Vitaminer for AcneNoen kvinner har helt perfekt hud uten noen feil. Akne er ofte et alvorlig problem for damene, som må forholde seg til på forskjellige måter. Imidlertid bør det ikke glemmes at det er vitaminer som også kan hjelpe å bli kvitt hud feil.
Typer vitaminer for akne
Hvis du er bekymret for tilstedeværelsen av kviser på huden, og sikkert du trenger å gi den riktig pleie. Men veldig ofte kviser kan vises ikke fordi hun er ikke godt renser person og at kroppen hennes var visse overtredelser.
Ja, kviser ofte vises i ungdomsårene, nå begynner hormonelle kvinnekroppen. Også, kan deres utseende utløse ulike skjoldbrusk lidelser, fordøyelsessystemet feil eller banalt beriberi. Det har blitt bevist at folk flest bruker bare halvparten av mineraler og vitaminer som bidrar til normal funksjon av kroppen. Følgelig, for eksempel en mangel på næringsstoffer lidelse og delikat ansiktshuden.
Å bli kvitt akne kan ikke tenkes uten bruk av spesielle grupper av vitamin E, A, C, V. Selvfølgelig kan du ta forskjellige vitaminer og mineraler, men bør fokusere på nettopp det vitaminer beregnet for problem hud og er garantert å spare deg fra akne.
Vitamin A er gode Fjerner arr og arr av ulike slag, gjør huden smidig og elastisk, fremmer sin effektiv utvinning. For behandling av akne er det ansett uunnværlig. Men for å unngå overdrevent forbruk av vitamin A dosering kan skje på annen måte. Dette er en nyttig stoff i gulrøtter, fet fisk, smør.
Assimilering av vitamin A er ikke mulig uten vitamin E, som har en fordelaktig effekt på huden og øker dens regenerering. Dette stoffet rik på vegetabilske oljer (solsikke og oliven), nøtter, spiret hvete, eggeplommer, melk, lever, belgfrukter.
Samtidig eliminerer vitamin C inflammasjon, sårheling og arrdannelse gjør huden glatt og jevn. Det kan finnes i paprika, solbær og andre frukter og grønnsaker. Men det var veldig nyttig vitamin for hud frukt og grønnsaker bør spises rå, som et resultat av varmebehandling av nyttige egenskaper er betydelig redusert. Hvis mulig, spiser økologisk mat fordi de er mye mer nyttig.
Hvis du ikke har råd til å jevnlig ta vanlig askorbinsyre. Dette er en nyttig stoff bidrar til å klare giftstoffer fra huden - en av årsakene til akne. I tillegg, vitamin C - en stor antioksidant, som eliminerer kraften av de første symptomer på aldring av huden, for å gi den ønskede elastisitet og mykhet.
Helsen til huden vår også gi B-vitaminer Hvis kroppen ikke føler de mangler bedre sirkulerende blod, huden blir renere og akne arr forsvinner en gang for alle. Eiere av fet hud utsatt for akne forekomst må gi kroppen din med vitaminer B12, B6, B5 og B2. Disse næringsstoffene forhindrer akne, beskytter huden mot skadelige bakterier og mikroorganismer. Dette vitamin-rik sjømat, svinekjøtt, hele korn, bønner, bananer, sopp, lever, kylling.
På grunn av egenskapene til vitamin E forbedrer hudens tekstur. Hvis du alltid kombinere det med olivenolje, er det mulig å raskt rengjøre huden og bli kvitt arr, arr. Derfor, kvinner som ønsker å kurere hud feil, ta mye av nøtter, vegetabilske oljer, oliven, spinat, blåbær.
I tillegg til disse vitaminer bidra til effektivt å bekjempe akne og produkter slik som yoghurt, yoghurt, grønn te, elementet sink.
Bruken av vitaminer for akne
Hvis du tar dem regelmessig kan redusere manifestasjon av akne i ansiktet, og kanskje til og med bli kvitt den helt. Kosmetikk for behandling av akne er bare overfladisk, i motsetning til vitaminer som arbeider innenfor. Hvis en kvinnes kropp er å få nok næringsstoffer, så huden hennes vil se sunt og godt preparerte. Derfor må vi ikke bare ta vitaminer som du kan kjøpe på apoteket, men også naturlige matvarer, som de for mange vitaminer.
Ved å bruke vitaminer for akne tabletter, være klar over at deres overdose kan utløse alvorlige konsekvenser, så før du tar disse næringsstoffene er det nyttig å oppsøke en spesialist. Spesielle forholdsregler bør følges, tar vitamin A, som er i stand til å skade kroppen din. Hvis du bestemmer deg for å berike kroppen din med næringsstoffer gjennom mat, sørg for at du ikke har en allergi mot dem.
Men det er best å kombinere inntak av vitaminer i tabletter som bruker kosmetikk som effektivt bekjemper akne, suspendere rynker, gjør huden frisk og rosenrød. Foruten vitaminer er i stand til å gjøre ikke bare vakkert ansikt, men også forbedre tilstanden til hår og negler.
