Virkningene av hjernehinnebetennelseMeningitt er en akutt sykdom forårsaket av forskjellige bakterier, og er ledsaget av betennelse av membraner av hjernen og ryggmargen. Dette er en sjelden sykdom som ikke er på riktig og rettidig behandling av eventuelle komplikasjoner. Relaxer gang meningitt er vanligvis mer de ikke blir syke.
Vi alle husker fra barndommen, som voksne skremme oss denne forferdelige ord, forårsaker bære en lue. Men hjernehinnebetennelse - en smittsom sykdom, og ta det fra hypotermi umulig. Agenter for hjernehinnebetennelse bakterier overføres av luftbårne dråper eller virale infeksjoner (røde hunder, meslinger, kusma, etc.).
Så forferdelig hjernehinnebetennelse oppstår, og hvordan denne sykdommen?
Symptomer på hjernehinnebetennelse
Mange tror at bare barn lider av hjernehinnebetennelse, er falsk dette utsagnet. Ill kan alle, uavhengig av alder. Mottakelighet for hjernehinnebetennelse avhenger mer på immunsystemet og staten generelt. Ja, ofte lider av hjernehinnebetennelse premature barn fordi deres kropp i de første leveårene er svekket. I fare er mennesker med noen sykdom i sentralnervesystemet eller beveges forbi hodetraume eller tilbake.
Symptomer på hjernehinnebetennelse annerledes manifestert hos voksne og barn. Tegn på sykdommen i et barn er:
- Høy temperatur;
- Alvorlig hodepine, forverres av ytre stimuli (høy lyd, lys, etc.);
- Oppkast ikke relatert til spising og vedvarer gjennom hele dagen;
- Nummenhet musklene i rygg og nakke.
- Hos barn symptomer på hjernehinnebetennelse å være stor fontanel hevelse og typisk sove ute (på siden, bena pidibhani til brystet, hodet kastet tilbake).
Hjernehinnebetennelse hos voksne manifesterer som:
- Utpreget hodepine, ofte spre seg til nakke og rygg;
- En kraftig forverring i generell helse (tretthet, svakhet);
- Fever;
- Heve temperaturen over 39 grader;
- Court.
I de tidlige stadier av sykdommen manifesterer seg i form av hyppig hodepine, noe som til slutt fortsetter å vokse. Vanligvis, de fleste ikke ta hensyn til disse skiltene, skriving av alt i stress og tretthet. Senere hodepine er intolerant og kan være ledsaget av tap av bevissthet eller hallusinasjoner. I de mest avanserte tilfeller av oppkast og utslett som ligner herpes. Du kan oppleve lysskyhet.
Typer Meningitt
Ved type hjernehinnebetennelse flyt er:
- Primær, når skallet ryggmargen og hjernen blir påvirket på en gang; utvikling som en uavhengig sykdom;
- Sekundær når hjernehinnebetennelse utvikler seg gradvis mot et bakteppe av en sykdom (lungebetennelse, ørebetennelse media, etc.).

Begge former er karakterisert ved utpregede symptomer.


Ved type hjernehinnebetennelse patogener er delt inn i:


- Virus.
Det er ledsaget av utvikling av passende virussykdom. I dette tilfellet kan eller meningitt begynne å utvikle sin bakgrunn som en sekundær eller manifest som den underliggende sykdommen. Symptomer på viral hjernehinnebetennelse vanligvis vises moderat (tolerante hodepine, ingen oppkast).
- Tuberkulose - en av de verste former for hjernehinnebetennelse. Ikke så lenge siden ble diagnostisert med tuberkuløs hjernehinnebetennelse setning. I dag i tidlig deteksjon av sykdom og intensiv behandling kan beseire sykdommen i 95% av tilfellene. Tuberkuløs hjernehinnebetennelse er ofte det første tegn på infeksjon. Det begynner med en feber, et par dager etter som det uutholdelig hodepine og oppkast.
- Pneumokokk.Kan oppstå som primær og sekundær sykdom som vanligvis forut lungebetennelse, mellomørebetennelse eller bihulebetennelse. Den er karakterisert ved akutt klinisk og rask utvikling. Det er viktig å starte behandlingen tidlig for å unngå alvorlige konsekvenser, blant disse kan være dødelig. Det flyter med markante symptomer: feber, kramper, hodepine, bevissthetsforstyrrelser.

