Vitaminer for å forbedre visjon
 For å bedre utsikten, selvfølgelig, trenger å trene litt eller trening, men ikke glem at vitaminer for å forbedre synet spiller en viktig rolle, og derfor bør vies spesiell oppmerksomhet.

 Vitamin A Eye


 Hvis øynene dine blir lei og vassen, skrift bokstaver fusjonere, så øynene mangel på vitamin A (retinol og akseroftol). Dette vitamin er tilstede i melk, smør, ost, egg, fløte, fiskeolje. Rik på vitamin A blåbær, alle frukter og grønnsaker med sterke farger, som for eksempel tomater, gulrøtter, aprikoser og aske.
 Det daglige inntak av vitamin A er: for et barn 07 mg for en voksen - 1 mg. Som for gravide kvinner eller kvinner som ammer, øker behovet til 15 mg.
 I kjernen inneholder vitamin beta-karoten. Hva den ikke bruker, vil overdose aldri skje, fordi leveren konverterer bare nødvendig dosering. Alle produkter av beta-karoten er svært nyttige, de er: spinat, fennikel, selleri, brennesle, mandarin, rose og fersken.

 Vitaminer for forbedring av gruppe B


 Alle B-vitaminer positivt påvirke nervesystemet, samt øye - er en nerve bunt, så mest de trenger vitamin Art.
 Hvis stjernene begynte å miste skarphet, mest sannsynlig ikke i kroppen av vitamin B1. Det er til stede i noen grønnsaker, honning, bokhvete, nøtter. Vitamin er svinekjøtt, og faktisk noe kjøtt. Hvis en person er glad i alkohol, absorpsjon av vitamin verre.
 Hvis det er en søvnig øyne rykk, behovet for forbedring av vitaminer - B6. Dette vitaminet er til stede i kål, bygg grøt, hirse, bokhvete, poteter, bananer, etc. Selv dette vitamin er tilstede i fisk, lever, eggeplomme og gjær.
 Vitamin B2 (riboflavin) er viktig for øynene, hvis kroppen er en mangel på dette vitaminet, nattsyn mye verre. B2 er funnet i melk, egg, gjær, ost, lever og muttere.
 Det er vitaminer for å forbedre visjon som beskytter fra aldring. Dette cyanokobalamin, vitamin B12 og fant det bare i kjøtt, ost, egg, lever storfe og ost. Dette vitamin er svært forskjellig fra andre vitaminer ved at det ikke bare forbedrer synet, men returnerer skinne, eliminerer tearfulness og sløvhet. Å fylle opp vitamin B12 bør regelmessig spiser rødbeter.  
Nyttige egenskaper gresskarfrø
 Alle vet at maten skal konsumeres bare nyttige produkter. Det fremmer ikke bare god form, men også bidrar til å opprettholde helse. Nå, dessverre, det er ikke mange av høy kvalitet og naturlige produkter, men gresskarkjerner er blant de mest nødvendige og nyttige produkter. Mange av oss har hørt om de helsemessige egenskapene til gresskarfrø, men hvorfor er dette virkelig en verdifull matvare, vil vi se nedenfor.
 Først av alt, er å si at hva stoffene er en del av gresskarkjerner. Dette produktet er svært forskjellige i sin sammensetning, fordi den inneholder en stor mengde fett omega-3 og omega-6. Gresskarfrø også inneholder et stort antall kjemiske elementer, nemlig sink, kalsium, magnesium og jern. Men det er mer, gresskarkjerner er rike på ulike vitaminer, mineraler og lipider. Slik variert sammensetning av gresskarkjerner.
 Ingen tvil om hvert element som er en del av frøet i seg selv er svært nyttig og nødvendig for menneskers helse, og sammen utgjør de en kilde til næringsstoffer og essensielle stoffer. For eksempel fett omega-3 og omega-6 har anti-inflammatorisk virkning og redusere sannsynligheten for kardiovaskulære systemet.
 Kalsium og magnesium, som er en del av gresskarfrø for å øke beinstyrke og normal funksjon av nervefibre. Sink, som også er en del av frøet er ansvarlig for sunn hud, og vitaminer bidra til regenerering av hudceller. Men de fantastiske egenskaper gresskarfrø ikke slutt der.
 Gresskarfrø ikke bare bidra til å forhindre mange sykdommer, men behandle dem. Dette produktet inneholder aminosyren som er en gift for ormer, nemlig bånd ormer. For å bli kvitt disse parasittene bør spise frø i 14 dager, 100 gr., Drikke melk. Etter denne behandlingen kan du lett bli kvitt "ubudne gjester", uten å bruke piller.
 Gresskarfrø kan være en verdifull og uunnværlig produkt for dem som lider av akne. Du må spise 30-40 korn i 2 måneder.
 Frø vil være nyttig for alle vordende mødre som opplever alvorlig morgenkvalme under svangerskapet. For å unngå kvalme, nok til å spise 10-20 korn i morgen tid.
 De tørkede korn også nødvendig for alle mennesker som lider av prostatitt. For å kurere denne sykdommen, er det nok å spise 30-50 korn hver dag i en måned.
 Gresskarfrø tatt for å spise en stekt. De har en hyggelig og unik smak. Men i noen sykdommer er det anbefalt å bruke i andre arter. Hvis for eksempel prostata hypertrofi ta et avkok laget av frøene. Du må male frø med skall i en kjøttkvern, og hell mye vann og kok den i 2 timer. Deretter filtrere suppen gjennom cheesecloth og ta morgen og kveld 1-2 ss for en måned.
