Vitiligo behandlingVitiligo - hudsykdom, noe som resulterer pigmentering lidelser. Utvikling av denne sykdommen er forårsaket forsvinning eller reduksjon av pigment kalles melanin i visse områder av huden. Utviklingen av Vitiligo kan skyldes påvirkning av visse legemidler, forgiftning kjemikalier med neuro-trofiske, nevroendokrine og autoimmune faktorer melanogenesis. Selv i Vitiligo er forårsaket av inflammatorisk hud prosesser eller skadet hud. Mottakelighet for sykdom kan ofte bli overført genetisk.

Symptomene på vitiligo

Mest vitiligo begynner hos unge mennesker (men sykdommen kan utvikle seg til enhver alder), uttrykt som utseendet på flekker på huden melkehvit farge, ulike former (vanligvis ovale eller runde) og ulike størrelser. Til slutt flekker begynner å vokse i størrelse, gradvis sammenslåing og danner en ganske stor hud hvit og melaktig. Pelsen på det berørte området som ofte misfarget. Ofte er det lommer av vitiligo i områdene som er mest utsatt for skade, på albuer, knær, hender.
Sykdommen ofte ikke forårsaker noen negative effekter og vises kun som en kosmetisk defekt. Pasientene bør imidlertid avstå fra langvarig soleksponering så mye berørte områdene spesielt utsatt for solbrenthet.

Årsaker og utvikling av Vitiligo

Vitiligo dag - en av de mest neglisjerte sykdommer. Og grunnen, og mekanismen for dens utvikling fortsatt ikke bestemt. Bare så lenge ingen enkel mekanisme offisielle medisin behandling av denne sykdommen.
Noen eksperter mener at vitiligo - et rent kosmetisk problem som ikke truer liv og helse til pasienten. Andre kalt vitiligo "ekstern markør av interne sykdommer" og betale stor oppmerksomhet til å finne en effektiv behandling.

I dag en viktig rolle i utviklingen av Vitiligo tilskrives følgende forhold:

