Vitaminer for å styrke immunforsvaret
 Immunitet - en barrierefunksjon som beskytter folk mot de negative effektene. Immunkompromittert alltid bringer en masse problemer. For å unngå hyppige sykdommer, må det jevnlig styrket.

 Nødvendige vitaminer for å styrke immunforsvaret


 Kroppen trenger mye av vitaminer, mineraler og sporstoffer. For fullstendig og uavbrutt funksjon av immunsystemet nødvendige vitaminer A, B5 C, D, F og PP. Finne dem er ikke vanskelig, da de er til stede i mange matvarer.

 Vitamin A er praktisk talt i alle planteføde. Men mest av alt vitamin A finnes i bær og frukt, grønnsaker, farget i gult, oransje og rødt. Konklusjonen - gulrøtter, paprika, meloner, gresskar - helst spise daglig eller alternativ.

 Vitamin C er ikke vanskelig å finne, det er til stede i alle sitrus - appelsin, mandarin, sitron, grapefrukt, kiwi. Vitamin C kan fås fra kjøttkraft hofter, buckthorn, solbær, persille. Det bør bemerkes at vitamin C garanterer kvaliteten på produksjonen av immunceller.

 Vitamin B finnes i bokhvete, bønner, sopp, frø, korn, nøtter. Disse produktene inneholder vitamin E. Disse vitaminer for å styrke immunforsvaret er veldig viktig fordi de beskytter immunceller fra skade. Den rikeste kilden til vitamin E - uraffinert solsikkeolje.

 Ernæring mette kroppen med vitaminer og mineraler


 Til legemet er full av nyttige egenskaper, er det nødvendig å kontrollere dietten, unngå junk mat, konserveringsmidler, mellomprodukter, matvarer farger. Inkluder bare nyttig, rik på vitaminer og mikroelementer mat.
 Hver dag lov til å spise kjøtt og fisk, slik at kroppen får protein, men belgfrukter bør spises en gang, i ekstreme tilfeller, to ganger i uken. Denne dietten vil legge viktige vitaminer for å styrke immunforsvaret.
 Den daglige kostholdet bør bestå ikke bare av fisk og kjøtt, men også frukt, grønnsaker, rå eller kokt. Alt er viktige, gulrøtter, rød paprika, reddiker, druer, rosiner, epler, granatepler, tyttebær. Selv juice levere kroppen vitaminer for å styrke immunforsvaret.
 Forsvar øke sjømat, tang, reker, blekksprut. Ikke glem om poteter, aprikoser, havregryn, bokhvete, disse produktene gi verdifull kropps kalium.  
Forbrenninger to grader
 Forbrenninger - en leder blant innenlandske skade. Mest skadelig er når huden er i kontakt med varme gjenstander og fått en første grads forbrenning. Denne hudlesjoner ledsaget av en svak rødhet, hevelse liten vev forsvinner i løpet av få dager.
Forbrenninger to grader eller mindre ufarlige, han ikke bare ledsaget av rødhet og hevelse, men dannelsen av bobler i blodplasma. Under disse hudlesjoner bør oppføre seg ganske ryddig.

 Førstehjelp


Først og fremst er det nødvendig å kjøle ned brent hud, siden det var ingen effekt av varmekilden, hudvev blir oppvarmet og fortsetter å svekkes. Hvis det var en to graders brannskade, må det berørte området hold under kaldt vann i tjue minutter. Hvis blemmer og store vannstråle kan skade, er det best å samle vann i en bolle og underkroppen tilbake fra det berørte området.
Viktig! Det er strengt forbudt å bruke isen til det berørte området.
Når såret er avkjølt, bør det påføres farmasøytiske salve eller spray, og deretter bruke en steril bandasje.

 Vanlige feil


Dersom du oppgir riktig førstehjelp, er annengrads forbrenning i uken. Men hvis du bruker tvilsomme oppskrifter, kan det gjøre vondt.
Du kan ikke plassere brent smøre yoghurt, smør, rømme, aloe juice, alkohol, hjemmelaget salve. Du kan ikke håndtere sår grønn maling, kaliumpermanganat, jod.

 Hvor farlig termisk brenne 2 grader


Brent hud - en slags trakt for infeksjoner. Du kan ikke røre hendene sår avsløre bobler. Hvis brannskaden skjedde i naturen, og i morgen traff bakken eller andre gjenstander, bør du kontakte sykehuset for sår rensing og tiltak for å forebygge stivkrampe.
Etter brannsår og hevelse vassen blemmer mange folk begynner å få panikk ingen smerter, og utsiktene bo med arr, spesielt hvis det brenner på utsatte deler av kroppen eller ansiktet. Hvis termisk brenne 2 grader håndteres på riktig måte, uten tvilsomme midler, men apoteket salve og en steril bandasje, deretter en kompetent behandling reduserer risikoen for arrdannelse er nesten null. Hoved steril bandasje endres hver dag, og huden rundt såret håndtere grønn maling.  
Kombinasjons-p-pillerKombinasjons-p-piller er trolig en av de mest moderne og mest effektive prevensjonsmidler. Med riktig valg av hormonell prevensjon ga ikke bare forebygge uønskede svangerskap, men også en positiv innvirkning på en kvinnes kropp som en helhet. Reduserer mengden blod tapt hver måned, forbedrer hormonbalansen, noe som bidrar til å hindre mange gynekologiske sykdommer og mer. Men for å oppnå dette, bør forhånd å oppsøke gynekolog. Den er basert på informasjon mottatt fra deg, surveydata og forskningsresultater kan plukke kombinasjons-p-piller med alle de individuelle egenskapene til organismen.

