Virkningene av stressDen moderne tempoet i livet er grunnen til at vi ofte blir utsatt for ulike typer stress, og lever i konstant stress, frustrert på grunn av problemer på jobben, nervøs, bekymret for sine kjære.
Stress - en farlig fiende for kroppen vår. Det påvirker helsen og forårsake mange sykdommer. Nerve erfaring akkumulert i kroppen, forårsaker smerte og muskel klipp. Som et resultat av tapt fleksibilitet i kroppen, og trykkproblemer vi ofte sutulymosya. Blek hud med tegn på tretthet i ansiktet, utdødde øyne, håravfall - alle effektene av stress. Noen ganger kan vi ikke engang merke til det, og absolutt ikke tenke på hvordan det er skadelig.
Når kroppen er sliten fra den konstant stress og negativitet, sender det ulike signaler om at vi er oppmerksomme på problemet og iverksette tiltak.

Tegn til stress

- Etter å våkne opp du føler tretthet og svakhet, selv når du sover åtte og måtte hvile nå.
- Konstant humørsvingninger, irritabilitet, usikkerhet.
- Dårlig ytelse, oppmerksomhet problemer.
- Hodepine, nervøs tic, muskelkramper bena om natten.
- Insomnia.
- Brudd på fordøyelsessystemet.
bør ikke ignorere disse symptomene. Langvarig spenning kan føre til kroniske sykdommer i en svekket kropp.
Hva er faren
Virkningene av stress er uforutsigbar. Dette gjelder ikke bare psykisk, men også fysisk tilstand. Som et resultat av konstant nervøs spenning oppstår:
- Depresjon,
- Urettferdig sinne,
- Irritabilitet,
- Mangelfull tenkning,
- Tap av appetitt,
- Glemsomhet,
- Uoppmerksomhet,
- Angst,
- Apati,
- Søvnproblemer.

Påvirkningen av den fysiologiske tilstand:

- Økt blodsukker, fettsyrer,
- Redusert immunforsvar,
- Økt hjertefrekvens,
- Hopper press
- Gastritt,
- Magesår osv N.
Stress kan oppstå ikke bare fra uønskede hendelser, men også positive. Det antas at de lykkelige hendelser positivt påvirke rettighetene, men kroppen ikke alltid er enige med.
Stress kan oppstå etter noen hendelse eller akkumuleres over tid i form av mindre problemer - små krangler med naboer, familie skandaler, savnet bussen. Den farligste anses langsiktige problemer. Sårbare mennesker med dårlig mental tilstand av selvforsvar erfaring nervøs spenning spesielt vanskelig. Heller, de blir deprimert i lang tid ikke kan komme ut av det. Som et resultat av redusert immunforsvar.
Stress utsatt og gravide kvinner. Dette er på grunn av hormonelle endringer Negative effekter reflekteres ikke bare i delstaten mødre, men også på barnet. Venter på babyen i seg selv er et stort stress. Plus, frykten for fødsel, usikkerhet, følelsesmessig ubalanse. Situasjonen er komplisert, hvis en enslig mor eller familie skandaler er ofte.
Av effektene av stress under svangerskapet inkludere kronisk depresjon, for tidlig fødsel, abort trussel, kjøp barne kroniske sykdommer, tilbakestående utvikling etter fødsel, lav vekt, og mer. Derfor bør den vordende mor ta vare på helsen sin, som resultat av nervøs spenning kan være irreversible for barnet.
Like vanlig stressrelatert yrke. De forårsaker følelsesmessig utmattelse, irritabilitet, umotiverte følelser, angst, redusert selvfølelse, hyppig hodepine, søvnforstyrrelser, etc. Som et resultat av alt dette, folk ofte bytter jobb siden da i en tilstand av nervøs spenning umulig.
Hvordan å håndtere stress
Noen stressende situasjon foregår i flere etapper: begynnelsen, klimaks, denouement. Størst innvirkning på helse har siste etappen - post-stress når kroppen tilpasser seg situasjonen. Varigheten av denne fase er avhengig av den enkelte. Dersom fase er forsinket, kan det være utmattelse.
Det er viktig å fjerne spenninger. Den bruker en rekke metoder, men ingen av dem gi maksimal effekt. Derfor tillatt å bruke flere metoder. Det faktum at ikke en person kom opp, kan det hjelpe en annen. Bedre å prøve flere måter å velge en som passer for deg. De mest vanlige metoder blir betraktet meditasjon og guidet visualisering.
Stress er farlig for helsen. Denne tilstanden fører til hyppige forkjølelser, forverret kronisk sykdom. Å hindre fortsatte tilstedeværelsen av stress i livet, bør du følge noen regler:
- Prøv å løse ethvert problem, ikke la det stå uten tilsyn.
- Bestem den eksakte årsaken til stress.
- Analyser tilstand.
- Tenk hvordan du kan redusere stress, kanskje en endring av natur, gjør sport.
- Sjekk følelser.
- Sjekk din fysiske tilstand. I vanskelige situasjoner, lære å puste langsomt og dypt, hjelper det å normalisere hjerterytmen.