• forstyrrelse av det endokrine systemet (thyroid dysfunksjon, dysfunksjon av hypofysen, binyrene, gonadene);
• Mental eller psykiske traumer, langvarig stress tilstand;
• redusert immunitet, brudd på verne funksjoner i kroppen;
• arvelig mottakelighet for sykdom;
• Brudd på vitamin balansen i kroppen og redusere kroppens evne til å assimilere makro - og mikronæringsstoffer.
Signifikant øke risikoen for vitiligo kroniske sykdommer i indre organer, langvarig stress forhold, rus, traumer av huden, langvarig iført klær laget av syntetiske stoffer. Vitiligo kan provosere arbeid i industrien, som bruker fenoliske forbindelser (ofte en del av maling, gummi, kabler). I dette tilfellet, er utviklingen av sykdommen ofte reversibel - sykdom avviker ved endring av aktiviteter.
Dag, har medisin ennå ikke oppdaget en effektiv behandling for vitiligo, kan alle eksisterende legemidler og fremgangsmåter bare stoppe sykdommen. Men søk utført svært aktiv, ikke bare i tradisjonell, men også i folkemedisinen.
Tradisjonelle oppskrifter behandling av vitiligo
Det har lenge vært brukt i folkemedisinen oppskrifter vitiligo behandling basert på medisinplanter. Ofte er disse behandlinger er urter som inneholder furocoumarins som har evnen til å øke følsomheten for UV.
Det finnes to typer bruk av urte behandlinger: interne og eksterne. Internt tatt urtete, infusjoner og te. For utvortes bruk salver utarbeidet basert på urter og eteriske oljer.
Det antas at en av de mest effektive folk rettsmidler mot vitiligo Duckweed er liten. Dets terapeutiske effekt er sannsynligvis ikke relatert til virkningen på deres følsomhet for ultrafiolett lys, og behandling av pasienter melanocytter. Det er av den oppfatning at Duckweed ikke bare eliminere kosmetiske feil forårsaket av vitiligo og helbreder svært grunn.
Det er viktig som et middel for behandling brukes kun Duckweed samles i dammer plassert vekk fra befolkede områder, fortrinnsvis i dammer tungt overgrodd med siv. Dette vil være sikker på at Duckweed er ren og ikke inneholder skadelige stoffer. Best samle Duckweed i juli, da hennes røtter så lenge som mulig. Innsamlede "potions" må skylles godt, klem og satt i en glassbeholder på 1 liter. Deretter Duckweed å helle 0, 5 liter vodka. Forseglet og insisterer på et mørkt sted ved romtemperatur i tre uker. Deretter avløp. Den resulterende ekstrakt er tatt i en teskje to eller tre ganger om dagen etter måltider.
I alkoholholdig skjær å behandle tilstanden med Duckweed også forberede te eller ta en hammer i tørket honning.
I Duckweed å behandle vitiligo bruker også planter som har antyhypoksantnыmy og antioksidantegenskaper. Disse gaver av naturen bidrar til eliminering av oksygenmangel av celler påvirkes hud.
Også med vitiligo for å forbedre den generelle tilstanden i kroppen ved hjelp av urter kalles adaptogens, urter som har evnen til å øke kroppens motstandskraft mot korrosive miljøagenter som er fysisk, kjemisk eller biologisk effekt. Disse urter omfatter radiograms rosa, Aralia Manchu, etc. Disse plantene er vanligvis brukes i form av alkohol tinkturer.
Ved behandling av vitiligo anbefales å bruke konsentrater og infusjoner av planter som inneholder en høy prosentandel av vitaminer og mineraler makro. Spesielt viktig er kobber, som er i ryllik gress flokk arnica. Også viktig sinkholdig bjørkeblader, bær og blader av solbær frukt og vill gulrot. Disse mineraler er spesielt viktige for syntesen av melanin i kroppen.
Men i mange folks kilder sier effektiviteten av samling av syv urter for å behandle vitiligo. I utarbeidelsen av denne samlingen det viktigste å vurdere proporsjoner. Strukturen innebærer omfatter fire spiseskjeer av Hypericum perforatum og salvie blader, tre spiseskjeer av nesle blader og plantain, to spiseskjeer med kamille, oregano og ringblomster. Alle urter trenger og bland og hell kokende vann i et forhold mellom to kopper kokende vann for fire spiseskjeer samling. Take avgift tre ganger om dagen før måltider.
For maksimal effekt av behandlings infusjoner og decoctions velkommen utfylle eksternt, i form av essensielle oljer, salver og omslag. Dessuten er sommer anbefales å kombinere behandling med urter soling og i vinter - med et besøk i solarium. Det viktigste å huske moderasjon i disse prosedyrene. Og selvfølgelig, må behandlingen husker riktig, et balansert kosthold, rikt på vitaminer og mikro - og makro.
I tillegg bør behandlingen være klar over at hvis utviklingen av Vitiligo er forårsaket av sykdommer i indre organer, får vi et positivt resultat av behandlingen vil ikke fungere før det er eliminert sin svært grunn - som ikke er kurert en sykdom som utløste utvikling av vitiligo.  
Behandling av candidiasis, gjær infeksjon under svangerskapet, stearinlys

 Trost eller candida - er en smittsom sykdom forbundet med fremveksten av slekten Candida sopp. Oftest ledsaget av kløe, utflod, svie. Til tross for at mange gravide kvinner ofte manifestert gjær infeksjon, er det ikke normalt.
 Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv. Candida under svangerskapet er en potensiell fare. Det kompliserer i løpet av svangerskap, og øker risikoen for infeksjon av barnet. Det første du må gjøre når den oppdager infeksjonen på dette - å passere inspeksjon. Dette gjøres via render, som er kontrollert med hensyn til nærvær av flora under mikroskopet.