Kombinasjons-p-piller: virkningsmekanisme

Effektivitet, noe som gir en kombinasjon oppnådd av flere metoder umiddelbart. For det første inhiberer de eggløsning, hindrer oocytmodningen og ytterligere gjennomtrengning inn i egglederen. Dette oppnås ved å ta riktig dose av hormoner (østrogen og progesteron) For det andre, kombinasjon skjul på livmorhalsen tykt og klebrig, noe som gjør det vanskelig å fremme sperm og reduserer sin levedyktighet. Tredje, mens du tar hormonelle prevensjonsmidler endrer strukturen av endometriet, som praktisk talt eliminerer feste av et befruktet egg.
Kombinasjons-p-piller: typer og spesifikk

Avhengig av innholdet og proporsjoner av hormoner i en pille, er kombinasjon delt inn enfase, to-fase og tre-fase. I det første tilfellet vil hver tablett fra pakningen forblir det samme forholdet syntetisert progesteron og østrogen syntetisert. I to-fase og tre-fase kombinert oral prevensjon forholdet mellom disse to hormoner varierer avhengig av hvilken fase av syklusen vil være å ta dem. Det er derfor disse prevensjonsmidler bør drikke ordningen strengt i samsvar med instruksjonene.
Kombinert p-piller: har resepsjon
Som nevnt ovenfor, bør kombinerte p-piller tas i henhold til instruksjonene. For enkelhets skyld, produsenter vanligvis på plate med piller piler markere rekkefølgen av deres opptak. Noen ganger også spesifisert dager i uken som forviller seg ikke fra kontoen. Noen kombinerte p-piller er tilrådelig å ta på en og samme tid på døgnet hver dag. For dette formålet er det praktisk å bruke en vekkerklokke eller angi riktig signal på mobiltelefonen. Pauser i sysselsetting narkotika gjort når angitt i bruksanvisningen.
Det er nødvendig å huske at mens du tar kombinasjons-p-piller og andre legemidler kan redusere deres effektivitet. Derfor bør tenkt å ta noen medisiner konsultere lege før du sier at du tar hormonell prevensjon piller. Du kan plukke opp et annet legemiddel, eller vil kombinere kombinasjon barriere metoder for forebygging av uønsket svangerskap.

