var han, og innfødte sjel, som vil være fint å tie? Mange, trolig mer enn en gang spurt et lignende spørsmål. Prøv å forstå.
 Beauty - visittkort, men husk det
 Stereotypien om at "håndlagde" beauties er alene, på den ene siden, den sanne, og den andre - ikke veldig. Fordi møtes på klær (Og utseendet generelt) og eskortert til sinnet. Så hva har vi?

 • Først noen kvinner ofte bruker for mye tid hans utseende, glemmer seg selv. Og er det inverse situasjon, slik som med påskeliljer, krav er for høye, og prisen er for høy. Elsk deg selv, selvfølgelig, det er nødvendig, men i moderate mengder. Mannen føles det, og derfor er det ofte rett og slett ekkelt eller skremmende, det skaper unyttige problemer. Tvert imot at en slik kvinne mest sannsynlig ligner fine, men kunstig blomst, der skjønnhet er ingenting - tomhet.
 • For det andre, selv preharnyy, super smarte og hyggelige mennesker også, som alle mennesker utsatt for selvkritikk og ofte frykter ikke svare uendelig skjønnhet. Men - dette er første fase, er den andre fasen vurdering av personlighet og mental utvikling.
 Den andre fasen - den viktigste. La oss undersøke det.
 Hvorfor er det?

Skjønnhet - "en forferdelig makt! Eller hvordan å balansere på et barberblad "?


 Lurer på noe som ofte forekommer i form av noen par der mannen kjekk, og zhinka- "ujevne" Monster, etter vårt syn, fordi det er misunnelse eller nysgjerrighet, eller i søket etter svar på spørsmålet: "Hva skal menn? ". Men hans valg er sannsynligvis ikke er basert på ytre skjønnhet og åndelig. Som du vet, øynene - sjelen og, mest av alt, han valgte henne for det, reflekterer sine vakre lyse øyne av karisma av magnetisk seksualitet, sinn. Sannsynligvis mange kjente følelsen som opplysning eller "elektrisk utladning" indre stemme og sa: "Her er det, din kjære sjel! "Og det virker som du er kjent med i mange år.
 Ekte kjærlighet er ikke
 I utgangspunktet enhver kvinne, hvis ønskelig, kan være en attraktiv og nyte suksess med det motsatte kjønn. Men man trenger å velge mellom kvantitet og kvalitet. Denne artikkelen er ikke for samlere, men for ekte kjennere av åndelig skjønnhet. Virkelig kjærlig ektemann vil elske dere alle - som i hjem klær og uten sminke, ikke helt god form etter fødsel. Det viktigste - gi deg selv helt, uten reserve og i stedet det vil ha samme reaksjon. Ekte kjærlighet forsvinner ikke med alderen, men tar en annen form.
 Familie - er vanskelig, og daglig rutinearbeid. Arbeidet er ikke bare matlaging og omsorg for sin mann og barn, men også for å forsørge seg selv i en attraktiv form og sinnstilstand. "Veien til en manns hjerte er gjennom hans mage", men ikke glem om sex, noe som er svært viktig for sterkere sex og spiller en viktig rolle i forholdet. Det bør være en uunnværlig og unngå selv tanken på satellitter som er bedre enn deg. Ros - en av de viktigste våpen. En klok kvinne vet alltid hvordan å overbevise sin mann at hennes interesser ble tatt hensyn til, og han tenkte ikke på det.
 Sjelen
 "Den interne tilstand gjenspeiler den ytre virkeligheten." En kvinne skal være "kloke katt", som er i hovedsak gratis person, men det fratar ikke en mann og frihet, selvfølgelig, i grunn. Det er å være i stand til å balansere på et barberblad. " Borscht borsjtsj, men det viktigste - ikke overdriv! Jeg kan ikke på noen måte kulden mann skal være som "krig" og stadig forsvare sin frihet.
 Konklusjoner.
 Advance (før å finne en livspartner) må først "lage" seg selv. Det er, jo høyere nivå av utvikling, til de verdige utfordrerne være "hånd og hjerte."

 "Mannen skal være alle vakre: ansikt og klær, og sjel og sinn."
 AP Chekhov
Яндекс.Метрика