Prøv følgende:

- Walk - vender seg bort, puste frisk luft, nyte naturen,
- Søvn - prøv en god søvn,
- Bath vil bidra til å bringe giftstoffer, vaske bort negativitet vil føle deg som om du ble født på ny,
- Sex - en av de beste måter å lindre stress,
- Lade refocuses oppmerksomhet, forbedrer tone hele kroppen, gir deg styrke,
- Reading - en rask måte å bekjempe stress. Denne puls er normal, og nivået av stresshormon kortisol -znyzhuyetsya nesten sytti prosent. Det spiller ingen rolle at lese, det viktigste som var interessant,
- Meditasjon, finne et rolig sted, slå av telefonen, ta en komfortabel stilling, slappe av. Vær oppmerksom på pusten. De vil komme til ulike meninger, ikke prøv å kjøre dem, la dem forlate deg alene. I konklusjonen, ta noen dype åndedrag.
Dersom forsøk for å redusere stress ikke førte til et resultat, søk sakkyndig råd.
Måter å forebygge stress
Vi kan selv bestemme hvor mye vil vare vår stress. For å forhindre forekomsten av en farlig tilstand, kan du bruke følgende metoder:
- Spontan reaksjon. Mot stress det er ingen universell kur. Hvis du ikke kan unngå et nervøst sammenbrudd, ikke holde følelser, lytte til deg selv, vil kroppen din fortelle deg hva du trenger medisinering. Visste du ta hensyn til dyrenes atferd som skremte av noe? Det kjører, beveger seg. Ta eksempelet med et barn hvis han ikke liker noe, han aktivt uttrykke sine følelser. Den umiddelbare og spontane reaksjon - førstehjelp kroppen din.
- Hvis du ikke kan endre situasjonen, endre din holdning til det. Inspirere oss selv hva kan være verre, alt som er gjort - til det bedre. Disse tankene danne fokus for eksitasjon i hjernen som hemmer og erstatter den forrige.
- Lær deg å si "nei". Ofte årsaken er manglende evne til å nekte avbrudd, noe som resulterer i ekstra ansvar du stole på arbeidet til Friends laste sine problemer.
- Når du gjør et løfte, prøv å ikke forsikre motstykke, fordi det er ingen garanti for at du vil være i stand til å oppfylle løftet. Bruk følgende ordlyd: "Jeg skal tenke", "prøve, men jeg lover", "vil, hvis det er mulig." Dette vil redusere psychoemotional spenninger i tilfelle av dårlig dannet omstendigheter.
- Del sitt ansvar med kolleger, familie. Ikke prøv å gjøre alt selv.
- Planlegge for dagen, lage lister. Lær den viktige prosessen med neznachytelnoho.Reshyt alt på en gang vil du fortsatt ikke fungerer, og ønsket om å gjøre dette vil føre til tretthet og stress.
Ernæring i å håndtere stress
Stress og ernæring henger nøye sammen. Noen produkter har en negativ virkning på kroppen. Mangel på visse stoffer mener også stress. For normal drift av adrenal nødvendig vitamin B5, C og magnesium. For å overvinne virkningene av daglige stress, bør diett være nødvendig antall produkter som inneholder disse vitaminer og mineraler. Vitamin C er nødvendig av kroppen spesielt. Den finnes i alle røde og sorte bær, kiwi frukt, sitrus, poteter, paprika. Under høy belastning trenger for vitaminer er betydelig økt.
Kostholdet bør være nok magnesium, det kan finnes i korn, grønnsaker, torsk, mandler. I kjøtt og meieriprodukter - vitamin B5.
Te, kaffe og alkohol utarme reservene av noen mikronæringsstoffer, så å redusere forbruket av disse drikkene vil mer effektivt håndtere stress.  
Hvordan å behandle håretNyttige tips og triks for jenter hårpleie.
Vakkert hår. Hemmeligheter vakkert hår
Silkeaktig, skinnende og velstelt hår - drømmen om hver kvinne. Den frodige krøller stand besvimelse hver mann. Det har lenge vært ansett som et tegn på langt hår femininitet og skjønnhet, så damene nøye vidroschuvaly krøller og så etter dem.
Hva gjør du hvis håret ditt er ikke silkeaktig og ikke tykk? Få kan skryte av en lang tykk flette - dessverre, miljøforhold og vår feil, og livsstil, og mat ...
Men du kan fikse viktigst vil! Så hvis du drømmer at håret ditt er en fryd for øyet helse og ta vare på dem.
Hårpleie hjemme