Kombinasjons-p-piller: fordeler og ulemper

Kombinasjons-p-piller har flere fordeler, blant annet førsteplassen i sin svært høy pålitelighet og raskt innsettende prevensjonseffekten. I tillegg til hormon piller beskytter mot uønsket graviditet i de fleste tilfeller godt tolerert og ikke forårsake problemer i programmet. I tillegg kombinerte orale prevensjonsmidler har en rekke terapeutiske og profylaktiske virkninger. Videre monofaznыe gi medikamenter for å utsette menstrualnopodobnoe blødning. Etter inntak av disse tablettene i de fleste tilfeller, er evnen til å bli gravid opprettes nesten umiddelbart.
Som svakhetene i prevensjon kan angi ingen beskyttelse mot AIDS og seksuelt overførbare infeksjoner. En rekke mulige bivirkninger er nesten alle kombinert p-piller. Spesielt karakteristisk for sin opptreden i de første månedene av opptak, noe som er nesten alltid på tilpasning til å ta hormoner senere forsvinner.  
Urter for å øke immunitetHelse - vår viktigste formue. For å opprettholde sin normale, er det nødvendig å styrke immunforsvaret. Tegnet av et sterkt immunforsvar er dens evne til å motstå ulike virus og infeksjoner. I sin tur, hyppige forkjølelser, tretthet, kan forverring av kroniske sykdommer betraktes som en levende indikator på lav immunitet behov for forbedring.
Funksjoner av vår immunitet
Immunsystemet er kroppens beskyttende grense som beskytter mot inntrengning av fremmedlegemer som kommer fra omverdenen eller dannet i kroppen. Menneskelige immunceller som kan produsere ymmunnokompetentnыe (plazmotsydы og lymfocytter) antistoffer som identifiserer og nøytraliserer skadelige fremmede organismer. Derfor, på grunn av nedsatt immunitet, og det er de fleste sykdommer.
I dag, er et svekket immunsystem observert ikke bare i barn, men også voksne. Den viktigste årsak til dette er mangelen på vitaminer, fattig diett. I tillegg inntak av ulike virus, bakterier, forårsaker giftstoffer vårt immunsystem til å jobbe hardt. Det er ikke overraskende at de siste årene har det vært en sterk økning i hjerte-, onkologi, gastrointestinale sykdommer. Hvordan kan vi styrke vårt immunsystem? Dette kan hjelpe urter som besitter immunstimulerende egenskaper.
Rekke urter for immunitet
Anlegg for immunitet kan takle mange sykdommer, mens ikke nashkodyvshy kroppen. De har ikke bivirkninger som er iboende i tradisjonelle medisiner. Populært kjent såkalte "hellige syv" urter som forbedrer immunforsvaret og bidrar til å forhindre utvikling av virussykdommer. Til urter for immunsystemet omfatter ginseng, sitrongress, Eleutherococcus, Aralia, djevelen, Leuzea, Rhodiola rosea. Deres regelmessig bruk kan ikke bare styrke immunforsvaret, men også forebygge forekomsten av langvarig depresjon.
Ginseng kan bli funnet i Primorsky Krai, i Østen. Men for at det var effektiv medisinsk plante ginseng alder stige 50 år. For terapeutiske formål, brukte jordstengler og røtter av gress. Ginseng råd til å øke ytelsen, øke motstanden mot virus og patogener negative miljø. Dessuten er dette anlegget nyttig i mental trøtthet, alvorlig fysisk stress, nevrasteni, hypotensjon, langvarig depresjon, vehetonevrozah. De mest effektive resultater kan oppnås ved bruk av alkohol skjær eller pulver rotvekster.
En god urt for å styrke kroppen anses Eleutherococcus senticosus. Denne felles busk på territoriet til Primorye og Østen. Derfor, sibirsk ginseng og ginseng har lignende farmakologiske egenskaper. For å forberede dette anlegget narkotika, trenger du ikke bare røttene av Eleutherococcus, men bladene har en gunstig effekt. Jevnlig tar sibirsk ginseng, har du to uker kan betydelig forbedre ytelsen, du forsvinne tretthet og generell svakhet i kroppen.
Medisinsk Manchurian Aralia anlegget har egenskapen til å tone opp nervesystemet. Det er imidlertid ikke anbefalt for søvnløshet, økt nervøsitet, høyt blodtrykk.
Gress for immunitet gjelder djevelens høy. I de fleste tilfeller blir det brukt for å lage tinkturer fra 70-graders alkohol. Infusjonen laget fra røttene av djevelen. Det er vel styrker kroppen, bidrar til å stimulere sentralnervesystemet. For sin høye effektivitet djevelen er ikke dårligere enn ginseng. Denne planten brukes til å behandle depresjon, mental og fysisk tretthet, hypotensjon.
En annen nyttig plante - Leuzea saflorovydnaya. Vanligvis blir røttene brukt til medisinske formål i denne urt. Hun, i likhet med alle de tidligere planter, har en styrkende effekt, forbedrer effektivitet, eliminerer akkumulert utmattelse. Med levzei alkoholbasert ekstrakt fremstilt helbredelse. Bare noen få dråper av ekstrakt i stand til å gjenopprette tapte makt, inkludert levzeyu anbefalt å bruke folk som har hatt sykdommen og opplever tretthet.
Til denne kategorien omfatter urter og Rhodiola rosea, jordstengler og røtter som er brukt som et rusmiddel. Hun besitter adaptogenic effekt, så det regelmessig bruk forbedrer effektiviteten og styrker kroppen. Ikke bruk Rhodiola folk med høyt blodtrykk i en tilstand av feber.
Kan øke immunitet og flerårig sitrongress kinesisk. I tillegg hjelper det styrke synsskarphet, lindrer følelsen av tretthet.
Andre planter for å øke immunitet
I "Seven hellig" plante immunitet for tilsvarende eiendommer og flekket orchis (Wild Orchid). Det kan bli funnet i Russland, Hviterussland og Ukraina. Men mange forskere tilskriver dette til kategorien av truede plante. Orchis styrker svekket kroppen, bidrar det til å bekjempe alvorlige sykdommer og fremmer bedring etter dem.
Å forberede stoffet med orkideer, ta en teskje av pulver av tørket knoller salepu, hell dem i ni teskjeer postyhla kokt vann, og hell det hele varmt vann og rør blandingen grundig i minst 15 minutter, til dannelsen av geléaktige massen . Å har du fått et effektivt middel må strengt observere alle proporsjoner. Ta stoffet bør være en teskje til hvert måltid. Dermed behandlingsperiode bør utelukkes fra de daglige diett mat som har sammentrekkende egenskaper, som slim som finnes i blandingen, ikke gi riktig resultat. Ikke glem å forberede infusjons orkideer hver dag, må den oppbevares i kjøleskapet.
Svarthyll også vurdert god immunomodulator. I tillegg har anlegget Protivoprostudnye og antiseptisk virkning, basert på det laget mye av narkotika.
Te med svart hyllebær blomster vil roe ned, det fremmer utstrømning av slim, aktiviteten av immune celler, fjerner varme, fjerner fra kroppen svette og urin. Bruke sitt beste om natten. Hell en spiseskje med eldre blomster kopp kokende vann, la nastoyitsya i varmen i en time, deretter press og drikke umiddelbart.  
Яндекс.Метрика