Hver forelder når barnet blir smittet med vannkopper, veldig mye bry deg om det. Hvis vi sier at du har opplevd, og alt vil bli bra - det hjelper ikke, fordi det er ditt eget menneske, og du vil overleve, selv om barnet er litt kaldt, og da er hele kroppen dekket med merkelig utslett. Vi prøver fortsatt å berolige deg og si at vannkopper for barn - dette er normal og nyttig ting. Da vil vi studere denne sykdommen i mer detalj og i orden.
 Oppsummering av publikasjonen:

 Hva er vannkopper

 Symptomer på vannkopper

 Behandling av vannkopper hos barn

 Generell informasjon om vannkopper

Vitrianka barn
 hvordan å kurere herpes vi sa i en av våre tidligere artikler.
 Vitrianka er en konsekvens av å gå inn i kroppen av viruset varitsella zoste-trengende åndedretts rute, dvs. en person inhalerer viruset.
 Hvordan får du vannkopper
 Smittekilden er kun lider av vannkopper, og bare de, siden denne type virus ikke er tilpasset miljøet og dør i løpet av minutter, etter å ha kommet ut av kroppen. Det skal også bemerkes at smittekilden er bare den som har kopper er i aktiv form. Den aktive formen av vannkopper starter andre dager før kroppen utslett vises først. Og dette er å si at sannsynligheten for å pådra viruset til mannen, ingen syke vannkopper, er nesten 100%. Det vil si, hvis barnet ditt er i kontakt med barn eller voksne, som er den aktive fasen av vannkopper, er det med stor tillit vi kan si at barnet blir smittet det.
 Vitrianka: Bra eller dårlig
 Du tenker kanskje hvorfor i denne artikkelen har vi sagt at vannkopper barnet ikke er farlig, og med nyttige. Alt er at vannkopper er en normal forekomst hos barn og hvis riktig behandlet, så alt vil bli bra. Hvis en person ikke er pereboleet vannkopper som barn, da hun var syk voksen, er vanskelig sykdommen vil oppstå. Fordi vannkopper hos barn - dette er normalt. Barnet syk med vannkopper bør utvikle antistoffer som vil kjempe i fremtiden for en aktivitet varicella viruset. For øvrig forblir herpes virus i kroppen for alltid, men ikke vist for antistoffer produsert.
 Du kan bli syk kopper igjen
 Foreldre ofte spør: kan det være en annen vannkopper? - Ja, vannkopper kan være en mann for andre gang, men dette er svært sjelden, og de er unntaket. Dette skjer på grunn av det faktum at for første gang immunsystemet til å produsere antistoffer var ikke i stand til å bekjempe viruset i fremtiden, og når viruset angriper kroppen igjen, han bare ikke kan forsvare seg.
 Her er det verdt å merke seg en mer utseende av vannkopper - herpes zoster. Helvetesild - en sykdom forårsaket av samme virus som vannkopper, som allerede er i kroppen etter vannkopper. Når en person er infisert med vannkopper, forblir varicella-virus i kroppen og blir latent tilstand, mens i nervecellene. Enhver manifestasjon av hans undertrykt immunsystem, men hvis immunforsvaret er svekket, kan sykdommen vinne. Men dette er svært sjeldne. Mer om dette som vi sa i artikkelen om herpes.
Vitrianka barn
 styrke immunsystemet til barnet.
 Klimaet i leiligheten og turer
 Når barnets tilstand har gått på bedringens vei, og det føles bra - gjør det med en kort spasertur 2-3 ganger om dagen. Dette bære den slik at den ikke svetter. 15-20 minutter vil være nok for en tur, for at han frøs i vinter. Sommer, prøv å ikke ta ut barnet i solen, som direkte sollys påvirke utslett.
 Bruk av flytende
 Hvis vannkopper bør gi barnet drikke rikelig med væske. For å gjøre dette, er det best passer fortynnet med vann ikke sure juice, te og urtete. Siden vann er anbefalt å gi mineral vann uten kullsyre.
Vitrianka barn
 Ernæring og vannkopper
 I de tidlige dager kopper ledsaget av høy feber, appetitt fordi barnet vil være svært dårlig. Du trenger ikke å tvinge det, på dette tidspunktet tilbudet småretter med ham mat som han liker mest. Fra barnets diett på tidspunktet for sykdommen bør utelukkes salt, krydret og med tilsetning av krydder mat. Slå også av pølser og sure matvarer.
 Barns kosthold er anbefalt å bygge på suppe og buljong-baserte korn og melk grøt. Du kan gi fisken som det er mange protein og fosfor, men igjen, må du koke fisk uten krydder. Med frukt avokado og la babyen bananer er rike på vitaminer og mineraler som barnet trenger i løpet av denne perioden.