Hår, som hud, delt inn i tørr, normal, fet. Det er ikke overraskende, fordi håret - videreføring hud!
Ideelt sett, selvfølgelig, hvis du har normalt hår. De er silkeaktig å ta på og har en sunn glød.
Hvis håret ditt er tørt, de kjedelige, sprø, flisete tupper. I sommer, sørg for å beskytte dem fra solhatt.
De vanskeligste de jentene som har fett hår. De etter vask blir nesten losnyaschymysya, klebrig, skitne. Hvor ofte har du fint hår likevel fortsette zasalyvatsya.
Som for huden, håret tilstand påvirker vår mat. Derfor, fra et overskudd av karbohydrater i maten saltet hår raskere, men hvis du sitter på en diett og tror hver kalori de vanligvis faller! Fordi det viktigste av skjønnhet hår - er dette riktig balansert kosthold.
Hvordan skal jeg spise for å holde seg langt hår skinnende, silkeaktig og tykk? Nyttige fisk, fjærfe, magert kjøtt, egg, nøtter, belgfrukter, frukt ... Totally ikke oppført. Det er lettere å si hva du ikke bør spise.
Av de forbudte matvarer inneholder stekt mat, hermetisk mat, animalsk fett, alt salt og krydret. Dine favoritt burgere, pølser, kaker generelt føre lidelse av stoffskiftet i kroppen så raskt utelukke fra kostholdet såkalt fast food. Tross alt, trenger du ikke ønsker å kjøpe et problem med håret?

Hvis drømmen - lange lokker til tå, vil være nyttig for deg følgende råd:

- Gni løk juice inn i hodebunnen i 20 minutter før vask;
- Gjør tomat maske: gni inn i hodebunnen mashed tomater.
Hvordan å vaske håret? Før du går videre til sjamponering, bør håret være forberedt.
Hvis du har langt hår, forsiktig gre sine tykk børste til å rengjøre fra forurensning.
Før du helle sjampo, vått hår jevnt utover.
Ikke LEI sjampo direkte på håret! Først, hell den i håndflaten, tilsett litt vann, gni med fingrene til utseendet lett skum, og deretter namыlyvay hår.
Ikke gni sjampo i hodebunnen kraft! Du trenger ikke å gre hodebunnen når du vasker negler. Masser hårrøttene med fingertuppene.
Hvis du har ofte å vaske håret mitt, trenger ikke å skumme håret to ganger, snarere enn en gang.
Gi sjampo er på tide å handle, og bare et halvt minutt-minutters vasker.
Bruker en konsentrert sjampo? Først fortynne det med vann i riktig forhold, ellers vil det gå av med dårlig hår og levere sin elastisitet.
Når håret er ren, Ripley de.
Når sjamponering bør ikke brukes for varmt vann.
Skyll hår. Tiden for å vaske håret bør være tre ganger lengre enn tiden soaping.
Ikke gni håret med et håndkle. Bare klappe dem eller Pakk inn i et håndkle i 10 minutter.
Fett hår
Hvis du har fett hår, bruke spesielle sjampo som er spesielt utviklet for denne type hår. De spart huden og regulere sebum som forårsaker overflødig fett.
Stabling
Ikke bruk ofte sofistikert styling! Det er best egnet for deg lys som lett kan gjøres med hårføner. I dette tilfellet vil selv langt hår ser vakker og godt vedlikeholdt.
Fint hår
Eiere fint hår bør ikke brukes over hele lengden av balsam og skyller. Det er bedre å sette dem på de samme målene, håret er ikke for tung og ikke obvysaly.
Stabling
Til tynt hår god passform, velge en frisyre med prorezhennыmy tråder.
Rozlitayusche hår
Hvis håret flyr i alle retninger, så mest sannsynlig er svært tørt, og du er mangelfull i fuktighet.
Ikke bruk disse hår kammer laget av syntetiske materialer - Bruk en børste med naturbust og kammer laget av hardtre trær.
Stabling
Bruk en spesiell krem ​​som glatter håret og balsamer og sjampo for tørt hår.
Uregjerlig hår
Å ta vare på dette håret du trenger en sjampo som glatter overflaten av håret og gjør dem skinne. Ønsker du å bli elastisk hår? Bruk balsamer og skyller. De vil hjelpe deg å takle dette problemet.
Stabling
Å fikse form frisyrer, bruke voks hår.

Hår med flisete tupper

Å ta vare på dette håret du trenger beskyttelse. Hver 6. uke besøker frisøren for å mestre tips av langt hår løfter oppvarmede saks. På grunn av den høye temperaturen end hår "zaplavlyayutsya", som ikke tillater dem å delaminere.
Heavy hår

Hvis du er eier av alvorlig hår nyter sjampo for å legge til volum. Dette verktøyet gjør håret elastisk og levende. Dessuten vil du trenge børster og kammer med antistatisk effekt.
Stabling
Å legge håret tung bruk spesiell skum, som inkluderer keratin. Den glatter overflaten av håret og styrker dem, noe som gjør elastisk. Husk: i alle fall ikke gni skum i vått hår!
Krav raschisok og børster for håret
Hair Brush må være laget av naturlig bust.
Vått hår kam kam sjelden bjørk eller lønn, men heller vente til de tørker ut.
Langt hår kam bottom-up trinn, i tråder.
Det er viktig å beskytte håret hodeplagg. I ekstrem kulde ikke gå hatless ikke å bli syk. Tross alt, trenger du ikke ønsker å legge på sykehuset med hjernehinnebetennelse eller lungebetennelse? Nyter sommeren lue, skjerf, lue, bandana - kort sagt en hvilken som helst hodeplagg. Fordi ultrafiolett stråling er skadelig ikke bare for dine krøller: i varmen veldig lett å få solstikk.  
Яндекс.Метрика