Vitaminer for øyevipper og mascara behandling - gjør luksuriøse vippene! l
 Kvinner alltid ønsker å se bra ut, at menn ble overrasket sin skjønnhet. Det smukke kjønn er mange triks bewitching menn.
 Øyne kvinner spiller en svært viktig rolle, som den oppmerksomhet av menn og kvinner som de prøver å understreke og markere lysere, særlig omfangsrik vippene gjør.
 Hvis du ikke har karakter av lange vipper, og du har heller ikke tykke vipper ikke fortvil, veien ut av denne situasjonen eksisterer. Med mascara børste med myk bust med å hjelpe oppnå utrolig volum pidkruchuvannya, forlengelse, divisjon. Det bør holde godt på fuktighet og ikke lekker.
 Vitaminer for vippene - så nødvendig?
 Du må bruke ikke bare blekk, men også ta vitaminer for øyenvippe øyevipper å falle og var ikke tykk. Skyll ikke bort sminke vanlig såpe, og bedre bruk av spesialverktøy for å fjerne sminke, slik som melk, rengjøringsvæske. Godt øye gjøre følgende prosedyrer: Vask skjøre morgen te eller renset vann etter bruk fuktighetskrem. Om natten, bruker balsamer og oljer befestet for øyevipper og huden rundt øynene.

 Ved valg av skrotter må ta hensyn til sine bestanddeler. Veldig nyttig trinse, Burdock olje. Castor olje absorberes godt, har en vannavvisende, gir næring til røttene av øyevippene, hindrer tap. For vidroschuvannya øyevipper år er det en velprøvd oppskrift, en blanding av lakserolje med rum (1: 1). Burdock olje styrker vippene. Suppen kamille lindrer muskeltretthet.
 Bland lakserolje med repeynыmy og legge til en løsning av vitamin E og aloe juice. Gni blandingen rundt øynene og øyevippene om natten for mat og styrking.
 Det vannfast mascara og nevodostiyki. Nevodostiyka blekk mer tilgivende for våre øyevipper, er rensing melk lett fjernes. Hvis du får regn eller gråte, vil det flyte.
 Vannfast mascara, taler hennes navn for seg selv, ikke flyter, selv om du får regn. Men hvis du bruker en rik krem ​​rundt øynene, begynner det å oppløse.
 Øyevipper beste prypudryuvaty før du påfører mascara. Å stramme øyevipper bruke spesielle pinsett.
 Behandling av mascara - hva er det?
 Det er medisinsk mascara som kan erstatte olje og balsamer. Behandling av mascara er en gjennomsiktig gel som inneholder forskjellige farger. Den består av: ricinusolje, proteiner, vitaminer keratynы. Det anbefales å bruke morgen og kveld.
 Høy kvalitet blekk varer i opptil 8-9 timer. Hold deg til 4 måneder. Hvis blekk begynner å smuldre, er dens levetid over. Hvis blekk i butikken sist, og gi det til deg fra vinduene, gi opp sine kjøp, så det er ukjent hvor mange ganger kan åpne rør. Gjennom skikkelig vare på øyevippene, de er frodig og lang, og trenger ikke å bruke patch vippene.
 Nydelig jente, ikke glem å fjerne sminke fra ansiktet ditt før du går til sengs.  
Hair Mask med ølAt håret maske med øl har helbredende egenskaper, var kjent for våre forfedre. Mødre moderne unge damer brukte også øl for rehabilitering og behandling av hår. I tillegg ble det allerede observert at øl akselererer hårvekst.
Faktisk er et slikt middel svært effektiv fordi den har en unik rik vitamin innhold. Ja, er øl B-vitaminer (B1, B2 og B6). Magnesium, fosfor, jern, kobber og andre nyttige komponenter - alt dette rikdom som inneholder skum drikke fremmer vekst og krøller.