 Generell informasjon om vannkopper
 Hvor lenge er vannkopper hos barn
 Selvfølgelig, mammaer og pappaer er svært bekymret for spørsmålet om hvor lenge vannkopper hos barn. Faktisk svaret på dette spørsmålet er meget vanskelig, da hver enkelt organisme og sykdommen kan skje på forskjellige måter, og det er viktig at man anser det i enden av en smertefull periode. Hvis du tar den gjennomsnittlige statistikk, fremveksten av nye elementer utbrudd stoppet et sted på den tredje dagen. Fra dette punktet kan vi anta at barnet er i bedring. Spor av lesjoner sett noen uker, vanligvis til 3.
 Hvordan bli kvitt spor etter vannkopper brilliant grønt på barnets kropp
 Kvitte seg med strålende grønne spor på kroppen til barnet må være veldig nøye. Noen foreldre begynner å raskt gni barnet sitt vaskeklut til å tørke strålende grønn. Du trenger ikke ha slike forferdelige metoder heller tørke området med grønn maling på grunnlag av alkohol våtservietter.
 Komplikasjoner fra vannkopper
 Komplikasjoner fra vannkopper hos barn kan uttrykkes som: lungebetennelse, leddgikt av leddene, lever og nyrer. Det er derfor nødvendig tidlig behandling og vannkopper i de tidlige dagene følge barnet til sengs.  
 Vår kardiovaskulære system består av bjelker og noder av nervevev, og de befinner seg i området av infarkt, synes det hjerterytme pulser og deres ledningsevne. Antallet og kvaliteten av pulser avhenger av helsen til hjertet, hvis ikke slå strays eller intense pulser utviklings sykdom kalt arytmi. Det finnes forskjellige typer av sykdommen, for eksempel, dersom antallet kutt øker, er det takykardi. Hvis deres antall avtar raskt, er det bradykardi, og intensiteten av emisjonen ikke brutt. Mark endringer i hjerterytme er veldig enkelt, som i alle menneskelige hjertet slår med en hastighet på 65-70 slag per minutt, noe avvik fra normen tilsier sykdommen.
 Innholdet i artikkelen:

 Symptomer på arytmier

 Årsaker til arytmi

 Hvilke typer arytmier

 Arytmi Behandling folk rettsmidler

 Forebygging av arytmier

Arytmi: symptomer og behandling

 Symptomer på arytmier
 I de fleste tilfeller trenger symptomene ikke vises i det hele tatt, men det er andre tilfeller hvor vedkommende om hans hjertefrekvens. De viktigste symptomene er:

 Rask hjerterytme;

 Manglende eller utilstrekkelig hjerteslag;

 En sterk følelse av hjerteslag da hun var i ferd med å hoppe ut av brystet mitt;

 Ofte faller inn i en besvimelse eller blackout;

 Ubehag eller smerter i brystet;

 Svakhet eller tretthet;

 Kortpustethet og rask pust.