- Meningokokk.
Akkurat som pneumokokk meningitt varierer sterkt uttalt symptomer som feber, frysninger og hodepine. Det er lettere å behandle og er preget av lav dødelighet.
Meningitt, som er den utløsende agent for Haemophilus influenzae. Denne typen hjernehinnebetennelse er mest vanlig hos spedbarn. Dens viktigste manifestasjoner er konstant oppkast og oppstøt baby, urimelige skarpe rop, hevelse fontanel.
Formen av strømnings meningitt er normalt og reaktiv. Den farligste formen for hjernehinnebetennelse er reaktiv. Fra vanlig er det preget av sin skorotechnostyu. I dette tilfellet, symptomer utvikle svært raskt, og i de fleste tilfeller at pasienten døde av septik betennelse sett hjernehinnene. Behandling av reaktive former for hjernehinnebetennelse bør starte på den første dagen manifestasjoner av sykdommen. Dette vil ikke bare redde pasientens liv, men også unngå konsekvensene. Typisk, hvis stråle meningitt forsinkelse av behandlingen, selv om et par dager, er død uunngåelig.

Implikasjoner

Ved overføring av mild hjernehinnebetennelse og rettidig adekvat behandling gjennomført til slutten, ingen konsekvenser oppstår. Alle organer, systemer og vev forblir intakt og fortsette å fungere som normalt.

Også, med riktig behandling, men i tilfelle av forekomsten av sykdommen i mer alvorlig etter restitusjons hjernehinnebetennelse kan minne meg selv ubehagelige konsekvenser, blant annet:

- ufrivillige muskelsammentrekninger,
- Krampetrekninger,
- Konsentrasjonsvansker og huske informasjon
- Hodepine som forekommer oftere enn sykdommen.
Hvis sykdommen er startet eller behandlingen ikke utføres riktig, alvorlige konsekvenser:
- Forstyrrelser i hjernen,
- Delvis eller fullstendig tap av hørsel,
- Tap av syn,
- Coma,
- Døden.
Heldigvis er disse komplikasjonene er ekstremt sjelden, statistisk sofistikerte former for hjernehinnebetennelse lider bare 1-1, 5%. Selv om sykdommen oppstår vanligvis i mild og ikke forårsaker komplikasjoner, husk at det fortsatt er fare for alvorlige konsekvenser. Derfor bør deteksjon ved de ovennevnte symptomene se en lege for å finne årsaken til hodepine og terapi.
Forebygging
Den beste forebygging er vaksinasjons hjernehinnebetennelse. I en tidlig alder barn tilbringer vaksinert mot denne sykdommen. Det bør også være å vaksinere og de av virussykdommer som kan utløse sin meslinger, kusma, røde hunder, etc.
Siden hjernehinnebetennelse ofte lider av personer med svekket kroppen, bør styrke sin helse (ta vitaminer, trening, ernæring, etc.). Husk at hjernehinnebetennelse patogener er bakterier, så ikke glem om personlig hygiene - vaske hendene før hvert måltid.  
 Noen av naturens gaver er så nyttig, for ikke å bruke dem - det er bare en forbrytelse. Har du hørt noen gang av svart spisskummen olje? Hvis ikke, vil du sikkert finne ut alt om det og begynne å bruke dette fantastiske verktøyet.

 Hva er det?


 Svart spisskummen - en plante av familien zhovtetsevyh, som nå er dyrket i land som USA, Egypt, Etiopia, Saudi-Arabia og Middelhavet og Asia. I svart spisskummen kan også bli funnet, for eksempel i Nord-Kaukasus.
 De fleste av disse frø som brukes som krydder. Dette duftende og krydret krydder spredt rundt om i verden. Anlegget har andre navn: Spisskummen, Giro, indisk spisskummen, Nigella og så videre.
Ulike måter å bruke olje av svart spisskummen

 Frøene presses av olje, som har unike egenskaper. Overraskende nok ble denne oljen brukt veldig, veldig lang tid.
 Under arkeologiske undersøkelser ble det funnet at produktet ble brukt over 3 tusen år siden i Afrika, Asia og Østen.

 I dag er olje som brukes til å behandle ulike sykdommer, selv farmasøyter lagt til medisiner.

 Sammensetning


 Sammensetningen av svart karve olje er unik og utrolig rik. Den inneholder fosfolipider, mettede fettsyrer, karotenoider, mange organiske syrer (15), vitaminer C, E, A, B3, B6, B9 B1 B2 natrium, fosfor, kalsium, kalium, sink, kobber, jern, selen, mangan, nikkel, saponiner, enzymer, tanniner, alkaloider, essensielle oljer, polysakkarider og monosakkarider, flavonoider og mer.
Ulike måter å bruke olje av svart spisskummen

 Nytte


 Her er de gode egenskapene av svart spisskummen olje:
 •  Dette er et utmerket middel. Med regelmessig bruk kan forbedre immunforsvaret og beskytte deg mot hyppige forkjølelser og infeksjoner.

 •  Antioksidant effekt av dette produktet beskytter kroppen mot frie radikaler og dermed bidrar til å forsinke aldringsprosessen og forebygge utviklingen av svulster.

 •  Oljen har antibakteriell virkning som gjør at et produkt for å behandle en rekke forskjellige bakterieinfeksjoner.