Hårmasker med øl: generelle anbefalinger
Hair Mask med ølVanligvis drikker skum brukes for å lage masker i mange menneskers oppskrifter. Ofte er det også brukt for å skylle håret som en balsam. De er nyttige å skylle vasket, rent hår. For å fremstille de masker som brukes bare kvalitet og ferske råvarer, og blandingen blir bare utført en gang.
Maske for håret med øl brukes på godt vasket håret. Noen oppskrifter omfatter midler for å påtrykke nemyte hår. Bære en maske i 20-30 minutter, deretter grundig vasket under rennende varmt vann. Siden øl har en lukt, vaske håret trenger to eller tre ganger. Av denne grunn er disse midlene påføres bare på kvelden.
Øl hår maske kan være forberedt med en rekke ingredienser. Det viktigste - det er den friskhet og kvalitet på alle komponenter i blandingen. Hvis du bruker øl å skylle den før bruk litt varmet. Det er bedre å bruke ufiltrert skummende drikke.
Masker fra øl: effektive oppskrifter
Å gjenopprette håret med olivenolje
En halv kopp øl (må litt varmet drikke) blandet med olivenolje. Hair Mask påføres med en øl på røttene av håret, og deretter forsiktig masseres i hodebunnen. Basert på denne oppskriften kan du lage en annen like effektiv. Du kan også legge til mix burdock olje, castor, rosmarin, lavendel, muskat. Men vi må være sikker på at ingen komponent ikke allergisk. Det er nok å bare legge 1-2 dråper av din favoritt essensielle oljen som ofte forsterker positiv effekt av masken.
Med yoghurt for tørt og sprøtt hår
En halv kopp yoghurt eller surmelk blandet hjem med samme mengde øl, og deretter brukt til hårrøttene, og deretter spredt over hele lengden krøller, ikke glemme de skjøre tips. Styrelederen bør varme håndkle i 20-30 minutter og skyll flere ganger iført sjampo.
Rugbrød
Du kan ta kjeks eller bruke fersk rugbrød. For å fremstille en blanding av mørkt øl er bare svakt oppvarmet til romtemperatur, hvoretter blandingen ble infusert. På rent hår slurry anvendt massert, deretter vikle håret trenger en plastpose og varmt håndkle. Bære en maske tar 30 minutter og skyll med sjampo.
Øl Hair Mask: effekten av søknad
Bruk øl maske bør 1-2 ganger i uken hvis håret sprøtt og tørt. For fett hår verktøy som brukes ikke mer enn en gang på to uker. Etter den første bruken av krøller er myke og sterke.
Øl maske for fet hår (video)
 Hvis øynene - et speil av sjelen, øyevippene - en perfekt setting for dette speilet. Dette er spesielt sant fantastiske, attraktive og sjarmerende kvinnelige øyne.


Ytelse og kostnadsøkning på bjelke øyevipper


 Hva en imponerende skjellsord ikke bare komme opp med gode poeter å synge flørtende øyevipper kvinnelig bølge - at himmelens porter, og fantastisk vane og engleaktige fjær. Kvinner er i stand til å nyte en unik våpen: de kommer opp med hundrevis av måter å markere øynene dine ved hjelp av volum vippene.
 I salonger Ola, som ligger i St. Petersburg, kan herlige damer gjøre øynene dine mer piercing og magi ved hjelp av øyevipper. Vi tilbyr poresnichnoe bjelke og bygge med ulike metoder. Med disse triksene får du 24 timer i døgnet ha et perfekt utseende, særlig ettersom kostnaden ved å øke øyenvippe bjelke er ca 12 USD per gjeng - du ser, er dette bare bagateller sammenlignet med de resultatene du vil oppnå.
 Denne prosedyren innebærer å feste forskjellige størrelser bjelker piske å piske egen alder eller klienter. Det er tilrådelig å bygge utført utelukkende i et trygt salong, hvor fagfolk, fordi prosedyren er så tynn og hard, som utfører det effektivt råd til ikke hver mester.