 Men å si at alle tegn tyder på tilstedeværelsen av sykdommen kan ikke, fordi de kan oppstå hvis den normale belastning eller målere når nervesystemet er alvorlig svekket.
Arytmi: symptomer og behandling

 Årsaker til arytmi
 Det er vanskelig å si hva som egentlig vises arytmi. Det er to hovedårsaker til sykdom - nemlig forstyrrelser i hjerte ganglion, noe som fører til en uregelmessig hjerterytme etter en stund. Dessuten vises sykdom på grunn av kroniske sykdommer, inkludert sykdommer i mage-tarmkanalen og sentralnervesystemet. Hvis det er et brudd i hjertet ganglion kan endre blodgjennomstrømningen i kroppen. Alle indre organer fungere riktig bare når riktig gjenopprettet blodstrøm avhenger direkte på hjertet. Bestemt rytme avhengig av ledningssystem av hjertet, som er ansvarlig for nettverket ganglion. Alle enheter har en kompleks struktur som tillater dem å utføre alle elektriske pulser i fibre og bunter med mange nerveender. På grunn av den reduserte pulshjertemuskelen i riktig takt og danner den ønskede frekvens, jevnhet og synkron av det kardiovaskulære systemet.
 Grunnenheten er ansvarlig for den hjerte system er øverst i høyre forkammer. Det er også ofte kalt sinusknuten eller voksaktig-Keys, som det holder kontroll av hjertefrekvensen, som er avhengig av menneskelig aktivitet, har det CNS og tid på døgnet. I sinus området hver pulsstyrt atrium og utløser sammentrekning, sende dem til atrioventrikulærknuten. Det kalles også atryventrykulyarnыm node, og det ligger i ventriklene og atriene, om grensene mellom dem. I noen situasjoner, det produserer pulser, men om den virker som - det forsinker pulsen, mens atrium redusert, og overgår blodet inn i ventriklene. Neste pulser sendt gjennom vevet i grenblokk, og deretter i ventriklene, og deretter plassere reduksjon. Den består av to grenblokk grener, hvis fibre er sammensatt av Purkinje fører til ventrikulær. Dette er hva som sikrer synkron. Når det er en reduksjon - hjertet begynner å slappe av og vente på neste sammentrekning. 
 Sinusrytme preget av 60-80 slag per minutt, en normal antall slag i det kardiovaskulære systemet i tilfelle avvik deres antall varierer. Hvis rytmen har endret seg, og streik ble mer eller mindre pålagt å gjennomgå en medisinsk undersøkelse, som det står på utvikling av arytmier. Dette skjer hovedsakelig på grunn av et brudd på kvalitet og kvantitet av pulser, og bare én av ganglion, men selv et brudd på en av dem fører til problemer på alle områder. Hjertet stopper i tilfelle av at rytmen ble fordelt med 17%. Vanligvis utløst ledningssystem beskyttelsesfunksjon, med hjertet begynner overvåkes av elevgruppen.
 Men sykdommen kan oppstå av andre grunner, slik som å ha kroniske sykdommer hos mennesker. Hvis blodet økes adrenalin, sukker faller, antall pankreatisk hormon - økt hjertefrekvens eller bremset ned, fører til arytmier. Sykdommen kan utløse et brudd på vann-saltbalansen i kroppen, det reduserer mengden av kalium, kalsium, natrium og magnesium i kroppen. Det er en reduksjon i mengden av oksygen i blodet, slik at det er abnormitet av hjertet. Fibrillering kan oppstå, og av den grunn at endret det kardiovaskulære systemet, så som aterosklerose eller hjertesykdom ble utviklet. Den rammer oftest utseendet av sykdommen livsstilsvaner som drikker alkohol, røyke sigaretter, antibiotika, etc. - årsak hjerteproblemer. Total rus påvirker også hjertefrekvensen. Redusere bruken av narkotika, bruker dem bare når det er nødvendig, etter samråd med lege, fordi det kan føre til arytmi. 
Arytmi: symptomer og behandling