 •  Med regelmessig og riktig bruk er fullstendig rensing av menneskekroppen gjennom eliminering av toksiner, giftstoffer og andre skadelige stoffer.

 •  Ofte svart spisskummen olje brukes eksternt. Og det er ikke tilfeldig, som en del av en spesiell substans, først, har anti-inflammatorisk virkning på huden, og for det andre, akselerere tilheling av overhuden, for det tredje, i betydelig grad forbedrer hudens tilstand. Hår olje er også svært nyttig.

 •  Dette verktøyet hjelper akselerere healing.

 •  Det må være et mildt beroligende.

 •  Fra oldtiden, er olje brukes til å bekjempe parasitter, for eksempel ormer.

 •  Produktet har en positiv effekt på fordøyelsessystemet, fjerner overflødig galle, normal gut, stimulerer produksjonen av gastric juice forbedrer fordøyelsen.

 •  Med vanlig bruk kan være avledet fra blod av skadelige kolesterol.

 •  Produktet bidrar til å normalisere blodsukkernivået.

 •  Olje styrker blodkar og gjør dem mer fleksible, beskyttelse mot atherosklerose.

 •  Ofte, et produkt som brukes for vekttap, som det normaliserer stoffskiftet og akselererer fettmetabolismen.

 •  Stoffer som er tilstede i blandingen bidrar til å lindre kramper.

 •  Det må være en mild vanndrivende effekt.

 •  Under amming olje kan øke melkeproduksjonen.

 •  Produktet er meget nyttig for det endokrine systemet.

 •  Svart spisskummen olje forbedrer både det mannlige reproduksjonssystemet og kvinnelige.

 •  I noen tilfeller, olje av svart spisskummen nyttig?


   Indikasjoner:
 •  Smerter av ulike slag (hoved, tannlege, ledd, muskler).

 •  Bakteriell infeksjon.

 •  Redusert immunitet.

 •  Hudsykdommer, forringelse av epidermis.

 •  Tørt og sprøtt hår.

 •  Noen sykdommer i fordøyelsessystemet.

 •  Forebygging av aterosklerose.

 •  Noen sykdommer i urin-systemet.

 •  Visse endokrine lidelser.

 •  Fedme, overvekt.

 •  Ikke verst er det?


  Ulike måter å bruke olje av svart spisskummen

   Nå liste opp kontraindikasjoner:
 •  Graviditet (stoffer komponert trigger livmorkontraksjoner, som kan føre til spontanabort eller for tidlig fødsel).

 •  Nylig flyttet organtransplantasjoner.

 •  Individuell intoleranse av komponenter.

 •  Som for bivirkninger, når den brukes eksternt kan ha allergiske reaksjoner som manifesterer som svie, kløe, rødhet. Og overgrep kan oppleve symptomer på forgiftning eller beruselse, kvalme eller oppkast, svakhet, hodepine.
   I alle fall, før du bruker dette produktet er verdt å se en lege.

   Hvordan å bruke?


  Ulike måter å bruke olje av svart spisskummen

   Bruken av svart spisskummen olje kan være ganske variert. Her er noen oppskrifter:
 •  Når leddsmerter masserer gni olje i det berørte området. Alternativt, varme litt olje for å fukte den et stykke tøy eller gasbind og lage en kompress.

 •  Når hodepine gni oljen inn whisky eller lage en kompress.

 •  Når tannpine suge en bomullsdott i olje og legg den på en halv time før pasienten tann.

 •  Å styrke immun ta en teskje etter frokost hver dag i 2-4 måneder. Så ta en pause (minst to måneder) og om nødvendig gjenta kurset.

 •  Hvis du tilbringer diaré, ta halv kopp yoghurt (naturlig og uten tilsetningsstoffer) og tilsett teskje olje. Bruk dette midlet to ganger om dagen i 2-3 dager.

 •  Når du hoster og ulike luftveissykdommer hjelpe innånding. Koke vann i en panne, avkjøles litt og legge den svart spisskummen olje (1 liter trenger en spiseskje smør). Puste damp over en kjele. Du kan dekke hodet med et håndkle.

 •  For å forbedre hud eller hår blanding av svart spisskummen olje med samme mengde olivenolje og søke på ansiktet eller håret (først i hodebunnen og basal området, så hele lengden).

 •  Hvor kan jeg kjøpe? Hvor mye?


   Kjøpe svart spisskummen olje kan i enkelte apotek. Du kan bestille dette midlet i nettbutikken. Men vær forsiktig, unngå falske eller substandard varer. Selgeren skal være sertifikater. Prisen er rundt 200-300 rubler per 100 milliliter.

   Tanker


   Vurderinger av dette produktet er for det meste positive. Folk pleide olje var fornøyd. Mange har lagt merke bedring innen en uke etter søknad.
   Bruk svart spisskummen olje riktig og huske kontraindikasjoner, og da du merker endringer og evaluere effekten av produktet.  
  Яндекс.Метрика