 Følgelig, gresskarfrø virkelig har mange nyttige egenskaper, som er grunnen til deres forbruk beskytter deg mot mange plager og sykdommer. Gresskarfrø er nyttig ikke bare for voksne, men også for små barn. Å gi frø kan ha en tre-års barn vil elske dette produktet barn. Videre i tillegg til fordelene av gresskarfrø luzannya kan få enorm glede som ikke kan sammenlignes med noe annet.  
Frukt: nyttige egenskaper
 Hvis du - en stor fan av sitrus, derfor må være kjent med overraskende tropisk frukt - pomelo. Hvis du ennå ikke har kjent sin smak, så gå til nærmeste supermarked og se på hyllene i en rund grønn frukt av stor størrelse - dette vil pomelo. I Kina regnes pomelo et symbol på velstand og trivsel. De er gitt til den nasjonale nyttår som symbolske gaver. Det finnes flere typer Science pomelo, forskjellig form, vekt og farge på kjøttet. På hyllene i våre butikker er vanligvis plassert stor grønn frukt med søte kjøttet rosa. Denne type av sitrus er svært lik grapefrukt, med bare en søt smak. Pomelo har en tykk hud og mer fiberholdig masse. Fargen den ligner en umoden sitron. Skall av frukt glossy som lakkert. Aromaen gir hint av appelsin og smak, i motsetning til grapefrukt, blottet for bitterhet. 
 Nyttige egenskaper pomelo
 Denne frukten er kjent en imponerende sammensetning:
 - Vitaminene A, B, C;
 - Sporelementer: kalium, noe som bidrar til å opprettholde det kardiovaskulære system, fosfor, positiv effekt på hjernen, kalsium, styrker benvev;
 - Eteriske oljer som øker de beskyttende egenskapene til kroppen;
 - Lymonoydы at hindre utvikling av kreft.
 Nyttige egenskaper pomelo er ikke begrenset. På grunn av sine medisinske egenskaper, kan denne frukten brukes til å roe hoste. Midt i en epidemi av virussykdommer, pomelo bevist sine egenskaper som et effektivt forebyggende tiltak. Der den vokser, det overlater lindre hevelse og helbrede magesår.
 Dette sitrus anbefales å spise for de som ønsker å skille seg av med overvekt: den inneholder enzymer som bryter ned fett. Den har en lav kalori (35 kkal100h) og med vanlig å spise - aktivt fremmer vekttap, med utmerket tamuyuchy sult. En enkelt frukt spist per dag til snart føle resultatene av denne "dietten". Nyttig og pomelo juice: friske, umiddelbart slukker han tørst. Som et kosttilskudd produkt, grapefrukt anvendes i sykdommer i diabetes og feber. Hvis du kommer til å starte disse tilfellene bruken av denne representanten av sitrus, sjekk med legen din.
 Frukt stabiliserer blodtrykket, hjelper med astma, aterosklerose optimaliserer tilstand. Sin regelmessig inntak hjelper opprettholde elastisitet i arteriene. Pomelo peel er bioflavanoyidiv kilde som øker sine fordeler for sykdommer i bryst og bukspyttkjertel, tarmer.
 Som oransje, er pomelo en utmerket antidepressiv, oppløftende hans utsøkt smak. Så i stedet for beroligende infusjoner, spise denne store saftig, er dens aroma berusende frukt - kanskje livet vil virke mer vakker? Denne frukten er rik på folsyre, pektin, beta-karoten, nyttig for gravide kvinner.
 Hvordan velge en kost?
 Når du kjøper pomelo, er det viktig å velge en moden frukt. Umoden frukt vil ikke ha noen smak. Ved å trykke på frisk frukt skal være litt myk. Gjerne hud lukt: smaken bør være ganske merkbar. Eksperter anbefaler: intens lukt, er massen saftig og søt smak. Denne frukten har ingen kontraindikasjoner, med unntak av én ting: det er ikke anbefalt for bruk i matallergier som er allergisk mot sitrus.
 Søknad kost på kjøkkenet
 Smak pomelo perfekt med kjøtt og sjømat. Det er også brukt som en original ingrediens for salater. Ikke redd for å eksperimentere vertinne, dyktig forberedt kandiserte skiver, gelé, pudding og andre deilige og uvanlige retter. Bruk en kost i full og du vil sikkert sette pris på sjarmen til denne uvanlige store sitrus.  
Hvor nyttig Viburnum?
 Kalina har lenge vært populært i folkemedisinen, kan det gi en gunstig effekt på hele kroppen, frata mange sykdommer. Smaken minner om rips i jordskorpen inneholder vyburyn, og Viburnum frø inneholder fet olje.
 Høy terapeutisk effekt har bare bark av Viburnum. Det samles tidlig på våren, deretter tørket og podribnyvshy, brukes for indre blødninger.
 Viburnum bær aner kvinner, fordi det er en prototype av det kvinnelige hormonet. Derfor rettferdig sex, som lider av ulike sykdommer kvinnelig karakter, trenger du hver dag for å drikke te med Viburnum. Det er tilberedt på en spesiell måte: 20 knuste bær helle kokende vann og tilsett honning til innholdet. Hvis en kvinne opplever sterke smerter i løpet av menstruasjonssyklusen, bli kvitt dem ved å bruke Kalinovo infusjon. For å gjøre dette, hell kokende vann 2-3 ss blomsterhoder i en kopp kokende vann. Insister løsning i tre timer og deretter ta to ganger om dagen for et halvt glass.
 Dette nyttige egenskaper Viburnum sikkert slutter ikke der.