 Hvilke typer arytmier
 Som nevnt ovenfor, er ansvarlig for opptreden av elektriske impulser node - sinus, til forskjell sinus arrhythmia. Hvis en person har en sinus takykardi, kan hjertemuskelen redusere på 90 slag per minutt, noe som er mye. I utgangspunktet følte at symptomer som hjertebank, noe som resulterer fra høyt stress på kroppen og nervøse sammenbrudd. Sykdommen kan være på grunn av en økning i kroppstemperatur ved kald eller bronkitt. Selvfølgelig kan vi ikke konkludere med at disse symptomene karakteriserer sykdommen, kan det se ut av seg selv.
 Sinus bradykardi preget av en kraftig nedgang i hjertefrekvens, antall bilder er 55 i ett minutt eller mindre. Det er absolutt alle sykdommer, selv i fysisk friske mennesker som er involvert i idrett. Pisket rytme ikke bare på dagtid, men under søvn. Det vises vanligvis sammen med hjertesykdom og lavt blodtrykk, den viktigste årsaken til sykdommen - forringelse av skjoldbruskkjertelen. Føle smerte i hjertet øker dag for dag, til samme sykdom ledsaget av svimmelhet og svakhet.
 Sinus arytmi bestemmes av det faktum at en person får av plikt hjerteinfarkt. Oftest oppstår sykdom hos ungdom og barn. Ikke alltid sykdommen er forbundet med funksjonen av pusting når en person gjør en pust, hans hjerteslag blir mer hyppig, og hvis et pust, blir de mindre. Vanligvis, på grunn av luftveis arytmi person ikke føler meg veldig sterk ubehag følte nesten ingen symptomer, slik at sykdommen kan ikke behandles. Sjekk sinus arytmi er veldig enkelt: hold pusten og måle antall slag per minutt, hvis det er normalt - sykdommen er ikke farlig for helsen.
 Extrasystole karakterisert ved uordnede kontraksjoner av hjertemuskelen. Personer med en sunn hjerteslag kan forekomme, noe som provoserte alle slags sykdommer eller avhengighet. Standard følelsen denne type arytmi - kraftige støt og sjokk til hjertet, følte noen ganger at hjertet stivner lignende.
Arytmi: symptomer og behandling
 Paroksysmal takykardi ikke så farlig for helsen, føles en person vanligvis hans hjerteslag og det ganske ofte. Over tid, kan sykdommen være komplisert og frekvens bpm når 200 slag per minutt, vanligvis lik antall slag raskt komme og forsvinne. Hovedsymptomer: svakhet, økt hjertefrekvens, svetting.
 Atrieflimmer i en annen samtale Shimmering flimmer det er karakterisert som en reduksjon av flere brutte hjerte-fibrene. Vanligvis atrium er helt redusert, fordi ventriklene har en viss rytme og hastighet når 150 slag per minutt. Mer betydelig akselerert hjertefrekvens, antall kutt per minutt opp til 300 beats som veldig mye. Denne tilstanden oppstår hos personer med hjertesykdom, folk som drikker alkohol har skjoldbrusk sykdom.