 Manifestasjoner av trost under svangerskapet


 Klinisk trost under graviditet manifesterer som utflod fra kjønnsorganene hvit eller gulaktig, ofte cheesy slag. Det er også preget av hevelse av slimete ytre genitalia, og kløe og svie, som er intensivert etter samleie og før menstruasjon.
 Svært ofte er en slik allokering har en lukt som er kalt "fisk". Dette er de vanligste symptomene på gjær infeksjon i de fleste kvinner. Det kan være noen personlige egenskapene til hver kvinne avhengig av arvelighet og kroppens funksjon.

 Behandling av trost, candidiasis under svangerskapet


 Behandling av trost i svangerskapet lys - en hyppig prosess, så det er sikreste trening metoder. Ja, veldig ofte bruke salven "Clotrimazole" og "mikonazol" lokal handling. Er effektive lys "Pimafucin." De er ikke-toksisk, selv i store doser. Netamytsyn, som er en del av lys, praktisk talt ikke absorbert i kroppen og ikke i blodet. Men senere kan det være bivirkninger som mild irritasjon, brennende følelse når du bruker narkotika.
 Behandling av trøske (candida) under svangerskapet: Stearinlys
 Til stearinlys Pimafucin trer i kraft, må du sette ned 2-3 pakken. Men tidspunktet, igjen, den enkelte. Noen mennesker vil trenge bare ett stearinlys hver uke, noen de kan hjelpe eller ikke har kortsiktige effekter. Det kan være tilfeller forverring etter behandling. Før du starter behandling av candidiasis (trøske) i svangerskapet, er det bedre å oppsøke lege.  
Forberedelsene trost hos kvinner
 Den medisiner gjær så mye som er vanskelig å forstå dem selv fagfolk. Farmasøyter er stadig å utvikle nye verktøy som umiddelbart kommer på hyllene i apotek. God og kvalifisert overvåke alle nyheter på grunn av ulike typer gjær og tildelt ulike legemidler, og tar hensyn til alder og generell helse.

 Effektive legemidler gjær infeksjoner hos kvinner


 Av lokal handling
 Denne gruppen består av alle eksisterende dagens stikkpiller, kremer, vaginal tabletter og geleer gjær. Av lokal handling har en terapeutisk effekt på det stedet hvor de ble avsatt - vulva, vagina. Noen legemidler, selvfølgelig, sugd, men i spormengder. På tross av slike bevis, kan ikke alle legemidler i gjær av lokale kvinner være gravid. De er effektive og merkbar i løpet av få dager med regelmessig bruk, men de har ikke lindre kløe og irritasjon av interesse for kvinner. I slike tilfeller ekstra spray utnevnt "Эpyhen" som bør vporskuvaty etter hvert medikament administrasjon.
 Antibiotika
 Effektiv ansett som "Pimafucin" "Nystatin", "levorina." Disse stoffene gjær infeksjoner hos kvinner nesten veteraner, og brukt i lang tid. Det er nå mye brukt verktøy kombinert med nystatin.
 Imidazol
 "Nizoral", "Klotrimazol", "Ketokonazol", "Gino-pevaryl", "sertakonazol" - effektive legemidler mot candidiasis, og uavhengig av hvilken type av bakteriell infeksjon. Sistnevnte narkotika er så effektiv at noen ganger bare ett lys er trost.
 Triazole
 "Diflucan", "Mikomaks", "Medoflyukon" - de mest populære narkotika av trost i kvinner. Det er nok å ta en kapsel og ofte soppforsvinner, hun blir kvitt betennelsen. Hvis trost - et fenomen ofte, leger anbefaler å ta en tablett av Fluconazole måned.
 Kombinert verktøy
 I dette tilfellet, pharmacologists skombinuvaly stoffer helt forskjellige grupper, noe som resulterte ikke bare effektiviteten, men også å redusere forekomsten av ulike bivirkninger. Denne gruppen omfatter narkotika "Terzhinan" som leger ofte anbefaler gravide kvinner. Populære narkotika "Polzhynaks", "Klion-D."  




Яндекс.Метрика