Mesteparten av kroppen vår trenger sunne stoffer i vinter og vår. Riktig dosering av vitaminer, balansert kosthold, kan forsiktig hudpleie hjelpe deg å bli kvitt akne arr og andre ujevnheter, gjøre huden din helse. Hvis disse metodene ikke gir positive resultater, og huden tilstanden forverres ansikt eneste mulighet er at akne er forbundet med alvorlige helseproblemer. Derfor bør kvinner gjennomgår en omfattende helseundersøkelse.  
Hvordan du rengjør leveren hjemmeOfte oppstår etter lange ferier og høytider støyende situasjon når det er ubehag etter å ha spist, tyngde i øvre høyre kvadrant, noe som betyr at det er på tide å tenke på hvordan du rengjør leveren hjemme.
Alle vet at leveren - en stasjon avgiftning av kroppen.
Alle giftstoffer fanget i kroppen din, absorberes i blodet og med blod inn i leveren. Levercellene syntetiserer galle, som inneholder forskjellige forbindelser som binder seg til giftstoffer. De som utsette sin leveren. Da gallegangene i små rynkene i større og inn i galleblæren. Galleblæren tømt med jevne mellomrom inn i tarmen, og alle giftstoffer ut av kroppen. Hvis det er stagnasjon av galle, det gusteyut og dannet gallestein. Lever rensing av giftstoffer i hovedsak begrenset til tømming av galleblæren og er et profylaktisk tiltak. Hvis du har gallestein, er en slik prosedyre ikke bare nyttig, men også føre til alvorlig skade for helsen din. Hvordan du rengjør leveren hjemme og om å gjøre det, må du sjekke med legen din.
Vurdere de mest kjente metoder som lever rens hjemme.Hvordan du rengjør leveren hjemme
Leveren rensing olje.
Det anbefales å ta en spiseskje vegetabilsk olje i morgen på tom mage hver dag i en måned.
Anbefalt i mange oppskrifter matolje kan være både oliven og solsikke. Det er tatt sammen med oljen i like deler sitronsaft forbedrer sin virkning. Hovedeffekten er at galleblæren er redusert under innvirkning av sterkere olje og sitronsaft for å gjøre det bedre inne sig sitronsaft øker galleblæren.
Men mange leger er tilbøyelig til å tro at denne metoden med å bruke olje kan forårsake mer skade på lever, nizhyly liksom hjelpe henne.
En annen velkjent produkt for rensing leveren - rødbeter. Hennes obchyschayut, kokt, deretter finhakket, satt i den resulterende kjøttkraft og ta den resulterende masse glass 4 ganger om dagen. Denne oppskriften er bra for dem som har problemer med en stol, som bete har en god lakserende effekt.
Hvordan du rengjør lever urter hjemme.Hvordan du rengjør leveren hjemme
Vi vet nok av urter som brukes for å rense leveren. Kjøpe dem bedre i apotek som galle samling. Det er også kjent for sine choleretic egenskaper mais silke, peppermynte, Celandine, plantain, villrose, malurt. Leveren rensing på denne måten den mest skånsomme, dessuten mange av disse urter gi en omfattende terapeutisk effekt på mage- og tarmkanalen.
Leveren rensing havre - en av de mest kjente metoder. Kjøpe havre er mulig i dagligvarebutikker avdelinger, på grunn av populariteten til denne metoden begynte det å selge i pakket skjema. Det finnes flere alternativer for hvordan å rense leveren hjemme ved hjelp av havre. For det første alternativet knust til mel korn havre (1. L.) Hell kokende vann (1 liter) og infunderes i 12 timer i en termos. Drikk dette infusjon før måltider tre ganger om dagen for et glass av 2-3 måneder.
Det andre alternativet -. 300 g havre helle tre liter vann i ovnen i 2 timer ved 150 grader. Deretter infusjon av belastning og drikke før et måltid to ganger om dagen for 150 ml Dette kurset er kort - 3-4 uker. Det er en måte å brygging havre i støpejern pan - havre tilsett vann, koke, fjern fra varmen, dekke opp, la stå dag. Sil og drikke. Proporsjoner og plassering motta lignende andre alternativet.
Hvis du tror en lever rens hjemme for ikke å ta for mye "kjemi", men ikke bruke mye tid med brygging, infusjon av urter og andre komplekse måter, så du passe alternativ fra Badami. De fleste av dem består av rensede plante komponenter og ufarlig. Nylig, mange produsenter produserer kosttilskudd, definert med et bestemt medikament vil hjelpe legen eller apoteket konsulent.
Hvis du begynner å studere litteratur om hvordan du rengjør leveren hjemme, så mye oppskrifter inneholder to betingelser: rense tarmen før prosedyren og sette en varmepute i øvre høyre kvadrant. Klar tarm rensing før du utfører leveren tilrådelig, som avledet galle fra tarmen bør bli evakuert til skadelige stoffer ikke har tid til å bli absorbert i blodet. Klar gut du på en måte som er praktisk for deg og akseptabel. Med varmeflaske må også være forsiktig. Faktisk, hvis det er en krampe, varmere vil det ta av. Men ved hjelp av en varmepute, må du være sikker på at du ikke har noen betennelse i bukhulen, eller metode kan skade.
Rensing leveren, husk at hver metode har sine kontraindikasjoner. Før du utfører noen prosedyrer, ultralyd av magen og legen din.  
Яндекс.Метрика