 Arytmi Behandling folk rettsmidler
 Hvis det var en feil på hjertet, må du finne den underliggende sykdommen og behandlingen gjør. Ofte hovedproblemet ligger i revmatisme, cardiosclerosis, hjerte nevroser og myokard. Å kurere sykdommen kan til og med tradisjonelle metoder, men det er bedre å gå til en lege før du tar urte.
 Brew 10 gram ringblomst blomster i 400 ml kokende vann, deretter la blandingen stå i 2 timer. Sil og drikke en halv kopp flere ganger om dagen. Bland 2 deler av humle, tysyacholitnyka gress, blader sitronmelisse, vendelrot rot 3 deler. Ca 20 gram samling brygg 200 ml kokende vann, la stå i en time og belastning. Ta fire ganger om dagen for 50 ml.
 Hvis du opplever hjertebank angrep kan brygge blomst Kornblå om 40 gram per kopp kokende vann. Insister blomst én time og belastning, bruker en tredjedel kopp flere ganger om dagen 20 minutter før måltider.
 Å bekjempe aterosklerose bruker bark aske, ca 200 gram grundig knust og deretter brygget i 500 milliliter vann. Kok i 2 timer rogn, deretter press og drikke til fem ganger per dag ca 50 ml kjøttkraft.
 Bland watch blader og blomster av kløver, skrelle epler tыsyacheletnyk (gress), jordbær og fennikel, deretter brygge kokende vann og la stå i en termos 12 timer. Ta 50 ml kjøttkraft hver tredje time, men nøye pre-filter.
Arytmi: symptomer og behandling
 Ta gress kløver, jordbær blader, rose hofter, hagtorn, asparges røtter, gress, mynteblader og digitalis. Gjør alle det samme som forrige oppskrift. Bruk kan være fem ganger om dagen.
 Kaste fennikel frukt med blader yahlytsi, klokke, ville jordbær, digitalis og skyter sumpen. Ta alle like og bland godt slipe til et pulver blanding slått. Hell 20 gram pulver i to kopper kokende vann og koke i 10 minutter. Vent inntil blandingen er avkjølt til romtemperatur. Ta 50 ml flere ganger om dagen, men den pre-filter. Du kan bruke andre ingredienser, ta motherwort urt, peppermynte, gress Adonis, skrelle epler, bjørnebær blader, burdock rot, forlater mor og stemor. Også, blande like mengder av ingredienser og grind, deretter koke og belastning.
 Healere anbefaler å redusere mengden mat som sykdommen har trukket seg tilbake. Faktum er at når magen er fylt med altfor mye - irritert nervene og påvirker sinusknuten, som provoserer en intensitet på hjerterytmen og pulsen. Prøv ikke å løfte vekter fordi de provosere en økning i blodtrykk og hjertefunksjon er irriterende. Fordi stress kan endre tempoet og rytmen av hjerteslag. Du kan også bruke en flytende ekstrakt av hagtorn hjerte til å slappe av, drikke 30 dråper i en halv time før måltider flere ganger om dagen.
 Du kan koke samling av klokker blader, Valerian rot, peppermynte, hell kokende vann alle ingrediensene er tatt i like mengder. Insistere ca 50 minutter, deretter press og drikke en spiseskje 20 minutter før måltider, gjerne drikke et avkok 4 ganger om dagen. På suppen kan brukes fiken, og på noen måte, er det veldig bra for hjertet.
 Lag en salat med løk og epler, rist dem i en slurry tilstand, er det anbefalt å bruke i tilfelle problemer med blodårene. I utgangspunktet er foreskrevet for aterosklerose, som er lokalisert i hjertekarene. Magnolia grandi brukes til å behandle forhøyet puls, hjerte smerte og hypertensjon. Bland 100 gram hakkede blader av magnolia, og deretter insistere 500 milliliter alkohol. Sette mot blandingen bør være omtrent en uke på et sted beskyttet mot sollys. Belastningen nøye magnolia og drikke 10 dråper med rent vann flere ganger om dagen før måltid.
Arytmi: symptomer og behandling
 Bland fersk juice av reddik, rødbeter og gulrøtter i like forhold, og deretter spise dem hver dag i flere måneder. Denne behandlingen er foreskrevet for en hjertesykdom. Hvis du behandle sykdom juice tilbake - redusere forbruket av sukker, animalsk fett og matvarer har mye kolesterol. For eksempel, i eggeplomme og hjernen kolesterol er meget skadelig, bryter han hjertet. Du kan ikke spise mye salt mat og en salt, redusere forbruket av kaffe og te, og aller viktigst - alkohol.
 For å redusere risikoen for arytmi, bør spise mer rå og fersk mat med kalsium og naturlige mineraler og vitaminer. Det appelsiner, rødbeter, bønner, honning, meieriprodukter, rips, kirsebær, etc. normalisere hjertet og føre til hjerterytmen til det normale. Prøv å redusere inntaket av stekt mat, som inneholder mange skadelige og farlige fettstoffer. Drikk tranebærjuice og legge peppermynte i te, gjerne grønn, er det en svært positiv effekt på blodårene og renser dem.
 Et sunt hjerte og sjømat spesielt tare. For å øke mengden av kalium i kroppen, ta deg eple cider eddik, ca 2 ts en dag for 50 minutter før du spiser. I en av eddik å drikke et glass vann med en teskje av mørk honning.
 Det anbefales å bruke mer ost, kornblanding (spesielt havremel) og fisk med minimal fett. Bruke vegetabilsk olje i stedet for dyr, er det mye mer nyttige. Prøv å spise mer frukt og grønnsaker, avgifte kroppen og spesielt i tykktarmen - grønne epler. Men mat drikke hvitløk, pepperrot, skjær av hagtorn og vill rose, selv leger anbefaler dem. Hvis du er overvektig - bli kvitt den, fordi den laster det kardiovaskulære systemet. Bruk pengene på faste dager kefir, epler og ost. Aldri drikke skittent vann, kjøpe et filter eller drikke kildevann. Oftere gå ut en tur, spille en svært viktig rolle i luftstrømmen renere kropp. For alvorlig hjertesykdom bør helt slutte å røyke, er det vanskelig, men ikke på denne måten. Det er lurt å trene minst gjøre øvelsen i morgen.
Arytmi: symptomer og behandling