 Så når du tar kontakt med en erfaren mester, vil han be deg om å velge ønsket type øyevipper, og form og lengde. Dette valget bør iverksettes med største forsiktighet. Alle falske øyevipper er delt inn i to kategorier: naturlige og kunstige.
 Hvis du bor på den første versjonen, får du en rekke fordeler. Naturlige øyevipper ser mer naturlig, forsiktig, grasiøst, vil de blande med vanlig bilde. Det er også verdt å merke seg at øyevippene fra naturlige materialer er trygge. Selv om de kommer i bane, vil du ikke ha noen allergiske reaksjoner. Men vippene av silke, mink og proteiner er dyrt, og derfor kan denne prosedyren redusere din økonomiske budsjett.
 Derfor kan du velge kunstige øyevipper - de koster mye mindre. Hvis strålen produserende kapasitet vil være profesjonelle, ikke resultatet ikke gi effekt til naturlige vippene.  
Bryr øyenvippe utvidelser, grunnleggende regler og tips om omsorg

 Ikke alle jenter kan skryte en lang, tykk, litt klønete egne vipper. I øyeblikket endringen gang populære patch kom påløpte vippene.
 Fremgangsmåten for forlengelse kan ta 30 minutter til flere timer. Avhengig av ditt ønske om å mestre velger lengde og tetthet av øyevipper. Du kan dekorere bare det ytre hjørnet av øyet for å oppnå en katt synspunkt, men du kan opushyt alle øyne. Noen prøver å vokse øyevipper hjemme. Men uansett hvordan du bygger ikke brukes, bør følge visse regler for omsorg for de nye vippene.
 Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser. Regler:
 Umiddelbart etter inngrepet, eventuell forlengelse mester råde deg til ikke å besøke et solarium i minst 4 timer, og bad eller sauna for en uke. Og selvfølgelig gi anbefalinger om daglig omsorg for øyevipper.
 Omsorg for øyenvippe utvidelser er ganske enkel, men det er noen regler som vil hjelpe deg å holde dine nye vippene lang tid og beskytte øynene mot ulike problemer.
 Det er kjent at deres øyevipper faller ut naturlig etter et gjennomsnitt på 10 - 20 dager. På sin plass å vokse nye. Siden påløpte øyevipper knyttet til din familie, de også tapt.
 Så regel nummer 1. Du må gjøre en korreksjon øyevipper hver 2. uke.
 Påløpte øyevipper er laget av materialer som kan bryte.
 Denne regelen nummer 2. - Lær deg å sove på ryggen eller på din side, men ikke ansiktet i puten.
 Regel nummer tre. Ikke gni øynene. Du kan bare rive påløpte vippene med naturlig swing og infeksjon i øyet, noe som ytterligere truer ulike problemer.
 Regel nummer fire. Bruk en børste eller en spesiell kam vippene. Dette vil hindre deres bonding vil se ryddig "øyevipper til øyenvippe." Foruten daglig børsting fremmer gode vekst egne vipper.
 Regel nummer fem. Bruk vannbasert blekk, for ikke å bruke kosmetikk for å fjerne mascara. De kan fjerne blekk sammen med alle påløpte vippene.
 Regel nummer 6. Gjelder ikke for øyelokk oljebaserte kosmetikk. Det hjelper løse opp limet.
 Regel nummer 7. Ikke gni ansiktet etter vask eller vannbehandling. Bare forsiktig klapp huden. Ikke bare bruke varmt curling øyevipper pidkruchuvannya.
 Husk at bruk av kontaktlinser, hyppige bad eller sauna reduserer bruken av øyevipper.
 Kontraindikasjon
 Ikke vokse øyevipper gravide, ammende mødre, personer som lider av diabetes eller har problemer med immunforsvar og er utsatt for allergiske reaksjoner.
 Med konstant omsorg og riktige korreksjons påløpte vippene vil vare deg i lang tid.  
Яндекс.Метрика