 Nyttige egenskaper Viburnum andre sykdommer


Hvor nyttig Viburnum?


 Honning-Kalynovy løsning - en god forebygging av forkjølelse: bær inneholder bioflavonoider og vitamin A, C og E, som er lett å takle virus.
 Nyttige egenskaper Viburnum brukes i behandling av mastitt ved å pålegge komprimerer. Du må forberede Kalinowo saus og sette den resulterende masse i stoff, bruke et omslag for et par timer etter den tid erstattet ved å feste et stykke bacon for et par timer. Disse pakkene er laget til forsvinningen av noder. I tillegg Viburnum brukes til vasking og nøytralisering sår.
 Dette bær er også brukt som et beroligende middel. Det forhindrer angrep udushlyvosty, svetting, søvnløshet, kurer nevroser. Vitenskapelige studier har vist at den har beroligende, hypotensive og krampestillende effekt. Det høye innholdet av biologiske stoffer gunstige effekter på det kardiovaskulære systemet, regulerer blodtrykket mann.
 Personer med hjertesykdom bør spise bær av Viburnum med frø.
 I behandling av astma nyttige egenskaper Viburnum i stand til å hindre angrep og redusere varigheten.
 Siden hudsykdommer som eksem, eksem, scrofula og allergi Viburnum belastet som en del av buljonger og lotion, samt når det brukes inne.

 Kosmetiske egenskaper bær


 Nyttige egenskaper Viburnum positiv effekt på behandling av akne, fjerne fregner og bleke hud. Juice og te bær brukes som tonics og kremer for ansiktet.
 Som med alle bærene i Viburnum har sine kontraindikasjoner for bruk: folk med høy surhetsgrad av magesyren, nyrestein sykdom, gikt, og kvinner som er gravide og aldri bruker det på noen måte.
 Forfatter: Olga Nesterova
 Spesielt for nettstedet http://ledy-life.ru/  
Яндекс.Метрика