 Forebygging av arytmier
 Den vanligste sykdommen vises sammen med andre helseproblemer. Arytmi er kjennetegnet ved svekket hjerte på bakgrunn av patologier relatert til skjoldbruskkjertelen, hypertensjon eller infeksjon. Å kurere sykdommen, er det nødvendig å herde den grunnleggende problem. Det er nødvendig å redusere flyten av farlige stoffer i kroppen - nemlig, slutte å røyke og drikke, stoppe nervøs over ingenting, da det utløser produksjon av kortisol.
 Sørg for å gå til legen at du har definert narkotika. De fleste stopper og antiarrhythmic foreskrevne medisiner med vitamin og mineral komplekser som inneholder mye magnesium og kalium. Det er nødvendig for å gjenopprette den mengde mineraler i blodet, som vanlig mat ikke kan levere legemet 300 eller 400 mg magnesium.
 Den korrekte kombinasjon av mineraler bør opprettholdes vitamin B, de øker absorpsjonen av magnesium og forbedrer tarm fordi magnesium leveres i de fleste celler. Det bør bemerkes at magnesium absorberes hurtigere i leveren på grunn av vitamin B, spesielt B6.
 Behandling kan påvirke en person hvis han drikker mye te og kaffe, røyke sigaretter og drikke alkohol. Røyking gir elektrolyttbalanse, noe som fører til unormalt i det autonome nervesystemet. Fordi røyking ofte vises arytmier og andre hjerteproblemer. Du trenger også å opprettholde fysisk aktivitet - nemlig trening, men ikke tung. De fleste mennesker har en tendens til sykdom av fedme, diabetes, kardiovaskulære og så videre. Disse sykdommene ikke bare være avhengig av genetiske faktorer, men også på livsstil. Det er derfor du trenger å oppsøke lege og begynne å spille sport, kan du trene i treningsstudioet, men fungerer ikke med svært høye vekter. Det er best å gå på ski eller å svømme, men igjen - uten fanatisme, høy belastning forbudt.
 Nyere forskere har bekreftet at det er en sammenheng mellom arytmi og en ubalanse i lipidmetabolismen, noe som fører til fedme og diabetes. Dette er på grunn av fettmetabolismen kan være for kraftig hjerte impuls eller øke antall slag per minutt, så du trenger for å unngå eventuelle problemer som tilhører lipidmetabolismen.
 Emosjonelle mennesker er mer sannsynlig arytmier grunn av det faktum som ofte lider av depresjon og søvnløshet.
 
Яндекс.Метрика